Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Lotos Trefl +2,5 w 2 secie @1,72 - bet365
Znowu będzie na styku, myślę, że ZAKSA weźmie 2 seta, ale 1,53 to trochę za mało na tak dobrze wyglądający dziś Lotos.
Krasnodar - Krasnoyarsk Live 0-2
2.62 bet365
Mozna brac w trakcie zamykac jak ktos nie lubi emocji do konca. Przed meczem 1.02 na Krasnodar. U siebie przegrywaly tylko z Moskwa i Kazaniem. Nie widze 0-3
Znowu będzie na styku, myślę, że ZAKSA weźmie 2 seta, ale 1,53 to trochę za mało na tak dobrze wyglądający dziś Lotos.
Na Trefl? Moim zdaniem ZAKSA weźmie mecz, no ale zobaczymy, Troy ostatnio faktycznie niezłe zawody rozegrał. Chociaż w sumie kolejka niespodzianek ????
plus dziesiatki betow na zaksa nic osobistego ale Dawid ma racje ... Zaksa nic wielkiego nie grała wiec lotos jak sie zepnie na pewno powalczy a czy wygra zobaczymy teraz po takich kursach nie warto pre 3,00 do gry bylo.
plus dziesiatki betow na zaksa nic osobistego ale Dawid ma racje ... Zaksa nic wielkiego nie grała wiec lotos jak sie zepnie na pewno powalczy a czy wygra zobaczymy teraz po takich kursach nie warto pre 3,00 do gry bylo.