Pierwszy typ na ????Mountfield - Mlada Boleslav over 3,5 1,65 Bet365 - 3j
Bez problemów 2-0 w setachhttp://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-2.html#post5944325
Jeszcze poszło coś takiego z plaży i starczy.
Strzelali ale komu? Przecież liga włoska to jest jedno wielkie dno a tutaj grają z najlepszą, obok Barcy, drużyna na świecie. Chociaż, też mi się wydaję że coś ukłują.Kurs na over 0,5 gola Juve wynosi 1,50 przed meczem ... mnie to lekko szokuje.
Spodziewałem się kursu max 1,25 ...
Włosi na swoim boisku strzelili bramkę w ostatnich 11 meczach.
Zagram na live w około 10-15' gola dla Juve. Kurs powinien podskoczyc na 1,60-1,65
Inter, Roma, Ac Milan, Napoli, M.City, Sevilla, Viola. Czy to są takie ogórki ? Nie jestem przekonany ...ale komu?
Tyle że Bayer mimo dobrych wyników w 2016 to tak naprawde nie graja nic specjalnego. Obrona a atak to jak niebo i ziemia. Tracą bramki z takimi drużynami jak Darmstadt czy Augsburg, a jak to sie ma do Juventusu, który atak ma naprawde wyborny. Juve DNB @ 2.50 ZwrotStrzelali ale komu? Przecież liga włoska to jest jedno wielkie dno a tutaj grają z najlepszą, obok Barcy, drużyna na świecie. Chociaż, też mi się wydaję że coś ukłują.
Bayern to raz. Po dwa Bayern to taki Nole, niby nic nie gra, ale punkty/gole potrafią zdobywać potrafią w ważnych meczach. Zobaczysz różnicę w graniu dobrze, a w wygrywaniu.yle że Bayer mimo dobrych wyników w 2016 to tak naprawde nie graja nic specjalnego.