>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 9.11.2024 (sobota)

Status
Zamknięty.
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Polska Ekstraklasa
Godzina: 14:45
Spotkanie: Cracovia – GKS Katowice
Typ: powyżej 1,5 gola i powyżej 7,5 rożnych
Kurs 1,58
Bukmacher: Bretfan Betbuilder
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...asy-8-11-2024-10-11-2024.172628/#post-7302729
Analiza:

Na razie odpuszczam hokejowe wynalazki z niższych lig w Szwecji i na dziś proponuję składaka w ramach Betbuildera na mecz w naszej Ekstraklasie. To połączenie over 1,5 gola w meczu i over 7,5 rożnych. Cracovia w meczach ligowych na 14 spotkań zanotowała 13 overów 1,5 gola, a GKS 9 na 14. Jeżeli chodzi o liczbę rzutów rożnych w spotkaniach z ich udziałem to też prezentują się zachęcająco: Cracovia kolejno 9, 10, 8, 10 i 9, GKS 13, 14, 13, 12, 14. Takie statystyki biorę za pewnik że dziś typ zaświeci się na zielono .

158

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Otrzymane punkty reputacji: +2462
Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20.45
Spotkanie: Juventus Torino
Typ: poniżej 2.5 bramki
Kurs: 1.53
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Dzisiaj wieczorem derby turynu. Myślę, że obie ekipy z pewnością chciałyby być wyżej w tabeli ligowej. W tym meczu Idę w under bramkowy. W Ostatnich 5 bezpośrednich spotkaniach aż 4 razy nie padło więcej jak 2 bramki. Dzisiaj liczę podobnie. Torino 3 Ostatnie mecze to wyniki 1:0 w jedną bądź drugą stronę. Juventus mimo braku już Szczęsnego w dalszym ciągu żelazną defensywę posiada. Stracili dotychczas 7 bramek we wszystkich meczach. Z czego Inter strzelil im aż 4. Liczę, ze w derbach będzie sporo walki I Obie drużyny będą miały ciężko o zdobycie bramek.

153

Otrzymane punkty reputacji: +2532
neutralny 584,8K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Liga Portugal
Godzina: 21:30
Spotkanie: Boavista - Rio Ave
Typ: Boavista wygra
Kurs: 2.80
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/portugalia-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157386/page-10#post-7302812
Analiza: Zaufałem ostatnio Boaviscie i się nie zawiodłem, więc dziś pójdę krok dalej i obstawię och zwycięstwo w trudnym meczu z Rio Ave. Zerkałem na rywalizację moich faworytów w wyjazdowym meczu z Gil Vicente i naprawdę dobrze to wyglądało. Podopieczni włoskiego trenera - Bacciego byli dużo konkretniejsi w swoich poczynaniach i choć gospodarze niby prowadzili grę to jednak było czuć, że to goście są bliżej zdobycia gola, co udowodnili w drugiej połowie. Dziś mecz domowy, a i rywal dużo słabszy od Vicente, więc tak wysoki kurs to według mnie niezła okazja. Goście przegrali do tej pory wszystkie mecze wyjazdowe z bilansem bramkowym 1-15. Gospodarze jeszcze u siebie nie wygrali, więc dziś jest ku temu znakomita okazja, a patrząc na ich ostatni mecz są w ostatnim czasie naprawdę w całkiem niezłej formie.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom