>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.03.2025 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1,1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 20. Marca

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- GO+bet
- Betters

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 1M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Kolumbia Primera A Apertura
Godzina: 00:30
Spotkanie: Santa Fe - Bucaramanga
Typ: Bucaramanga
Kurs 4.51
Bukmacher: betters
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...dy-długoterminowe.159039/page-13#post-7327814
Analiza:
5 meczy z rzędu u siebie bez porażki to długi czas i myslę że prędzej czy później oczywiscie dla mnie lepiej prędzej, przyjdzie czas na jakąś porażkę u siebie bo jak widzimy na podstawie poprzedniego sezon czy też roku Santa Fe u siebie wcale nie była taka niepokonanana. Bucaramanga przegrała ostatnio u siebie z Pereira w ostatniej minucie meczu 0-1 po kursie ~4.80. Teraz spróbuję postawić na Bucaramangę po podobnie dobrym kursie przeciw Santa Fe. Myslę że najbardziej prawdopodobnym będzie tutaj remis z tego względu że jeśli zobaczymy na ostatnie wyniki Santa Fe czyli ich malejące wygrane, najpierw 7-1 potem 2-0 i ostatnio 1-0, na to by wychodziło ale ja wolę lepszy kurs na wygraną przeciwnika. Bucaramanga też ma te wyniki ciekawe bo przedostatnią kolejke wygrali na wyjeździe po bramce dla odmiany nie w ostatniej minucie a w pierwszej minucie meczu.

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
R 1,6M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Holandia - Hiszpania
Typ: mecz/liczba goli: X2 i powyżej 1,5
Kurs: 1,78
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/Ćwierćfinały-plus-rewanże-ligi-narodów-uefa-20-03-2025-25-03-2025.172765/post-7327820
Analiza:
Pierwszy ćwierćfinałowy pojedynek Ligi Narodów pomiędzy Holandią a Hiszpanią rozegrany zostanie w Rotterdamie a trzy dni później rewanż w Walencji. Mistrzowie Europy grali w Lidze A i w grupie 4 zajęli pierwsze miejsce z bilansem 5-1-0 natomiast Holendrzy z bilansem 2-3-1 zajęli drugie miejsce w swojej grupie za Niemcami, z którymi przegrali mecz w Monachium. Hiszpanie w meczu "o coś" przegrali ostatnio wiosną 2023r ze Szkocją w el do Euro i zakładam, że w meczu z Holendrami podtrzymają dobrą passę. Przy tej klasy napastnikach w obu drużynach jakieś bramki powinny paść a jedyną niewiadomą forma fizyczna piłkarzy przy dużej ostatnio intensywności gier.

