amadeuszmozart
Użytkownik
no i Sarkissian brejk
2 set przebieg jak pierwszy Robert 2-0 --> 2-2, Sarkissian 2 set 2,50 bet365
mecz komediano i Sarkissian brejk
Dales na Roberta?Szczerze mowiac dopiero wlaczylem na 3 secie wiec ciężko mi cos mowic ale ja z reguly wole zakonczyc i mieć mniej ale pewniej lecz 50% boli ^^ ryzyk fizyk ????
Nie chodzi o to bo widze jak serwuje Sarkissian i jest ok a Robert dosłownie przebija ta pilke, jednak Sarkissian to przegra wszystko wyrzuca po leciutkich pilkach ;sNaoglądałeś się Nadalów i Djokowiciow to teraz masz porównanie zwykłego Chella no name`ów
Ogladasz mecz bo ja na razie tenisa a widze ze przegrywają 2 seta, jest sens jeszcze ladowac ???? ?Klasik bet
Hyundai skywalkers @ 2.1 bet365
Siatkowka korea i wszystko jasne. Juz w pierwszym meczu hjundaje winny wygrac po tb mieli 11-6 a mimo to przegrali 15-17. Tu w pierwszym secie skosni dookola camejo nic nie grali. Tak czy siak camejo to najlepszy dzik tam i ma najlepszych kitajcow w lidze. U simona roznie to bywalo. Pre 1.33 bylo
W 1 meczu tez jechali konkretnie a prawie przegrali ale czuje ze tu latwe 3;0 bedzierushe spiely sie na finaly i jada konkretnie
trzeba bylo poczekac pare minut bo juz jest 6,5Poszlo Hyuandeie jeszcze po 5.00. This is Korea! ;p