>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2024/2025

verno 1,2M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Minnesota vs Blues
Typ: Boldy over 1.5 gola
Kurs:
10
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiaj dość z ciekawym typem bo myślę że Minnesota może w końcu się odpalić. Przy typie na Buchnevicha pisałem że nutki złapały trochę formy jednak 5 bramek stracone przeciwko pingwinom mocno to podważa. Chyba jednak wycisnęli swoje i na końcówkę sezonu może zabraknie pary ale zobaczymy. Dużym problemem na pewno jest brak Parayko, który działa na ich nie korzyść oraz sama "wariancja". Minnesota ostatnio z problemami strzeleckimi bo zaledwie 5 trafień w czasie regulaminowym na ostatnie 4 spotkania to zdecydowanie za mało jak na taką ekipę nawet bez Kaprizova. Największe braki mamy u Boldy'ego oraz Rossiego, którzy się przyblokowali na 9 i 8 ostatnich spotkań a są to główny strzelcy zaraz po Kaprizovie i pod jego nieobecność trzeba się wykazać bo ewidentnie ich brakuje. Nie można powiedzieć że są niewidoczni czy grają źle bo sytuacji mają na pewno wystarczająco aby zdobyli jakieś gole lecz nie zawsze chce wpadać, w przypadku Boldiego mam wrażenie że wali głową w mur i nie może się przebić, oddał 31 strzałów i widać że mocno szuka tego gola oraz czuć frustrację i liczę że w końcu przełamanie przyjdzie bo w końcu tego się od niego wymaga. Na koniec sprawdziłem sobie jak punktował w tym sezonie i widzę pewną ciekawostkę, w tym sezonie miał już 2 razy serię 9 spotkań bez gola po czym w następnym meczu zdobywał po 3pk 1gol/2asysty oraz 2gole/1asysta, jak dzisiaj znowu zrobi coś podobnego to chyba żyjemy w symulacji :D. Ten bet miałem w głowie zanim to zobaczyłem i w sumie jestem zmieszany bo z jednej strony ciekawe ale z drugiej jaka jest szansa że zrobiłby coś podobnego? Nie mogę się doczekać ^^.

Minnesota vs BLues
Boldy gol
@2.90

Minnesota vs BLues
Minnesota over 2.5
@1.82

Kolejny mecz to CBJ vs Rangers i raczej nie zapowiada się na jakiś ciekawy mecz. Poprzedni mecz mocne fajerwerki gdyż tydzień temu CBJ wygrało w Nowym Jorku aż 3:7 co na pewno zabolało gospodarzy, do tego mieliśmy na koniec mały sparing jednak myślę że emocje jeszcze nie opadły. Przede wszystkim pomiędzy tymi drużynami może odbyć się walka o spota PO i są to bezpośredni rywale więc mecz liczony razy 2. Nie sądzę że dostaniemy znowu wysyp bramek a raczej będzie to bardziej gra typu play off czyli twarda/defensywna i dużo fizyczności. Uważam że w takim zestawieniu najlepszą opcją jest poszukanie kar bo emocje będą wrzały i zapewne zobaczymy nie jedną przepychankę, która może się zakończyć karami dla obu stron. Nigdzie niestety nie widzę betu na kare 5min lub walka na pięści ale myślę że w takim meczu Rempe może się odpalić i pokazać kto tu rządzi.

CBJ vs Rangers
over 5.5 2min kar
@1.80

Następny mecz Flyers vs Canes i coś co mocno nie pasuje. Konecny nie strzelał od 10 spotkań to już bardzo dziwne, patrząc dalej to zaledwie 1 gol w ostatnich 19 spotkań przy 40 strzałach. Wiem że gospodarze zakończyli już sezon ale mimo wszystko, przed tą tragiczną serię strzelał średnio co drugi mecz a teraz takie coś. Cały czas w PP1 a teraz wrócił do 1linku bo był ostatnio rzucany gdzieś po 2/3 i mimo ciężkiego rywala liczę że w końcu się przełamie bo ile można szczególni że mówimy o tak jakościowym zawodniku. Canes zagrają b2b a ostatnia wygrana Flyers na Tampe może ich zmobilizuje i zagrają normalny hokej.

FLyers vs Canes
Konecny gol
@3.50

Następne przełamanie w meczu Boston vs Tampa. Boston dla mnie jest teraz bardzo mierną drużyną gdzie połowa jej wartości to Pastrnak i czekam na rewanż za ostatni mecz gdzie to właśnie oni byli górą wygrywając 0:4 bo koszmarnym meczu z obu stron. Tampa przegrała 2 mecze w bardzo słabym stylu z bilansem 1:8, kolejny mecz również przegrany ale już po OT 4:3, dzisiaj już powinniśmy zobaczyć Kucherova co oczywiście jest ogromnym wzmocnieniem i 3 przegrane z rzędu przy tak mocnej Tampie w tym sezonie to wystarczająco. Czekam na ich powrót w mocnym stylu jak i trafienie Pointa bo od 5 spotkań bez gola.

Boston vs Tampa
Point gol
@2.35

Pantery, mimo że nie mogą korzystać Ekblada, Tkachuka oraz Marchanda dalej pokazują solidny poziom i widać że Stanleya nie znaleźli w Laysach. Dzisiaj poszukam punktu Seth'a Jones'a, który stał się głównym obrońcom oraz wskoczył do PP1. Chyba największy wygrany podczas tego trade co w sumie jest ciekawe że ściągnęli takiego obrońcę a po chwili wyszło to co wyszło z Ekladem..

Pantery vs Montreal
Seth Jones over 0.5pkt
@1.90

Ostatnia edycja:
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
Pójdziemy podobnym tropem co wczoraj. Stawiam na gola Mikko. Wraca do Denver w innych już barwach i motywacja będzie spora. Jedna z największych wymian w ostatnich latach dała w kość Finowi i dla Rantanena jest to już 3 klub w tej kampanii. Zaczął dobrze, bo od dwóch premierowych goli w Stars i asysty. Niedawny mecz bez z Jets bez punktu, dzisiaj dobra okazja, aby przypomnieć się byłym kolegom i publiczności.

Colorado Avalanche vs Dallas Star: Mikko Rantanen strzeli gola @2.80 Fortuna

Ostatnia edycja:
verno 1,2M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 00:30
Spotkanie: Islanders vs Pantery
Typ: Engvall gol
Kurs:
7
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Wczorajsza noc nawet jakoś nie zdziwiła patrząc na to co się dzieję w tym miesiącu ale cóż, jedynie dziwi mnie fakt że zarówno Rossi jak i Boldy nie mogą się przebić bo jest to naprawdę ciekawe. Dzisiaj NY Islanders podejmą Pantery i obie ekipy zagrają b2b po wczorajszych porażkach. Pantery przegrywając na Boston wyglądały jakby po prostu pojawił się błąd ale teraz mecz na Montreal w bardzo kiepskim stylu a w dodatku przeciwnik wcale nie postawił wysoko poprzeczki. Braki kadrowe robią swoje bo brakuje 3 bardzo mocnych zawodników i myślałem że może jakoś to zniwelują jednak jest ciężej niż się wydawało. Dzisiaj wyspiarze muszą coś ugrać, jeśli chcą mieć jeszcze marzenia o wejściu do PO i mimo że pewnie to się nie stanie to trzeba walczyć. 3 ostatnie mecze to 3 przegrane strzelając zaledwie po 1 bramce w meczu a przy tym oddali aż 91 strzałów. Przeciwnik dzisiaj mocny ale nie wydaje mi się aby znowu na tak niskiej skuteczności zagrali. We wczorajszym meczu na Oilers bardzo wyróżniał się 3 link i to oni byli najgroźniejsi a przede wszystkim Engvall, który czuł się świetnie i był dużym problemem dla przeciwnika. Patrick Roy to widział i dał pograć chłopakowi, normalnie dostał po 10-15 zmian i 10minut a nawet i mniej, wczoraj aż 21 zmian ponad 15min i nawet zagrał w dogrywce co pokazuje jak był wczoraj groźny. Zarówno cały link jak i Engvall zasługiwali na gola i dam mu jeszcze dzisiaj szanse. Kurs na punkt również bardzo kuszący.

Islanders vs Pantery
Engvall over 0.5pkt
@4

Asysta siedzi, szkoda że bez gola bo zasłużył..

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1914
5xharoldx5 2M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
New York Rangers - Edmonton Oilers

Typy:
New York Rangers (ML) @2,25 Superbet (Superprzewaga)
New York Rangers lub remis @1,73 Superbet
New York Rangers powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,60 Fortuna
New York Rangers powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,47 Fortuna

New York Rangers zagrają dzień po dniu, ale oni złapali naprawdę świetną formę i mogą to wygrać. Rangers zrobili dwa duże kroki w stronę playoffów wygrywając z Minnesota Wild i z Columbus Blue Jackets. Mecz z Blue Jackets wygrali 4:0. Widać, że wreszcie poprawiła się tam defensywa, bo były z nią problemy. Edmonton Oilers w dalszym ciągu nie grają na swoim optymalnym poziomie, więc są w zasięgu New York Rangers, którzy złapali wiatr w żagle.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +871
5xharoldx5 2M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
New York Islanders - Florida Panthers

Typy:
New York Islanders (ML) @2,27 Superbet (SuperPrzewaga)
New York Islanders lub remis @1,74 Superbet
New York Islanders powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,89 Fortuna

Florida Panthers według bukmacherów mają największe szanse na zdobycie pucharu, ale aktualnie nie grają w swoim optymalnym składzie, brakuje Tkachuka, dopiero co pozyskanego Marchanda oraz zawieszonego Ekblada. Do tego Pantery zagrają dzień po dniu, a zeszłej nocy przegrali 1:3 z Montreal Canadiens. Zwłaszcza pierwsza tercja była fatalna w ich wykonaniu. Wydaje się, że Panthers mogą teraz być w lekkim dołku jeśli chodzi o formę. New York Islanders trochę się osłabili oddając m.in. Nelsona do Colorado Avalanche, ale na swoim lodzie w dalszym ciągu powinni być dość groźni, ostatnio mocno powalczyli z Edmonton Oilers przegrywając dopiero w dogrywce. Moim zdaniem gospodarze mogą to wygrać ze zmęczonymi Panthers.

Seattle Kraken - Winnipeg Jets

Typy:
Seattle Kraken (ML) @2,35 Superbet (Superprzewaga)
Seattle Kraken lub remis @1,80 Superbet
Seattle Kraken powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,82 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej dwie bramki w meczu @1,53 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1346
verno 1,2M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 00:00
Spotkanie: CBJ vs NJ Devils
Typ: Werenski gol
Kurs:
4.50
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Wczoraj Engvall trochę zamieszał bo mimo trafionego kursu @4 przy jego asyście to jednak bez gola a to właśnie był bet na typy dnia, szkoda. Dzisiaj również szukamy bramki w ekipie, która ostatnio wynikowo nie prezentuje się najlepiej. CBJ w tym sezonie raczej grają seriami, i po ostatnich 4 zwycięstwach z rzędu gdzie strzelili aż 21 bramek przyszedł okres podczas, którego przegrali 5 z 6 spotkań a co najdziwniejsze aż w 3 z nich nie strzelili nawet bramki. Kto mniej więcej interesował się tym sezonem ten wie jak CBJ potrafi odpalić i nawet z niczego dać mecz 10 bramkowy bo mieli już takich mnóstwo. Kurtki w końcu mają szansę zagrać w PO i nie chcę mi się wierzyć aby na ostatniej prostej się wyłożyli bo po prostu nie ma na to miejsca. O tego spota będzie się biło kilka drużyn i wszystkie pkt są już na wagę złota a ekipa z NJ jest mocno osłabiona i moim zdaniem będą mieli zjazd w końcówce więc trzeba to wykorzystać. Kurtki u siebie są naprawdę niebezpieczne a publika mocno to niesie bo dają hokej świetny dla oka i czuć tą energię. Liczę że gospodarze po takim kiepskim okresie odkują się z podwójną siłą więc poszukam ich bramek ale też gola Werenskiego, który gra fenomenalny sezon i to jako obrońca, 20 goli 49 asyst, średnio ponad 3.5 strzałów na mecz do tego w PP1 oraz jest to zawodnik, który spędzą najwięcej czasu na lodzie w całej lidze, ostatnie mecze to w zasadzie notorycznie 28-30min i pewnie się to utrzyma bo koniec sezonu się zbliża i trzeba robić co się da. Aktualnie od 5 spotkań nie strzelał ale ten gol wisi w powietrzu bo nie wiele już brakowało, może nie jest to jego głównym celem ale na pewno gdzieś to z tyłu głowy ma a mianowicie ma 20 bramek, strzelając 21 będzie pierwszym obrońcom w historii CBJ, który tego dokonał także fajnie byłoby zrobić to jak najszybciej żeby potem na siłę tego nie szukać.

CBJ vs NJ Devils
CBJ over 2.5 ML
@1.71

CBJ vs NJ Devils
CBJ over 3.5 ML
@2.75

CBJ vs NJ Devils
Werenski over 0.5pkt
@1.52

To jest po prostu nierealne, CBJ przez ostatnie 3 mecze zaledwie z 1 golem oddając aż 93 strzały, bramka zaczarowana jak tylko się da...

Jeszcze raz poszukam gola Pointa bo 1 bramka na ostatnie 11 spotkań to zdecydowanie za mało jak na tego zawodnika i na to kogo ma obok siebie czy też Kucherova w PP. FLyers w kiepskiej formie a Tampa u siebie jest bezlitosna.

Tampa vs Flyers
Point gol
@2.40

Kolejny mecz to Boston vs Buffalo i wcale nie dziwią te kursy. Mamy tutaj bardzo słabe ekipy i dziwnie to pisać w kontekście Bruins ale tak jest. Ten sezon ułożył się bardzo źle dla nich a oddanie Marchanda było dość dziwną decyzją szczególnie że znalazł się w Panterach ale nie mój cyrk nie moje małpy. Bostonowi sporo brakuje do solidnej ekipy ale zagrają dzisiaj z jeszcze słabszą a Pastrnak to jakość sama w sobie i może jako ekipa nie są mocni tak 1 link Geekie/Zacha/Pastrnak dalej potrafi powalczyć. Geekie w tym sezonie był trochę czarnym koniem i pojawiał się w nieoczekiwanych momentach a przede wszystkim w takich gdy był potrzebny. Ostatnio 2 gole przeciwko Canes nie dały jednak punktów dla drużyny a ostatnie 4 mecze cisza. Dla mnie sprawa jest prosta @1.84 na pkt zawodnika, który gra obok Pastrnaka/w PP1/ przeciwko Buffalo. EZ

Boston vs Buffalo
Geekie over 0.5pkt
@1.84

Na koniec jeszcze over w meczu Toronto vs Calgary. Obie ekipy ostatnio złapały kiepską formę i zapewne obie szukają dzisiaj jakiegoś dobrego meczu, który pozwoli im się odbić i zacząć dobrą serię do końca sezonu. Toronto jest w o tyle lepszej pozycji że nie bardzo im coś grozi ale wiadomo że dalej potrzebują pkt i będą walczyć. W przypadku Calgary sprawa jest trudniejsze bo PO spot odjeżdża a też są na niego chętni. Leafs w tym sezonie pod ręką Craig'a Berube stali się bardziej zbilansowaną drużyną, która ma w końcu powalczyć w PO a nie odpadać w 1 rundach jak co sezon, nie mniej jednak potencjał ofensywny dalej jest tam ogromny a siły rozłożyły się w miarę po równo a nie tylko Matthews. który miał 69 bramek w ostatnim sezonie. Na dobrą sprawę każdy link jak i każdy zawodnik potrafi tam zaskoczyć i strzelić a patrząc jak Calgary prezentuje się na wyjazdach może być dla nich ciężko. Osobiście uważam że gospodarze wygrają ten mecz 4-2 5-2 ale inne wyniki również nie zdziwią bo Calgary musi już mocno walczyć, tak czy inaczej zapowiada się ciekawy mecz z bramkami.

Toronto vs Calgary
over 5.5
@1.78

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +95
5xharoldx5 2M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Minnesota Wild - Los Angeles Kings

Typy:
Minnesota Wild (ML) @2,30 Superbet (Superprzewaga)
Minnesota Wild lub remis @1,75 Superbet
Minnesota Wild powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,98 Fortuna
Minnesota Wild powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @3,40 Fortuna

Bukmacherzy wyraźnego faworyta widzą w zespole gości, głównie za sprawą ich aktualnej serii pięciu zwycięstw. Trzeba jednak zauważyć, że cztery z tych pięciu wygranych były u siebie, a jak wiadomo Los Angeles Kings to jest drużyna własnego lodu, na wyjazdach mocno zawodzą. Minnesota Wild mają problemy z kontuzjami, gdyż brakuje kilku ważnych graczy: Kaprizov, Eriksson Ek, Brodin, stąd ich wyniki ostatnimi czasy są dość kiepskie. Mimo wszystko robić z marnie grających na wyjazdach Los Angeles Kings takiego faworyta to jest według mnie przesada, dlatego idę w kierunku gospodarzy.

Toronto Maple Leafs - Calgary Flames

Typy:
Toronto Maple Leafs (ML) @1,50 Fortuna
Toronto Maple Leafs lub remis @1,31 Fortuna
Toronto Maple Leafs powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,03 Fortuna

Zastanawiające jest to, że Toronto Maple Leafs przegrali pięć z ostatnich sześciu spotkań. Drużyna ta ma tak potężny skład, że nie powinno do tego dochodzić, z ważnych graczy nie zagra tylko Pacioretty. Matthews, Nylander, Marner, Tavares, oni swoim składem biją na głowę Calgary Flames i uważam, że mimo słabszej formy powinni być jeszcze większym faworytem niż pokazują to kursy, zresztą Calgary Flames też są w słabej formie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1498
Do góry Bottom