178

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Otrzymane punkty reputacji: +1953
neutralny 652,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Godzina: 0:00
Spotkanie: Orlando Magic - Houstona Rockets
Typ: Orlando powyżej 24,5 pkt. w pierwszej kwarcie
Kurs: 1,67
Post w dziale: Analiza: Ostatnio obserwując NBA trafiłem dwukrotnie na mecz Rockets i już w trakcie ich trwania przyszły mi na myśl pewne wnioski, które postaram się dziś wykorzystać. Starterzy bardzo powoli wchodzą w mecz i pomimo, iż Houston to obecnie czołowa ekipa ligi to przeanalizowałem sobie przebieg sezonu i często bywa tak, że ich rywale bez problemów punktują szczególnie w pierwszej kwarcie, a wiele meczów Rakiety odwracały po przegranych pierwszych kwartach, czy nawet połowach. Zwróciłem na to uwagę w ostatnich starciach z 76-rs i Bulls. Z Philą to w ogóle był jakiś dramat w grze obronnej, bo oczywiście wiadomo, jak skuteczność jest wysoka to każdy natrzepie punktów, jednak Sixers nie grało jakoś mega szybko, a bez problemu dochodzili do sytuacji rzutowych, dołożyli do tego trochę skuteczności, co zsumowało się na 16-punktową wygraną w pierwszej odsłonie. Podobnie było z Chicago, choć tam wyniku tak dużego nie było, jednak Byki nie były aż tak skuteczne, bo dobrych okazji rzutowych mieli naprawdę dużo, szczególnie z półdystansu pudłowali na potęgę, kiedy Smith i Sengun snuli się po boisku z resztą z Eatonem nie wyglądało to wcale lepiej.
Oglądając właśnie tamte mecze już miałem w głowie usnuty plany, że będzie trzeba znaleźć dobrego rywala i zagrać coś przeciwko Rockets właśnie w pierwszej kwarcie. Wydaje mi się, że Czarodzieje to odpowiedni przeciwnik, tym bardziej grający we własnej hali prezentuje się w tej kampanii nieźle.
Na początku pierwszą myślą była wygrana kwarty przez Magic, gdzie kursy oscylują w granicach 2,10. Próbuję jednak bezpieczniejszej opcji punktowej, bo linia nie jest wysoka, a nawet jak Houston w ofensywie odpali to jestem przekonany, że te 25 oczek powinni dać sobie rzucić, a może nawet ich dobra gra w ofensywie pomoże w powodzeniu tego typu.
Ciekaw jestem tego meczu i mojej "czutki", choć z doświadczenia wiem, że zazwyczaj mój nos mnie nie zawodzi, oby tak samo było tym razem.

0

Ostatnia edycja:
verno 1,2M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina:
02:30
Spotkanie: Minnesota vs Krakeny
Typ: Minnesota
powyżej 5,5 gola z dogrywką
Kurs: 8,50
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Dzisiaj zaledwie 2 mecze z czego Toronto vs Colorado wygląda jak no bet. Poszukam podobnej rzeczy jak ostatnio w przypadku Detroit gdzie ładnie się rozstrzelali. Wiem że Minnesota boryka się z kontuzjami a przede wszystkim brak Kaprizova doskwiera najmocniej ale sezon się jeszcze nie skończył i trzeba grać bo mimo w miarę bezpiecznej przewagi to zostało jeszcze 14 spotkań i te PO nie są wcale takie zapewnione patrząc w jakiej formie jest Minnesota. Od początku lutego czyli prawie 2 miesiące są najgorszą drużyną w ilości strzelonych bramek bo tylko 31 a reszta nie jest nawet blisko, kolejna sprawa to mierna skuteczność 7.6%, która też nie może trwać w nieskończoność. Statystyki wcale nie dziwią gdy spojrzymy na to że najlepszych 2 strzelców zaraz po KAprizovie nie strzela, Boldy 11 meczów bez gola a Rossi 10 w co aż nie chcę się wierzyć że jeden jak i drugi w takim dołku. Uważam że ten mecz trzeba zagrać grubo albo wcale bo jak Minnesota się odbije to solidnie a w końcu musi to nadejść bo kpiną jest to że strzelają po 1/2 bramki na mecz. Krakeny grają b2b a do tego sezon dla nich się zakończył i nie był on udany a defensywnie sporo dziur co pokazało wczoraj Chicago, może nie wykorzystali tego co mieli i tylko 2 bramki ale było kilka fajnych okazji oraz błędów po stronie Krakenów. Wilds muszą się obudzić bo zaczyna być gorąco a inne ekipy się nie zatrzymują.

0

Otrzymane punkty reputacji: +417
versa 749,9K

versa

Typer
Spotkanie: Grecja - Szkocja
Typ: Grecja
Kurs: 2.02
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/baraże-plus-rewanże-ligi-narodów-uefa-20-03-2025-25-03-2025.172766/post-7327986
Analiza: Grecja jest moim faworytem w tym dwumeczu, a u siebie powinni zapewnić sobie wystarczającą zaliczkę przed rewanżem. Grecja gra bardzo ładną piłkę,w ostatnim czasie reprezentacja ta pokonała chociażby Anglię na wyjeździe, zremisowała z Francją.
W swojej grupie Ligi Narodów zajęła tyle samo punktów (15) co reprezentacja Anglii ale finalnie gorszym bilansem zajęli drugą lokatę, w grupie były również reprezentację Irlandii i Finlandii, które nie miały zbyt dużo do powiedzenia.
Szkocja natomiast w trudnej grupie z Polską, Portugalią i Chorwacją zajęła trzecią pozycję z bilansem bramkowym 7-8 a w 3 meczach wyjazdowych zdołali wygrać tylko raz, z Polską i to były ich wszystkie punkty wyjazdowe.
Mimo cięższej grupy zdecydowanie bardziej podoba mi się styl gry drużyny Grecji i w tym zestawieniu postawię na nich. Ich najlepszy strzelec Pavlidis jest w bardzo dobrej formie.

0

zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje do MŚ, Afryka
Godzina: 20:00
Spotkanie: Gabon - Szeszele
Typ: obie połowy powyżej 1,5
Kurs:
1,98
Post w dziale:
Analiza:

5 spotkanie a więc półmetek. Gabon zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 9 oczek tuż za WKS, które ma na swoim koncie 10 punktów ale jeżeli nie zdarzy się nic złego to raczej 1 miejsce będzie właśnie dla zwycięzcy Pucharu Narodów Afryki - Wybrzeże Kości Słoniowej. Gabon będzie walczył o 2 miejsce i w tym meczu dla nich ważne jest zwycięstwo ale również i to aby trochę postrzelali bramek ponieważ 2gie miejsce nie daje bezpośredniego awansu tylko najlepsze 4 drużyny z 2gich miejsce awansuje. Na ten momen mają +2 w bramkach a więc tak średnio.
Szeszele to zdecydowanie najsłabsza drużyna w grupie, która straciła już aż 22 bramki w 4 spotkaniach.
Gabon dysonuje kilkoma znanymi piłkarzami takimi jak Aubameyang, Lemina czy Kanga.
Szeszele potrafili tracić 9 bramek z WKS, 5 bramek z Gambią czy 5 z Kenią.

Liczę, że Gabon u siebie siądzie na swoich rywali od 1 minuty i już do przerwy będą prowadzić 2 golami a w drugiej połowie strzelą kolejne 2 gole - Może i Szeszele coś strzelą co było by też dobrą opcją dla mojego typu.

0

Otrzymane punkty reputacji: +164
M 287,3K

michaelson

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 00:30
Spotkanie: Miami Heat - Detroit Pistons
Typ: zwycięstwo Heat (OT)
Kurs: 2,49
Bukmacher: forBET
Post w dziale: Analiza: Będzie to czwarte spotkanie tych drużyn w tym sezonie. Heat wygrali z Pistons mecz u siebie, natomiast przegrali obydwa, które grali na wyjeździe (oba po dogrywce). Pistons są bardzo blisko zapewnienia sobie gry bezpośrednio w fazie play-off. Po świetnym lutym, w którym wygrali osiem meczów z rzędu, marzec jest dla nich średni. Zwycięstwa przeplatają porażkami. Dzisiaj bez absencji kluczowych zawodników. Heat mają aktualnie fatalną serię ośmiu porażek z rzędu. W tym momencie są na miejscu dającym grę w fazie play-in, ale jak nie zaczną wygrywać to mogą nawet wypaść poza tą fazę. Jest to bardzo niestabilna drużyna w tym momencie, mająca wyraźne problemy zwłaszcza w ataku. W trzech ostatnich spotkaniach nie zdobyli nawet 100 punktów. Ale kiedyś taka fatalna passa porażek musi się skończyć. Heat personalnie dysponują całkiem niezłym składem i wg mnie aktualne wyniki są zdecydowanie poniżej możliwości tej drużyny. Uważam, że do przełamania może dojść dzisiaj. Pistons to bardzo dobra drużyna, ale również nieobliczalna. Ja dzisiaj poszukam kolejny raz wyższego kursu i postawię na zwycięstwo gospodarzy. Taka seria porażek nie przystoi takiej drużynie jak Heat (pomimo problemów) i liczę na ich dzisiejsze przełamanie.

0

L 2,4M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje do MŚ, Afryka
Spotkanie: Gambia - Kenia
Typ: gol Gambii
Kurs:
1,44
Post w dziale:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/kwalifikacje-do-mistrzostw-Świata-2026-afryka.169804/post-7328110
Analiza:
Zostaje przy kwalifikacjach do Mistrzostw Świata i skupiam się na ekipie, która potrzebuje zwycięstwa, bowiem po 4 kolejkach jest dopiero na 5 miejscu z dorobkiem 3 punkty, rywale z Kenii byli konkretniejsi i zatrzymali m. in. WKS, poza tym rozstrzelali słabiutkie Seszele. Gambia ma w swojej kadrze więcej znanych na europejskim rynku zawodniku, którzy faktycznie mogą zrobić różnice i na to liczę także w tej konfrontacji. Biorąc pod uwagę, że to Afrykańskie eliminacje to tutaj każdy gol waży sporo. Kadra Gambii jest bardzo solidna jak na dostepność.

144

Otrzymane punkty reputacji: +670
Pablito91 1,7M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01.00
Spotkanie: Oklahoma Philadelphia
Typ: Holmgren powyżej 19.5 pkt
Kurs: 1.80
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
Analiza:

W jednym z jedenastu dzisiejszych spotkań Oklahoma zagra z Philadelphią. Obie ekipy mocno osłabione. Oklahoma, która jest niezagrożona na zachodzie ma już zapewnione 1 miejsce i awans do play offów. Dają dzisiaj wolne shaiowi. Nie wiadomo co z Niemcem Hartensteinem, który zmaga się z urazem. Spróbuję pójść w Cheta Holmgrena, który stracił 2/3 sezonu z powodu kontuzji biodra. Od powrotu nieźle punktuje. W 22 spotkaniach jego średnia wynosi 15 pkt. Myślę, że dzisiaj powinien być pierwszą bądź drugą opcją w ataku i liczę, że 20 oczek ma szanse dzisiaj zapisać przy swoim nazwisku.

0

PlayerBetsiarz 178,2K
Spotkanie: Chorwacja - Francja
Typ: Dembele +0.5 celnych strzałów
Kurs: 1.42
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/Ćwierćfinały-plus-rewanże-ligi-narodów-uefa-20-03-2025-25-03-2025.172765/post-7328143

✅ W 8 z ostatnich 10 meczów miał celny strzał.
✅ Średnia z ostatnich spotkań to 1.6 celnego strzału na mecz.

🔎 Dembélé jest w świetnej formie i często testuje bramkarzy rywali. Mecz z Chorwacją zapowiada się na wyrównany, ale Francuz potrafi znaleźć przestrzeń do oddania strzału.

dembele.png

142

Otrzymane punkty reputacji: +1096
Tenis by Dawid 1,6M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, ATP Miami
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wu Y. vs. Arnaldi M.
Typ: powyżej 19,5 gemów
Kurs: 1,44
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-miami-19-03-2025-30-03-2025.173571/post-7328169
Analiza:

Nie ma co ukrywać, że postawa Chińczyka jest zwyczajnie zagadką, gdyż nie grał od kilku miesięcy i wejście od razu w turniej rangi masters z tak solidnym rywalem będzie niezwykle trudne. Z drugiej strony nie ma nic do stracenia, a kursy na niego wydają się nieco przesadzone. Widzieliśmy go kilka miesięcy choćby w Szanghaju i potrafił prezentować tenis na bardzo wysokim poziomie. Warto przypomnieć, że to zawodnik o ogromnym potencjale, znacznie większym niż obecni liderzy chińskiej kadry, który potrafi bardzo poprawnie serwować, ale głównie brylował z głębi kortu, a na swoim koncie ma nawet turniej rangi ATP, właśnie na twardej nawierzchni w USA. Niewątpliwym minusem będzie tu ewentualna rdza czyli długi rozbrat z tenisem, a po drugiej stronie ma świetnego defensora i istnieje obawa, że trochę zajmie mu wejście w mecz, a zanim się rozkręci może być już trochę za późno. Z drugiej strony linia gemowa jest dość niska i w zasadzie wystarczy jeden długi set, by ją pokryć. Na pewno warsztatowo to zawodnik, który nie może się niczego wstydzić. Gdyby nie kontuzja to raczej byłby graczem okolic TOP 20. Jeśli zdecydował się na start to raczej czuje się gotowy na rywalizację. Rywal będzie świetny w defensywie, ale w ofensywie już potrafi się mylić i w Indian Wells wcale nie wypadł najlepiej, a na plus zaprezentował się tylko z Rublevem.

144

Otrzymane punkty reputacji: +1096
stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina:Hokej na lodzie - PHL
Godzina:18:00
Spotkanie: Unia Oświęcim : GKS Katowice
Typ: każda z drużyn strzeli powyżej 2.5 gola
Kurs : 4.40
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/phl-polska-hokej-liga-2024-2025.172248/#post-7328197

Kto dołączy do Tyskiego Giekaesu w finale , bliżej mają goście z Katowic którzy prowadzą 3:2 ale trzeba jeszcze zdobyć ten czwarty decydującu pkt , już raz Katowickiej Gieksie udalo się tutaj wygrać w tym półfinale 6 dni temu 4:1 ale myślę że dziś będzie o wiele trudniej bo Unia zdaje sobie sprawę że to może być ostatnie starcie i zapewne tanio skóry nie sprzeda no i musi dać z siebie 200% aby doprowadzić do remisu 3:3 i mieć jeszcze szansę na tafli w spodku , trochę tych bramek pada kiedy obie stają na przeciw siebie , w rundzie zasadniczej na samym początku sezonu Gieksa gościła tutaj w Hali Lodowej a wynik 4:3 dla Unii , wiem że typ zapewne bardzo ryzykowny ale dla Unii nie ma innego rozwiązania jak zwycięstwo stąd liczę na bramkę za bramkę , może dziś obie poszaleją ?

0

R 1,8M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Hokej, Szwajcaria
Spotkanie: Davos - Zug
Typ: Davos (zwrot w przypadku remisu)
Kurs 1,54
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/pozostałe-ligi-hokeja-na-lodzie-2024-2025-białoruś-szwajcaria-wielka-brytania-i-inne.172253/page-4#post-7328207
Analiza:
Piłka ręczna nie weszła przez minimalizm graczy Wisły, ale trudno, nie zatrzymujemy się i obstawiamy szwajcarski hokej i czwarty mecz w ćwierćfinale tamtejszych play-off. Po 3 starciach Davos prowadzi 3:0 i kolejne spotkanie rozegrają na własnym lodowisku. W dotychczasowych meczach dwukrotnie wygrali na wyjeździe 1:2 i 0:4 oraz u siebie 5:1. Dwie wyraźne wygrane 4 bramkami wskazują, że gospodarze powinni być faworytem również w czwartkowym starciu, ale buki ustawiły wysoki kurs na zwycięstwo gospodarzy, dlatego ja tez zagram asekuracyjnie na Davos, ale ze zwrotem w przypadku remisu. W meczach H2H na 10 ostatnich spotkań Davos wygrał 7 w regulaminowym czasie, 3-krotnie góra był Zug w tym raz po remisie. Liczę, że jutro Davos zapewnią sobie awans do półfinału.

154

Otrzymane punkty reputacji: +1703
przemovsky23 44,1K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna ,Międzynarodowe,Liga Narodów,Liga A
Spotkanie: Włochy - Niemcy
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.83
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/Ćwierćfinały-plus-rewanże-ligi-narodów-uefa-20-03-2025-25-03-2025.172765/
Bukmacher: SuperBet
Analiza:

O dwudziestej rozegra się jeden z najciekawszych meczy dzisiejszych spotkań Ligi Narodów.Będzie to spotkanie o dość dużym ciężarze gatunkowym,a mianowicie pojedynek o wejście do półfinału rozgrywek.Mozemy raczej spodziewać się ciekawego spotkania,ponieważ niemal stuprocentową pewność,że obie drużyny będą chciały przynajmniej raz ,,zapakować" futbolówkę do bramki rywala.Ale także o emocje nie możemy się martwić,bo chociaż czeka nas dwumecz,to mam na dzieje na spotkania, w których bramki będą padały na serio często.

183

Otrzymane punkty reputacji: +1516
maarcin14 1,5M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Ukraina - Belgia
Typ: Ukraina strzeli gola
Kurs: 1.51
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/baraże-plus-rewanże-ligi-narodów-uefa-20-03-2025-25-03-2025.172766/#post-7328245
Analiza:

Witam, o 20:45 w Lidze Narodów w barażu zagrają Ukraina oraz Belgia, typuję że Ukraina strzeli co najmniej jednego gola. Mecz zostanie rozegrany w Hiszpanii. Belgia od jakiegoś czasu prezentuje się po prostu słabo, w tamtym roku nieudane Euro, choć udało się wyjść z grupy, później fatalna Liga Narodów, aż 4 porażki w 6 spotkaniach, i zawsze tracili gola. Ukraina ma kim straszyć z przodu, Dovbyk, Tsygankow, Zinchenko to klasowi piłkarze. Ukraina w grupie Ligi Narodów zaczęła słabo, od dwóch porażek, ale potem 2 wygrane i 2 remisy. Co ważne, w każdym meczu strzelała gola. Obie drużyny spotkały się na EURO, wtedy padł bezbramkowy remis, więc dziś czas na gole. Typuję, że Ukraina strzeli bramkę.

151

Otrzymane punkty reputacji: +1766
magnum89 232,2K

magnum89

Znawca - Serie A
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Włochy - Niemcy
Typ Betbuilder : Poniżej 3,5 goli, Każda drużyna powyżej 2,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.95
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/Ćwierćfinały-plus-rewanże-ligi-narodów-uefa-20-03-2025-25-03-2025.172765/#post-7328242
Analiza:

Bardzo ciekawe meczycho nam się szykuje na Stadio Giuseppe Meazza! Gospodarze zagrają w ustawieniu 3-5-2 i mają piekielnie mocny środek pola w postaci Barelli, Tonaliego czy Rovelli, a na skrzydłach na pewno będzie robił wiatr Politano z Udogie. Martwi mnie jedynie atak, bo Kean co prawda jest w formie, ale w reprezentacji jego bilans bramkowy nie powala(19-5) i Raspadori, który coś tam strzela w Napoli, ale chyba każdy się ze mną zgodzi, że nie jest to napastnik na pierwszy skład reprezentacji Włoch. Jestem zaskoczony mimo wszystko, że na szpicy u naszych zachodnich sąsiadów wystąpi Jonathan Burkardt, który co prawda w lidze dla Mainz strzelił 15 bramek, ale będzie to jego dopiero trzeci występ w reprezentacji i czy uda mu się strzelić premierowego gola ? Skrzydełka fajne po stronie gospodarzy i myślę, że parę korków nabiją, bo w ostatnich 5 spotkaniach 3/2, a Niemcy 4/1 jeżeli chodzi o ten aspekt. Przypuszczam, że w dzisiejszym meczu więcej akcji będzie rozgrywanych skrzydłami i zobaczymy trochę kornerów.

195

Otrzymane punkty reputacji: +2237
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom