Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Muszę skombinować kasę i wpłacić na betfair i grać tym samym sposobem, bo widzę, że jest dość dobry. Zdarzyło ci się już przegrać? Tyle, że będzie to troszkę mniejsza sumka.
napiszcie o co kaman z tym graniem. nie spotkalem sie jeszcze z takim sposobem. rozumiem, ze polega to na tym, aby nie trafic w prawidlowe rozwiazanie zdarzenia? ale skad tak male wygrane? przy stawce 200 eurasow do wyciagniecia jest zaledwie 5 przy trzech pozycjach na kuponie?
Też obserwuję ten temat i dodam od siebie, że wpłacając małą sumkę nieźle się ryzykuje. Sam gram tym sposobem od kilku dni, zaczynałem od 21 euro, teraz mam na koncie 46 euro. Kilka razy jednak cudem udało mi się wygrać, wczoraj np. postawiłem na wygraną Borussia Dortmund (czyli że nie przegra) z Hoffenheim i remis w meczu Wolfsburg z Nurnberg. Jak wiadomo Borussia przegrała a w tym drugim meczu bramkę na 2:1 strzelono dopiero w 93 minucie meczu.... ryzykowałem ponad 40 euro. Pozdrawiam a C.suarez życzę tyle samo szczęścia w tym systemie
napiszcie o co kaman z tym graniem. nie spotkalem sie jeszcze z takim sposobem. rozumiem, ze polega to na tym, aby nie trafic w prawidlowe rozwiazanie zdarzenia? ale skad tak male wygrane? przy stawce 200 eurasow do wyciagniecia jest zaledwie 5 przy trzech pozycjach na kuponie?
Już właściwie weszło
Muszę skombinować kasę i wpłacić na betfair i grać tym samym sposobem, bo widzę, że jest dość dobry. Zdarzyło ci się już przegrać? Tyle, że będzie to troszkę mniejsza sumka.
nie zdarzyło mi sie . Dodam ze gram tym systemem od stycznia. w tym miesiącu troche ryzykuje bo np wczoraj w 2 bundeslidze dałem dwa remisy i były 2 remisy ale do tego dodałem turcje typ 2 a był remis
czyli w tym przypadku stawiasz 3 zdarzenia na 1 kuponie, stawka 200, ewentualna wygrana 208? to jakie jest ako? 1.04? mozesz wrzucic jakiego screena z zakladu?
jakie musza byc wyniki tych meczy, aby wygrac, a jakie aby przegrac? chodzi mi o konkretne przyklady.
czyli w tym przypadku stawiasz 3 zdarzenia na 1 kuponie, stawka 200, ewentualna wygrana 208? to jakie jest ako? 1.04? mozesz wrzucic jakiego screena z zakladu?
jakie musza byc wyniki tych meczy, aby wygrac, a jakie aby przegrac? chodzi mi o konkretne przyklady.