>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.12.2025 (wtorek)

maarcin14 2,3M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna Puchar Polski
Godzina : 20:30
Spotkanie : Pogoń Szczecin - Widzew Łódź
Typ : BTTS
Kurs : 1.65
Bukmacher : Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...2026-3-12-2025-5-12-2025.175580/#post-7375402

Witam, dziś startują mecze 1/8 Pucharu Polski, o 17:30 zagrają Lechia Gdańsk z Górnikiem Zabrze, a o 20:30 Pogoń Szczecin zmierzy się z Widzewem Łódź. W drugim meczu typuję, że obie drużyny strzelą gola. Pogoń grająca u siebie a na wyjeździe często wyglądają, jak dwie różne drużyny. W Ekstraklasie Pogoń zdobyła 20 punktów, z czego 15 u siebie, a tylko 5 na wyjazdach. W meczach Pogoni w ostatnich tygodniach pada również dużo goli, i rzadko kończą mecz z czystym kontem. Ostatni raz taka sytuacja w meczu o stawkę miała miejsce 31 sierpnia w meczu z Rakowem, i było to jedyne czyste konto w tym sezonie. Jeśli chodzi o Widzew Łódź, również w ich spotkaniach pada sporo goli. Widzew rzadko kończy mecze bez gola, dlatego liczę że również i dziś będziemy mieć ciekawe widowisko i zobaczymy gole z obu stron.

pinio1111 458,1K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka
Godzina : 20:00
Spotkanie : Barkom - Stilon
Typ : Barkom wygra + over 185,5pkt
Kurs : 3,20
Bukmacher : Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Tu raczej zobaczymy dłuższe granie.
Stilon po zmianie rozgrywającego na młodego Maciejewicza wygląda znacznie lepiej, co mnie bardzo cieszy. Nawet nie chcę myśleć jak mogłaby wyglądać gra, gdyby w drużynie był naprawdę klasowy sypacz, bo potencjał ofensywny jest w zespole bezsprzecznie. Ale nie ma co narzekać i trzeba się pogodzić z obecną rzeczywistością i kibicować swojej drużynie.
Barkom, tak jak pisałem ostatnio, lubi sobie dłużej pograć z tymi "słabszymi" zespołami, co widać po tegorocznych wynikach - 5 setów z Chełmem, Czewą i Treflem. W h2h gdy Barkom był gospodarzem ten typ był zawsze pokryty.
Dzisiaj chciałbym żeby to Stilon finalnie okazał się lepszym zespołem, ale logika mi podpowiada, że to jednak gospodarze zejdą z parkietu jako zwycięzcy. Jeśli się mylę to też będę usatysfakcjonowany, bo będzie to oznaczać, że "mój" Stilon dopisze sobie zwycięstwo w tabeli.
Z pewnością jest tu do gry sam over pkt, a linie w STS zaczynają się już od 179,5pkt.
Ja dziś jednak próbuję typu z wyższym kursem

R 2,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Spotkanie: St. Albans – Potters Bar
Godzina 20:45
Typ 1X, 1X w I połowie i powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,45
Bukmacher Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ługoterminowe-typy.157150/page-4#post-7375408
Analiza:

Grudzień rozpoczęty od minusa w kosza, więc może tradycyjna piłka kopana da wygraną. Gramy tradycyjnie przeciwko słabeuszowi. Takiego wypatrzyłem w niższych ligach w Anglii. Potters bar zajmuje ostatnie miejsce w tabeli i w 17 meczach zdobył tylko 8 punktów z czego dokładnie połowę na wyjazdach gdzie mają bilans 1-1-6 – 8:16 w bramkach. Dlatego przewiduję, że dziś poniosą kolejna porażkę i w meczu wpadną minimum 2 gole. Dla pewności podpieram to remisem. W ramach H2H grali we wrześniu gdzie zakończyło się hokejowym 4:2 dla St. Albans mimo tego że grali na wyjeździe. Dziś liczę na powtórkę.

P 291,5K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna ŚWIAT: Mistrzostwa Świata - Kobiety
Godzina: 20:30
Spotkanie: Niemcy K - Wyspy Owcze K
Typ: 2
Kurs: 14,00
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...holandia-26-11-14-12-2025.175766/post-7375413
Analiza:
Wyspy Owcze przystępują do tego spotkania po bardzo solidnych występach w turnieju, pokazując dojrzałą grę w obronie i skuteczne wykorzystywanie kontr. Ich wygrana nad Paragwajem oraz dobre momenty w meczach grupowych udowodniły, że potrafią utrzymać intensywność przez pełne 60 minut. Niemki prezentują wysoki poziom, jednak w starciach z teoretycznie słabszymi rywalkami często rotują składem, co może wprowadzać wahania rytmu i otwierać przeciwniczkom okienka do zbudowania serii bramkowych. Wyspy Owcze grają bez presji, z dużą determinacją i pewnością siebie po historycznym awansie, co czyni je zespołem zdolnym do sprawienia niespodzianki w tym pojedynku.

successful 3,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Atletico
Typ: Yamal strzeli gola (Mistrzowski Boost)
Kurs: 3.05
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...-2026-3-12-2025-8-12-2025.175773/post-7375412
Analiza:

Po kontuzji pachwiny nie ma już śladu i po krótkiej pauzie nie ma wątpliwości, że ten chłopak jest głodny gry. Pokazał to dobitnie w ośmiu ostatnich spotkaniach, gdzie zdobył w sumie pięć goli i przy kolejnych pięciu asystował, w tym zdobył dwa gole i zaliczył dwie asysty w ramach dwóch spotkań Ligi Mistrzów. To sprawia, że w spotkaniu z Atletico będzie jednym z tych, na których kibice będą liczyć w kontekście zdobywania goli. Nie będzie to superłatwe zadanie, wszak Atletico jest zespołem, który traci najmniej bramek w lidze i wygrali siedem ostatnich spotkań z rzędu. Czuję, że będzie to otwarte spotkanie z dużą ilością sytuacji po obydwu stronach. Zupełnie jak marcu, ostatnim bezpośrednim meczu ligowym, w którym padło w sumie sześć bramek.

lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona- Atletico Madryt
Typ: Bet Builder: obie strzelą, under 5,5 gola, Barca over 4,5 RR, Atletico over 2,5 RR, Yamal over 0,5 celnego strzału, Pedri over 0,5 strzału
Kurs: 7,00
Bukmacher: Fortuna
Link do postu: https://forum.bukmacherskie.com/thr...-2026-3-12-2025-8-12-2025.175773/post-7375433
Analiza:

Bardzo ciekawy pojedynek zapowiada się już za nieco ponad godzinę na nowym Camp Nou, Barca podejmuje Atletico. Nie odważę się wytypować zwyciężcy bo może tam być każdy wynik, zależy do detali i dyspozycji dnia. Barca ostatnio mocno nierówna, makabryczny mecz w Londynie, przeciętny mecz ligowy. Atletico kontynuuje passę zwycięstw i przy dziurawej jak Szwajcarski ser defensywie Dumy Katalonii nie zdziwię się jakby dziś zgarnęli 3 punkty na Camp Nou. Z uwagi na potencjał ofensywy obu drużyn oraz luki w obronie poszukam tutaj BTSa, lecz nie liczę na tak otwarty mecz jak w ubiegłym sezonie zakończony 4-4. Oba zespoły dużo grają skrzydłami i oddają sporo strzałów zatem powinien mecz obfitować w cornery, niezależnie od wyniku Barca u siebie będzie cisnąć a Atletico też swoje nabije.
Z zawodników dokładam celny strzał Yamala, który może w końcu rozegra dobry mecz po powrocie po kontuzji., daję też uderzenie Pedriego, któy lubi i potrafi uderzyć z dystansu. Jest głodny gry po powrocie po kontuzji także liczę na jego strzał w tym meczu.

Za drobne:
Bet Builder: Lewy gol, Yamal asysta, Kounde over 0,5 strzału, Pedri over 1,5 strzału @ 23,00 Fortuna

Do góry Bottom