21:21, dwa auty, dwa oddane za darmo punkty z zagrywki :]Verona 4. set @ 1,83
Bet365
admin czuwa, mozesz pisac i dawac typ to wtedy bedzie ok ????można po 22 sobie tutaj pozwolić na luźniejszą gadkę czy admin czuwa? ????
Z tego co przeczytałem przed chwilą to mecz trwał 80 minut. Ale więcej nie wiem - nie stawiałem i nie śledziłem w trakcie. To chyba nawet nie był jakiś oficjalny mecz?Ktos widzial co sie z ta Teneryfa stalo?? Zniknelo mi z beta w 85 minucie
nie wierze 6:1 ;/Souza 1 set 6:0 @ 8,50 bet365
Limburg United v Spirou Charleroi @ Under 164,5 - 1,83 Bet365
Linia chyba za wysoka, tym bardziej biorąc pod uwagę możliwości defensywne gości.
haha ten Souza to jest agentadmin czuwa, mozesz pisac i dawac typ to wtedy bedzie ok ????
Souza 2-0 1,44 bet365
0-40 i potem jeszcze przewaga, komedia :;/:
Souza podanie nie odda z tego co widac po tych statach, w tie breaku tez go powinien zjesc jak cos, o ile pierwszy nie polamie
kto nie zagral tego 2 seta to polecam dalej, kurs 1,5 bet365
Goffin rozniesie Simona, jest od niego lepszym zawodnikiem i technicznie i mentalnie.
jak tam Kuchcik? Dalej oczka przecierasz ? ???? hehe pozdroDo teraz przecieram oczy. Wierzę, że to jest tylko prowokacja, która byłaby zresztą udana?
Gilles Simon @2,12 Pinnacle
Kuchcik serio tak pisał? przecież Goffin jest lepszy technicznie, mentalnie może nie do końca, ale repertuar zagrań ma lepszy Goffin..jak tam Kuchcik? Dalej oczka przecierasz ? ???? hehe pozdro
jak juz grasz wirtualne, to naprawde zbanuj sobie metody platnosci, a tym bardziej nie chwal sie ze cos takiego graszhah w sportingbet te wirtualne sporty jakie ustawione są, dałem over 182 pkt w kosza i padło... 182 ????