>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.12.2025 (wtorek)

maarcin14 2,3M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna Puchar Polski
Godzina : 20:30
Spotkanie : Pogoń Szczecin - Widzew Łódź
Typ : BTTS
Kurs : 1.65
Bukmacher : Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...2026-3-12-2025-5-12-2025.175580/#post-7375402

Witam, dziś startują mecze 1/8 Pucharu Polski, o 17:30 zagrają Lechia Gdańsk z Górnikiem Zabrze, a o 20:30 Pogoń Szczecin zmierzy się z Widzewem Łódź. W drugim meczu typuję, że obie drużyny strzelą gola. Pogoń grająca u siebie a na wyjeździe często wyglądają, jak dwie różne drużyny. W Ekstraklasie Pogoń zdobyła 20 punktów, z czego 15 u siebie, a tylko 5 na wyjazdach. W meczach Pogoni w ostatnich tygodniach pada również dużo goli, i rzadko kończą mecz z czystym kontem. Ostatni raz taka sytuacja w meczu o stawkę miała miejsce 31 sierpnia w meczu z Rakowem, i było to jedyne czyste konto w tym sezonie. Jeśli chodzi o Widzew Łódź, również w ich spotkaniach pada sporo goli. Widzew rzadko kończy mecze bez gola, dlatego liczę że również i dziś będziemy mieć ciekawe widowisko i zobaczymy gole z obu stron.

pinio1111 458,1K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka
Godzina : 20:00
Spotkanie : Barkom - Stilon
Typ : Barkom wygra + over 185,5pkt
Kurs : 3,20
Bukmacher : Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Tu raczej zobaczymy dłuższe granie.
Stilon po zmianie rozgrywającego na młodego Maciejewicza wygląda znacznie lepiej, co mnie bardzo cieszy. Nawet nie chcę myśleć jak mogłaby wyglądać gra, gdyby w drużynie był naprawdę klasowy sypacz, bo potencjał ofensywny jest w zespole bezsprzecznie. Ale nie ma co narzekać i trzeba się pogodzić z obecną rzeczywistością i kibicować swojej drużynie.
Barkom, tak jak pisałem ostatnio, lubi sobie dłużej pograć z tymi "słabszymi" zespołami, co widać po tegorocznych wynikach - 5 setów z Chełmem, Czewą i Treflem. W h2h gdy Barkom był gospodarzem ten typ był zawsze pokryty.
Dzisiaj chciałbym żeby to Stilon finalnie okazał się lepszym zespołem, ale logika mi podpowiada, że to jednak gospodarze zejdą z parkietu jako zwycięzcy. Jeśli się mylę to też będę usatysfakcjonowany, bo będzie to oznaczać, że "mój" Stilon dopisze sobie zwycięstwo w tabeli.
Z pewnością jest tu do gry sam over pkt, a linie w STS zaczynają się już od 179,5pkt.
Ja dziś jednak próbuję typu z wyższym kursem

R 2,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Spotkanie: St. Albans – Potters Bar
Godzina 20:45
Typ 1X, 1X w I połowie i powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,45
Bukmacher Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ługoterminowe-typy.157150/page-4#post-7375408
Analiza:

Grudzień rozpoczęty od minusa w kosza, więc może tradycyjna piłka kopana da wygraną. Gramy tradycyjnie przeciwko słabeuszowi. Takiego wypatrzyłem w niższych ligach w Anglii. Potters bar zajmuje ostatnie miejsce w tabeli i w 17 meczach zdobył tylko 8 punktów z czego dokładnie połowę na wyjazdach gdzie mają bilans 1-1-6 – 8:16 w bramkach. Dlatego przewiduję, że dziś poniosą kolejna porażkę i w meczu wpadną minimum 2 gole. Dla pewności podpieram to remisem. W ramach H2H grali we wrześniu gdzie zakończyło się hokejowym 4:2 dla St. Albans mimo tego że grali na wyjeździe. Dziś liczę na powtórkę.

P 291,5K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna ŚWIAT: Mistrzostwa Świata - Kobiety
Godzina: 20:30
Spotkanie: Niemcy K - Wyspy Owcze K
Typ: 2
Kurs: 14,00
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...holandia-26-11-14-12-2025.175766/post-7375413
Analiza:
Wyspy Owcze przystępują do tego spotkania po bardzo solidnych występach w turnieju, pokazując dojrzałą grę w obronie i skuteczne wykorzystywanie kontr. Ich wygrana nad Paragwajem oraz dobre momenty w meczach grupowych udowodniły, że potrafią utrzymać intensywność przez pełne 60 minut. Niemki prezentują wysoki poziom, jednak w starciach z teoretycznie słabszymi rywalkami często rotują składem, co może wprowadzać wahania rytmu i otwierać przeciwniczkom okienka do zbudowania serii bramkowych. Wyspy Owcze grają bez presji, z dużą determinacją i pewnością siebie po historycznym awansie, co czyni je zespołem zdolnym do sprawienia niespodzianki w tym pojedynku.

successful 3,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Atletico
Typ: Yamal strzeli gola (Mistrzowski Boost)
Kurs: 3.05
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...-2026-3-12-2025-8-12-2025.175773/post-7375412
Analiza:

Po kontuzji pachwiny nie ma już śladu i po krótkiej pauzie nie ma wątpliwości, że ten chłopak jest głodny gry. Pokazał to dobitnie w ośmiu ostatnich spotkaniach, gdzie zdobył w sumie pięć goli i przy kolejnych pięciu asystował, w tym zdobył dwa gole i zaliczył dwie asysty w ramach dwóch spotkań Ligi Mistrzów. To sprawia, że w spotkaniu z Atletico będzie jednym z tych, na których kibice będą liczyć w kontekście zdobywania goli. Nie będzie to superłatwe zadanie, wszak Atletico jest zespołem, który traci najmniej bramek w lidze i wygrali siedem ostatnich spotkań z rzędu. Czuję, że będzie to otwarte spotkanie z dużą ilością sytuacji po obydwu stronach. Zupełnie jak marcu, ostatnim bezpośrednim meczu ligowym, w którym padło w sumie sześć bramek.

Do góry Bottom