Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Konferencji Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Larne Gent
Typ: gent handicap-5.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Gent zagra dzisiaj na wyjeździe z Larne. Belgowie potrzebują kompletu punktów. Okazji lepszej nie będzie gdyż grają z najsłabszą drużyną obecnych rozgrywek. Myślę, że Typ który gram to perełka. Przynajmniej tak mówią statystyki. A mianowicie Idę w dużą przewagę różnych Gent nad Larne. Liczę na dominację w tym aspekcie. Gent nabija sporo różnych natomiast Larne nie. Statystyki w tym sezonie biorąc pod uwagę mecze w lidze konferencji mówią wszystko. Larne 0:12 z Olimpiją, 2:9 z Mińskiem, 0:16 z St Gallen, 0:7 z Molde, 2-8 z szamrockiem. Tak jak widać każdy z rywali miażdżył ich w tym aspekcie. Dzisiaj liczę na podobny scenariusz. Pozdrawiam.
185
Godzina: 21:00
Spotkanie: Larne Gent
Typ: gent handicap-5.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
6. kolejka fazy grupowej Ligi Konferencji [19.12.2024]
Gent handicap-5.5 rzutów różnych @1.85 superbet Gent zagra dzisiaj na wyjeździe z Larne. Belgowie potrzebują kompletu punktów. Okazji lepszej nie będzie gdyż grają z najsłabszą drużyną obecnych rozgrywek. Myślę, że Typ który gram to perełka. Przynajmniej tak mówią statystyki. A mianowicie Idę...
forum.bukmacherskie.com
Gent zagra dzisiaj na wyjeździe z Larne. Belgowie potrzebują kompletu punktów. Okazji lepszej nie będzie gdyż grają z najsłabszą drużyną obecnych rozgrywek. Myślę, że Typ który gram to perełka. Przynajmniej tak mówią statystyki. A mianowicie Idę w dużą przewagę różnych Gent nad Larne. Liczę na dominację w tym aspekcie. Gent nabija sporo różnych natomiast Larne nie. Statystyki w tym sezonie biorąc pod uwagę mecze w lidze konferencji mówią wszystko. Larne 0:12 z Olimpiją, 2:9 z Mińskiem, 0:16 z St Gallen, 0:7 z Molde, 2-8 z szamrockiem. Tak jak widać każdy z rywali miażdżył ich w tym aspekcie. Dzisiaj liczę na podobny scenariusz. Pozdrawiam.
185
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: