>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.07.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina:
Spotkanie:
Legia Warszawa - Spartak Trnava
Typ: 2
Kurs: 9.3
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Rozumiem ze Legia jest faworytem tego spotkania ale zeby az taka rozbiezbosc kursow.
Rozumiem ze w ekstraklasie zawsze na poczatku sezonu Legia nie blyszczy.
Ale zobaczmy co chlopaki grali w meczu z Zagłębiem.
Pierwsza polowa - piach jak nie wiem co w drugiej cos ruszylo po wejsciu Carlitosa i Kante. A dodajac do tego jeszcze gre z trojka obroncow ? Co im w ogole nie wychodzi niestety, jak nie Kucharczyk cos odwali przy kryciu to Hlousek.. i tak to niestety na ta chwile wyglada.
Nie wierze zeby akurat w dzisiejszym meczu zaczeli cos grac.
Jak dla mnie to koniec kariery Legii w tegorocznych eliminacjach do Lm.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +27
pukon 1,2M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Igrzyska dla Ameryki Środkowej i Karaibów
Godzina: 20.00
Spotkanie: Barbados - Gwatemala
Typ: Gwatemala poniżej 62,5pkt
Kurs: 1.85
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Mecz o siódmą pozycję w turnieju koszykówki Kobiet na Igrzyskach dla Ameryki Środkowej i Karaibów rozgrywanych w kolumbijskim mieście Barranquilla. Obie ekipy z grupy B - Barbados ostatnie miejsce (bilans 0-3), Gwatemala pozycja wyżej (bilans 1-2). W półfinale fazy play off dla miejsc 5-8, Barbados przegrał 53-79 z zespołem Wysp Dziewiczych, natomiast Gwatemala 57-62 przeciwko Jamajce. W meczu grupowym lepsze okazały się zawodniczki Gwatemali 63-56. O ekipie Gwatemali pisałem już kilka słów w tym dziale, typując ich mecz z Portoryko - &quot;Z kolei ekipa Gwatemali z odmłodzoną kadrą, kierowaną przez dwie doświadczone zawodniczki (Cynthia Rivera, Vanessa Vasquez), z myślą raczej na ogranie się na poważniejszym poziomie tych młodych zawodniczek&quot;. Nie będę udawał, że to są dla mnie znane w jakikolwiek sposób ekipy, nawet ciężko znaleźć coś ciekawego na temat tych zespołów - swoją propozycję opieram przede wszystkim na wynikach osiąganych w tym turnieju - przeglądając statystyki z rozegranych już spotkań. W tym pierwszym meczu rozegranym pomiędzy nimi, Gwatemala zagrały na bardzo dobrej skuteczności (oczywiście zachowując proporcję dla tego poziomu rozgrywek) - 44%, zastanawiam się czy będą potrafiły taką dyspozycję powtórzyć, to już jednak czwarta gra dzień po dniu i to zmęczenie, może przeszkadzać w dobrej zdobyczy punktowej.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LM Kwalifikacje
Spotkanie: Legia Warszawa - Spartak Trnava
Godz: 21:00
Typ: powyżej 25,5 fauli
Kurs: 1,83
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Pierwszy mecz kolejnej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów. Teraz przed Legią poprzeczka trochę wyżej postawiona ale powinni ją spokojnie pokonać chociaż ostatni mecz ligowy z Zagłębiem L. może trochę niepokoić miejscowych fanów. Słowacy przyjadą po jak najkorzystniejszy wynik aby w rewanżu móc powalczyć i zrobią wszystko aby tak się stało. To Legia powinna prowadzić grę, dłużej utrzymywać się przy piłce przynajmniej w początkowej fazie spotkania co z kolei może skutkować przewinieniami ze strony gości. Legioniści sporo nie faulują ale w meczu domowym z Cork City popełnili 11 fauli. Przeciwnicy w poprzedniej rundzie odpowiednio 17 u siebie i 11 na wyjeździe.
✅83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom