Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pograny over 4,5 kartki w Valenci + over 2,5 w Rzymie + over 3,5 RR Sparty
W Hiszpanii 3 kartki do przerwy, więc jest ok, ale brakuje 3 rożnych Sparty, a przy takim wyniku może być ciężko ????
Donskoy miał bodajże przy stanie 4;5 dla Rubleva podwójny błąd, TAk samo jeden jak i drugi błedy popełniali. Oglądałem tylko 2 ostatnie gemy i tie break a wczesniej jak to wyglądało to nie wiem. Dla mnie to 50/50
nie zdziwie sie jak znowu bedzie tie break
???? Panathinaikos - Lokomotiv Lokomotiv @2.70 bet365
Po raz kolejny bukmachery nie doceniają siły Loko. Gospodarze w ostatnim na pewno poprawili swoją grę ale czy to starczy na mocną rosyjską drużynę? Wątpię. Fajny kurs myślę że można spróbować
Goście pierwszy mecz przegrali 2:3 u siebie, teraz muszą szukać wygranej na wyjeździe, a w przekroju całego sezonu, to jednak oni byli zdecydowanie lepsi. Po takim kursie do gry.
Pograny over 4,5 kartki w Valenci + over 2,5 w Rzymie + over 3,5 RR Sparty
W Hiszpanii 3 kartki do przerwy, więc jest ok, ale brakuje 3 rożnych Sparty, a przy takim wyniku może być ciężko ????