#125 | 02.09.2011 Australia - Tajlandia Australia -2,5 | bet365 | 1.67 | 5/10 | 25 zł
Australijczycy są obok Japonii najmocniejszą reprezentacją tej strefy. Ponadto widać, że tworzą zgrany kolektyw i są w niezłej formie, wystarczy spojrzeć na ich ostatnie dokonania.
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co dzieję się w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Ściągają uznanych graczy do ligi, budują akademie piłkarskie. Efekty już widać, reprezentacje młodzieżowe coraz śmielej radzą sobie w najważniejszych międzynarodowych turniejach. Czas na dorosłą kadrę. Może to będą te przełomowe eliminacje?
#127 | 02.09.2011 Białoruś - Bośnia i Herzegowina BiH | bet365 | 2.87 | 5/10 | 46,75 zł
Aleksandr Yurevich, Vitali Rodionov, Aleksandr Hleb, Yan Tigorev, Anton Amelchenko, Dmitri Molosh i Vitali Kutuzov. To lista graczy, którzy nie mogą dziś wystąpić w reprezentacji Białorusi, a każdy z nich grał w poprzednich meczach. Gospodarze nawet z tymi zawodnikami mają mniejszy potencjał od Bośni. Kursy bardzo zachęcające, warto zagrać za średnie stawki.
Gruzini może nie imponują, ale na pewno sprawiają dobre wrażenie. Dzielnie walczyli z naszą reprezentacją, są świetnie ułożeni taktycznie w obronie. Łotysze wystąpią dziś bez Rudneva (o jego klasie polskim użytkownikom pisać nie trzeba).
Jak dla mnie przeszacowanie Armenii. Owszem są zespołem lepszym, ale nie prezentują nawet klasy średnioeuropejskiej. Andora słabiutka, ma długą serię porażek, ale właśnie Armienii potrafiła urwać punkty nie tak dawno. Małe stawki.
#132 | 03.09.2011 Villarreal B - Sabadell Villarreal B | bet365 | 1.61 | 7/10 | 35 zł
Zagrałbym wyżej, jednak gospodarze podobno bez bramkarza, który gra w młodzieżówce hiszpańskiej. Wciąż jednak potencjałem są mocniejszą drużyną od beniaminka, który do ostatnich kolejek powinien krążyć w pobliżu strefy spadkowej.
#133 | 03.09.2011 Sandecja Nowy Sącz - Piast Gliwice over 2,5 | bet365 | 2.35 | 4/10 | 27 zł
Tak to jest jak bukmacherzy wystawiają kursy po statystykach H2H . W obecnej sytuacji drużyny na dwóch różnych biegunach. Piast sporo strzela, Sandecja sporo traci. Gospodarze są bardzo zmotywowani by wrócic na właściwe miejsce, zagrają w najmocniejszym składzie, a goście przyjadą mocno osłabieni brakiem: Lisowskiego, Treli, Bzdęgi, Klepczyńskiego, Matrasa oraz dwóch nowych nabytków: Fernandeza i Paulauskasa. Przewiduję ciekawy mecz, z wymianą ciosów, a po takim kursie chętnie się o to z bukmacherami założę!
#134 | 03.09.2011 GKS Katowice - Kolejarz Stróże, GKS Bogdanka - Górnik Polkowice under 2,5 & under 2,5 | bet365 | 2.83 | 3/10 | 15 zł