Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kildegaard/Abelllive bet 365 @4,33
Para lepsza kursy pre 1,5 nie ma strema nie wiem co tam sie dzieje ale to plazowa...
e; mimo wiekszych kursow fatalny dzien. abelle odrobily 12-8...13-13...16-14....18-18....20-18...20-20....22-20
Kurs na over 0,5 gola Juve wynosi 1,50 przed meczem ... mnie to lekko szokuje.
Spodziewałem się kursu max 1,25 ...
Włosi na swoim boisku strzelili bramkę w ostatnich 11 meczach.
Zagram na live w około 10-15' gola dla Juve. Kurs powinien podskoczyc na 1,60-1,65
Kurs na over 0,5 gola Juve wynosi 1,50 przed meczem ... mnie to lekko szokuje.
Spodziewałem się kursu max 1,25 ...
Włosi na swoim boisku strzelili bramkę w ostatnich 11 meczach.
Zagram na live w około 10-15' gola dla Juve. Kurs powinien podskoczyc na 1,60-1,65
Strzelali ale komu? Przecież liga włoska to jest jedno wielkie dno a tutaj grają z najlepszą, obok Barcy, drużyna na świecie. Chociaż, też mi się wydaję że coś ukłują.
Ramos z tego co widzę prowadził 6:0 3:0 z Carreno-Bustą i zrobiło się 0:2 w trzecim secie jak na razie. Pachnie Wam to czymś dziwnym? ????
Ja w tych promocjach przedmeczowych to zawsze prawie daje over 0,5 bramki w Bet365.
Inter, Roma, Ac Milan, Napoli, M.City, Sevilla, Viola. Czy to są takie ogórki ? Nie jestem przekonany ...
Myślę, że nie używajmy zwrotów typu liga włoska to wielkie dno. Dno to jest liga słowacka, a nie włoska. Moim prywatnym zdaniem balonik pt. " Bayern " jest lekko przepompowany...
Strzelali ale komu? Przecież liga włoska to jest jedno wielkie dno a tutaj grają z najlepszą, obok Barcy, drużyna na świecie. Chociaż, też mi się wydaję że coś ukłują.
Tyle że Bayer mimo dobrych wyników w 2016 to tak naprawde nie graja nic specjalnego. Obrona a atak to jak niebo i ziemia. Tracą bramki z takimi drużynami jak Darmstadt czy Augsburg, a jak to sie ma do Juventusu, który atak ma naprawde wyborny. Juve DNB @ 2.50Zwrot // Bukmacher :!: / Benek
Bayern to raz. Po dwa Bayern to taki Nole, niby nic nie gra, ale punkty/gole potrafią zdobywać potrafią w ważnych meczach. Zobaczysz różnicę w graniu dobrze, a w wygrywaniu.
Juve - Bayern
Juve 0.0 w azjanie 2.75
Wrato tymbardziej po tych wzrostach kursów. Włosi dobra obrona a Bayern na wyjazdach nie jest taki mocny. Juve ukąsi ich z kontry