>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 09.09.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
dariusz19 48

dariusz19

Użytkownik
EUROPA: EuroBasket - Pierwsza runda
:::: Polska - Słowenia ::::
Polska WIN
5,20
BET365

Witam serdecznie. O godzinie 21,00 Polska rozpocznie swój ostatni mecz w Eurobaskecie, w którym zmierzy się z gospodarzami. Miał to być mecz o awans dla Słoweńców a jak się okazało jest to mecz o pietruszkę dla gospodarzy a dla nas o HONOR! Chorwaci zagrali dla Słoweńców i wyrzucili Czechów za burtę w i ten sposób ułatwili zadanie Słoweńcom, co moim zdaniem się im przyda i dadzą odpocząć swoim etatowym graczom. Dla Słoweńców myślę, że taki odpoczynek się przyda, zaś wkurzeni mocno Polacy dziś zagrają własnie mecz w którym pewnie okaże się ze potrafią grać z najlepszymi. Dla mnie Słoweńcy nie należą dla elity no ale cóż, dobrze że mecz jest o zerową stawkę - to służy Polakom bo chyba boli ich to, kiedy grają o wielką stawkę. Stawiam na to, że dzisiaj Szubarga, Kelathi oraz Ignerski poprowadzą naszą ekipę do pierwszego zwycięstwa i pożegnają się z nutką honoru z tymi nieudanymi zawodami. Pozdrawiam i polecam!
✅400

kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Mistrzostwa Europy
Spotkanie: Słowenia - Polska
Typ: 2
Kurs: 5,25
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Puknij się człowieku w głowę! Tak myśli każdy z was zapewne, ale to wciąż tylko sport a szczególnie na tych ME miało miejsce wieeele niespodzianek a nawet sensacji, praktycznie każdego dnia! Jaka sytuacja jest wszyscy wiemy, ale Słoweńcy mają awans zapewniony, mecz traktowany jako towarzyski, będą grać zapewne rezerwowymi, a więc zawodnikami o mniejszych umiejętnościach. Nasi z kolei są na dnie, z którego kiedyś trzeba się podnieść i wierzę, że będzie tak jak w przypadku piłkarzy gdy ostatni mecz był zawsze o pietruszkę i go wygrywali. Wstyd jest ogromny, więc trzeba go choć trochę przykryć jednym zwycięstwem. Podchodzę do tego meczu czysto neutralnie i sądzę, że gdy Dragić (kolega Gorciątka) i Lorbek nie będą grać 30min. tylko mniej niż 20, wtedy będzie szansa. Za małą stawkę mam ten mecz i może się to udać...Powodzenia!
⛔100 powtórzony typ

dergon 88

dergon

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US Open
Spotkanie: Djoković N -Nadal R
Typ: 3:2 (Correct Score)
Kurs: 6.50
Bukmacher: Bet365
Kolejny wielki mecz pomiędzy tą dwójką. Statystycznym faworytem jest Rafa Nadal, który notuje kapitalny sezon i pewnie zmierza po pozycję numer 1 w rankingu na koniec sezonu. Dla mnie jednak faworytem jest Serb, a całe spotkanie przewiduje jako kolejną bitwę, którą rozstrzygnie piąty set. Że o zwycięstwie rozstrzygną detale pokazał ich pojedynek w Montrealu, gdzie w 3cim secie w tie breaku lepszy okazał się Rafa. Ja wciąż w pamięci mam finał sprzed dwóch lat i finał z Australian Open. Tamte spotkania rozstrzygnęły się na podłożu przygotowania fizycznego i wbrew powszechnym opiniom o słabszej kondycji Serba to on w końcówce lepiej wytrzymywał mecze. Tutaj również bardziej mnie przekonał Djoko, dobry mecz z Youzhnym i świetny pokaz gry z Wawrinką. Rafa z Gasquetem szczególnie nie zachwycał, Francuz stawił znacznie mniejszy opór od Szwajcara, dlatego droga do finału u Hiszpana była znacznie łatwiejsza. Ja liczę dziś na następny wielki pojedynek obu zawodników, a to może poprowadzić do 5tego seta, gdzie zadecyduje również przygotowanie fizyczne, a to jest dla mnie atut Serba.
⛔100

M 185

marcin_uk

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, U.S. Open
Spotkanie: Nadal - Djokovic
Typ: dokładny wynik: Nadal 3:2
Kurs: 6.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Finał marzeń. Trzeci raz na US Open, za każdym razem 3:1 dla ówczesnego faworyta. No, ale to bym wsadził między... Ten rok jest wyjątkowy, Rafa wrócił i gra coś niesamowitego, Djokovic nie jest gorszy, chociaż pozostaje plama po 2 przegranych finałach... Czy będzie trzeci? Ja uważam, że tak, choć 3:0 to mógł wygrać z Djokiem Murray, czy Wawrinka, jeśli jego celownik, byłby lepiej nastawiony, ale na pewno nie Hiszpan. Nadal gra lepiej, powinien wygrac, jest slusznie faworytem, ale obaj imponuja, sa w super formie a przeciez nie ma drugiej tak podobnej do siebie pary w calej czolowce ATP (jesli chodzi o styl). Jestem przekonany, ze w trzecim serbsko-hiszpanskim finale w Nowym Jorku w koncu zobaczymy 5 setow. Kurs jest znakomity, na pewno bardziej oplacalny niz zwyciestwo Rafy po 1.66... 5 setów bez wskazania zwycięzcy jest bezpieczniejsze, ale biorąc pod uwagę różnicę w kursie (6.00/3.00) zdecydowanie bliżej mi do Rafy po 5 setach.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom