kuchcik
Użytkownik
Kursy są teraz ok, nic nie było.u brengle byl jakis medical ? bo moge zamknac za 50 % stawki mimo to że kurs jest aktualnie o wiele niższy ..
Kursy są teraz ok, nic nie było.u brengle byl jakis medical ? bo moge zamknac za 50 % stawki mimo to że kurs jest aktualnie o wiele niższy ..
28, już się możesz pozegnacTen Kolin w plecy 20... A mam pobrany win , +4.5 +6.5 +8.5 +12.5..... :;/:
E: 25 pkt w plecy swietnie swietnie
Tylko nie miej pretensji do Vertiego. On robi świetną robote i nie raz dał zarobić.Ten Kolin w plecy 20... A mam pobrany win , +4.5 +6.5 +8.5 +12.5..... :;/:
E: 25 pkt w plecy swietnie swietnie
Tam jeszcze pod nosem poleciało w stronę gwiżdżącej publiczności takie popularne angielskie powiedzonko ????Hahahah teraz piłka poszła po siatce i Azarenka się na niej za kare wyżyła.
na bet masz, a widze, że tam typujeszMozna prosic jakis stream z meczu azarenki?
2,05 juz dorzucamHolstebro K @ 1,7 win
bet365
Zgodnie z planem przez 3Q później dramat
Guez mieszka we Francji, konkretnie w Marsylii więc raczej można powiedzieć że jest w domu ????Gueza jedzie do domu.
Corrie 1,83 bet365
3,3 dorzuce jeszcze troche2,05 juz dorzucam
wiem, jednak wyglada Guez duzo lepiej niz z Mekticiem i Perezem. Corrie ma malo ogrania na takim poziomie challengerow, cos mi sie zdaje, ze jednak Francuzik to wezmie, A corrie 0/3 BP nie wykorzystal...Guez mieszka we Francji, konkretnie w Marsylii więc raczej można powiedzieć że jest w domu ????
Jak baba, po 2 gemach zdanie zmieniasz ????wiem, jednak wyglada Guez duzo lepiej niz z Mekticiem i Perezem. Corrie ma malo ogrania na takim poziomie challengerow, cos mi sie zdaje, ze jednak Francuzik to wezmie, A corrie 0/3 BP nie wykorzystal...