>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 10.03.2012 (sobota)

Status
Zamknięty.
dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Bundesliga
Spotkanie: Augsburg - Dortmund
Typ: X
Kurs: 4.93
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dziś o godzinie 18:30 polskiego czasu do Augsburga zawita lider Bundesligi a mianowicie Borrusia Dortmund. Borussia która w 24 spotkaniach zgromadziła 54 punkty, a ostatnie 8 meczy wygrała. Liczby nie kłamią. Dortmund to obecnie jeden z dwóch kandydatów do majstra. ( obok Bayernu Monachium ) Jednak trzeba powiedzieć że to drużyna Kuby, Roberta i Łukasza jest w lepszej sytuacji. Wyprzedza vice-lidera o cztery punkty, a Bayern w tej kolejce już grał. Więc jeśli udało by się dziś wygrać, sprawa mistrzostwa była by już praktycznie wyjaśniona. 8 punktów do tak grającej Borussii to już bardzo dużo. Ja jednak nie liczyłbym na zwycięstwo a na podział punktów. Dlaczego ? Ja wierzę w prawo serii. Ile można wygrywać ? O ile można pobić rekord wygranych ? Z Statystycznego punktu widzenia można by było postawić in all na gości. Lecz to jest piłka. W Piłce nie da się wygrywać i wygrywać, kiedyś przyjdzie słabszy moment. Myślę że to właśnie dziś nadejdzie i 16 w tabeli posiadający 22 punkty Augsburg dowiezie remis do końca. Zapraszam na spotkanie które rozpocznie się już za 20 minut. Nie liczę na zwycięstwo gości, a na dobry mecz w wykonaniu naszych reprezentantów. Oby Robert coś ustrzelił. &#39;&#39;Robert strzela, Dortmund remisuje&#39;&#39; Mnie taki nagłówek do pomeczowej analizy by zadowalał.
✅ 393

Otrzymane punkty reputacji: +9
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria - Max Bundesliga
Spotkanie: Salzburg - Rapid Wien
Typ: powyżej 2 goli
Kurs: 1.71
Bukmacher: Pinnacle Sports
Z dzisiejszej bogatej oferty piłki nożnej wybrałem mecz na szczycie austriackiej Bundesligi, w którym FC Salzburg, zajmujący drugie miejsce w tabeli, podejmuje na własnym stadionie lidera - ekipę Rapid Wiedeń. Gospodarze tracą do rywala zaledwie 3 oczka, w przypadku wygranej zrównają się punktami, dlatego motywacji i ogromnej chęci strzelenia zwycięskiego gola na pewno nie zabraknie. Uważam, że po zdobycia bramki przez jedną z drużyn, a mam nadzieję, że stanie się to już w pierwszej połowie, mecz się otworzy, jedna z ekip będzie dążyć do wyrównania, stwarzając okazje do kontry. Duża waga spotkania sprawia, że obie drużyny będą walczyć o zwycięstwo i 3 punkty do samego końca, dlatego liczę na kilka bramek. Co prawda oba zespoły mają ostatnio problem ze strzelaniem, czym za pewne kierowali się bukmacherzy, wystawiając taki ładny kurs, ale sądzę, że ten pojedynek to doskonała okazja na przełamanie. W ostatnim starciu tych ekip padło aż 6 bramek, dzisiaj zadowoli mnie zaledwie połowa z tego.
✅ 71

psm 921

psm

Użytkownik
VS

godz. 22:00
Betis Sevilla - Real Madryt
typ 1
kurs 1,45
unibet

Ciezko mi pisac analize do typu ktory wydaje sie oczywisty no ale sprobujemy...A wiec tak,Real,wiadomo lider Primera Division naszpikowany gwiazdami z liderem klasyfikacji strzelcow Ronaldo na czele.Punkty stracil w tym sezonie tylko trzy razy,z Barca,Levante i Santander na poczatku sezonu,reszta to same wygrane,ktorych uzbieralo sie 22,a ostatnio 10 z rzedu.Az 17 spotkan Real wygral przewaga conajmniej 2 goli.Betis w tym sezonie nalezy do ligowych sredniakow,zajmuje obecnie 12 pozycje,ale w klasyfikacji &quot;u siebie&quot; jest wiele gorzej,to dopiero 16 lokata.Na wlasnym stadionie Betis ma stosunek 5-3-4.Przegrywal juz w tym sezonie u siebie z Levanta,Rayo,Sociedad,Krolewscy to rywal z najwyzszej polki wiec porazka jest jeszcze bardziej prawdopodobna.Obecna forma tez nie przekonuje,ostatnio tylko remis u siebie z Getafe i porazka z Levante 3-1,tymczasem Real w ostatniej kolejce rozgromil Espaniol 5-0.Pierwsze spotkanie pomiedzy ww zespolami w Madrycie wygrali gospodarze 4-1.Ponadto The Special One to trener zawsze zadny zwyciestw,wiec o odpuszczanu przed liga mistrzow nie ma mowy,a nawet jesli zagra kilku zmiennikow to i tak sa to pilkarze z najwyzszej polki,takze podchodze do meczu bez obaw.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Hiszpania,Primera Division Spotkanie: Sporting de Gijon - Sevilla Fc Typ: Under 2,5
Kurs: 1.813
Bukmacher: :Pinnacle Sports

Spotykają się ze sobą dwie underowe drużyny ze średnią Gijon,dom -nieco ponad 2, a Sevilla,wyjazd ok 1,6. Gospodarze na rozegranych 12 spotkań na swoim stadionie zanotowało 9 underów, natomiast goście na wyjexdzie z 12 spotkań 8 zakończyli underowo. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 2:1 dla Sevili. W rewanżu gospodarze powinni powalczyć gdyż bronią się przed spadkiem. Gijon nie powinien zdobyć w tym meczu 2 goli,obrona gości pozwoli się ograć może tylko raz,a to powinno być kluczem do wyniku underowego.
✅ 81.3

M 13

maak

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Apertura, Chile, 22:15
Audax Italiano - Universidad de Chile
Typ: Universidad de Chile
Kurs: 1,91
Bukmacher: Bet365

W 7. Kolejce ligi chilijskiej zmierzą się ze sobą ekipy Audax Italiano oraz Universidad de Chile. Początek meczu o godzinie 22:15. Na 10 ostatnich spotkań między tymi drużynami tylko raz wygrał Audax, 2 razy padł remis i 7 razy wygrywało Universidad de Chile. Dziś również ekipa gości jest zdecydowanym faworytem. Universidad de Chile po 6 meczach jest wiceliderem tabeli. Ich ostatnie spotkania to dwie wygrane z Cobresal 3:1 oraz z Cobreloa 4:1. Zespół jak widać imponuje skutecznością, jak do tej pory strzelił już 14 bramek. Audax natomiast zajmuje 16 pozycję. W poprzedniej kolejce pokonali 2:1 Deportes Iquique, jednak wcześniej doznali 3 porażek i odnieśli 2 remisy. Universidad de Chile zawsze było niewygodnym rywalem dla Audax Italiano. Przy obecnej formie gospodarzy dziś znów to Universidad powinno zdobyć komplet punktów.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +1
p.krawczyk 0

p.krawczyk

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Brazylia, Paulista
Spotkanie: Mogi Mirim v Santos FC
Typ: Santos FC Over1,5
Kurs: 1,95:razz:
Bukmacher: Sportingbet
Godzina: 22:30
Analiza:
Na dziś o godzinie 22:30 wybrałem mecz Ligi Brazylijskiej. Zmierzy się ze sobą Mogi Mirim v Santos FC. Jest to mecz w ramach 13 kolejki ligowej Gospodarze po 12 meczach są na 5 miejscu, a goście po 12 spotkaniach są na pozycji 2 w tabeli.
Stawiam w tym spotkaniu na dwa gole ze strony gości. Mój typ argumentuję statystykami. Gospodarze na 12 rozegranych spotkań strzelili 19 goli tracąc 13. Goście na 12 meczy strzelili 28 tracąc 10, więc myślę, że dziś goście strzelą 2 gole, kurs na zdarzenie – goście over1,5 – wynosi 1,95 co moim zdaniem jest kuszące. Typuje wynik, 1-2. Ostatni mecz Mogi Mirim na wyjeździe remis 2-2, Santos FC w domu wygrany 3-1.

Mecze pomiędzy drużynami:

23.03.11 Santos FC 3 v 1 Mogi Mirim

24.01.10 Mogi Mirim 2 v 1 Santos FC

15.03.09 Santos FC 3 v 0 Mogi Mirim

15.01.06 Santos FC 2 v 0 Mogi Mirim

27.01.05 Mogi Mirim 2 v 4 Santos FC

28.01.04 Santos FC 4 v 0 Mogi Mirim
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom