to po co stawiasz ???? śmieszne to jest, bo kilka takich głupich wpadek i z wielkiego plusika robi się minus, ale sport dobry to obstawiania, tylko we wcześniejszych fazach turnieju myślęHolenderki hahha plazowka to chyba to najglupsze co mozna stawiac...
spoko chyba sie wylecze bo kwiatki od cwiercfinalow sa zawsze ! a teraz holenderki standard zbite do 10 wiec 2 set dla nichto po co stawiasz ???? śmieszne to jest, bo kilka takich głupich wpadek i z wielkiego plusika robi się minus, ale sport dobry to obstawiania, tylko we wcześniejszych fazach turnieju myślę
chodziło mi o maie ktora ma 32lata juz moj bladpatced wygrałeś, nazwać 17 latkę Babcia ????
No tak Ty pomyliłeś zawodniczki, ale ja inny mecz oglądam :grin:chodziło mi o maie ktora ma 32lata juz moj blad
Na Trefl? Moim zdaniem ZAKSA weźmie mecz, no ale zobaczymy, Troy ostatnio faktycznie niezłe zawody rozegrał. Chociaż w sumie kolejka niespodzianek ????Polecam poczekac na sklady Trefla i jak zaczna z Troyem mozna ladowac po 3,00 live.... chyba, że wyjdzie Szulc to odpuszczam ten mecz.
Zaksa to ma pierwszy plac a najkorzystniej im zagrać w finale z lotosem, ktory nawet w formie im ie nie postawi. A jak do Resy wroci cichy pit to tam zaczna grac + skra to samo duzo kontuji.Na Trefl? Moim zdaniem ZAKSA weźmie mecz, no ale zobaczymy, Troy ostatnio faktycznie niezłe zawody rozegrał.
Galatasaray win 4 set @1,50 10/10 - bet365
1 set to wypadek, tu powinno być 3-0, teraz Galata musi to skończyć.
pięknieGalatasaray -1,5 @1,80 - bet365
Santa Clara- Mafra
Typ: X @ 4.50 bet365