Dyscyplina: Piłka nożna Liga Europy k jestem świadom, że Roma to zespół w zasięgu Sewilli. Chcemy wygrać i postaramy się zaprezentować świetny występ przeciwko bardzo silnemu rywalowi, pamiętając, że nie możemy liczyć na drugie spotkanie.
Godzina: 18:55
Spotkanie: Sevilla-Roma
Typ: obie strzelą i będzie plus 2,5 gola
Kurs:2,00
Bukmacher: Fortuna,tym bardziej,ze
Analiza:
Ilu typerów tyle teorii.
Spotkają się 2 drużyny które obecnie nie przegrywają i są na topie.
-Sevilla nie dała się pokonać w ostatnich 17 meczach we wszystkich rozgrywkach
-Roma nie przegrała ostatnich 8 meczów w lidze,7 z nich wygrała
Wypowiedzi trenerów przed meczem;
Trener Sevilli
,,...... jestem świadom, że Roma to zespół w zasięgu Sewilli. Chcemy wygrać i postaramy się zaprezentować świetny występ przeciwko bardzo silnemu rywalowi, pamiętając, że nie możemy liczyć na drugie spotkanie. ,,
Trener Romy
,, Zespół jest bardzo zmotywowany, jesteśmy w dobrej formie i wiemy, że trudno jest zmierzyć się ze wspaniałym zespołem, jakim jest Sevilla. Dodał również: Nie muszę motywować zespołu, ponieważ wszyscy zdają sobie sprawę, jak ważny jest ten moment i jesteśmy gotowi do gry przeciwko drużynie takiej jak Sevilla. To inny mecz niż pozostałe, ponieważ nie mamy dwóch spotkań, tylko jedno. Zawsze chcemy wygrywać, tym razem nie jest inaczej, bo jesteśmy ambitni. ,,
W meczu powinny z obu stron paść bramki i niekoniecznie Sevilla rozjedzie Romę.Są to drużyny w których ma kto strzelać tym bardziej,że nie będzie spotkania rewanżowego.
100
Godzina: 18:55
Spotkanie: Sevilla-Roma
Typ: obie strzelą i będzie plus 2,5 gola
Kurs:2,00
Bukmacher: Fortuna,tym bardziej,ze
Analiza:
Ilu typerów tyle teorii.
Spotkają się 2 drużyny które obecnie nie przegrywają i są na topie.
-Sevilla nie dała się pokonać w ostatnich 17 meczach we wszystkich rozgrywkach
-Roma nie przegrała ostatnich 8 meczów w lidze,7 z nich wygrała
Wypowiedzi trenerów przed meczem;
Trener Sevilli
,,...... jestem świadom, że Roma to zespół w zasięgu Sewilli. Chcemy wygrać i postaramy się zaprezentować świetny występ przeciwko bardzo silnemu rywalowi, pamiętając, że nie możemy liczyć na drugie spotkanie. ,,
Trener Romy
,, Zespół jest bardzo zmotywowany, jesteśmy w dobrej formie i wiemy, że trudno jest zmierzyć się ze wspaniałym zespołem, jakim jest Sevilla. Dodał również: Nie muszę motywować zespołu, ponieważ wszyscy zdają sobie sprawę, jak ważny jest ten moment i jesteśmy gotowi do gry przeciwko drużynie takiej jak Sevilla. To inny mecz niż pozostałe, ponieważ nie mamy dwóch spotkań, tylko jedno. Zawsze chcemy wygrywać, tym razem nie jest inaczej, bo jesteśmy ambitni. ,,
W meczu powinny z obu stron paść bramki i niekoniecznie Sevilla rozjedzie Romę.Są to drużyny w których ma kto strzelać tym bardziej,że nie będzie spotkania rewanżowego.
100
Ostatnio zmieniony przez psotnick: