kohorta
Użytkownik
10.04.2013 godz 03:40 Baseball MLB
Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates
Wybrani pitchers B. McCarthy - J. McDonald
Typ (-1.5) 1
Kurs 2.45
Bet365
Wczorajsze spotkanie Arizony zakończyło się niespodziewaną wygraną gości
Z Pittsburgha, spotkanie to się zaczęło układać od samego poczatku dla
piratów dzieki hr zdobytej w pierwszym inningu oraz wspaniałej postawie pitchera.
W konferencji pomeczowej Kirk Gibson powiedział "We can't score five runs every night ^^" W ostatnich 6 spotkaniach zdobyli ich aż 37 Dzień odpoczynku był wczoraj -
dziś na pełnej motywacji Arizona musi zgarnąć całą pule.Naprzeciw siebie staną po raz pierwszy James McDonald z 1.29 ERA i Brandon McCarthy z 10.80.Dla mnie zwycięstwo Arizony dosyć pewne Gram handicapem -1.5 ponieważ kurs 1.68 coś mnie nie satysfakcjonuje.
100
Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates
Wybrani pitchers B. McCarthy - J. McDonald
Typ (-1.5) 1
Kurs 2.45
Bet365
Wczorajsze spotkanie Arizony zakończyło się niespodziewaną wygraną gości
Z Pittsburgha, spotkanie to się zaczęło układać od samego poczatku dla
piratów dzieki hr zdobytej w pierwszym inningu oraz wspaniałej postawie pitchera.
W konferencji pomeczowej Kirk Gibson powiedział "We can't score five runs every night ^^" W ostatnich 6 spotkaniach zdobyli ich aż 37 Dzień odpoczynku był wczoraj -
dziś na pełnej motywacji Arizona musi zgarnąć całą pule.Naprzeciw siebie staną po raz pierwszy James McDonald z 1.29 ERA i Brandon McCarthy z 10.80.Dla mnie zwycięstwo Arizony dosyć pewne Gram handicapem -1.5 ponieważ kurs 1.68 coś mnie nie satysfakcjonuje.
100