Liquid +1,5 mapy + Mouz win = 4.40
BAH
Od wczoraj, po meczu Mouz mam ochotę to bardzo zagrać. Przeraża mnie fakt, ze koledzy też tak grają, bo nigdy z masowek nic dobrego nie wychodzi, ale trudno... Stówka poleciała.
Powiem szczerze, ze obejrzałem chyba wszystkie mecze lanowe Astralis w tym roku. Jedno jest pewne, w najwyższej formie to oni nie są ma pewno. Lecz nie lubię przeciwko nim grać, bo według mnie to top 1 świata. Coś mnie skłania ku Amerykanom. Mam wrażenie, ze brak trenera poskutkował nawet dosyć pozytywnie. Grają u siebie, czują się dobrze. Jeśli Taco zagra swoje, myślę, ze urwanie mapy to minimum. U Duńczyków coś "nie gra", nie mam pojęcia co, bo aż takim znawca nie jestem, ale mecz z C9 mógł pójść w druga stronę, przy odrobinie szczęścia. Mam wrażenie, ze zobaczymy trzy mapy. Liquid nigdy nie wygrało BO3 na Astralis, więc na czysty win się nie porywam.
Co do Navi - Mouz. Ktoś pomyśli, ze zwariowałem, Ale gra Ukraińców dalej mnie nie zachwyca. Wiem wiem, wygrywają turnieje, 2 miejsce hltv, ale oni grają momentami na takim poziomie free style "ruskiego", szczęścia, cudownym dziecku Simplu, ze na dłuższą metę to się nie uda. Kiedyś musi zostać przerwana passa zwycięstw i wierzę, ze nastąpi to dzisiaj. Navi ban cache, mouz ban overpass. Także dusta zobaczymy na pewno, co wiąże się moim zdaniem z handicapem +1.5 dla mouz na samym początku meczu.
Myszy wyglądały bardzo solidnie z Faze, widać, ze Snax już wszedł w zespół. Według mnie jeszcze miesiąc, dwa i będzie zdecydowanym wzmocnieniem. Już według mnie gra lepiej niż Styko.
Proszę ostrożnie ze stawką, bo duble w CS gram rzadko, szczególnie po takim kursie. Elko