gujon301
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Korona Kielce
Typ: X2
Kurs: 2.06
Buk: Unibet
Śląsk po dwóch wygranych spotkaniacha przystępuje do pojedynku z Koroną Kielce. Zespół z Kielc gra bardzo nierówno, mecze bardzo dobre przeplata bardzo słabymi.
Faworytem bukmacherów są podopieczni S.Levego. Ja się osobiście nie zgadzam. Korona zawsze sobie dobrze radziła w meczu ze Śląskiem. Jednym słowem....nie jest to wygodny przeciwnik dla wrocławian.
Śląsk prawde mówiąc nic ciekawego w tym sezonie nie gra. Ostatnie dwa mecze co prawda wygrał, ale grą nie zachwycał. Z Podbeskidziem bardzo długo się męczył by dopiero w drugiej połowie przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. W Gdańsku wygrali po dwóch stałych fragmentach gry.Jak gra Lechia każdy widzi. Nie wiem ale Śląsk głównie bazuje na skuteczności Paixao. Bez Mili nic ciekawego w środku pola się nie dzieje. Korona gra bardzo agresywnie, zostawia mało miejsca dla przeciwnika.
Takiego stylu Śląsk nie lubi, taki Kazimierczak potrzebuje trochę czasu i przestrzeni żeby zagrać dobrą piłkę.....w tym spotkaniu piłkarze Korony tyle czasu i miejsca nie dadzą.
Tak jak wcześniej pisałem...wyniki Korony osiągnięte we Wrocławiu nie są przypadkiem. Oj śmierdz mi tutaj remisem. Kurs ponad 2.0 na to że Śląsk tego meczu nie wygra w moim odczuciu jest przesadzony i ja zamierzam z tego skorzystać. Poniżej historia spotkań Śląska z Koroną. Kursy pewnie polecą więc jak już dzisiaj zagrałem na X2 po fajnym kursie.
1. 1999/00 II liga Korona Kielce 0:0 Śląsk Wrocław
2. 1999/00 II liga Śląsk Wrocław 7:0 Korona Kielce
3. 2009/10 Ekstraklasa Korona Kielce 1:1 Śląsk Wrocław
4. 2009/10 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 1:1 Korona Kielce
5. 2010/11 Ekstraklasa Korona Kielce 2:1 Śląsk Wrocław
6. 2010/11 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 0:1 Korona Kielce
7. 2011/12 Ekstraklasa Korona Kielce 2:1 Śląsk Wrocław
8. 2011/12 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 1:2 Korona Kielce
9. 2012/13 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 2:0 Korona Kielce
10. 2012/13 Ekstraklasa Korona Kielce 1:1 Śląsk Wrocław
11. 2013/14 Ekstraklasa Korona Kielce 0:0 Śląsk Wrocław
106
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Korona Kielce
Typ: X2
Kurs: 2.06
Buk: Unibet
Śląsk po dwóch wygranych spotkaniacha przystępuje do pojedynku z Koroną Kielce. Zespół z Kielc gra bardzo nierówno, mecze bardzo dobre przeplata bardzo słabymi.
Faworytem bukmacherów są podopieczni S.Levego. Ja się osobiście nie zgadzam. Korona zawsze sobie dobrze radziła w meczu ze Śląskiem. Jednym słowem....nie jest to wygodny przeciwnik dla wrocławian.
Śląsk prawde mówiąc nic ciekawego w tym sezonie nie gra. Ostatnie dwa mecze co prawda wygrał, ale grą nie zachwycał. Z Podbeskidziem bardzo długo się męczył by dopiero w drugiej połowie przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. W Gdańsku wygrali po dwóch stałych fragmentach gry.Jak gra Lechia każdy widzi. Nie wiem ale Śląsk głównie bazuje na skuteczności Paixao. Bez Mili nic ciekawego w środku pola się nie dzieje. Korona gra bardzo agresywnie, zostawia mało miejsca dla przeciwnika.
Takiego stylu Śląsk nie lubi, taki Kazimierczak potrzebuje trochę czasu i przestrzeni żeby zagrać dobrą piłkę.....w tym spotkaniu piłkarze Korony tyle czasu i miejsca nie dadzą.
Tak jak wcześniej pisałem...wyniki Korony osiągnięte we Wrocławiu nie są przypadkiem. Oj śmierdz mi tutaj remisem. Kurs ponad 2.0 na to że Śląsk tego meczu nie wygra w moim odczuciu jest przesadzony i ja zamierzam z tego skorzystać. Poniżej historia spotkań Śląska z Koroną. Kursy pewnie polecą więc jak już dzisiaj zagrałem na X2 po fajnym kursie.
1. 1999/00 II liga Korona Kielce 0:0 Śląsk Wrocław
2. 1999/00 II liga Śląsk Wrocław 7:0 Korona Kielce
3. 2009/10 Ekstraklasa Korona Kielce 1:1 Śląsk Wrocław
4. 2009/10 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 1:1 Korona Kielce
5. 2010/11 Ekstraklasa Korona Kielce 2:1 Śląsk Wrocław
6. 2010/11 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 0:1 Korona Kielce
7. 2011/12 Ekstraklasa Korona Kielce 2:1 Śląsk Wrocław
8. 2011/12 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 1:2 Korona Kielce
9. 2012/13 Ekstraklasa Śląsk Wrocław 2:0 Korona Kielce
10. 2012/13 Ekstraklasa Korona Kielce 1:1 Śląsk Wrocław
11. 2013/14 Ekstraklasa Korona Kielce 0:0 Śląsk Wrocław
106