jabolauskas
Użytkownik
Kolejny wysoki kurs na BTS tym razem w Chorwacji.
Godzina 15.00
Dinamo Zagrzeb-Istra
BTS
WH kurs 3.4
Godzina 15.00
Dinamo Zagrzeb-Istra
BTS
WH kurs 3.4
Pięknie weszło 4-2Kolejny wysoki kurs na BTS tym razem w Chorwacji.
Godzina 15.00
Dinamo Zagrzeb-Istra
BTS
WH kurs 3.4
No i pokazał nawet dwa razy. Bet siedzi.Spróbujmy jeszcze raz zagrać karnego tym razem w Anglii. Nie patrzyłem w statystki ale kojarzy mi się, ze jak sędziuje pan Michael Oliver to dosyć często pokazuje na wapno.
Everton- West Ham
Karny w meczu
WH kurs 4.33
Weszło 2-1Witam. Jakiś becik na szybko bo dopiero wstałem po pracy. Liga bułgarska i według mnie spory kurs na BTS a przy okazji jest faworyt. Mecz Vereya-Ludogorets. Gospodarze powinni coś ukłuć jeśli maja ambicje a Ludo jako faworyt powinni strzelic dwa może trzy gole. Oczywiście to nie jest żadna analiza tylko mój tok myślenia a wiec....
Vereya-Ludogorets
BTS i over 2,5 gola
WH kurs 3.25
Totalna klapa 1-0Za chwile wychodzę do pracy i podaje typ, który zagrałem absolutnie for fun i wysoki kurs No i żeby czas szybciej w pracy zleciał hihi.
Puchar Włoch
Genoa-Crotone
Crotone over1,5 gola!!!!!!
WH kurs 4
Sprawa załatwiona do przerwy...wow 2-1Znowu trochę szaleństwa. Mecz za 5 minut.
Tadjenant-Biskra
BTS i over 2,5
WH kurs 3.6
Pierwszy mecz w plecy ale karny znowu siedzi.....Sprawa załatwiona do przerwy...wow 2-1
Ciąg dalszy szaleństwa
18.00 Saoura-Harrach
BTS i over 2,5
WH kurs 3.4
18.30 Roma-Spal
Karny w meczu
WH kurs 3.75
Typy ryzykowne, grane trochę na sile ale.......może się uda. Powodzenia
Obie strzela i nie będzie remisu w meczu. Dzięki za zwrócenie uwagi.ale , że co bez remisu? Bo chyba nie, że goście, 2 DNB? Bo za to jest kurs ok. 8.50
Niestety nie udało się 3-0Witam. Tym razem zaglądamy do Czarnogóry. Mecz o 13.00.
Ryzyko spore ale lubię grać takie mecze. Ja nie ryzykuje wielkiej kasy wiec mogę sobie pozwolić na takie hobby
Sutjeska-Decic ja gram BTS w WH kurs 3. Kluczem według mnie jest gol gości bo jeśli on wpadnie to powinno wejść tez BTS i over 2,5 po kursie 3.75 No i również BTS i bez remisu po kursie 4.
Powodzenia