>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Portugalia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

Zagrajmy rożne 71,9K

Zagrajmy rożne

Użytkownik
Porto - Estoril, powyżej 9.5RR (1.56 forbet) 14RR

FC Porto w meczach u siebie to maszynka do nabijania rzutów rożnych, w rozegranych dotychczas 5 spotkań tylko w meczu z Bragą nie potwierdzili mojej tezy, jednakże w pozostałych meczach wyglądało to następująco: vs Arouca 8RR, vs Farense 11R, vs Rio Ave 9RR, vs Gil Vicente 7RR. Kompletując do tego drużynę gości, która przeważnie w każdym wyjazdowym spotkaniu dowozi swój wynik kornerów na poziomie 3-4, wiąże ogromne nadzieje na finalnie dobry wynik rzutów rożnych.

Jasne, że Porto zwykle kontroluje mecz, co może prowadzić do większej liczby rzutów rożnych dla nich, natomiast warto nadmienić, że Estoril to nie jest najgorsza drużyna ligi i swoje okazje zapewne dziś będą mieć. Gospodarze bardzo często wykorzystują stałe fragmenty do kreowania sytuacji. Estoril z kolei może być defensywnie nastawione, skupiając się tylko na kontratakach co również może sprzyjać większej liczbie rzutów rożnych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2164
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Piłka nożna: Portugalia Liga Revelacao U23
Godzina: 12:00
Spotkanie: Vizela U23 - Gil Vicente U23
Typ: BTS
Kurs: 1,54
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Liga młodzieżowa Portugalii. Oba zespoły to sąsiedzi w tabeli miejsca odpowiednio 3 i 4. Gospodarze 14 pkt bilans 15-12 a goście również 14 pkt i bilans 15-15 a spotkań 4-2-3 czyli niemalże identycznie. Miejsca które oba zespoły zajmują gwarantują grupę mistrzowską. Gospodarze w ostatnich 5 meczach 4 razy zanotowali BTS a goście również identycznie bo 4 razy więc toczka w toczkę. W 5 ostatnich meczach bezpośrednich 3 razy zanotowano BTS przy czym ostatni mecz gospodarze wygrali na wyjeździe 4-2 więc było trochę strzelania a ostatnio Vizela u siebie wygrała 4-3 po zaciętym meczu. Dzisiaj liczę również na chociażby po 1 golu z każdej ze stron i typ wchodzi. Powodzenia:)

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Boavista - Rio Ave
Boavista wygra @2,80 Superbet

Zaufałem ostatnio Boaviscie i się nie zawiodłem, więc dziś pójdę krok dalej i obstawię och zwycięstwo w trudnym meczu z Rio Ave. Zerkałem na rywalizację moich faworytów w wyjazdowym meczu z Gil Vicente i naprawdę dobrze to wyglądało. Podopieczni włoskiego trenera - Bacciego byli dużo konkretniejsi w swoich poczynaniach i choć gospodarze niby prowadzili grę to jednak było czuć, że to goście są bliżej zdobycia gola, co udowodnili w drugiej połowie. Dziś mecz domowy, a i rywal dużo słabszy od Vicente, więc tak wysoki kurs to według mnie niezła okazja. Goście przegrali do tej pory wszystkie mecze wyjazdowe z bilansem bramkowym 1-15. Gospodarze jeszcze u siebie nie wygrali, więc dziś jest ku temu znakomita okazja, a patrząc na ich ostatni mecz są w ostatnim czasie naprawdę w całkiem niezłej formie.

Do góry Bottom