Zaksa dzisiaj wybiera sobie drużynę do finału i chyba wybór padł na Lotos sądząc po 1 secie, także bety na Kędzierzyn są nieodpowiedzialne.Lotos Trefl +2,5 w 2 secie @1,72 - bet365
Znowu będzie na styku, myślę, że ZAKSA weźmie 2 seta, ale 1,53 to trochę za mało na tak dobrze wyglądający dziś Lotos.
1Thun - Basel Basel over 1.5 bramki @2.0 Bet365
Ale bet poszedł na Lotos +2,5 w 2 secie?Zaksa dzisiaj wybiera sobie drużynę do finału i chyba wybór padł na Lotos sądząc po 1 secie, także bety na Kędzierzyn są nieodpowiedzialne.
Na Trefl? Moim zdaniem ZAKSA weźmie mecz, no ale zobaczymy, Troy ostatnio faktycznie niezłe zawody rozegrał. Chociaż w sumie kolejka niespodzianek ????
ZAKSA win 1 set @1,53 - bet365
ZAKSA -1,5 @1,90 - bet365
plus dziesiatki betow na zaksa nic osobistego ale Dawid ma racje ... Zaksa nic wielkiego nie grała wiec lotos jak sie zepnie na pewno powalczy a czy wygra zobaczymy teraz po takich kursach nie warto pre 3,00 do gry bylo.Ale bet poszedł na Lotos +2,5 w 2 secie?
Bo ja nadal liczę na ZASKE, 2 set +2,5 na Lotos, bo mecz mega stykowy, liczę na 25:23 dla ZAKSY i 3-1 w meczu ???? zobaczymy jak będzieplus dziesiatki betow na zaksa nic osobistego ale Dawid ma racje ... Zaksa nic wielkiego nie grała wiec lotos jak sie zepnie na pewno powalczy a czy wygra zobaczymy teraz po takich kursach nie warto pre 3,00 do gry bylo.
już do przerwyCoś na angielski hicior - Dział Premier League.
Lotos Trefl +2,5 w 2 secie @1,72 - bet365
Znowu będzie na styku, myślę, że ZAKSA weźmie 2 seta, ale 1,53 to trochę za mało na tak dobrze wyglądający dziś Lotos.
Dalhausser/Lucena @ 1.66 be365 moim, zdaniem Phil nie przegra kolejnego finału z Brazolami.