>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 10.11.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Rumunia
Spotkanie: Constanta vs Pandurii
Typ: 2
Kurs: 2,10
Bukmacher:
Godzina: 18:30
Analiza;
Zapraszam na dzisiejszy mecz ligi rumuńskiej gdzie zajmująca 16 miejsce czyli w strefie spadkowej Constanta podejmuje u siebie 4 drużynę tabeli a mianowicie Pandurii.Jak dla mnie w tym meczu jest jeden faworyt i są nim goście.Drużyna ta dobrze radzi sobie w tym sezonie co widać po wynikach jakie notuje.Ostatnie 5 meczów na wyjazdach to aż 3 zwycięstwa, jeden remis i tylko jedna porażka co pokazuje siłe tej drużyny.Jeśli Pandurii wygra dzisiejszy mecz zbliży się do premiowanego awansem do Ligi Europejskiej 3 miejsca na co na pewno zarówno piłkarze jak i kibice liczą dlatego zdobycie 3 punktów na terenie dużo słabszego rywala to jest dziś tak zwany &quot;mus&quot; dla piłkarzy przyjezdnych.Constanta w tym sezonie gra bardzo słabo.16 miejsce w tabeli i jak na razie nie widać żadnej innej perspektywy niż spadek.Ostatnie mecze u siebie Constanta zagrała całkiem nieźle wygrywając 2 razy ale nie sądzę żeby po raz trzeci kibice dzisiejszych gospodarzy wychodzili zadowoleni ze stadionu bo rywal jest na pewno dużo mocniejszy.W ostatnim spotkaniu tych drużyn Pandurii wysoko wygrali z Constantą aż 4:1, wcześniej przegrali na wyjeździe 2:0 dlatego dziś musza pokazać że są drużyną lepszą nawet poza swoim terenem.Wyprzedzający w tabeli drużynę gości Petrotul w tej kolejce tylko zremisował więc jest szansa dla Pandurii na zmniejszenie straty i bycie bardzo blisko czołówki.Patrząc na ostatnią formę obu drużyn trzeba sobie jasno powiedzieć że Pandurii jest faworytem tego meczu i myślę że dziś dadzą swoim kibicom sporo radości i przywiozą do domu cenne 3 punkty.Kurs bardzo fajny jak na mecz 4 drużyny z 16 dlatego trzeba korzystać.Powodzenia!!!

✅ 110

wczorajsza-noc 21

wczorajsza-noc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Czechy, Gambrinus Liga
Spotkanie: SK Sigma Olomouc - AC Sparta Prag
Typ: (1:0) 2
Kurs: 3,05
Bukmacher: Bah
Godzina: 19:00
Analiza;
Witam ja pograłem czystą dwójkę i taki typ proponuję też w dziale ligi czeskiej natomiast na potrzeby konkursu proponuję odważniej z handi -1.
Sigma bez 3 podstawowych obrońców 2 za kartki i jeden kontuzja z tego co zrozumiałem. Dreksa (zranění), Vidlička (trest za ŽK), Javůrek (trest za ČK). U Sparta bez osłabień w znaczących graczy (wszystkie absencje wśród rezerwowych) źródło:
http://www.gambrinusliga.cz/clanek/3...a-tabulky.html
Sparta lider w formie, 13-11-2 bilans 33:7, natomiast Sigma 8 w tabeli 13-4-4 bilans 23:25. Na wyjazdach Sparta do tej pory nie pokonana 4-2-0 z bilansem 12-3. Gospodarze u siebie w kratkę 2-2-2 z bilansem 11-10. To do rozwiało moje wątpliwości co do tego meczu to brak 3 podstawowych obrońców u gospodarzy. Tyle w temacie. Powodzenia

⛔ 100

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Boliwia
Spotkanie: Oriente Petrolero - Bolivar
Typ: 2
Kurs: 2,85
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam na dziś wybrałem spotkanie pomiędzy zajmującą 8 pozycje drużyną gospodarzy a liderem tabeli zespołem gości. Dziś krótko i na temat drużyna gości jest jedną z najlepszych drużyn w lidze są bardzo mocni w poprzednich sezonach zawsze plasowali się w ścisłej czołówce tabeli. W tym sezonie jak dotąd spisują się świetnie bilans 9W 3R i 2P ostatnie 5 spotkań to 4 wygrane i 1 remis widać więc że są w znakomitej formie należy dodać, że 2 kolejki wstecz pokonali oni głównego rywala w walce o tytuł mistrzowski pokonując go 2-3 na trudnym terenie. Ekipa Bolivaru nie może w tym meczu stracić punktów jeżeli chcą myśleć o mistrzostwie i miejscu premiującym grę w eliminacjach CL przeciwnik to raczej ligowy średniak. Zdecydowanie forma oraz motywacja po stronie ekipy Bolivaru sprawia że będą chcieli za wszelką cenę wygrać to spotkanie i odskoczyć na 6 punktów goniących zespołów. Na koniec dodam że w bezpośrednich spotkaniach zdecydowanie lepiej wygląda drużyna gości która na ostatnie 5 spotkań wygrała 3 razy raz remisują oraz raz przegrywając. Ostatnie spotkanie rozegrane w Sierpniu tego roku pewnie wygrała ekipa Bolivaru 6-0 dziś co prawda nie spodziewam się takiego wyniku ale 2 bramkowe zwycięstwo jest jak najbardziej możliwe.
Pozdrawiam!

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
dunker 94

dunker

Użytkownik
Spotkanie: Real Betis - FC Barcelona
Typ: Barcelona wygra do zera
Kurs: 2,37
Bukmacher: Bet365

Analiza:
Ja na dziś wybrałem moim zdaniem dość ciekawy typ do zagrania, mianowicie Betis podejmie u siebie Barce. Poki co gospodarze spisują się fatalnie, zajmują ostatnie miejsce z dorobkiem 9 pkt. każdy może zauważyć że to już nie ten Betis co kiedyś. No ale dlaczego akuratnie taki typ? Barcelona na wyjazdach radzi sobie dobrze, na ostatnich 6 spotkań stracili tylko jednego gola. Betis u siebie też szału nie robi choć jest ciutke mocniejszy niż na wyjazdach, na ostatnie 6 meczów strzeli 6 bramek. Ale nie byli to rywale pokroju Barcelony, moim zdaniem Barca ma obecnie najlepszą defensywe w lidze i nie pozwoli sobie na to aby tracić bramki z jakimiś słabiaczkami w końca stawki. Jedyną nadzieją Betisu na strzelenie gola jest jakiś zryw na początku meczu, bo później już mogą tylko opaść skrzydełaka i znów zejdą z boiska pokonani, tak ja to widzę.

⛔ 100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: AZS Koszalin vs Anwil Włocławek
Typ: AZS Koszalin -6,5 pkt-a
Kurs: 4,40
Buk: William Hill
Data/godzina rozpoczęcia: 10-11-2013/20-00
Analiza:
Spotkanie rozpocznie się za kilka minut. Nie ma zdecydowanego starcia w tym spotkaniu. Miejsce w tabeli wskazywałoby na wygraną gości, bowiem gospodarze dzisiejszego starcia fatalnie rozpoczęli sezon. Odnieśli cztery porażki, przy ani jednej wygranej. W ostatnim z wywiadów skrzydłowy AZS-u Zbigniew Białek mówi: ,, Nie graliśmy konsekwentnie i gdy coś nie wychodziło, każdy robił, co chciał. Jak nam nie szło, to po prostu spuszczaliśmy głowy i w konsekwencji przegrywaliśmy. Ja po każdym meczu byłem bardzo zdenerwowany, ale mam wrażenie, że nie wszyscy byli. Nie wszyscy może chcieli coś zmienić w naszej grze, coś naprawić. Nie chcę wskazywać na konkretne nazwiska, bo przegrywamy i wygrywamy jako drużyna. Ja teraz mam tylko nadzieję, że z nowym szkoleniowcem wszystko się zmieni&#39;&#39;. Nastała zmiana trenera. Gasper Okorn został nowym coachem, a co za tym idzie miejmy nadzieję, że wraz z zmianą trenera nadejdą lepsze czasy i Koszalin zacznie zwyciężać. Bardzo ważnymi ogniwami w drużynie gospodarzy są: Dunn LaceDarius, Artur Mielczarek, czy też Henry Sek. Anwil plasuje się na siódmym miejscu z trzema wygranymi, i zaledwie jedną porażką odniesioną w ostatniej kolejce po remisie w regulaminowym czasie gry, jednak później przegrali w dogrywce z Treflem Sopot. Do Koszalina według informacji przyjedzie zaledwie ośmiu zawodników, więc będzie mało możliwości zmian. Najbardziej dobitnie o dzisiejszym meczu powiedział Mijatović, który stwierdził, że wszystko zweryfikuje parkiet. Warto odnotować, że cztery ostatnie bezpośrednie starcia pomiędzy tymi drużynami dużo korzystniej kończyła ekipa z Koszalina, która prowadzi 3-1. Kurs i typ ryzykowny, ale warty-powodzenia
P.S. Do obejrzenia na Polsat Sport News

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom