ogladam ten cyrk w tb to tam zaden nie chce wygrac ????Arnaboldi brak slow, 5-4 mial Kravchuk i serwis oddal na 5-6, a ten oddal setowa na 6-6. Arnaboldi jednak minimalnie chyba przegra... za duzo bledow robi..
cyrk to malo powiedziane
ogladam ten cyrk w tb to tam zaden nie chce wygrac ????Arnaboldi brak slow, 5-4 mial Kravchuk i serwis oddal na 5-6, a ten oddal setowa na 6-6. Arnaboldi jednak minimalnie chyba przegra... za duzo bledow robi..
W temacie podalem typy na kosza filipinskiego, który właśnie gra...
Jakby jakiś troll chciał rozliczać to zapraszam
dziwne, że wszystkie typy na rozliczasz zaraz po tym jak wejdzie lub po zakończeniu spotkania...To by było na tyle z mojej strony do Ciebienie wszystko rozliczam od razu... nie siedze non stop przy komputerze haha.
toleruj gosciu dalej troli, powodzenia
latwo.. jak wybiore dobry typ i zaladuje to wchodzi. A jak zagram takie mecze 50/50 to roznie bywa, trzeba ograniczyc takich Ilhanow ???? i Arnaboldich ????Sakharov 2-0 mozna przylozyc
1,68 uni
Nie lepiej poczekać jeszcze z 5min i zagrac over 0.5ht po podobnym kursie?Sparta Praga U21 do przerwy @ 1.8 Bet365
jednak pierwsza myśl z o1.5 HT była lepszaSparta Praga U21 do przerwy @ 1.8 Bet365
ogladasz to gdzies ? kursy pre zupelnie co innego mowily 1,30 dawali na fapow...moze klasycznie warto jednak wejsc.:siata:
FAP - ESPOIR
ESPIOR @2.10 bet365 15j
Spokojnie wygrywają 1 seta i wg mnie przy równym poziomie (słabym) dadzą radę
Live video brak ale kurde po statsach na tych afrykanskich stronach pokazuje podobny poziom obu ekipogladasz to gdzies ? kursy pre zupelnie co innego mowily 1,30 dawali na fapow...moze klasycznie warto jednak wejsc.
jednak pierwsza myśl z o1.5 HT była lepsza
próbuję Arema Cronus do przerwy @ 2.75
oraz over 0.5 ht @ 2.2
eeee nie na darmo pre dali 1,3 ???? ja wczedlem w fapow mimo wszystko klasycznie ????Live video brak ale kurde po statsach na tych afrykanskich stronach pokazuje podobny poziom obu ekip