Stasiu odpalił, a Sergiej obsrany, trzeba spróbować Wawrinka po 1,66 w Bet365 ????
Narty alpejskie na żywo
Frida Hansdotter vs Nina Loeseth 1 @ 1.85 Bet365
Lekko do gry, bo trochę loteryjna ta konkurencja, ale Nina może gdzieś zaliczyć DNF
Plażówka po horrorze, ale do przoduPlaża, można próbować
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-2.html#post5944211
Zaraz na Eurosport ciekawe zawody w narciarstwie alpejskim. ????
Kyrgios szybciutkie gemy serwisowe, ale jak można traktować grę przeciwko Klizanowi ? Chłop się zagotuje, pójdzie jedna rakieta i przebookować bilecik trzeba będzie.To wygląda ze strony Kyrgiosa jak jakiś trening, brak zaangażowania. Oby się Klizan nie podpalił w tum secie a będzie dobrze.
gdyby nie to że był drugi przejazd z drugiego toru to może by coś z tego było, a tak to DNF = +0,5 sek i odrób to ????No ja 2 po @ 1.83 i @ 1.85 i 1 po @ 5.00
Value na młodą Vlhovą było, ale dzisiaj Holdener była w gazie niesamowitym
No ja 2 po @ 1.83 i @ 1.85 i 1 po @ 5.00
Co on w ogóle gra ???? ? Przecież kabarecik mały i szyderka się tu kroi. Przerwa między gemami gość idzie lyknie wody i czeka na pustym korcie. A o grze to nawet nie mówi bo ewidentnie cos odwala. Może szejkowie dali więcej za przergana ?Kyrgios za blisko ma do domu, żeby z farciarzem z Rotterdamu powalczyć. Szkoda
Fragment rozmowy z Kyrgiosem po MarsyliiCo on w ogóle gra ???? ? Przecież kabarecik mały i szyderka się tu kroi. Przerwa między gemami gość idzie lyknie wody i czeka na pustym korcie. A o grze to nawet nie mówi bo ewidentnie cos odwala. Może szejkowie dali więcej za przergana ?
Coś jest na rzeczy, bo na pewno tak by nie grał łamiąc dwa razy Klizana. Zupełnie inne podejście do gry. Trudno ????- Podróżowanie to piekło. To najgorsza strona mieszkania w Australii. Dotarcie do Europy zajmuje mi ponad 24 godziny. A ja nie chcę być tenisistą, który gra w każdym turnieju. Chcę jak najwięcej czasu spędzać w domu, nawet jeśli wiąże się to z tym, że droga w górę rankingu jest trudniejsza - tłumaczył.
- Nienawidzę tenisa. Nie cierpię rozgrywek i tenisowej szatni. Kiedy gram w tourze, chcę być w domu - dodał.