M
9,3K
makalele007
Użytkownik
Sędzia że średnią 5 kartek na mecz. Ogólnie dużo będzie zależało od wyniku meczu w końcówce jeśli to będzie jakieś 2:1 czy nawet 3:1 to kartki się posypią jeśli to będzie jakikolwiek remis to raczej marne szanse na kartki. Bo końcówka meczu to bardziej czekanie na dogrywkę niż granie.Dziś Panowie bukowie sugerują nam że w Lizbonie dojdzie do jakichś krwawych zamieszek z udziałem zawodników Sportingu i Porto. Mecz w Pucharze Portugalii... a dokładnie Pucharze Ligi, moim zdaniem linie na kartki w tym meczu są absurdalnie wysokie.
Gram poniżej 7,5 kartki za 1.67 w Totalbet
Na początku zastanawiałem się nawet nad overem kartkowym, ale liczyłem, że za 1,5 będę miał jakieś sensowne over 5,5, a tu taki absurd, że linia postawiona jest od 6,5...
Niewykluczone, że trochę kartek będzie ale wątpię, że aż 8. W ostatnich starciach z dużymi rywalami, czy nawet między sobą daleko było do tej linii. Oczywiście jedna zadyma może sprawić, że w końcówce typ wejdzie, ale moim zdaniem będzie polowanie na frajerów z kartkami jak ostatnio często było w euro pucharach.