czoker
Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Orlen Basket Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Czarni Słupsk - WKS Śląsk Wrocław
Typ: Penava powyżej 10,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: goplusbet
Post w dziale:
Analiza:
W Śląsku nie zagra Nunez, więc zostaje 3 podkoszowych.
Myślę, że mniej będzie grania Blacksheera na "4" i Penava dzisiaj powinien dostać 25-30 minut, jeśli oczywiście nie będzie miał znowu kłopotów z faulami.
Zdobycze w 3 ostatnich meczach - 15, 15 i 10 punktów (tutaj zagrał tylko 14 minut przez kłopty z faulami).
Ani Ford ani Nowakowski tytanami obrony nie są, jeśli Penava pogra na centrze to będzie miał fajne przewagi grając z Hagginsem lub Tomczakiem. Przy absencji Nuneza i pierwszym meczu nowego centra Ajdin powinien być pierwszą opcją do zdobywania punktów pod koszem.
Linie 10,5 w goplusbecie (1,85) superbecie (1,83) i betclicu (1,82). U innych buków często 12,5 i to jest bliżej prawidłowej linii według mnie
Powodzenia!
185
Godzina: 17:30
Spotkanie: Czarni Słupsk - WKS Śląsk Wrocław
Typ: Penava powyżej 10,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: goplusbet
Post w dziale:
PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)
W meczu Czarni Słupsk vs Śląsk Wrocław. Oba zespoły poprowadzą nowi trenerzy. Śląsk osłabiony brakiem Coopera (Rozgrywający). Do składu dołaczył nowy center Emmanuel Nzekwesi , rozwiązano natomiast kontrakt z Lynchem Duże zmiany również w Arce Do drużyny dołączył Nenadic (w sezonie 20/21 miał...
forum.bukmacherskie.com
W Śląsku nie zagra Nunez, więc zostaje 3 podkoszowych.
Myślę, że mniej będzie grania Blacksheera na "4" i Penava dzisiaj powinien dostać 25-30 minut, jeśli oczywiście nie będzie miał znowu kłopotów z faulami.
Zdobycze w 3 ostatnich meczach - 15, 15 i 10 punktów (tutaj zagrał tylko 14 minut przez kłopty z faulami).
Ani Ford ani Nowakowski tytanami obrony nie są, jeśli Penava pogra na centrze to będzie miał fajne przewagi grając z Hagginsem lub Tomczakiem. Przy absencji Nuneza i pierwszym meczu nowego centra Ajdin powinien być pierwszą opcją do zdobywania punktów pod koszem.
Linie 10,5 w goplusbecie (1,85) superbecie (1,83) i betclicu (1,82). U innych buków często 12,5 i to jest bliżej prawidłowej linii według mnie
Powodzenia!
185
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: