kubarks
Użytkownik
Ruskie 2:1Ingrosso M./Ingrosso P. v Liamin/Barsouk
ktoś coś?
Ruskie 2:1Ingrosso M./Ingrosso P. v Liamin/Barsouk
ktoś coś?
2:1. Nie tym razemEuropa League
Valencia CF - Athletic Bilbao X2 @2,10 Bet365
Taki kurs przeciwko Neville'owi to grzech nie spróbować.
rozliczeniePowyżej +1.5 - 1 połowa – suma goli
Harrogate Town - Silsden AFC
1.75 2/10 betano
Lazio over 0,5 gola + Bayer over 0,5 gola
AKO @ 1,80 STS
mieć dwie meczowe :-| KO dla mnie. Jułesej grało dobrze przez 15 minut meczu (1 set).Średnio mi się widzi TB u Rosenthala po tym co grają w drugim secie.
Dobry Boże może dopomoże
@ 1.50 Bet365
a Brazole mieli z 3/4 meczowe, nie rozumiem Twojego żalu, rozumiem jakby mieli piłkę w powietrzu, ale nic takiego nie miało miejsca.mieć dwie meczowe :-| KO dla mnie. Jułesej grało dobrze przez 15 minut meczu (1 set).
Żalu...a Brazole mieli z 3/4 meczowe, nie rozumiem Twojego żalu, rozumiem jakby mieli piłkę w powietrzu, ale nic takiego nie miało miejsca.
Gutkow popieram bo jak sla mnie oni tu namieszaja i tyle. Dzisiaj sporo niespodzianek. Jutro zacznie sie gra na serio. Lupkow mialem czytke. Holendrzy drewniaki.Dzisiaj nagrodę dnia otrzymuję para Brojer/Mouwsen, najpier przegrali z mega słaba sklejka, a potem Lupo się kontuzjował i ledwo co chodził, a Ci jeszcze tego nie wygrali ???? ????
Od siebie dodam, Ricardo 2:0, pewnie z 1.50 i Guto/Saymon @ 1.50 bet365
Alison/Bruno under 77.5, co myslisz?Dzisiaj nagrodę dnia otrzymuję para Brojer/Mouwsen, najpier przegrali z mega słaba sklejka, a potem Lupo się kontuzjował i ledwo co chodził, a Ci jeszcze tego nie wygrali ???? ????
Od siebie dodam, Ricardo 2:0, pewnie z 1.50 i Guto/Saymon @ 1.50 bet365