>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.07.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 24. Lipca
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 694,8K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia Serie B
Godzina: 01:00
Spotkanie: Atletico GO - CSA
Typ: remis
Kurs: 3.38
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Obie druzyny sa niepokonane od 6 lub wiecej (CSA 7) spotkan, wiec obie beda tutaj ostrozne by nie stracic punktów, tym bardziej gdy sa niedaleko obok siebie na gorze tabeli. Obie druzyny ostatnie wyniki to remisy rowniez przeciwnikami byly druzyny ktore stoją podobnie w tabeli. Atletico GO ma juz 4 porazki i ciezko jest mi sobie wyobrazic 5 na tym etapie rozgrywek tym bardziej w meczu u siebie, wiec wygrana gosci dla mnie odpada. Nawet mimo tego ze graja na wyjazdach bardzo uroczo 4-2-1 w sezonie a porazka w pierszym meczu w sezonie na wyjeździe. Atletico GO u siebie potrafi tracic 3 czy nawet 4 bramki w meczu wiec wydaje sie ze wygrana gosci moze jak najbardziej byc ale nie zapominajmy o formie gospodarzy rowniez, ktorzy jak juz mowilem sa niepokonani od 6 spotkan i poprawili znacząco gre w obronie nie tracąc w 3 ostatnich meczach z rzedu.
✅238

Otrzymane punkty reputacji: +30
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna eliminacje LM
Spotkanie: Legia-Spartak Trnava
Typ: x/1
Kurs: 3.95
Bukmacher: Fortuna
Godz: 21:00
Ewentualna analiza: Już jutro Warszawska Legia podejmowała będzie Spartak Trnava w kolejnej rundzie eliminacji piłkarskiej Ligi Mistrzów. Gospodarze są faworytem tak do awansu do następnej rundy jak i do zwycięstwa już w tym pierwszym spotkaniu. Legia w lidze oszczędzała swoich niektórych piłkarzy, okupiła to porażką z zespołem Lubińskiego Zagłebia, ale dzięki temu ma większe szanse na zwycięstwo w jutrzejszym spotkaniu. Legia bez straty bramki w poprzedniej rundzie pokonała ekipę Cork City, w dwumeczu strzeliła 4 bramki, ekipa przyjezdnych natomiast w tamtej rundzie grała z zespołem Zirinskiego Mostar w pierwszym meczu wygrała 1:0 na swoim stadionie, natomiast na rewanżu było już znacznie ciężej i ekipa ze ze Słowacji ledwo uratowała remis , była tam zespołem znacznie gorszym. Jestem pewien że jutro to właśnie Legia od początku do końca będzie kontrolowała przebieg spotkania, do tego na pewno Legia stworzy sobie znacznie więcej sytuacji do zdobycia bramek. Goście na wyjazdach nie potrafią organizowac sobie gry więc liczę iż w tym spotkaniu będą chcieli zagrać z kontry. Mój typ to wygrana gospodarzy 3:1 po końcowym gwizdku sędziego.
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Brazylia, Serie A
Spotkanie: Internatonal - Ceara
Typ: poniżej 2,5
Kurs:
1,82
Bukmacher 1xBet
Analiza:

Brazylijska Serie A to miejsce, gdzie można znaleźć coś ciekawego. Na wtorek wypatrzyłem spotkanie Internationalu, zajmującego 6 miejsce z ostatnią w tabeli Cearą. Obie ekipy rozegrały 13 spotkań, gospodarze zdobyli 23 punkty, a goście tylko 8. Ale bardziej od zdobyczy punktowych interesują mnie zdobycze bramkowe. International z bilansem 17:10, a Ceara 8:18. Jak na zdobycze po 13 kolejkach to nie mogą budzić one podziwu. Gospodarze w 6 meczach u siebie z bilansem 10:2, a goście na wyjazdach 3:9. Patrząc na te statystyki nie wierzę, że gościom uda się cos ustrzelić, a gospodarze strzelą więcej niż 2 bramki. Dodatkowo patrząc na H2H to nie wykluczam niespodzianki i urwania punktów przez drużynę gości. Główny typ to jednak under 2,5 gola.
✅82

Otrzymane punkty reputacji: +31
saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Brazylia, Serie B
Spotkanie: Atletico - CSA
Typ: 1:1
Kurs:
6.00
Bukmacher Expekt
Witam. Po raz kolejny postaram sie zlapac fajny kurs.
17 kolejka brazylijskie Serie B, gdzie gospodarze znajdujacy sie na drugim miejscu podejmuja piatych gosci.
Mimo, ze obie druzyny dzieli pare pozycji w ligowej tabeli, to punktowo prezentuje to sie juz zupelnie inaczej - 3 punkty roznicy na tym etapie to bardzo malo. Generalnie uwazam, ze obie druzyny maja bardzo podobny potencjal, co pokazuje nie tylko wczesniej wspomniana pozycja w tabeli, ale rowniez ostatnie wyniki.
Obie druzyny przegrywaja na prawde rzadko, w najgorszym przypadku remisuja - i na tym opiera sie moj dzisiejszy typ, uwazam rowniez, ze oba zespoly stac na zdobycie bramki, skladajac to wszystko do kupy - celuje w doladny wynik 1:1.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga mistrzów
Godzina: 16:00
Spotkanie: FC Astana - Midtjylland
Typ: Astana
Kurs:
1,97
Analiza:

Przed nami kolejna runda eliminacji do ligi mistrzów a w niej zmierzą się: Astana vs mistrz Danii Midtyjalland. Dla Astany to już kolejna runda eliminacji, w poprzedniej pokonali Sultjeska 3:0.
Jest to bardzo wyrównana para ale Astana grając u siebie jest lekkim faworytem i właśnie na nich stawiam.
Midtjylland nie za dobrze zaczął w tym sezonie ligę, przegrali z Aalborg 1:2 i zremisowali 0:0 z Aarhus.
Astana w swojej lidze natomiast prowadzi ze sporą przewagą, są w dobrej formie czego nie można powiedzieć o ich przeciwniku. Po pierwsze sezon już trwa więc są w rytmie meczowym natomiast liga Duńska dopiero się zaczęła.
Stawiam na gospodarzy.
✅97

Otrzymane punkty reputacji: +16
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Challenger Tampere
Godzina: 18:00
Spotkanie: A.Hoang - H.Heliovaara
Typ: 1 set/ mecz - Hoang/Hoang
Kurs: 1.93
Analiza:
Przeglądałem sobie ofertę i napotkałem ten mecz. Młody francuz kontra jeden z niewielu fińskich tenisistów. Heliovaara to generalnie nikt groźny, na zadnej z nawierzchni - nawet nie przeciętniak, a wręcz cienias, 29 latek bez żadnych sukcesow, o czym świadczy dorobek zaledwie 140 tys. w tym wieku. Francuz póki co nie jest żadnym wybitnym zawodnikiem, ale on ma dopiero 22 lata, więc może jeszcze wystrzeli, bo jakiś tam potencjał ma. Co ważne, jeśli chodzi o korty ziemne to jest to raczej jego najlepsza nawierzchnia i na niej też zalicza większość wygranych. Na Fina nie wskazuje nic poza lokalizacją, aczkolwiek gram tak nie 2:0, gdyż nie ma dużej różnicy, a jednak jest to jakieś zabezpieczenie, jeśli Francuz by się zbytnio wyluzował po 1 secie.
✅93

Otrzymane punkty reputacji: +21
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. do Ligi Mistrzów
Typ: under 2.5 goli
Kurs: 1.55
Analiza:
Druga faza eliminacji do Ligi Mistrzów zaczyna się już dziś. Legia Warszawa zmierzy się z mistrzem Słowacji, natomiast ja nauczony na błędach postanowiłem nie wybierać znowu zakładu na/przeciwko polskim ekipom w europejskich pucharach. Tym razem wybrałem spotkanie mistrza Kazachstanu przeciwko mistrzowi Danii. FC Astana w drodze do drugiej rundy musiała pokonać mistrza Czarnogóry. Natomiast Midtjlylland nie musiał grać w rundzie numer jeden, ale już w drugiej rundzie trafili na dość niewygodnego rywala o czym niestety przekonała się Warszawska Legia sezon temu.
Kursy na awans którejkolwiek z tych drużyn są dokładnie takie same, więc obstawianie wyniku raczej tutaj jest bezcelowe i ja osobiście też widzę szansę tych drużyn na awans na tym samym poziomie. Wybrałem typ na poniżej 2.5 bramek w meczu. To pierwszy mecz w tej parze, więc pewnie obie drużyny od początku podejdą dość pasywnie, będą chcieli poznać rywala, a wydaję mi się, że 0-0 w tym przypadku pasuje Astanie i Midtjyllandowi. Ekipa z Astany nawet w meczu z Sutjeską, gdzie byli zdecydowanym faworytem w żadnym meczu nie strzeliła trzech bramek, a u siebie w pierwszym spotkaniu tych drużyn skończyło się wynikiem 1-0 dla Astany. FC Astana w swojej lidze ma zdecydowanie najmniej straconych w sezonie, bo tylko 12 na 20 spotkań oraz jedynie 40 strzelonych, co jak na taką przewagę nad rywalami nie jest aż tak wielką ilością. Mistrz Danii, co prawda strzela i traci więcej bramek, ale ze wględu na teren na jakim odbędzie się ten mecz to przewiduje, że swoje warunki będzie chciała pokazać ekipa z Astany. Polecam!
⛔100

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: e-sport (CS: GO)
Godzina: 23:00
Spotkanie: Fnatic - Faze Clan
Typ: Fnatic
Kurs: 3.20
Analiza: jest to mecz grupy B na turnieju ELEAGUE Premier 2018. Obie ekipy przegrały swoje pierwsze mecze i zagrają teraz o pozostanie w turnieju. Pewnie trudno będzie sobie wyobrazić, że Faze odpadnie już w fazie grupowej. Jednak ich gra nie zachwyca. Przegrali ostatnio w półfinale w Kolonii z BIG, mimo że Niemcy byli w niesamowitym gazie to jednak Faze teoretycznie powinno ich pokonać. Teraz po długiej przerwie wrócił olofmaister, pomimo jego dobrego spotkania to i tak przegrali mecz inauguracyjny z mousesports. Coś niedobrego dzieje się w tej drużynie.
Za to po Fnatic od ostatniego turnieju lanowego widać progres. W końcu Draken złapał niezłą forme. Myślę, że z flusha, Krimzem i JW będą w stanie zagrozić Faze, które formą nie zachwyca. Zagrali naprawdę ciekawe spotkanie z NaVi lecz niestety ekipa S1mpla okazała się za mocna. Bardzo dziwią mnie te kursy, chyba bukmacherzy za bardzo sugerują się h2h. Uważam, że będzie to wyrownane spotkanie z lekka przewagą Fnatic i to oni zwyciężą.
Po więcej informacji na temat turnieju zapraszam do tego tematu:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/europe-minor-faceit-major-2018-eleague-premier-2018.152851/page-2#post-6698733

✅220

Otrzymane punkty reputacji: +17
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kolarstwo – Tour de France 2018
Godzina: 11:30 CET
Spotkanie:
Stage 16. Carcassonne - Bagneres-de-Luchon. 218 km
Typ: Zawodnik w żółtej koszulce po tym etapie - Nie (Thomas, Geraint)
Kurs: 5,75
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Myślę, że to etap z potencjałem na to żeby się coś ruszyło w generalce. Jest gdzie uciec na podjazdach, na zjazdach to samo jeśli ktoś się odważy i zaryzykuje, nie mówiąc o przypadkach losowych (odpukać). Pamiętamy wszyscy co Froome zrobił na Giro samotnym atakiem, na podobnym etapie interwałowym. Dlatego nie zdziwi mnie powtórka z rozrywki, różnica to tylko 1.30, a Froome potrafi zaryzykować na zjazdach, co pokazał 2 lata temu na tej samej końcówce. Nie wiem jak noga podaje pod górę, ale trzeci tydzien miał być jego najlepszym, więc... Kurs taki że właściwie bez ryzyka.
⛔100
ZAPRASZAM DO DZIAŁU KOLARSTWO

icewarrior 41

icewarrior

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20;30
Spotkanie: fortuna
Analiza:
Pewnie nie napiszę tu nic nadzwyczajnego , ale warto się przyglądnąć drużynie z Sudavy.
Nie oglądałem żadnego meczu , ale patrząc na statystyki można rozszyfrować że drużyna z Litwy skupia się na grze z kontry , i tu właśnie upatruje szanse na to ,że przynajmniej jedna im wyjdzie i strzelą gola , a kurs jaki nam daje buk to 2.85 lub BTS po kursie 2.9 . Myślę że to dobry typ na jakiś Maxi Kombi .
⛔100

sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - World Matchplay 2018
Godzina: 23:30
Spotkanie: Gary Anderson - Raymond van Barneveld
Typ: Gary Anderson wygra i zdobędzie większy checkout
Kurs: 1.83
Analiza:
Dzisiaj już dużo niższy kurs, ale myślę, że pewniejszy. Oczywiście w sporcie wszystko możliwe, także na spokojnie. Klasyk w drugiej rundzie turnieju World Matchplay 2018, gdzie Gary Anderson zmierzy się z Raymondem van Barneveldem. Od razu stawiam na wygraną szkota, gdyż wiemy, że z meczu na mecz on się rozkręca. Pierwsze spotkanie z Buntingiem szedł łeb w łeb, dopiero przy stanie 7:6 wyszło doświadczenie i umiejętności, gdzie przełamał rywala i ostatecznie wygrał z nim 10:7. Grał na wysokiej średniej 96 oczek na trzech lotkach Rzucił 5 maxów a jedynie co kulało u Szkota to checkouty, które moim zdaniem są najważniejsze. Zaledwie 32%, przy czym Bunting miał 46%. RVB z kolei miał 43% i wygrał z innym Andersonem 10:6. Za to bardzo niska średnia - 90 punktów. Rzucił także 5 maxów. Myślę, że Gary w takim spotkaniu wzniesie się na wyżyny i już zacznie dużo mocniej punktować na zakończenie legów. Jest ich więcej, bo gramy do 11. Anderson jest faworytem chyba nawet numer 1 do wygrania całych zawodów. Jeśli dzisiaj poprawi c/o - na spokojnie wygra, tak jak stawiam. Do tego większe wyzerowanie powinno być na spokojnie, gdyż Holender według mnie często marnował okazje i rzadko wychodzi z ponad 100+. Anderson za to potrafi i dobrze zeruje wysokie liczniki. Może nie pokazał tego w pierwszym meczu, ale dzisiaj z takim rywalem na pewno odpali. Mecz o 23:30. Powodzenia!
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Godzina: 19:30
Spotkanie: PAOK Saloniki-Bazylea
Typ: PAOK+1,5 GOLA/TAK
Kurs: 2,01
Analiza
Spotykają się wicemistrzowie Grecji i Szwajcarii.Grecy zadowoleni z wyników,zwłaszcza końcówki sezonu /5 wygranych meczów/.
.Szwajcarzy niezbyt ,,tylko,,2 miejsce w lidze i strata aż 15 pkt. do Y.Boysów,którzy pokanali ich również w 1/2 Pucharu Szwajcarii.
W poprzednim sezonie bardzo dobry występ w L.M. ale to już historia.
Co wg mnie przemawia za typem
-Grecy
1.Grają dobrze u siebie/atut własnego boiska i doping kibiców/.
2.Wysoka forma min 2 gole w 8/10 spotkań
3.Dwa dobre transfery.Brazylijski napastnik Leo Yaba z Groznego i dobry obrońca z Dyn.Kijów Kaczeridi
4.Tylko 5 spotkań przegranych w całym sezonie ligowym 21-4-5 i bramki 59-19
-Szwajcarzy
1.Drużyna w gruntownej przebudowie,brak zgrania.
2.Szpital i absencje w zespole, brak 6 zawodników z podstawowego składu /m/in.Xhaka/.
3.Strata 13 bramek w ostatnich 4 meczach.
4.W meczach towarzyskich-TRAGEDIA 3 przegrane i strata 11 bramek/coś bardzo złego dzieje się w zespole/.
5 Sezon ligowy rozpoczęli od przegranej z St.Galen 1-2 u siebie w domu.
Ale Bazylea mimo licznych braków ,szczególnie w obronie zawsze może być groźna.Traci dużo goli i taki typ uważam za wielce prawdopodobny.
✅101

Otrzymane punkty reputacji: +16
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Hamburg (Niemcy), ziemna
Godzina: 14:15
Spotkanie: John Millman - Jan Lennard Struff
Typ: 2
Kurs: 1,86
Analiza:
Spotkanie 1 rundy na turnieju ATP w Hamburgu. Zawodnik gospodarzy Niemiec Struff regularnie co sezon pojawia się tutaj na tym turnieju od 2011 roku. Wprawdzie nic wielkiego tutaj nie osiągnął, bo najdalej zaszedł do drugiej rundy ale te korty z pewnością ma &quot;obcykane&quot; i nie są mu obce. Australijczyk Millman z kolei trochę w tym roku zaskoczył, bo przeważnie w tym czasie przygotowuje się już do US Open startując w turniejach o nawierzchni twardej a tymczasem w tym roku postanowił pojawić się w tym okresie na cegle w Hamburgu. Kursy wyrównane ale ja idę jednak w stronę reprezentanta gospodarzy. Wprawdzie Millman zrobił bardzo duże postępy w ostatnim czasie ale na cegle w Niemczech jednak dla mnie faworytem jest Struff i myślę, że sobie tutaj poradzi. Może akurat w Hamburgu nigdy jakoś specjalnie mu się nie powiodło ale jednak te korty zna bardzo dobrze. Według mnie na zwycięstwie dużo bardziej w tym spotkaniu będzie zależeć Niemcowi. Millman jak odpadnie to myślę, że po prostu już zacznie się przygotowywać pod US Open i startować na turniejach z nawierzchnią twardą.
⛔100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Godzina: 20:30
Spotkanie: Czerwona Gwiazda - Suduva
Typ : 2(handi eu 0-3)
Kurs:
1.44
Witam
uważam, że Suduva tanio skóry nie odda i powalczy ,aby ten dwómecz nie rozstrzygną się dzisiaj. Oczywiście kibicuje gościom...ale nie tylko serduszkiem się kieruję, powtórzę się,ale moim zdaniem Suduva ma papiery na ligę mistrzów. Pech chciał ,że grają już teraz z drużyną Crveny...która również ma bardzo duży potencjał.
Spotykają się dwaj godni siebie rywale,myślę ,że Crvena będzie miała dziś duże ciśnienie aby nastrzelać i zrobić zaliczkę przed trudnym Litewskim terenem.
Dla drużyny z Litwy jest to pierwszy wielki sprawdzian , myślę,że tak jak napisał poprzednik skoncentrują się na obronie i w miarę rozwoju spotkania będą szukali szans w kontrach i błędach.
Zagram na pewno za symboliczna dyszkę win moich ulubiencow i pomieszam inne warianty na przekór bukom nie dającym gosciom najmniejszych szans na pogranie.
Na pewno wygrana Crveny jedną bramką za 3.9 to fajny kurs do tasmy aferowaej hehe.
DAWAJ SUDUVA!
Pozdrawiam.
⛔100

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Typ: over 2.5 goli
Kurs: 2.31

Analiza:
Ja jednak spróbuje pocelować w over w tym spotkaniu. Wszystko w sumie zależy tu od gospodarzy.Wiadomo,że bezbramkowy remis Duńczykom jest na rękę ale liczę tu na odpowiednią postawę Astany. Jeśli uda im się coś ustrzelić to wówczas Duńczycy będą musieli walczyć o korzystny rezultat,a to będzie prosta droga do overka.
Obie ekipy lubią i potrafią strzelać co nieraz udowodniły choć ostatnio szału z bramkami nie ma w ich wykonaniu tak więc może dziś?!
Kurs fajny więc myślę,że można spokojnie zaryzykować.
✅131

Otrzymane punkty reputacji: +8
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Godzina: 20;15
Spotkanie:
Shkendija - S. Tiraspol
Typ: 1
Kurs: 2.38
Bukmacher: Betsson

Analiza:
Dzień dobry. Dzisiaj wziąłem pod uwagę spotkanie Eliminacji do LM. Gram na Macedończyków,ponieważ zaimponowali mi rok teku grą w europejskich pucharach. Grali bez kompleksów do przodu i w tym wszystkim była jakość. Meczów ligi Macedońskiej nie będę analizował bo to bez sensu. Wiem za to,że ograli TNS 5:0 u siebie. Na wyjazd pojechali bez motywacji i dostali w czapę pół rezerwowym skladem 4;0. Uważam,że jest to drużyna własnego stadionu i to oni dziś pokażą miejsce w szeregu Mołdawianom. Sheriff w pierwszym meczu przegrał u siebie z Gruzinami 2:1 co dobrej reputacji im nie robi. Natomiast u siebie wygrali już pewnie 3;0. Tak jak Mołdawianie to oni będą walczyć o awans u siebie.
✅138

Otrzymane punkty reputacji: +13
g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
Godzina: 20:30
Spotkanie: Czerwona Gwiazda - Suduva
Typ : Wynik 1 połowy remis
Kurs: 2,55
Analiza: To ich pierwszy mecz. Suduva wyeliminowała APOEL, w pierwszej połowie ustalając już losy dalszych zmagań. Wklepali trzy bramki w pierwszej części spotkania i dali radę dowieźć premiujący ich rezultat. Suduva groźna z kontrataku i jeśli coś tu strzelą to sytuacja się zaogni. Może nawet uda im się nawet strzelić pierwszą bramkę. Crvena Zvezda wyeliminowała łotewski Spartaks i tam w pierwszym spotkaniu na Łotwie było po 0. U siebie wygrali 2:0. Suduva powinna przyjechać z nastawieniem na grę z kontry i włożenie wszystkich wysiłków w to aby nie stracić tu bramki, Crvena wie co jest mocną stroną przeciwnika i w jaki sposób odpadł APOEL, dlatego myślę że pierwsza połowa to będzie takie badanie i pilnowanie się, bo co jak co ale Suduvy lepiej nie lekceważyć, ale mimo wszystko Crvena jest mocnym faworytem tego spotkania i powinni wygrać.
⛔100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, MŚ u17 kobiet
Godzina: 17:15
Spotkanie: USA - Chiny
Typ: USA - 41.5 pkt OT
Kurs: 1.91
Bukmacher:
1xbet

Analiza:
Na szybko bo spotkanie już za 20 min. Chinki nie są takie słabiutkie jak oceniają je buki. Ogranie Mali 20 pkt świadczy o jakimś tam potencjale. Nota bene 38:92 ogranie Mali przez Usa nie zrobiły większego wrażenia na otoczenia wokól kadry. Młodzieżówka kobiet Ameryki Pn jest aż tak mocna aby tutaj zdominować parkiet na tyle Azjatki ograć je 42 pkt. Patrząc na h2h dobitnie te mecze były zamknięte max w 20 pkt i tutaj linia wg mnie mocno przebita. Ostatnie jednak spotkanie z Włoszkami pokazują jak mocne są Amerykanki. 40 pkt ogranie Włoszek i totalnie odcięcie ich od akcji rzutowych z czystych pozycji przełożyło się na 38 pkt zwycięstwo USA. Przypomnę ze Włoszki bardzo pewnie ograły Chinki w tym turnieju i tutaj nie widzę innej opcji jak win USA z 50 pkt. Chinki posiadają wciąż dość niską rangę na arenie międzynarodowej ale myślę, że rozwój basketu w tym kraju mocno przekłada się na szkolenie. PProblem wciąż tkwi w defensywie i w tym ze Azjaci nie bronią prawie wcale. Dziś w ofensywie nie poszaleją i USA bierze to pewnie.
✅91

Otrzymane punkty reputacji: +4
przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie:
Legia Warszawa - Spartak Trnava
Typ: obie drużyny strzelą , a suma bramek będzie większa niż 2,5 bramki
Kurs: 3,25
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Dzisiejszym późnym wieczorem warszawska Legia podejmie jednego z najbardziej sensacyjnego mistrza Słowacji w historii swego kraju , mistrza , który po 45 latach od ostatniego mistrzostwa zdobył swoje ukochane trofeum po raz pierwszy w historii Słowacji.
Obydwie drużyny przystąpią do dwumeczu w niezbyt dobrej sytuacji w swoich rodzimych ligach. Legia zaliczyła falstart w meczu z Zagłębiem , przegrywając u siebie z Miedziowymi aż 1:3 ! . Mistrz Słowacji z kolei na inaugurację sezonu ligowego przegrał z Senicą jeden do zera . Teoretycznie rzecz ujmując , to Legia powinna przystąpić do meczu w nieco gorszym nastroju , ale jak pokazuje historia , mecze ligowe a mecze pucharowe to kompletnie inna para kaloszy i Inny ciężar gatunkowy , więc obydwie drużyny powinny pokazać dobry, ofensywny futbol.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom