>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.03.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Europa League
Spotkanie: AZ Alkmaar - Udinese Calcio Suma Udinese Kartki
Typ: powyzej 3
Kurs: 4.00
Bukmacher: Williamhill
Analiza: W pierwszym spotkanie 1/8 finalu Europa League spotykaja sie AZ Alkmaar i Udinese. Gospodarze tego spotkanie swietnie sie spisuja w tym sezonie i w rozgrywkach Eredivision sa na czele Tabelii. Na Arenie Europejskiej pilkarze AZ rownierz dobrze sobie radza i przegrali tylko raz na wyjedzie. Goscie po swietnym poczatek sezonu nieco slabiej sobie radza aktualnie i praktycznie stracili szanse zeby wywalczyc tytul mistrza kraju. Na arenie Europejskiej pilkarze Udinese srednio sobie radza szczegolnie na wyjedzie gdy zanotowali bilans 1-2-2. Napewno dis gospodarze tego spotkanie zrobia wszystko zeby wykorzestac atut wlasnego boiska i potwierdzic swietne bilans u siebie w tych rogrywkach 4-2-0 gole 16-4. Napewno dzis grajac przeciwko takiego silnego ataku, pilkarze z Udinesse beda mieli sporo pracy. Moim zdaniem dzis zeby zatrzymac napastnikow AZ jak Maher badz Marteen i znajac ostra gra w Wloskiej lidze to dzis goscie beda musieli ostro interweniowac i to nie raz
zagrac nie zgodnie z przepisami. Taka gra pewnie zmusi nie raz sedzia spotkanie pokazac ziolta kartka gosciom i byc moze czerowna zeby temperowac ich gra. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy AZ Alkmaar i Udinese sedzia pokaze gosciom powyzej 3 kartek.

Zwrot

panas89 95

panas89

Użytkownik
Tenis ATP Indian Wells, 22:00 8.03.2012r
Bogomolov Jr - Stakhovsky
typ: 2
kurs: 1.91
bukmacher: Bwin

Kursy wyrównane, spadają u wszystkich buków w stronę Stakhovskiego. Jak dla mnie zdecydowanym faworytem jest Ukrainiec, posiada on bardzo dobry serwis, w turnieju w Dabaju oglądałem jego mecz z Djokovicem, nawiązywał tam równą walkę, pewnie wygrywał w 1 secie swoje podania, ma znakomity, bardzo mocny serwis, jest bardzo dobrym deblistą, także po swoim serwisie, często stosuje akcje serve &amp; volley, bardzo dobro forehand, i pojedynczy backhand, Ukrainiec technicznie zdecydowanie lepszy od Bogomolova, który ostatnio jest zdecydowanie bez formy, gra bardzo kiepskie spotkania, nie potrafi utrzymywać swojego podania, co w meczu ze Stakhovskim zle mu to wróży, niespełna miesiąc temu Bogomolov wygrał z Ukraińcem po kreczu, myślę że po kontuzji już nie ma śladu, polecam zagrać na zwycięstwo Stakhovskiego, Bogomolov ma strasznie słabą psychikę, często lubi sobie łamać rakiety. Polecam zagranie na zwycięstwo Ukraińca najlepiej w bukmacherze gdzie krecz = zwrot.

✅91

czabuko 18

czabuko

Użytkownik
tenis, ATP INDIAN WELLS, 23;00
Bogomolov-Stakhovsky
typ: Bogomolov
kurs : 2.01
buk: Pinnacle
analiza:

Ale ciekawy typek na koniec dnia. Masówka rzuciła się na ukraińca czyli Stakhovsky&#39;ego. I to całkowicie bez żadnych najmniejszych ku temu przesłanek. Bogomolov jest według mnie w lepszej formie. Wystarczy popatrzeć na jego dokonania na twardych nawierzchniach które jego styl wyjątkowo preferuje. Dotychczas mierzył się z mocnymi zawodnikami, a i im próbował urywać sety czy wygrywać z takimi tuzami jak O.Rochus... Warto przy tym wszystkim dodać ze Stakvosky grał cąłkiem niedawno z Rosjaninem i poddał mecz poprzez krecz przegrywając do momentu kontuzji 1:0 w setach. Niektórzy bukmacherzy już wycofują ten mecz z oferty , dlatego ja łapię taki kursik w Pinnacle. Styl bologomova jest bardziej trafny na twarde, silny potężny rosyjski chlop po prostu. Jest na fali wznoszącej więc mam nadzieję, żę dzisiaj to udowodni w pojedynku z ukraińskim tenisistą. Uwaga , do meczu zostaje 17 minut, mam nadzieję, że zdążycie to pobrać bo warto. Tak na moje typerskie oko oceniam ten mecz na 60% do przodu. Mam nadzieję że wbrew reakcjom osób ustalających kursy uda się ograć bukmachera. Powodzenia wszystkim

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom