>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.01.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
kudel 303,3K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina:piłka nożna Anglia
Spotkanie: Leicester - Aston Villa
Typ: Leicester -1.5
Kurs 4.15
Buk bet365
Godz: 16:00
Analiza:
Juz dzisiaj dojdzie do spotkania miedzy Leicesterem a Aston Villa. Faworytem tego spotkania sa gospodarze, ze wzgledu na to ze znow zaczeli punktowac. Leicester na wlasnym stadionie gra bardzo dobrze, jest to solidny zespol, ktory moze dzisiejsze spotkanie wygrac bez problemu stad tez i moj typ. Oczywiscie jak wiem druzyna Wasyla znajduje sie na ostatnim miejscu z dorobkiem 14 pkt. Do bezpiecznego miejsca jednak traca tylko 4 pkt. Dzisiaj na pewno wyjda zmotywowani na to spotkanie i beda chcieli wygrac. Ostatnio zaczeli wygrywac. Pokonali Newcastle, Hull i zremisowali na wyjezdzie z Liverpoolem, a wiec to napawa optymizmem. Aston Villa ostatnio strasznie slabo. Na wyjezdzie nie istnieja, zdobyli tylko 11 pkt grajac na wyjazdach w 10 meczach. Solidna obrona Leicester na czele z Wasylem powinna zagwarantowac zero z tylu a z przodu zawsze cos padnie. Uwazam, ze Leicester strzeli szybko bramke potem sie troche wycofa i wyprowadzi kontre i mecz skonczy sie 2do0, ale zobaczymy jak bedzie. Ja decyduje sie dzisiaj zaryzykowac i zagram na handi w strone beniaminka
⛔ 100

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Israel » Ligat ha&#39;Al
Spotkanie: Maccabi Petah Tikva - Shmona
Typ: Shmona -1 AH
Kurs: 2,67
Godzina: 17:30
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Drużyna ze środka tabeli z kiepską serią ostatnich 5ciu meczy (1Z-1R-3P) podejmuje dzisiaj lidera który jest w gazie! (4Z-1R-0P) Shmona jeszcze nie przegrała w lidze, posiada najlepszą defensywe która na 16 meczy straciła tylko 10 goli! także faworyt jest wyraźny. To tyle jeżeli chodzi o statystyki natomiast najważniejsze i tak jest dla mnie to że gospodarze mają poważne problemy z zestawieniem składu. Na dzisiejszy mecz napewno zabraknie: Roy Dajan(mid. 7/0), David Ben Dayan (def.10/2), Mununga(fwr 10/3) Wątpliwy udział natomiast jest takich graczy jak Tomer Elbaz(def. 3/0), Falchuk(fwr 4/0), Hazurov(fwr 12/1).
Podsumowując lider ma sporą szanse umocnić się na pierwszym miejscu i dzisiaj powinien łatwo sobie poradzić z osłabioną drużyną. Wynik obstawiam na 0:2 dlatego też zaryzykuje azjatycki handicap tutaj.
⛔ 100

aliant 531

aliant

Użytkownik
Dyscyplina ???? arts, Mistrzostwa Świata BDO w Lakeside (Frimley Green)
Spotkanie: Jeff Smith - Scott Mitchell
Typ: Jeff Smith
Kurs: 2,38
Bukmacher: Unibet
Godz: 15:30
Analiza:

Nieopodal Londynu w Frimley Green organizowane są mistrzostwa świata w darcie organizacji BDO. W jednym z półfinałowych meczów rewelacja turnieju - Kanadyjczyk Jeff Smith, rywalizował będzie z miejscowym Scottem Michelem. Według bukmacherów faworytem w tym pojedynku jest dość wyraźnie ten drugi, ja jednak jestem innego zdania. Kurs na gracza z Ameryki jest po prostu tak wysoki dlatego, że po pierwsze jest debiutantem w tej imprezie, po drugie nie był rozstawiony i musiał przedzierać się przez kwalifikacje. Osobiście oglądam ten turniej od wielu lat. Widziałem wszystkie mecze Smitha na tym turnieju i z czystym sercem radzę wam na niego postawić. Facet gra pewnie, ręka &quot;nie drży&quot; mu przy kończących lotkach co jest dość rzadkie nawet u doświadczonych darterów. Porównując drabinkę obu graczy, zdecydowanie cięższą przeprawę zaliczył właśnie Smith. Rozstawiony z nr 4 Mitchell trafił wprawdzie w pierwszej rundzie na znanego Tonego O&#39;Shea, ten jednak od kilku już lat notuje regres. W następnej rundzie zagrał z przeciętnym Geertem de Vosem. W 1/4 także trafił na niewymagającego Briana Dawsona. Dla porównania Smith skazywany jest na pożarcie od pierwszej rundy. Ten jednak na przekór wszystkim od początku nokautuje po kolei graczy z najwyższej darterskiej półki. Począwszy od Wesleya Harmsa (3:1), poprzez Garego Robsona (4:3) a wczorajszego późnego wieczora po pięknej grze odprawił z kwitkiem przymierzanego nawet do finału Robbiego Greena (5:1), co było giga sensacją. Myślę, że Smith po zaciętym boju poradzi sobie z rozstawionym rywalem, który w moim odczuciu gra w tym półfinale tylko dlatego, że miał po drodze łatwych przeciwników. Obstawiać można póki co do 15:30 jednak ja myślę, że ten mecz zacznie się dopiero po 18 gdy ruszy transmisja w Eurosporcie. Zapraszam do typowania i życzę powodzenia Smithowi.
⛔ 100

jonak 68

jonak

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Rosja, VHL
Spotkanie: Sputnik Nizhny Tagil - THC Tver
Typ: 2
Kurs: 2,38
Godzina: 13:00
Bukmacher:Bet-at-home
Analiza:

Witam po ostatnich dobrych typach na hokeja wybrałem znowu tą dyscyplinę sportową.Na dziś Sputnik Nizhny Tagil - THC Tver .Pieniądze postawił bym dziś na THC Tver w tabeli ligowej są na 3 miejscu 38 meczy wygrali 26 przegrali 12 bilans bramkowy 98:78 . Sputnik Nizhny Tagil jest 11 w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 88:94 .
Ostatnie mecze miedzy tymi zespołami na 5 meczow 4 spotkania wygrali
THC Tver przegrywając 1 spotkanie i to na wyjeżdzie.
w lepszej Formie jest drużyna THC Tver . Według Bukmacherow niema
zdecydowanego faworyta który by wygrał mecz .Według mnie wieksze szanse ma drużyna gosci stąd ten mój typ powodzenia.
Pozdrawiam.
✅ 138

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Anglia Premier League
Spotkanie: Swansea - West Ham
Typ: X
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Godz: 16:00
Analiza:
Witam. Na dzisiaj wybralem meczy w ramach angielskiem Premier League pomiedzy Swansea a West Ham. Nieznacznym faworytem bukmacherow jest druzyna gospodarzy. Ja sie z tym nie zgadzam i mysle, ze obie druzyny maja rowne szanse i bedzie to bardzo wyrownany mecz. Jesli juz mialbym kogos wskazac to bylby to West Ham. Przyjezdni zajmuja 7 miejsce w tabeli majac 3 punkty przewagi na Swansea, ktora zajmuje miejsce 9. West Ham radzi sobie zaskakujaco dobrze w tym sezonie i ma realne szanse na miejsce promujace do gry w lidze europejskiej. Niestety nie wygrali oni meczu od 4 spotkan, zatem dzisiaj porazka nie wchodzi w gre. Z kolei Swansea to taki sredniak, ktory wedlug mnie nie aspiruje do gry na europejskich arenach. Remis powinien dzisiaj zadowolic oba zespoly. Dodatkowo dwa ostatnie mecze West Ham to remisy z Evertonem i z West Brom. W bezposrednich pojedynkach West Ham potrafi czesciej wygrywac, ale u siebie, gdzie wygrala 2 ostatnie mecze. Jednak gdy grali na wyjezdzie ze Swansea to ostatni taki mecz zakonczyl sie wynikiem 0:0. Podsumowujac polecam typ na remis.
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +2
arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie
Spotkanie: Bad Mittendorf HS 200
Typ: Vassiliev top 3
Kurs: 9.00
Bukmacher: Bwin
Godz: 14:15
Analiza: Rosjanin dobrze prezentował się na treningach i w kwalifikacjach. W 1 treningu zajął pierwszą lokatę. Kwalifikacje z kolei ukonczyl na drugim miejscu. Forma Vassilieva idzie ostatnio nieco w górę. Pokazał się z przyzwoitej strony na TCS i udowodnił, że może może jeszcze zajmować miejsca w 30, a czasem- na pasującej mu skoczni-powalczyć o nieco więcej. Sądzę, że tak może zdarzyć się właśnie dzis. Loty są bardzo specyficzne i zawodnicy, którzy na mniejszych obiektach nie liczyliby się w walce o czołowe lokaty, na lotach mogą niespodziewanie błyszczeć. I na odwrót. Sądzę, że weteran światowych skoków Dmitry Vassiliec dziś może przy odrobinie szczęścia pozytywnie wszystkich zaskoczyć i powalczyć o podium.

⛔ 100

lbs06 47

lbs06

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Anglia
Spotkanie: Sunderland - Liverpool
Typ: Obie strzelą, tak
Kurs 1.8
Buk BetClick
Godz: 13:45
Analiza:
Jeśli chodzi o sytuacje kadrową to obie drużyny mają kilka absencji a mianowicie:
Sunderland : Niepewny jest udział w tym meczu Lee Cattermole’a, Vito Mannone, Anthony’ego Reveillera i Jacka Rodwella. Nie może zagrać wypożyczony z Liverpoolu Sebastian Coates.
Liverpool : kontuzjowani są Adam Lallana, Glen Johnson, Joe Allen i Daniel Sturridge. Niepewny jest udział w tym meczu Javiera Manquillo. (źródło efortuna.pl)
Także rozmiar spadku sił jest rozłożony podobnie.
Zwróciłbym tu uwagę jednak na formę drużyn. Liverpool w FACup grał z Wimbledonem na wyjeździe, wynik 1:2 i był to mecz, w którym gospodarze długimi fragmentami mieli przewagę i gdyby nie błyski Gerrarda wynik mógłby być inny. Wcześniej remis z Leicester 2:2 u siebie gdzie 2 bramki strzelili z karnych i wielu krarownych szans pozatym nie mieli i wygrana z Burnley 0:1.
Sunderalnd gra w kratkę. Ostatnio porażka z City 3:2, remis z Villą , porażka z Hull 1:3 i wygrana z Newcastle 1:0 plus wygrana w pucharze 1:0 z Leeds. Brakuje im sporo regularności i lepszej gry w defensywie bo czesto zdarzają im się proste błędy ale z City mimo tych 3 bramek na takim tle zaprezentowali się dobrze.
Na Liverpool w tym meczu bym nie stawiał, grają nieprzekonywująco a na ich pewną wygraną można stawiać na zasadzie przełamania. Jednak oddawanie kontroli nad meczem Wimbledonowi i nie utrzymanie remisu z Leicester w tym momencie byłaby życzeniem.
Sunderland jak się rozpędzi może łatwo wbić bramki. Nie ma jednak stabilizacji miedzy przodem i tyłem przez co nierówny sezon. Nie spodziewałbym się gry na 0:0 gdyż znają ostatnią formę Lvp i zgaduję, że po pierwszej sytuacji podbramkowej mogą poczuć się pewnie i siąść na rywali. Piłkarze z Anfield nie są jednak też ogórkami i mimo słabych tyłów mają dobry atak. Wystarczyć im może jedna akcja żeby ustrzelić, potrafią grać kombinacyjnie i na pewno kilka to wykorzystają.
Powodzenia
✅ 80

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Orlen Liga
Spotkanie: Dąbrowa Górnicza vs Chemik Police
Typ: Chemik Police (-2,5)
Kurs: 1,95
Buk: bet365

Analiza:
Zawodniczki z Polic to zupełnie inny poziom w polskiej lidze siatkówki kobiet. Chemik w tabali pierwsze miejsce z kompletem 14 zwycięstw. Dąbrowa na szóstym miejscu, ale zdecydowanie stać je tutaj na wyższą pozycję. Ostatnio wygrały 4 mecze pod rząd w tym z ciężką drużyną z Łodzi i Legionowa. Ja mimo wszystko stawiam na Police, które we wszystkich 14 meczach straciły zaledwie 5 (!!!) setów. Ostatnie 8 ligowych spotkań to wygrane 3:0. Ostatnie kolejki to 3:0 z wiceliderem i trzecią drużyną z Wrocławia i Sopotu. Ostatnia drużyną w lidze, która pozbawiła seta Chemik POlice były dziewczyny z Budowlanych Łódź. Było to jednak 15.11.2014. Dąbrowa wygrywa ze słabszymi, ale z czołówką sobie nie radzi. Porażka z Muszyną 3:0, z Sopotem 3:1, z Wrocławiem 3:1 i właśnie z Policami w październiku 3:0 świadczą o tym, że Dąbrowa z najlepszymi sobie nie radzi. Stawiam tutaj na pewne zwycięstwo dziewczyn z Polic w stosunku 3:0.
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Anglia Premier League
Godz 16:00
Spotkanie - Everton : M City
Typ - Everton zdobędzie gola w obu połowach
Kurs - 5.00
Buk - Bet365
Analiza
Sporo już pisano na temat tego spotkania i według mnie będzie to na pewno ciekawy pojedynek i chociaż gospodarze trochę zawodzą to jednak gdy zajrzymy jak grali u siebie z lepszymi to możemy być pewni że dziś z City także zagrają dobre spotkanie tym bardziej że City im po prostu leży i potrafią z nimi wygrywać a tym bardziej u siebie co prawda trzy ostatnie pojedynki wygrało City a w poprzednim sezonie pierwsze od 4 lat zwycięstwo tutaj 3:2 to jednak Everton strzelił gola w obydwu połowach a jak już wspomniałem że gospodarze z wielkimi grają na maksa to np z Chelsea pomimo porażki i to dotkliwej 3:6 to także bramki w obu połowach dla Evertonu tak więc liczę na sporo bramek i bramki w obu połowach dla gospodarza !
⛔ 100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Anglia 2 liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: Bournemouth - Norwich
Typ: Bournemouth over 1,5 gola
Kurs: 1,83
Analiza:

W angielskiej Championship drużyna Artura Boruca podejmie Norwich. Bournemouth od przyjścia Boruca gra fantastycznie i jest liderem tabeli, w lidze bodajże trzy remisy i same zwycięstwa, choć dwa z tych remisów Bournemouth powinno zamienić na zwycięstwa. Bournemouth strzela wiele bramek, 54 goli w 24 meczach, następne Derby ma aż o 8 bramek strzelonych mniej. Takie zwycięstwa jak 7-1 z Birmingham? czy 6-1 z Blackpool na wyjazdach robią ogromne wrażenie. W ostatnich pięciu ligowych meczach Bournemouth strzeliło 17 bramek! I zawsze było to over 1,5 gola. Niesamowite wręcz jak ten zespół odmienił się od przyjścia Boruca.
Norwich jest siódme w tabeli i traci 11pkt do ekipy Boruca. To bardzo ważny mecz dla Bournemouth bo ewentualne zwycięstwo pozwoliłoby zwiększyć przewagę aż do 14pkt nad miejscem w tabeli poza strefą baraży. Bournemouth tydzień temu w meczu FA Cup wygrało ma wyjezdzie z Rotherham aż 5-1 grając bez kilku ważnych graczy, nie było Boruca, Wilsona najlepszego strzelca ekipy czy też Pugha motoru napędowego tego zespołu. Grali zawodnicy którzy do tej pory grali mniej a wygrali tak zdecydowanie z drużyną z tej samej ligi. To robi wrażenie. Ściskam kciuki za Boruca i jego Bournemouth, awans do Premier League to byłoby coś niesamowitego.
⛔ 100

bagietka92 85

bagietka92

Użytkownik
Dyscyplina - puchar hopmana -tenis
Godz 13:00
Spotkanie - isner/wiliams-radwanska/janowicz
Typ - radwanska/janowicz
Kurs - 2,50
Buk - Bah

Analiza:

Przed nami ciekawe spotkanie finałowe, w którym rozstrzygnie się kto zdobędzie w tym roku puchar Hopmana. Niestety Jerzy Janowicz uległ amerykańskiemu tenisiście-Isnerowi w dwóch setach, a Agnieszka Radwańska wygrała po ciężkim boju z Sereną Williams. Jerzy zmarnował 4 piłki setowe w pierwszym secie co myślę przełożyło się na dalszy przebieg spotkania. Mam nadzieję, że w mikscie nasz zawodnik postara się zrehabilitować i wspólnie z Agnieszką pokonają drużynę USA.

✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +1
tom-hagen 27

tom-hagen

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania - Primiera Division
Godzina: 18:00
Spotkanie: Malaga v Villareal
Typ: Gole powyżej- 2.5
Kurs: 2.07
Analiza: Dziś zapraszam na mecz w którym to 7 w tabeli Malaga podejmie 6 Villarreal. Drużyna gości strzeliła w tym sezonie już 29 bramek przy stracie 16 z kolei gospodarze stracili ich 17 przy zdobytych 21, liczby te pozwalają stwierdzić ze dzisiejszy mecz powinien obfitować w sytuacje bramkowe i w konsekwencji gole tym bardziej że w ostatnich 5 meczach między tymi zespołami zawsze padały minimum 2 gole. Dodatkowym plusem jest również ostatni mecz w lidze i Malagi i Villarrealu odpowiednio z Almerią i Elche w których to padło ponad 2 gole. Argumenty te plus to że dla obydwóch drużyn jest to bardzo ważny mecz ze względu na układ tabeli pozwalają liczyć na ofensywny football z dużą ilością goli.
⛔ 100

R 11

robaczekxd

Użytkownik
Dyscyplina -Biegi narciarskie TDS
Godz 15:45
Spotkanie - Johaug - Weng
Typ - Johaug
Kurs -1.92
Buk - Betsson
Analiza
Dzisiaj 10k klasykiem. Tereska w tym sezonie wydaje mi sie ze biega lepiej klasykiem niz łyżwą. Dzisiaj dystans premiuje Terese. Weng dobrze biega długie dystanse ale łyzwa. Johaug musi dzisiaj starać sie coś odrobić bo jutro może być ciężko z pokonaniem Heidi. Na 5 km klasykiem Weng byla gorsza o 1,3 s , w Davos na 10k byla lepsza o 1m21sek. Terese powiedziala ze czuje gorsza forme niz przed swietami co moze byc troszke mylące. Mysle ze ereska odskoczy na ostatniej petli bo potrafi narzucic mega tempo. Jesli bedzie finisz z grupy to na moje Johaug w tym akura stylu bedzie lepsza od Weng. Wiem ze analiza nie jest zbyt wyczerpujaca, ale dystans i styl premiuja Johaug, ostatni etap 15 km stylem dowolnym dał sie napewno we znaki Weng i dzisiaj musi juz cos poczuc. 1,92 warte grania na Terese Johaug !
✅ 92

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 20:00
Spotkanie: Celta Vigo vs Valencia
Typ: Suma goli / Obydwie druzyny strzela gola
Over 2.5 / Tak
Kurs: 2.25
Po raz kolejny gram zaklad bramkowy na mecz Celty..Chociaz po wczorajszym meczu Levante z Deportivo mam odruchy wymiotne na mysl o La Lidze..
To co gra Celta ostatnio to dramat - dramat w defensywie i chyba jeszcze wiekszy w ofensywie...
Od wygranej z Barcelona 1:0 przyszla tragiczna wrecz passa 7 meczow bez wygranej i z zerowym dorobkiem strzeleckim...
Gralem ostatni ich mecz z Sevilla na bramki i oczywiscie jak to juz bywa musieli dostac czerwona kartke w 20 minucie,wiec ciezko bylo zrobic cokolwiek na tak trudnym terenie.
Co sie jednak okazalo,Sevilla strzelila gola w 32 minucie i dala sobie siana,nie chcieli juz zbytnio sie przemeczac w tym meczu,chociaz pare sytuacji jeszcze mieli.
Celta mimo,ze grala w oslabieniu to ich gra nie wyglada az tak zle,mieli okazje w tym poprzeczke,wiec bylo bardzo blisko,niestety zabraklo szczescia.
Typ nie wszedl w meczu z Sevilla,chociaz powinien wejsc jak goracy noz w maslo,ale za to wszedl w kolejnym meczu z BIlbao...Nie wiem,jak to jest,ze Sevilla u siebie grajac godzine w przewadze nie potrafi strzelic gola a zenujaco grajace w tym sezonie Bilbao strzela na stadionie Celty 4 gole,nawet biorac pod uwage fakt,ze byl to puchar krajowy.
Gole dzisiaj po prostu byc musza,bo nie wierze w kolejne underowe zenujace spotkanie.
Celta powinna sie przelamac w lidze pod wzgledem goli,natomiast patrzac na ich defensywe to chyba nie ma takiej opcji,zeby zachowali czyste konto z Valencia...
Nietoperze w sumie mieli juz wtopy wyjazdowe w tym sezonie,chociazby porazki 0:3 z Deportivo ( jakim cudem..???Do dzis sie zastanawiam jak to bylo mozliwe ) i z Levante w derbach 1:2..rowniez niespodziewana porazka,zwlaszcza,ze wczoraj Levante oddalo jeden celny strzal w meczu z Deportivo.....
Wedlug mnie dzisiaj w koncu zobaczymy mecz na poziomie,dwie ofensywnie grajace druzyny musza dzis cos ustrzelic.
Celta w nastepnych meczach zagra 3 wyjazdy z rzedu - z Bilbao,Espanyolem i Getafe,dzisiaj wlasny stadion i publicznosc powinna im dodac skrzydel a motywowac zawodnikow nie trzeba,zwlaszcza z takim rywalem.
Valencia z kolei jest w formie i patrzac na gre defensywna Celty to ten minimum jeden gol z ich strony dzis pasc musi...
⛔ 100

k-jarzyna 14

k-jarzyna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaChampionship
Spotkanie: Bournemouth - Norwich
Typ: BTS - nie
Kurs: 2.10
Analiza:
Mam dziwne wrażenie, że gospodarze będą się dziś męczyli z Norwich. Czuję w kościach, że piłkarze Bournemouth bęą mieli nawet problemy ze zdobyciem bramki. Nie wiem czym są spowodowane moje myśli. No dobrze, powiedzmy, że Bournemouth strzeli bramkę/bramki i wygra. Ale czy piłkarzom Norwich uda się pokonać Artura Boruca? Według mnie jest to mało prawdopodobne. Nasz rodak jest uwielbiany w swojej obecnej drużynie. Dopiero co przedłużył swoje wypożyczenie z Southampton do końca obecnego sezonu. Wielce prawdopodobne, że awansuje z Bournemouth do Premier League.
Norwich City gra słabo, co przekłada się na wyniki i pozycję w tabeli. A w tamtym sezonie grali w Premier League i przez większą część czasu byli spokojni o utrzymanie, a w wielu meczach pokazali się ze świetnej strony. Jednak wspaniała pogoń Sunderlandu przyczyniła się do spadku Kanarków. Moje przewidywania na ten mecz są dwa: albo spokojne zwycięstwo do zera Bournemouth, albo iście underowy mecz gdzie bramkę strzeli tylko jeden zespoł (lub w ogóle będzie bez goli).
⛔ 100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Serbia
Spotkanie: Radnicki - Derdap
Typ: Radnicki (-1.5s)
Kurs 2.37
Buk Bet365
Godz: 18:00
Analiza:
Radnicki składa sie z młodych, niedoświadczonych graczy co skutkuje tylko jedną wygraną na 10 meczy. Z powodu słabych wyników zmieniono zarząd a do drużyny wraca dawny kapitan drużyny Marko Maksimovic oraz Dusan Vulovica. Ci dwaj zawodnicy zdecydowali się wzmocnić swój były klub za darmo w tym złym okresie. Przyjazd dwóch tak doświadczonych graczy napewno znacząco poprawi gre gospodarzy. Derdap to ich główny przeciwnik w walki o utrzymanie. Dzisiaj gospodarze nie powinni miec problemu z wygraną, swoich przeciwników ostatnio łatwo ograli 3-0 i to na wyjezdzie. Dzisiaj we własnej hali z takim wzmocnieniem druzyny nie powinni miec problemu z wygraną.
✅ 137

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Mecz towarzyski
Godzina: 14:00
Spotkanie: 1. FC Kaiserslautern - SPVGG 07 Elversberg
Typ: 1
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam.
Jestem chwilkę przy kompie i nie będę się za bardzo rozpisywać, co do tego spotkania.
FC Kaiserslautern przystąpi do tego spotkania z 3 zmianami w stosunku do wyjściowego składu. Trener zapowiada, że chce wejść z wygraną w nowy rok. SPVGG raczej nie wygra tego meczu. Kurs może nie jest za wysoki, ale myślę, że warto zagrać, poza tym FCK gra u siebie. Sorki za tak krótki opis, ale nie mam czasu, idę szykować obiad ;-) Powodzenia.
✅ 50

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 17:30
Spotkanie: AZS Kutno v Polski Cukier SIDEn Toruń
Typ: Toruń -1.5
Kurs: 2.12
Analiza:
Ciekawy mecz szykuje się w Kutnie gdzie miejscowi podejmują &quot;Twarde Pierniki&quot;. Mecze pomiędzy tymi zespołami od zawsze budzą dodatkowe emocje. Obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli będąc na 10 i 11 miejscu. Ekipa gości w ostatniej kolejce przełamała passę 7 porażek z rzędu zwyciężając nad ekipą z Tarnobrzegu. Natomiast gospodarze grają w kratkę. Ekipa z Torunia ma naprawdę solidną ekipę(Franklin, Corbett, Denison i paru innych solidnych grajków) a swoich porażek nie mają się co wstydzić bo pokazali w tych meczach że mogą grać jak równy z równym z naprawdę mocnymi ekipami. W ekipie z Kutna wszystko zależy w jakiej dyspozycji jest Mitchell. Gracze z Torunia na pewno będę chcieli ograniczyć poczynania Mitchella i myślę że spokojnie im się to uda narzucają swój styl grania od początku do końca.
PS. Do tego dorzuciłem sobie Wilki Morskie Szczecin @1.35 i Śląsk Wrocław @1.40 ;)
✅ 112

wojtekk5 80

wojtekk5

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League
Spotkanie: Chelsea vs Newcastle
Typ: Chelsea -1
Kurs: 1.60
Analiza: Jest wiele powodów dla których to spotkanie na pewno Chelsea wygra. W dwie ostatnie kolejki PL Chelsea zdobyła tylko jeden punkt, przez co dali się dogonić City w tabeli. Poza tym Chelsea przegrała tylko dwa spotkanie w PL, jedną z nich była właśnie porażka z Newcastle, CFC będzie chciała się odegrać. Czystej 1 w tym meczu nie opłaca się stawiać bo kurs marny, ale handi -1 już całkiem spoko, a i prawdopodobieństwo, że wejdzie też duże. Chelsea na Stamford Bridge wygrywa wszystko jak leci i co najważniejsze, prawie wszystko różnicą powyżej jednej bramki. Na 9 spotkań tylko RAZ nie wygrali różnicą co najmniej dwóch bramek, z QPR 2:1. Za to Newcastle na wyjazdach jest tragiczne, 6 ostatnich spotkań to bilans 0/1/5! Wejdzie gładko.
✅ 60

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Gibraltar
Spotkanie: St Joseph&#39;s - Glacis Utd
Typ: 1 HA -2.0,-2.5
Kurs: 1.875
Buk Bet365
Godz: 19:30
Analiza:
Gospodarze w ostatnim czasie 3 porażki w pięciu meczach ale te trzy porażki odnieśli z jedną drużyną: College Europa. Cellege to wicelider będący poza zasięgiem większości gibraltarskich ekip, a jednak Józefy potrafiły stawić w tych meczach opór i te trzy porażki nie były dotkliwe. Dwa razy po 0:1 i raz 0:2.
Chcę przez to pokazać że nie są to ligowe ogóry ;)
Co innego Glacis. Raz na ruski rok potrafią mieć jakiś przebłysk. Jednak w ostatnim czasie grają nędznie a z dzisiejszymi gospodarzami nie potrafią sobie poradzić. W październiku Józefy na boisku rywala wygrały 5:1, a całkiem niedawno tyle że w pucharze ligi i również na boisku Glacis 6:0. Tak więc wygrana dzisiaj St Joseph&#39;s w skromniejszym rozmiarze niż 3-4 bramki będzie przykrą niespodzianką. Również dla mnie ;)
✅ 87.5

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom