>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.02.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 7. Luty

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej NHL
Spotkanie : Minnesota Wild : Nashville Predators
Typ : 1OT
Kurs : 1,68
Buk : Expekt
Analiza :
Spotkanie zespołów występujących w konferencji zachodniej. Na ten moment to gracze trenera Mike&#39;a Yeo znajdują się na 6 miejscu co premiuje ich występem w PO. Ich rywale są dopiero na 12 miejscu, lecz ich strata do miejsca 8 to tylko 4 punkty. Dzikusy po tygodniowym tournee wrócili do własnej hali i pokonali 2:1 Tampe po bramkach Niederreitera i Heatleya. Minnesota legitymuje się 7 bilansem w lidze jeśli chodzi o spotkania na własnej tafli. Ich rywale, drużyna ze stanu Tennessee od 24.01 grają na wyjazdach(tylko 1 mecz u siebie 5 dni temu). Radzą sobie przyzwoicie osiągając 2 wygrane w reg. czasie, 2 remisy(porażki po dogrywkach) oraz 1 przegraną z Edmonton Oilers. Do składu wrócił S.Weber który jest ważną częścią układanki trenera Trotz&#39;a. Ciągnąc dalej temat kontuzji, te były dużym problemem teamu z Minnesoty. Tacy zawodnicy jak Z.Parise,M.Koivu,J.Spurgeon czy J.Harding wypadali ze składu na jakiś czas co nie pomagało w osiąganiu optymalnych wyników. Jednakże do składu wrócił juz gwiazdor Parise i Spurgeon. Po stronie rywala równiez mamy mały szpital, nie gra niezły bramkarz Rinne oraz zawodnicy ofensywni Stalberg i Spaling. Ostatnie spotkania tych drużyn to 4 wygrane Wild w 5 meczach. Jak wspomniałem powyżej Wild legitymują się u siebie dobrym rekordem, grają bardzo uważnie, nie notują głupuich wpadek, ich ostatnie 4 mecze w domu to TYLKO 5 straconych bramek. Uważam, że dziś scenariusz będzie podobny i zawodnicy Dzikusów poradzą sobie z Predatorami.
W Lutym jestem 5/5 jeśli chodzi o NHL, więc albo jade dalej z dobrą passą, albo się dziś kończy ????
Pozdro i powodzenia.
✅68

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Garcia-Lopez G. - Giraldo S.
Garcia-Lopez G. ::: 2,09 ::: Pinnacle ::: 2/10

H2H 2:1 i wszystkie mecze były 3-setowe. W tym roku na turnieju w Auckland wygrał Hiszpan, a raz na nawierzchni ziemnej w 2011 roku na turnieju w Gstaad Santiango Giraldo.
Mecz jak dla mnie typowy 50 na 50 szans, ale minimalnei większe daje Hiszpanowi. Bardziej cenię jego umiejętności, w pierwszej rundzie pokonał Reistera, a w drugim meczu Włocha Lorenziego który był w wybornej formie.
Giraldo zaliczył dość nieudany sezon 2013, tutaj co prawda pokonał Granollersa, ale z nim zawsze dobrze mu się grało. Mecz prawdopodobnie będzie zacięty i pewnie 3-setowy, ale powinien zwycięsko wyjść z niego bardziej doświadczony Hiszpan. Liczę tutaj na swoją intuicję.
*Nie grać, albo grać na odwrót, ostatnio nic mi nie wchodzi na forum ;) .
⛔100

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
⚽ Holandia - Eerste Divisie
Sittard - Telstar
1 @ 1.73 bet365

Początek 26 serii spotkań na zapleczu Eredivisie. Drużyna Sittard na własnym stadionie podejmie drużynę Telstar. Oba zespoły to średniaki Eerste Divisie, Sittard na 13 pozycji, Telstar natomiast klasyfikowane jest trzy pozycję niżej. Dzisiaj postawię na gospodarzy, głównie dlatego, że zagrają na własnym boisku, które jest trudne do zdobycia i głównie tam zwyciężają swoje spotkania. W zeszłej kolejce Sittard wygrało z Graafschap co było lekką niespodzianką. Goście natomiast ostatnio wygrali w ważnym dla nich spotkaniu z Jong Ajax przez co wskoczyli o jedno miejsce wyżej w tabeli. Co by tu dodać do drużyny gości, przede wszystkim ich fatalna gra na wyjazdach, zajmują pod tym względem ostatnie miejsce w tabeli, na 12 spotkań zdobyli 6 punktów notując zaledwie jedno zwycięstwo. Nie spodziewałbym się w tym meczu żadnej niespodzianki, Sittard gra w kratkę ale mimo to powinni sobie poradzić z bardzo słabymi na wyjazdach zawodnikami Telstar.
✅73

Otrzymane punkty reputacji: +2
defect 65

defect

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Moenchengladbach - Leverkusen
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Na piątkowy wieczór wybrałem spotkanie Bayeru Leverkusen z Borussią Moenchengladbach. Mecz ten zapowiada się niezwykle ciekawie. Gospodarze w Bundeslidze po nowym roku przegrali 2 mecze. Jeden z Bayernem u siebie (0:2), drugi z Hannoverem (3:1). Przyglądałem się kóńcówce meczu z Hannoverem i mecz ten mógł się skończyć inaczej. Goście mnieli sporo niewykorzystanych sytuacji i głupich błędów w defensywnie co skończyło się dla nich porażką. Moenchengladbach będzie w tym spotkaniu na pewno bardzo zmobilizowane w końcu grają u siebie i cały czas mają szansę na kwalifikacje do LM. Jednak o zwycięstwo w tym meczu nie będzie łatwo. Leverkusen nowy rok w lidze zaczął od porażki 3:2 na wyjeździe z Freiburgiem (16 miejsce w lidze), a następnie wygrał 2:1 z Stuttgart&#39;em (13 miejsce). 4 stracone gole w tych 2 meczach nie świadczą najlepiej o defensywnie Bayeru. Przyjrzałem się bezpośrednim pojedynkom tych dwóch drużyn. W ostatnich 5 meczach między nimi padło aż 21 goli co daje nieco ponad 4 gole na mecz(over tylko raz nie był pokryty, natomiast ostatnie 10 meczy to aż 43 gole z czego over 3 razy nie był pokryty). W tym spotkaniu również spodziewam się gradobicia goli i ciekawego widowiska. Dla odważniejszych proponuję granie over 3.5(w ostatnich 5 meczach 3 razy pokryty w 10, aż 6). Ja jednak jako, że zależy mi na dużej skuteczności zagram bezpiecznie powyżej 2.5 gola, po całkiem dobrym kursie. Typ uważam za bardzo prawdopodobny więc zapraszam do grania. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
⛔100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
New York Rangers- Edmonton Oilers 1 (60&#39;) @ 1,80 bet365
Dziś o godzinie 1 w nocy hokeiści New York Rangers postarają się przedłużyć swą serię zwycięstw. Spróbują im w tym przeszkodzić hokeiści Edmonton Oilers. &quot;Spróbują&quot; to słowo klucz ponieważ zapewne na próbach tylko się skończy. Jak wiadomo Oilers to ligowy outsider. Ogólnie ciężko ogląda się ich mecze, a na wyjazdach cieniują jeszcze bardziej. Wpuszczają średnio prawie 4 bramki na mecz. To bardzo dużo a przyjeżdżając do Nowego Jorku na mecz z Rangers którzy są niewątpliwie w gazie, nie ujdzie płazem. Nafciarze jednak są drużyną która dostanie kilka bramek grając fatalnie lub zagrają fantastycznie i wygrają ???? Częściej jednak, Kanadyjczycy cieniują. Strażnicy ostatnio odprawiali u siebie Avalanche i Islanders i to dość dużo bo kolejno 5:1 i 4:1. Dziś może paść podobny wynik. Dla odważnych Rangers -1,5.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja ( Ligue National )
Spotkanie: Strasbourg - Ajaccio GFCO
Typ: 1
Kurs: 2.70
Data: 07.02.2014
Godzina: 20.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam serdecznie na dwudziestą kolejkę francuskiej Ligue National.
W mieście Strasbourg liczącym sobie ponad dwieście siedemdziesiąt tysięcy mieszkańców na Stade de la Meinau odbędzie się mecz pomiędzy miejscowym Racing Club de Strasbourg a gośćmi z miasta Ajaccio którzy posiadają drużynę w tej lidze o nazwie Gazélec Football Club Olympique Ajaccio.
Strasbourg rozegrał w tym sezonie dziewiętnaście spotkań w których zdobył dwadzieścia dwa punkty po pięciu zwycięstwach, siedmiu remisach oraz siedmiu porażkach i zajmuje dopiero czternaste miejsce we francuskiej Ligue National z bilansem bramek na poziomie 17-18.
Ajaccio GFCO zdobyło trzydzieści pięć oczek w swoich dziewiętnastu ligowych meczach po dziesięciu zwycięstwach, pięciu remisach oraz czterech porażkach i zajmuje bardzo wysokie trzecie miejsce w ligowej tabeli, bilans bramek 22-11.
Gospodarze zagrali na swoim Stade de la Meinau w tym sezonie ligowym dziewięć meczy zdobywając w nich osiemnaście oczek po pięciu wygranych, trzech remisach oraz jednej porażce, bilans bramek u siebie 14-7.
Goście na wyjazdach zdobyli piętnaście punktów w swoich dziewięciu spotkaniach w delegacjach po czterech zwycięstwach, trzech remisach oraz dwóch przegranych, bilans bramek na wyjazdach 12-8.
Moim zdaniem ten mecz zapowiada się bardzo ciekawie na trzecim poziomie rozgrywkowym we Francji i chociaż obie ekipy które się w nim zmierzą dzieli aż jedenaście lokat w tabeli i trzynaście punktów w tabeli to jednak mój typ w tym spotkaniu to jedynka gdyż, Racing Club de Strasbourg inaczej niż na wyjazdach u siebie na swoim Stade de la Meinau zdobył prawie wszystkie swoje punkty ligowe w tym sezonie i potrafi strzelać bramki oraz musi się bronić aby nie zaczęły go gonić zespoły z miejsc od piętnastego do osiemnastego czyli z miejsc dających degradację a Gazélec Football Club Olympique Ajaccio gra na wyjazdach nieźle ale w ostatnich dwóch meczach po za domem zanotowali dwie porażki z drużynami słabszymi u siebie niż ich dzisiejszy przeciwnik ze Strasbourga i moim zdaniem gospodarze grający na Stade de la Meinau wygrają ten mecz z gośćmi z miasta Ajaccio.
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Brooklyn Nets - San Antonio Spurs
Typ: Brooklyn -4,5
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Po ciężkiej i wyczerpującej nocy Spurs jadą do Nowego Jorku, gdzie zdecydowanie czeka na nich ciężki mecz. Tym bardziej, że Parker jest out , Duncan najprawdopodobniej też. Należy zwrócić uwagę na fakt, że większość starterów grała równo ponad 40 min i jestem pewien, że dogrywka da im w kość. Oczywiście jestem świadomy tego, że nawet rezerwy San Antonio mogą ograć Nets, lecz przy wypoczętych gospodarzach powinni wyglądać nieco ospalej. Pop nie ma w zwyczaju katowania zawodników, więc nie będzie forsował swojej pierwszej piątki. Brooklyn natomiast grał dwa dni temu, Kirilenko i Blatche wracają do składu co z pewnością wzmocni rotacje. Oprócz tego Nets składają się z doświadczonych zawodników i tym samym nie zlekceważą nawet osłabionych Spurs. Teraz nie mają innego wyjscia - muszą wygrywać, ponieważ wciąż zajmuje nieciekawą pozycję a jest duża szansa , żeby dogonić Bulls i przy okazji uniknąć Pacers lub Heat w pierwszej rundzie. W Nowym Jorku Brooklyn jest zupełnie inna drużyną niż na wyjazdach i wydaję mi się, że jutro zepną się maksymalnie żeby ugrać tak prestiżowego rywala jakim jest San Antonio. Dysponują całkiem solidnym rosterem, żeby zapewnić odpowiednią jakość w ofensywie. Ze względu na skłonności Popa, wolę jednak zagrać na Brooklyn bo może i niekiedy katują się z najgorszymi ekipami, to na Spurs powinni być gotowi.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kutanga 208

kutanga

Użytkownik
Brooklyn Nets - San Antonio Spurs
San Antonio Spurs
2.75
bet365
Witam, po raz kolejny zagram w strone Spurs, ktorzy zmierza sie dzisiaj na wyjezdzie z Nets. Nets po trzech dniach przerwy ponownie zagraja na swoim parkiecie, Spurs wczoraj wygrali po dwoch dogrywkach w Waszyngtonie. Ekipa Jasona Kidda ostatnio gra u siebie w kratke, przed trzema dniami wymeczyli zwyciestwo z 76ers 108:102. Wczesniej zostali rozgromieni przez Thunder 95:120.
Brooklyn nie ma najlepszej serii spotkan ze Spurs nawet w Barclays Center. Ostatni raz wygrali we wlasnej hali w 2009 roku. W dzisiejszym spotkaniu z pewnoscia nie wystapi Brook Lopez, ktorego z powodu kontuzji stopy juz w tym sezonie na parkietach NBA nie bedziemy ogladali. Prawdopodobnie beda juz gotowi Andray Blatche, Joe Johnson i Andrei Kirilenko, jednak nie mamy 100% pewnosci.
W ekipie Spurs nie zobaczymy Tonego Parkera, ktory nabawil sie drobnego urazu plecow we wczorajszym spotkaniu przeciwko Wizards. Poza nim zabraknie podobnie jak wczoraj Manu Ginobiliego i Kawhiego Leonarda. Mimo wszystko kurs 2.75 jest bardzo wysoki i nie bylbym soba, gdybym nie sprobowal dzisiaj tego zagrac.
Powodzenia!
⛔100

makaveli23 684,2K

makaveli23

Użytkownik
Włochy, Serie B
Lanciano - Cesena
Typ: X/X
Kurs: 4.50
Buk: bet365

Tutaj ide analogicznie do mojego typu dnia z poniedzialku. Obie druzyny zadowoli tutaj remis. Albo mozna patrzec z tej strony ze obie maja apetyt na bezposredni awans wiec beda walczyc o wygrana. w takim wypadku rowniez remis to prawidlowy typ. cancel each other out angle Cesena ma juz 10 remisow i tylko 4 porazki, wiec mozna powiedziec ze jest ciezka do pokonania, ale na wyjazdach zadowala sie glownie remisami (4-5-2). Lanciano u siebie podobnie jest ciezkie do pobicia ale nie gardza remisami (5-4-2). Cesena notowala serie 4 remisow 0-0 z rzedu na wyjazdach przed ostatnia wygrana na z Varese! Tak samo tutaj Cesena nie straci zbyt wiele remisujac, byc moze jedno miejsce, jezeli wygra Trapani ktore gra z Empoli. Lanciano rowniez przy remisie utrzyma swoja pozycje, albo minimalnie spadnie o jedno oczko jak wyniki w innych meczach na to pozwolą. To sa Wlochy wiec o kolejny remis 0-0 nie trudno. Zwycieskiej taktyki sie nie zmienia wiec stawiam na kolejny remis do przerwy i na koniec we wloskiej Serie B.
⛔100

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Bayer Leverkusen II - RW Essen / Gospodarze wygrają / 2.25 @ Bet365 !
Liga: Niemcy / Regionalliga West
vs

Analiza: Mecz jutro pod wieczór. W tym starciu goście bez Cebio Soukou 0/0,
Michael Laletin 7/3, Konstantin Fring 10/0, Konstantin Savin 8/1, Tim Hermes 5/0,
Max Dombrowka 16/0, Vincent Wagner 16/0, Marcel Platzek 18/10, Benjamin Wingerter 16/0.
Kevin Grund 17/0 nie jest pewny swojego występu.
Typ do zagrania na dziko z racji tego że wg. mojej opini goście są lepszą drużyną sugerując
się wynikami spotkań, lecz z drugiej strony patrząc na absencje można tu zaryzykować. Blisko
siebie są obie ekipy w tabeli, tak więc licze tu na szczęście.
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +1
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Spotkanie: Granada-Espanyol
Typ: x/x
Kurs: 5.05
Bukmacher: Bet365
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej , w którym na przeciwko siebie staną ekipy Granada, oraz Espanyolu Barcelona. Faworytem dla bukmacherów wystawiających kursy jest drużyna Espanyolu, która w poprzedniej kolejce gładko uległa w spotkaniu wyjazdowym ostatniej druzynie ligi czyli Betisowi Sevilla, teraz zagra przed własną publicznością z Granda, która na wyjazdach radzi sobie nieźle , ponieważ zajmuję 6 pozycję pod względem najlepszych drużyn grających na wyjazdach, Espanyol u siebie zdobył do tej pory 17 punktów, natomiast Granada zdobyła łącznie 14 oczek w spotkaniach wyjazdowych. Ja uważam że to spotkanie będzie bardzo wyrównane niż to pokazują kursy wystawione przez buków. Ja postanowiłem w tym spotkaniu zagrać na remis do przerwy jak i na koniec spotkania, uważam że jesli goście odpowiednio to spotkanie rozegraja, to są w stanie wywieźć jakieś punkty z tego obiektu.
⛔100

el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Golden State Warriors - Chicago Bulls
Typ: BULLS +9,5
Kurs: 1.79
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dziś w Oracle Arena szykuje się dość ciekawe spotkanie pomiędzy Golden State Warriors a Chicago Bulls. Kursy wskazują, że dość wyraźnym faworytem zdają się być gospodarze ale czy na pewno? Ja widzę tutaj dość wyjątkowe spotkanie i pójdę w stronę handi na Byczków.Warriors to w dużej mierze rewelacyjna gra Stephana Curry a reszta już nie wygląda na tak dobrze ułożoną zaczynając od trenera Marka Jacksona.
GSW legitymują się bilansem ligi 29-20 i obecnie zajmują 6 miejsce w mocnej Konferencji Zachodniej. U siebie w Oackland mają bilans 14-9(home). Na pewno zespół z ogromnym potencjałem w ofensywie i potrafią, jak mają dzień wykręcić mega linijke na granicy 120 pkt . Niemniej jednak w tamtym roku oba spotkania Byków z Warriors padły łupem tych pierwszych, a sam Curry i Thomspson nie błyszczeli w tych konfrontacjach.
Z tego co zauważyłem to Wojownicy dobrze spisują się ze słabymi zespołami i tymi niezłymi grającymi ofensywny basket. Bulls to przede wszytkim spisany na straty przez buki zespół.Strasznie niedoceniany przede wszystkim po kontuzji Rose&#39;a i odejscie Luola Denga. Nomen Omen nie było to wcale aż takim dużym osłabieniem i zespół od tego czasu gra nawet dużo lepiej. Byki na Wschodzie również plasują się na 6 miejscu i raczej mogą spoglądać na tegoroczne PO. Bilans 24-24, a 11-14 on road nie powala ale przypomnijmy, że zespół dość długo borykwał się z gorszą grą po stracie Derricka Rose&#39;a. Plusem Chicago jest dobra defensywa na której dziś muszą polegać, a patrząc na to w jakim stylu grają ostatnie spotkania widać, że mogą powalczyć. Warriors wciąż jest w dużej mierze chimeryczna ekipa o nieprzewidywalnej duszy. Ja osobiście widzę, że ten zespół ma problemy i złapał lekką zadyszkę. Dużo gorzej ostatnio grają i można znaleźć analogie iż gorzej spisują się z drużynami dobrze broniącymi jak Memhis Grizzles, Bobcats (ostatnie spotkanie przegrali dość wyraźnie rzucając tylko 75 pkt w meczu), czy własnie Bulls(wcześniej wspomniane 2 porażki z tamtego roku).
Oto ostatnie spotkania w Oracle Arena:
Fri 10 vs*Boston Oracle Arena, Oakland, CA W 99-97
Wed 15 vs*Denver Oracle Arena, Oakland, CA L 116-123
Mon 20 vs*Indiana Oracle Arena, Oakland, CA L 94-102
Fri 24 vs*Minnesota Oracle Arena, Oakland, CA L 120-121
Sun 26 vs*Portland Oracle Arena, Oakland, CA W 103-88
Tue 28 vs*Washington Oracle Arena, Oakland, CA L 85-88
Widać tutaj znaczny regres drużyny GSW, udało się oczywiście spotkanie z Trail Blazers gdzie pokryli dzisiejszy handi ale Byki znacznie lepiej bronią i nie powinni dostarczać tak łatwych pkt.Sztampowym meczem był chociażby to ostatnie spotkanie z Charlotte Bobcats którzy mają dość podobny styl gry (dobry deff i słabsi w ofensywie). Przegrana 16 pkt z tak przeciętnym rywalem mogło być oczywiście wypadkiem przy pracy ale czy Bykom nie zdarzały się wpadki. Zespół gości gra teraz dużo lepiej, 6-4 w ostatnich L10(GSW 4-6)spotkaniach.
vs*Charlotte Oracle Arena, Oakland, CA L 75-91
Kolejnym atutem po stronie Byków jest bez wątpienia doświadczenie takich graczy jak Noah, Boozer, Hinrich, Gibson więc dziś osobiście liczę na close game i walkę do ostatnich minut o triumf Byków. Goście w ostatnim meczu mocno podreperowali swoje nastroje pewnie pokonująć relwelacyjne w tym sezonie Phoenix Suns 101:92. Typ jednak na spokojnie +9,5 w Pinnacle.
⛔100

crispycock 41

crispycock

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej (NHL)
Spotkanie: New York Rangers v Edmonton Oilers
Typ: bramki gospodarzy over 2.5
Kurs: 1.52
Bukmacher: Expekt
W mojej poprzedniej analizie dotyczacej rowniez meczu Rangersow kiedy to podejmowali Colorado Avalanche pisałem o tym ze Rangersi na chwile obecna to jeszcze nie do konca uksztaltowana druzyna pod wodza Vignault- miala to byc ciezka przeprawa dla nowojorczykow, a dodatkowa kula u nogi mial byc sam kapitan Straznikow. Z owych przypuszczen nie sprawdzilo sie kompletnie nic- NYR zniszczyli Colorado aplikujac im 5 bramek z ktorych 2 pierwsze strzelil sam Callahan notujac tym samym swoj 16 w karierze 2 goals game. Jako ze widzialem w tym sezonie niemal wszystkie mecze NYR pokusze sie o stwierdzenie ze byl to chyba najlepszy mecz w ich wykonaniu a juz na pewno jesli chodzi o pierwsza tercje gdzie ruszyli jak wsciekli oddajac 20 strzalow w swiatlo bramki a Colorado nie wiedzialo co sie dzieje. Mecze Rangersow do tej pory byly wielka niewiadoma, smialo zaliczali wpadki a ze sa jedna z najwiekszych ekip w lidze owe potkniecia byly czesto dobrze oplacane przez bukmacherow. Tym razem NYR znowu stawiani sa w roli faworyta co nie ma prawa dziwic- kolejny mecz w MSG, graja z Oilers ktorzy wydaja sie byc idelanym rywalem do przedluzenia serii.
Rangers sa po jednodniowym odpoczynku natomiast goscie pauzowali jeden dzien dluzej. Jak zwykle nie spodziewam sie spacerku i powaznie zastanowilbym sie nad graniem tego typu po niepowalajacym kursie, ale po tym co pokazali w ostatnim meczu licze ze przedluza swoja serie zwyciestw do 5, strzelajac rywalom co najmniej 3 bramki. Mam nadzieje ze ostatnia dyspozycja to ta, do ktorej chca na stale przyzwyczaic swoich kibicow.
W ostatnich 5 pojedynkach w MSG pomiedzy tymi druzynami tylko raz gospodarze nie strzelili co najmniej 3 bramek.
⛔100

M 14

mazvr

Użytkownik
Dyscyplina: HokejNHL
Spotkanie: Columbus Blue Jackets vs Los Angeles Kings
Typ: 1x2 (regulaminowy czas gry), Columbus Blue Jackets
Kurs: 3.20
Data: 07.02.2014
Godz: 4.30
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Mecz Kings (66 pkt) z Blue Jackets (62 pkt) zdecydowanie na korzyść Columbus. Od 19 stycznia 2014 Los Angeles wygrało tylko raz na 10 spotkań, 8 porażek doznali w regulaminowym czasie gry. W przeciwieństwie do Columbus, którzy są w formie, ostatnie 3 spotkania pewnie wygrali m. in z Anaheim Ducks. W przeciągu 10-ciu ostatnich spotkań Columbus przegrało 3 razy, z czego zaledwie raz na wyjeździe. Ostatni mecz między Columbus, a Kings zakończył się wynikiem 5-3 dla Columbus. Sądzę, że po tak wysokim kursie spokojnie można obstawiać Columbus. Dla ludzi bardziej ostrożnych proponuje zagrać 1x2 łącznią z dogrywką i rzutami karnymi.
⛔100

prokurator 61

prokurator

Użytkownik
Piłka nożna Chorwacja-1 HNL
NK Lokomotiva Zagrzeb- Slaven Belupo
Typ:1
Kurs 1.9
Bet365
W jutrzejszym spotkaniu zmierzą się zespoły NK Lokomotiva Zagrzeb I Slaven Belupo.Zespół ze stolicy Chorwacji ma ciągle szanse na grę w europejskich pucharach. Jutrzejszy ich rywal to zespół,który gra słabo na wyjazdach, w 10 spotkaniach zdobyli 7 punktów- 1 zwycięstwo,4 remisy i 5 porażek.Gospodarze w rozegranych 9 spotkaniach na stadionie Maksimir zdobyli 16 punktów- 5 spotkań wygrali,1 zremisowali,a trzy przegrali. Lokomotiva jest filią Dynama Zagrzeb,a więc klub składa się z bardzo młodych utalentowanych piłkarzy, którzy w każdym kolejnym spotkaniu mają coś do udowodnienia i zależy im na pokazaniu się z jak najlepszej strony.W trzech ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami na stadionie Maksimir wygrywali gospodarze i sądzę,że ta seria zostanie podtrzymana.
✅90

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Spotkanie: Florida Panthers - Detroit Red Wings
Typ: Powyżej 5.5
Kurs: 2.30
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Ekipa z Detroit ostatnio wymęczyła wręcz wygraną z drużyną Vancouver, gdzie wygrali 2:0 (drużyna przyjezdnych moim zdaniem mogła wygrać bez problemu to spotkanie - nietrafiony karny + fart z jedną bramką). Przyjezdni grają ostatnio bardzo przeciętnie, dlatego myślę, że w dzisiejszym spotkaniu dojdzie do prawdziwej walki i pokazania jaką naprawdę są drużyną. W ostatnim spotkaniu h2h Pantery pokazały po karnych, że potrafią też coś pokazać - dodatkowo na wyjeździe. Thomas ostatnio puszcza bramki za bramką, więc dziś over moim zdaniem bez problemu będzie (liczę na wynik koło 8-10 bramek). Detroit gra bardzo ciałem, więc kary też polecą.
Dodatkowo za drobne polecam pograć:
Powyżej 7.5 @ 6.00 :cool:
Powyżej 1.5 pierwsza tercja @ 2.06
⛔100

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie: Golden State Warriors - Chicago Bulls
Typ: Carlos Boozer over 24,5 pkt + zbiórki
Kurs:1,85
Buk:Betsson
Analiza:
Dalej idę w stronę zawodnika. Dzisiaj w Oracle Arena zapowiada się ciekawy mecz. Golden State Warriors które trochę złapało zadyszkę, podejmie Byków z Chicago. Moim zdaniem ciężko tutaj wytypować faworyta, a kurs na gospodarzy 1,23 nie powala krótko mówiąc. Zdecydowałem, że dzisiaj ulokuję swoje fundusze w typ: Carlos Boozer over 24,5 pkt + zbiórki po 1,85 w Betsson. Siłą Chicago są podkoszowi + super difens. In offense Boozer grać potrafi, zbiera bardzo przyzwoicie, często zbiórki ofensywne notuje po których dobija piłkę. Na przeciwko siebie będzie miał David&#39;a Lee który, o ile w ofensywie jest bardzo dobrym oburęcznym graczem, o tyle w defensywie jest kołkiem który jest po prostu słaby. Bogut też ewidentnie najlepsze czasy ma za sobą. Boozer z ofensywnymi ekipami grac potrafi. Suns, Spurs, Minnesota overy na te linii spokojnie robił. Dzisiaj sądzę, że dostanie sporo piłek + trochę zbierze bo GSW lubią run &amp; gun. Wszystkie znaki na niebie wskazują, że dzisiaj podkoszowy Bulls zrobi overa. Ja w to wchodzę. Polecam i pozdrawiam. Rambo. Inne bety w temacie.
ZWROT

kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
USA: NBA
SA Spurs - BKN Nets
SAS -2
3,60
BET365
analiza:
Juz jutro o 2:00 zmierza sie dwa dobre zepsoly NBA. Faworytem wedlug bukmacherow jest BKN Nets. Dla mnie jest to troche dziwne i uwazam, ze faworytem powinni byc SAS.
Kurs na nich jaki wystawili bumkacherzy jest dosc zaskakujacy. Przeciez gdy patrzec na ostatnie mecze tych druzyn, mozna powiedziec, ze to SAS jest w lepsze formie. Gram moj typ patrzac na forme tych druzyn i ostatnie mecze pomiedzy tymi zespolami.
Ostatnie 5 meczy na przeciwko siebie tych zespolow
01.01.14 NBA San Antonio Spurs Brooklyn Nets 113 : 92
11.02.13 NBA Brooklyn Nets San Antonio Spurs 86 : 111
01.01.13 NBA San Antonio Spurs Brooklyn Nets 104 : 73
12.02.12 NBA Brooklyn Nets San Antonio Spurs 89 : 103
26.02.11 NBA San Antonio Spurs Brooklyn Nets 106 : 96
BKN nie wygrali ze Spursami od 6 meczy... Na przełomie 10 lat Brooklyn wygral tylko 2 razy ze spusrami!! Jak dla mnie kurs z kosmosu i zagram grubiej obym sie nie mylil.
⛔100

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej ,NHL
Spotkanie: Detroit Red Wings @ Florida Panthers
Typ: Detroit Red Wings (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Kurs: 1,85
Buk: PinnacleSports
Analiza:
Pantery z wiadomych przyczyn konsekwentnie w tym sezonie znajdowali wszelakie sposoby na pokonanie Red Wings. Sęk jednak w tym, że wszystkie te zwycięstwa miały miejsce pod nieobecność liderów zespołu , a kilka razy podkreślałem że młoda gwardia Skrzydeł potrzebuje jeszcze trochę czasu i ogłady, by nabrać pewności siebie oraz zdolności w wygrywaniu spotkań pod nieobecność weteranów. Dziś mamy w składzie Zetterberga, który śmiem twierdzić, że pomimo przebytej kontuzji pleców, rozgrywa jeden z najlepszych sezonów w swojej karierze; jest widoczny, dyryguje całą formacją ofensywną, świetnie odnajduje się w defensywie, punktuje właściwie w każdym meczu i w zasadzie całe trio wraz z Nyquistem i Abdelkaderem to prawdopodobnie najlepszy wytwór spośród setek pomysłów Babcocka na &quot;kulejącą ofensywę&quot;
w tym sezonie. Dziś najprawdopodobniej długo wyczekiwany powrót Datsyuka, który nie był obecny przez cały styczeń. Można powiedzieć, że w końcu zespół jest zdrowy, znaleźli swój sposób na strzelanie bramek i ostatnia dyspozycja na tafli powinna bez problemu wystarczyć na pokonanie średniaków z Florydy.
✅85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom