>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.12.2015 (wtorek)

Status
Zamknięty.
B 35

balonik19821

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Austria - Bundesliga
Godz: 19:00
Spotkanie: Salzburg – AC Wolfsberger
Typ: 1 (EH 0-2)
Kurs: 2,45
Bukmacher: Unibet

Salzburg, który w ostatnich 3 meczach na wyjeździe zdobył tylko 2 punkty stracił przewagę jaka miał jeszcze kilka tygodni temu nad Austrią Wiedeń. Natomiast nad Rapidem ma tylko 1 punkt przewagi. Gospodarze przed własną publicznością prezentują się bardzo dobrze, gdyż w 5 ostatnich meczach zdobyli komplet punktów. Goście tymczasem to ostatnia drużyna w tabeli, która na wyjazdach w tym sezonie gra fatalnie, gdyż w ośmiu dotychczasowych meczach w delegacji przegrali 7 a tylko raz udało im się zremisować. Wolfsberger na wyjeździe do tej pory zdobył tylko 2 bramki. Tymczasem Salzburg przed własną publicznością jest ostatnio bardzo skuteczny, gdyż w pięciu ostatnich spotkaniach u siebie zdobył łącznie 21 bramek. Myślę, że gospodarze nie zlekceważą ostatniej drużyny w tabeli w dodatku fatalnie spisującej się na wyjazdach i pewnie wygrają to spotkanie, tym bardziej, że rywale z Wiednia są tuż za ich plecami. Stawiam na wysokie zwycięstwo Salzburga.
⛔ 100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka - Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Noliko Maaseik - PAOK Saloniki
Typ: 2
Kurs: 4,00
Buk: bet365
Bardzo duży kurs na gości, a potencjał drużyn mniej więcej podobny, a że Noliko gra obecnie straszną kichę to zdecydowanie jest spora szansa na powodzenie tego typu. Noliko pościągało już trochę wypalonych weteranów Wijsmansa, Boentje czy Pinheiro, w dodatku na ataku bardzo chimeryczny Argentyńczyk Pereira. Wijsmans obecnie wygląda mniej więcej jak Veres w Resovii kiedyś. Grecy to bardzo solidna dtużyna co pokazała w ostatnim starciu z Trentino gdzie mimo że przegrała 1-3 to przez większość meczu grała jak równy z równym. Niekwestionowaną gwiazdą w tej drużynie jest kubański atakujący Cepeda - wicemistrz świata 2010, naprawdę świetny gracz. Na lewym skrzydle jest inny Kubańczyk Jimenez Scull, też ciekawy zawodnik z dużymi możliwościami, tylko jak to Kubańczyk czasami ma różne odchyły. Ale dzięki tym zawodnikom ja tu widzę znaczną przewagę w ofensywie po stronie Greków. Jest szansa, kurs bardzo wysoki.
⛔ 100

harrods24 93

harrods24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Ligue 1
Godzina: 19:00
Spotkanie: Lorient - Nice
Typ: over 2.5 + BTS
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz druzyn ,ktore ostatnio spisuja sie naprawde niezle ,tym bardziej nie powinno dziwic miejsce ktore zajmuja w tabeli.
Druzyna dzisiejszych gospodarzy strzela jak na zawolanie ,ich srednia na mecz to dwa gole ,jesli bysmy wzieli pod uwage bramki strzelone u siebie. Statystyka goli u siebie wyglada tak 15:9. Potrafia strzelac bramki nawet druzynie z Paryza kiedy to przegrali nie cale 2 tyg temu u siebie 2:1.
Jezeli chodzi o druzyne Claude&#39;a Puel&#39;a to jest chyba ona najwieksza niespodzianka i rewelacja tego sezonu. Niestety po zwyciestwach w Marsylii i u siebie upokarzajac Lyon 3-0 przyszedl czas na porazke w Tuluzie 2-0 lecz gospodarzom bardzo pomogla czerwona kartka dla Hassena i rzut karny zamieniony na gola.
W druzynie Lorient na pewno zobaczymy ich najlepszego strzelca czyli Moukandjo ktory do tej pory strzelil 11 bramek. Jezeli chodzi o druzyne Nicei to dzis nie zobaczymy na pewno ich najlepszego strzelca czyli Hatema Ben Arfy ,a mecz z lawki rozpocznie Germain.
Licze w tym meczu na duzo sytuacji z obu stron jak i na skutecznosc obu ekip. Powodzenia!
⛔ 100

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, TBL
Spotkanie: Trefl Sopot vs AZS Koszalin
Typ: Trefl Sopot win
Kurs: 2,70
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Trefl gra fatalnie, gównie za prawą wyników, i cały czas czeka na pierwsze zwycięstwo w sezonie.
Ma na koncie osiem porażek i ogólnie nie zanosi się na zwycięstwo w dzisiejszym meczu, ja jednak idę na przełamanie.
Wiele potyczek sopocianie przegrywają jednak minimalnie lub po ostrej walce tak jak ostatni z MKS-em.
Pierwsze spotkanie z AZS-em, było bardzo wyrównane, Trefl po prostu otarł się o zwycięstwo, a rywale wygrali minimalnie.
Wtedy jeszcze drużyna gospodarzy ( dzisiejszych ) musiała sobie radzić bez Atera Majoka, który w chwili obecnej jest już w dyspozycji.
Co prawda klub rozwiązał kontrakt z Gregiem Surmaczem który wówczas zdobył 14 punktów, jednak dobrych meczy zaliczył mniej niż palców na jednej ręce.
Uważam że, Trefl u siebie może sprawić niespodziankę z nierównym w tym momencie grającym AZS-em dla którego będzie to trzecie wyjazdowe spotkanie z rzędu.
Dwa wcześniejsze to wygrana z Rosą i porażka z Turowem.
Drużyna z Koszalina na pewno będzie się piąć w tabeli TBL ale, na wyjazdach nie grają jakiejś rewelacyjnej koszykówki, takiej aby wystawiać na nich takie marne kursy.
Muszą się jeszcze rozkręcić ???? .
Sopot we własnej hali może dużo, mam cichą nadzieję że, się odblokują...
✅ 170

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Spotkanie: Trefl Sopot - AZS Koszalin
Typ: AZS Koszalin -5.5
Kurs: 1.71
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Sopocianie zajmują ostatnie miejsce w tabeli i dotychczas nie zaznali smaku zwycięstwa. Ich gra wygląda bardzo słabo. Do składu wrócił środkowy Majok lecz widać u niego brak formy. Słaba obrona, mało punktów i szybkie faule na razie tylko tym się wyróżnia. W ostatnim czasie drużyna rozstała się z Surmaczem i Misanovicem któremu skończył się kontrakt. Dodatkowo w ostatnich meczach widać wyraźną zniżkę formy u podstawowego strzelca Trefla - Durena. Myślę że z takimi problemami ciężko będzie odnieść im pierwsze w sezonie zwycięstwo. AZS jedzie do Sopotu podrażniony ostatnią niespodziewaną porażką w Zgorzelcu. Jednakże w tamtym spoktaniu fatalny występ zaliczył motor napędowy drużyny - AJ Walton który nie zdobył żadnego punktu i w głupi sposób złapał szybkie faule które wykluczyły go z gry. Drużyna z Koszalin w bardzo dobrej dyspozycji. Świetnie zaaklimatyzował się z drużyną Rashad James i wyrasta na lidera drużyny, Mielczarek im dalej w sezon tym lepiej, Walton który wraca do dyspozycji normalnej dyspozycji. Będzie to też dobry mecz na przełamanie dla takich zawodników jak Austin, Walker czy Łukasiak którzy powinni się w końcu odblokować. Dla mnie wyraźnym faworytem meczu jest AZS myślę że dobrą obroną z której słynie zespół trenera Dedka i dobrym atakiem pokryją bez problemu hc.
⛔ 100

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Włochy - puchar
Godzina: 21:00
Spotkanie: Milan - Crotone
Typ: 1/1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Długo zastanawiałem się od jakiego typu zacząć nowy miesiąc. Początkowo chciałem grać na kartki w meczu Ruchu z Koroną ale ostatecznie ląduję w Mediolanie gdzie miejscowy Milan podejmie w meczu pucharowym ekipę Crotone. Zdaję sobie sprawę z tego, że kwestia pucharu może być dla Milanu mniej istotna niż poprawienie pozycji w ligowej tabeli, niemniej uważam, że wygrają dość pewnie to spotkanie. Przewidywany skład Milanu:
Abbiati; Calabria, Zapata, Mexes, De Sciglio; Poli, José Mauri, Nocerino; Honda, Luiz Adriano, Suso.
Widać, że trener da odpocząć kilku zawodnikom ale wydaje mi się, że jakość tych graczy którzy zostali powołani na to spotkanie jest i tak o klasę wyższa niż dzisiejszych gośći. Ekipie Crotone należy oddać, że zajmuje 2 pozycję w Serie B i jeśli chodzi o mecze wyjazdowe, zdobyła najwięcej punktów w całej lidze. Jednak jeśli ktoś przyjrzy się temu nieco bliżej to bilans tych meczów wcale nie wygląda rewelacyjnie. Bilans 3-3-2 wcale już taki rewelacyjny nie jest a sam bilans bramek mają ujemny (6-9). Uważam, że dzisiaj nie do końca pierwszy skład będzie chciał pokazać swoją wartość trenerowi i Milan pewnie pokona Crotone a samo zwycięstwo zapewni sobie jeszcze w 1 połowie meczu, powodzenia
⛔ 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Górnik Zabrze - Piast Gliwice
Typ: Piast strzeli over 2,5
Kurs: 5.0
Bukmacher: unibethttp://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4
Analiza:
Byłem przekonany że Górnik Zabrze przełamie swoją niechlubną passe i ograją słabą Łęczna na własnym terenie, niestety pech mocno się trzyma Zabrzan i stracili prowadzenie w ostatniej minucie.Piast gra narazie najskuteczniejszą piłkę w lidze, myślałem że prędzej czy później przystopują i wrócą do szarej rzeczywistości jednak nic z tego, w ostatnim spotkaniu rozbili w małych derbach Ruch Chorzów 3-0, dzisiaj dla nich niezmiernie ważny mecz kibicowsko na dzień dzisiejszy z kiepską ekipą.
Oczywiście Górnik będzie dzis walczył o zwycięstwo, remisy naprawdę mało ich leczą, zanotowali ich chyba 9, udało im się zwyciężyć tylko raz.Myślę że dzisiaj niespodzianki nie będzie, choć nasza liga bywa szalona, walki powinno być sporo tak samo okazji do zdobycia gola.
⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Typ:1(-1)
Kurs: 5.25
Sporo typów zostało oddanych na ten mecz, ja dorzucę swój. Trudno mi uwierzyć w to co wyprawia Piast i w to, że jest liderem Ekstraklasy. Póki co idzie im świetnie, ale osobiście nie daje im szans, aby tak rewelacyjne wyniki osiągali bez końca. Buki muszą doskonale zdawać sobie z tego sprawę, bo inaczej nie wystawiali by tak wysokiego kursu na ich wygraną. Z drugiej strony motywacja gospodarzy sięga zenitu. Górnik mimo, iż ostatni w tabeli, wcale nie gra tak źle. Najwyższa pora, aby po prawie 2.5 miesięcznej przerwie pokusić się o zwycięstwo. Małe derby Śląska to doskonała okazja na przełamanie tej nie najlepszej serii. W drużynie pełna mobilizacja, dlatego liczę, że w końcu zgarną 3 punkty (kto wie czy warszawski sędzia Paweł Raczkowski im w tym nie pomoże, wszak Legia ma aż 10 punktów straty do lidera).
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 65

blusior94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - (Polska Extraklasa)
Typ: Wynik/obydwie drużyny strzelą gola : Piast/Tak
Kurs: 4.50
Analiza:
Teoretycznie starcie piłkarskiego Dawida z Goliatem, o ile stawiam, że raczej popularne &quot;Piastunki&quot; ten mecz wygrają, to Górnik postawi im twarde warunki. Piast kiedyś swoją passę musi skończyć, natomiast niby wyniki Zabrzan są jakie są, to gra pomału pikuje ku górze. Piast jednak ciągle bez kontuzji w najmocniejszym składzie jest dla mnie drużyną do końca rundy nie do ugryzienia. W Zabrzu ciągłe problemy, prawdopodobnie dalej bez Korzyma oraz Janoty, więc łącznikiem Skrzypczaka będzie Jeż, człowiek bez formy, natomiast w Piaście co tu pisać, do wyboru do koloru. Dlaczego taki typ? Po pierwsze, ostatnie bezpośrednie mecze tych drużyn to dwie wygrane mecze Piasta, jeden remis i jeden win Górnika, średnia na mecz to niecałe 4 gole, w tym w 4/5 ostatnich meczów to obie drużyny strzelały po 1 golu, więc emocji nie powinno zabraknąć. A jak mawia klasyk. &quot;Kto nie ryzykuje, nie pije szampana&quot;. Po drugie, obie drużyny muszą grać futbol na tak, Górnik jeżeli w zimie nie chcę skupiać się tylko na walce o utrzymanie musi dziś cisnąć, Piast wiadomo, jasno tego nikt nie powie, ale gra o podium, więc taka wpadka im nie przystoi. Będą emocje, i powinno wpaść kilka bramek. Warunek podstawowy, musi wygrać Piast, a ciężko wyobrazić sobie inny scenariusz.
⛔ 100

kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Capital One Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Middlesbrough - Everton
Typ: Middlesbrough
Kurs: 3,10
Analiza:

To nie liga, to puchar! Widziałem poprzednią analizę dotyczącą tego spotkania, gdzie była przywołana statystyka gier wyjazdowych Evertonu i to by się zgadzało. Jednak należałoby również napomknąć, że dzisiejsi gospodarze wygrali 7 z ostatnich 8 spotkań u siebie, co powoduje, iż w tabeli zaplecza Premier League znajdują się na drugiej pozycji, tuż za wciąż niepokonanym Brightonem. Mało tego, spośród tych 8 meczów, tylko w jednym dali sobie strzelić gola, co daje średnią straconych goli u siebie uwaga 0,125 !! Kibice moich faworytów podkreślają, że obrońcy Ayala oraz Gibson nie dopuszczą dziś, by ta średnia uległa podwyższeniu. Wygląda więc na to, że Middlesbrough prezentuje poziom przybliżony do poziomu graczy z Liverpoolu i zdecydowanie nie jest bez szans. Niejednokrotnie w pucharach zdarzają się niespodzianki, a jeśli dziś wygrają gospodarze, to nie uznałbym takiego wyniku za sensację, bo i ranga tegoż pucharu nie powala, co nie motywuje dziewiątego zespołu BPL. Zwycięstwo Boro jest jak najbardziej możliwe, bo na Wyspach, przy ogłuszającym dopingu, klub w którym kiedyś wymiatał Mark Viduka czy Paul Ince, może przejść do następnej rundy i wierzę w taki rezultat mocno.
Podano już składy:
Everton starting XI (to play Middlesbrough FC) Joel, Galloway, Funes Mori, Stones, Coleman, Barry, Osman (c), Cleverley, Barkley, Deulofeu, Lukaku.
Everton substitutes: Howard, Baines, Gibson, Kone, Mirallas, Lennon, Naismith.

Middlesbrough starting XI: Mejias, Nsue, Ayala, Gibson, Amorebieta, Stuani, Leadbitter, Clayton, de Pena, Downing, Kike.
Middlesbrough substitutes: Agazzi, Friend, Stephens, Adomah, Forshaw, Nugent, Zuculini.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom