>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Portugalia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

M 9,3K

makalele007

Użytkownik
Dziś Panowie bukowie sugerują nam że w Lizbonie dojdzie do jakichś krwawych zamieszek z udziałem zawodników Sportingu i Porto. Mecz w Pucharze Portugalii... a dokładnie Pucharze Ligi, moim zdaniem linie na kartki w tym meczu są absurdalnie wysokie.

Gram poniżej 7,5 kartki za 1.67 w Totalbet

Na początku zastanawiałem się nawet nad overem kartkowym, ale liczyłem, że za 1,5 będę miał jakieś sensowne over 5,5, a tu taki absurd, że linia postawiona jest od 6,5...
Niewykluczone, że trochę kartek będzie ale wątpię, że aż 8. W ostatnich starciach z dużymi rywalami, czy nawet między sobą daleko było do tej linii. Oczywiście jedna zadyma może sprawić, że w końcówce typ wejdzie, ale moim zdaniem będzie polowanie na frajerów z kartkami jak ostatnio często było w euro pucharach.
Sędzia że średnią 5 kartek na mecz. Ogólnie dużo będzie zależało od wyniku meczu w końcówce jeśli to będzie jakieś 2:1 czy nawet 3:1 to kartki się posypią jeśli to będzie jakikolwiek remis to raczej marne szanse na kartki. Bo końcówka meczu to bardziej czekanie na dogrywkę niż granie.

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Sporting Lizbona - FC Porto 1:0

Przed Nami półfinał Pucharu Ligi - bardzo ciekawy gdzie zmierzą się ze sobą Sporting Lizbona vs FC Porto czyli lider i vice lider ligi.
Sporting w ostatnim meczu rozegrał isnie szalenie spotkanie gdzie zremisowali z Vitoria Guimaraes aż 4:4, przed tem pokonali 1:0 Benficę gdzie zagrali naprawdę świetne spotkanie i tam było bliżej wygranej wyższej aniżeli remisu.
FC Porto 4 zwycięstwa z rzędu bez straconego gola jednak dziś przyjdzie im się zmierzyć z najlepszą ofensywą ligi.
Spotkanie odbędzie się na terenie neutralnym w Leirii.

Według mnie na ten moment to Sporting Lizbona posiada lepszy zespół, oczywiście odszedł Amorim, który napędzał ten zespół ale Oni nie zapomnieli jak się gra. Powinniśmy oglądać kilka goli bo obie drużyny prezentują ofensywny styl gry. Liczę, że Sportiing tego meczu nie przegra ale padną gole z obu stron.

Sporting lub remis + obie strzelą 2,2 Fortuna

Ostatnia edycja:
R 1,5M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Piłka nożna, Portugalia, puchar ligi
Godzina: 20:45
Spotkanie: Benfica - Braga
Typ: liczba żółtych kartek poniżej 6,5
Kurs 1,44
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Na środę proponuje zakład na liczbę kartek w półfinale pucharu ligi portugalskiej. Mimo, ze to południowcy to typuję, że będzie to under 6,5 żółtych karek w meczu. Mój typ głównie opieram na osobie sędziego, który dość oszczędnie wyciąga kartoniki w prowadzonych przez niego spotkaniach. Pan Claudio Pereira prowadził w tym sezonie 8 spotkań w lidze i tylko raz pokazał więcej niż 6,5 kartki, ale było to aż 10 w spotkaniu Sportingu z Santa Clara w pozostałych 7 meczach pokazał łącznie 18 kartek, co daje średnią 2,5 kartki w meczu. W pucharze sędziował 2 spotkania i w obu pokazał po 5 kartek, w drugiej lidze ma średnią 4 kartek w meczu. W tej sytuacji nie będę przywoływał statystyk ich wcześniejszych spotkań. Mecz rozgrywany na neutralnym stadionie, więc może też ciśnienie będzie mniejsze i mecz przebiegnie spokojnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1459
Do góry Bottom