>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Właśnie przy -2 złapałem 5,2 na Rockets.
Kompletnie nie rozumiem kursu trzymanego teraz przez Betano. Jakkolwiek się to skończy - value.
Całoroczny ma dobry kurs widzę - 3,2.
Strata B-Easy, Strata Harden, Strata Harden. Ale nie żałuję, takiego kursu to grzech było nie pobrać.

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Panowie, umie ktoś przewidzieć co stanie się w 3 secie meczu Roberta ? Kończy mi 2 duże kupony, a ja już głupieje i nie wiem czy zamykać

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Warriors @5.00 za drobne. Betano trochę poszalało z kursami. 6 pkt to nie tak dużo, a tyle było, gdy taki kurs złapałem.
⛔

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Jak na moje Robert już niema sily ledwo co przebija, ladowac w Sarkissiana ;]
@ On już nie serwuje tylko przebija na druga strone swoja droga msiesznie to wygląda ???? D tylk ozastanawiam się czemu Sarkissian wszystko wyrzuca i wali w siate o_O

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Naoglądałeś się Nadalów i Djokowiciow to teraz masz porównanie zwykłego Chella no name`ów ;)
Nie chodzi o to bo widze jak serwuje Sarkissian i jest ok a Robert dosłownie przebija ta pilke, jednak Sarkissian to przegra wszystko wyrzuca po leciutkich pilkach ;s

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Robert ma taki styl serwisu.
Jak dla mnie patologiczny mecz.
1 set
2-0 Robert --&gt; 2-2 --&gt; 3-3 AD dla Robert --&gt; 6-4 Sarkissian
2 set
2-0 Robert --&gt; 2-2 i potem festiwal przełamań, jednego gema Roberta z 40-0 na 2x razy AD Sarkissiana grali chyba z 10minut. Tie break to gdyby nie jedna piłka po taśmie dla Robert, to mogło być róznie.
Ja to widziałem value w tym Sarkissanie, a w 3 secie to on uja zagrał.

w ogole jak sie ogladalo ten mecz, to oni mieli problem przebic 4 pilki bo rogach, od razu auty. Nie wiem czy grali szybko, bo na tym streamie to wyglada jakby pilka ledwo leciala i widac te ulozenie ciala nie zbyt odpowiednie....

P 1,8K

patced

Użytkownik
Klasik bet
Hyundai skywalkers @ 2.1 bet365⛔ simon szacun
Siatkowka korea i wszystko jasne. Juz w pierwszym meczu hjundaje winny wygrac po tb mieli 11-6 a mimo to przegrali 15-17. Tu w pierwszym secie skosni dookola camejo nic nie grali. Tak czy siak camejo to najlepszy dzik tam i ma najlepszych kitajcow w lidze. U simona roznie to bywalo. Pre 1.33 bylo

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Klasik bet

Hyundai skywalkers @ 2.1 bet365

Siatkowka korea i wszystko jasne. Juz w pierwszym meczu hjundaje winny wygrac po tb mieli 11-6 a mimo to przegrali 15-17. Tu w pierwszym secie skosni dookola camejo nic nie grali. Tak czy siak camejo to najlepszy dzik tam i ma najlepszych kitajcow w lidze. U simona roznie to bywalo. Pre 1.33 bylo
Ogladasz mecz bo ja na razie tenisa a widze ze przegrywają 2 seta, jest sens jeszcze ladowac ???? ?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
rushe spiely sie na finaly i jada konkretnie. camejo wystrzelał sie przed finalami (jednak dwa tygodnie bez rytmu meczowego robi swoje) a teraz slabizna. powtorki z pierwszego meczu raczej nie bedzie. a seria zamknie sie na 3-0. over 46,5 @ 2 w 3 secie do gry teraz bedzie juz na styku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom