>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.02.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker-EPT Gdynia
Spotkanie: Stephen Maguire vs Cao Xin Long
Typ: Stephen Maguire wygra 4-0
Kurs: 4,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Stephen dobra forma. Super występ w
Masters, GM II runda i przegrana z Wenbo.
Gdzie tam jednak Wenbo a dzie Xinlong?
Lata świetlne różnicy.
Xin jest słaby. 5 wygranych spotkań w
sezonie, z czego 3 podczas Asian Tour z
jeszcze gorszymi rodakami. Przychodzi mecz
z kimś lepszym to się konczy najczęściej tak:
0-5 Dale oraz 0-6 Walden. Wszystkie atuty po stronie Szkota. Jeżeli podejdzie do meczu maksymalnie skoncentrowany to wynik do zera jest bardzo realny.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 19

kalma-nawardze

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna,liga niemiecka
Spotkanie: Gladbach vs Leverkusen
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1,61
Bukmacher: bet365
Analiza:
Gospodarze a więc piąta drużyna tabeli, podejmą zawodników widelidera, czyli Bayer Leverkusen.Borussia nie najlepiej weszła w nowy rok,notując dwie kolejne porażki z Bayrnem 0:2 i niespodziewanie 1:3 z Hanoverem.Bayer Leverkusen również rozpoczął rok od porażki z Freiburgiem 2:3.Tydzień później było już dużo lepiej,aptekarze ograli Stuttgart 2:1.
Obie drużyny grają ofensywnie co powinno przynieść kilka bramek.
W drużynie gospodarzy zabraknie tyklo Juliana Korba, który musi pałzowac za nadmiar żółtych kartek.
Goście będą musieli sobie radzić bez kontuzjowanych:Stefana Reinartza i Robbiego Krusego.
Sklady:
Gladabch: ter Stegen - Nordtveit, Jantschke, Stranzl, Wendt - Kramer, G. Xhaka - Herrmann, Arango - Raffael - M. Kruse
Leverkusen: Leno - Donati, Toprak, Spahic, Guardado - L. Bender, Rolfes, Can - Castro, Kießling, Son
⛔100

p44 12

p44

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Włoch
Spotkanie: Vitesse - ADO Den Haag
Typ: Vitesse -2
Kurs: 2.55
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam. Na piątkowe wieczór wybrałem spotkanie w lidze Holenderskiej pomiędzy Vitesse - ADO Den Haag. Obie drużyny w tabeli dzielą aż 22 punkty. Vitesse plasuje się na 3 pozycji, a Den Haag na ostatniej - 18. Zdecydowałem się na ten typ, ponieważ:
#1 Dla obu drużyn będzie to trzeci mecz ligowy na przełomie TYGODNIA. Jak wiadomo piłkarze to nie roboty i po tylu rozegranych meczach mogą dawać o sobie oznaki zmęczenia przez co szyki DEFENSYWNE nie będą już tak zwarte jak w pierwszym meczu rozpoczynającym ten mały maraton.
#2 Obie drużyny drużyny ostatnio nie prezentują się za dobrze. Den Haag w kompletnym dołku. Na 10 ostatnich spotkań ligowych wygrali tylko 2, jednokrotnie remisując i odnosząc aż 7 porażek. Mało tego stracili aż 24 bramki (mają najgorszą defensywę w lidze). Z kolei Vitesse po wręcz piorunującym początku sezonu zaczęli seryjnie gubić punkty. W ostatnich 5 meczach ligowych zgubili ich aż 9 na 15 możliwych do zdobycia. W nowym roku nie wygrali jeszcze na własnym stadionie, a mieli na to dwie duże szanse z NEC Nijmegen 1:1 oraz w ostatni wtorek 0:2 z AZ Alkmaar (w obu tych meczach byli faworytami). Tak więc jeśli Vitesse chce myśleć o eliminacjach do Ligi Mistrzów muszą takie spotkania wygrywać. Lepszej okazji na wysokie zwycięstwo i odbudowanie zaufania kibiców w tym sezonie już raczej nie będzie.
#3 W obu poprzednich spotkaniach Den Haag przegrywali różnicą TRZECH bramek.
Reasumując, w piątkowy wieczór powinniśmy zobaczyć otwarty, obfitujący w wiele bramek mecz. Innego wyniku jak ZWYCIĘSTWO Vitesse nad katastrofalnie grającym, posiadającym najgorszą defensywę w lidze zespołem po prostu nie widzę. Lepszej okazji nie będzie. Mam nadzieję, że typ wejdzie i komuś pomoże.
⛔100

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
Spotkanie: Islanders - Calgary
Typ: X 1 tercja
Kurs: 2.60
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Za chwile rozpoczną się jedne z pierwszych meczów kolejki NHL i na sam początek wybrałem spotkanie Calgary z Islandersami. Ryzykowny typ bo remis w 1 tercji, ale jak dla mnie może dojść w tym meczu do dogrywki. Na pewno Islanders są tylko lekkimi faworytami. Grają u siebie - ale u siebie grają gorzej niz na wyjazdach (relacja wynosi 24 pkty do 28). Ich forma też nie jest najwyzsza - 4 z 5 meczów przegrali, ale juz ostatni 1:0 z Capitals wygrali. Obie ekipy prezentuja radosny hokej, więc pewnie wiele ludzi postawi tu na over. Ja kompletnie nie mam pojęcia na którą drużyne postawić, bo obie ekipy reprezentują dół tabeli i nie są w najwyzszej formie. Z tą różnicą że Flames wygrywają - po dogrywce lub karnych (na 6 ostatnich meczow wygrali az 5, ale 3 w nieregulaminowym czasie gry). Na dodatek Flames przegrali 5 z 6 meczów bezposrednich z NYI, a NYI 5 meczów przegrało po 1 dniu odpoczynku (i dzis jest ten dzien). Islandersów faworyzuje tylko i wyłącznie dom, ale w hokeju nie ma to wg mnie wielkiego znaczenia i na pewno nie w NHL. Wg mnie obie druzyny będą chciały strzelac bramki, ale w 1 tercji uda sie wycisnac remis. Na pełne statystyki dotyczące remisów w 1 tercjach czasu brak, bo mecz zaczyna się za 2 minuty!
✅160

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka reczna - Hiszpania, ASOBAL
Spotkanie: Aragon - Anaitasuna
Typ: Powyżej 58 punktów
Kurs: 3.03
Po sukcesach w piłce nożnej zbieram Was na parkiety gdzie piłkę co prawda także umieszcza się w bramce, ale robi się to nie nogami, a rękoma. Konkretniej to spotkanie, które mnie zainteresowało, rozpocznie się o godzinie 20.30 i będzie rozgrywane w ramach siedemnastej serii spotkań w najwyższej klasie rozgrywkowej w Hiszpanii. Na wstępie powiem tylko, że pierwszym pomysłem było granie handicapu w stronę przyjezdnych. Czuję jednak niespodziankę, więc ten bet sobie odpuściłem. W zamian za to proponuję nieco inny, który bardziej mnie przekonał, a więc over punktowy, bo przed nami mecz obfitujący w bramki, a kibice raczej nie będą mieli powodów do nudy. Spotykają się dwie ekipy środka tabeli bez wygórowanych wymagań postawionych przez zarząd. Ot, dwa średniaki hiszpańskiej piłki ręcznej. Jednak będzie to szybkie spotkanie punkt za punkt, jak można wnioskować po zestawieniach obu drużyn, ale i potyczkach pomiędzy nimi sprzed lat. Z tego co wyczytałem to Argon ma problemy zarówno kadrowe, jak i finansowe, dlatego ekipę opuszczają kolejni zawodnicy, a kadrę w znacznym stopniu stanowią młodzieżowcy. Cytując zagraniczne strony, zawodnicy których zabraknie to Basmalis(right back 15/26), Inestrosa (middle back 15/70 top NAJLEPSZY STRZELEC), Rial
(left back 15/69 VICEKRÓL STRZELCÓW), Migallon (middle back 15/17), Postigo(left wing 13/10) oraz Sancho(pivot 15/45). W ostatnim spotkaniu trener mógł dysponować tylko jedenastoma zawodnikami (w tym 9. z pola). Teoretycznie lepszym do grania byłby zakład na handicap, ale boję się o postawę gości, jednak czuję że będzie to pojedynek z cyklu gol za gol. Zerkając w historię widzimy, że w bezpośrednich starciach pada dużo bramek. W czterech na pięć starć przebito granicę, jaką ustawiłem sobie tym handicapem. Dopiero w ostatnim meczu, we wrześniu zeszłego roku, padły &#39;zaledwie&#39; 54 bramki. Niemniej jednak jestem dobrej myśli. Kończąc już tą analizę powiem Wam tylko ciekawostkę zasłyszaną, która jest potwierdzona przez klub. Mianowicie gospodarze aby występować dalej w rozgrywkach ligowych muszą wpłacić 20tys. euro. W tym celu zorganizowano składkę kibiców. Każdy, kto wpłaci co najmniej 60 euro na rzecz klubu ma okazję do trenowania razem z pierwszą drużyną. Chyba zgodzicie się ze mną, że ciekawa forma promocji i integracji z kibicami jednocześnie ratując wołający o pomstę do nieba budżet klubowy. Ale odbieglem od tematu - w każdym razie mecz przyjemny, z dużą ilością sytuacji i bramek, tak to widzę ja.
⛔100

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Australia, A-League
Spotkanie: WS Wanderers - Brisbane Roar
Typ: 2
Kurs: 3.00
O 9.30 czasu polskiego w Sydney dojdzie do szlagieru australijskiej A-League. Western Sydney Wanderers, czyli wicelider tabeli podejmie na własnym stadionie lidera z Brisbane. Drużyna gości ma siedem punktów przewagi nad piłkarzami z zachodniej części Sydney i jeden mecz rozegrany mniej, niż Wędrowcy. Bilans bramkowy gospodarzy to 22-18, a lidera A-League 32-15. Ze statystyk wynika, że piłkarze z Brisbane grają lepiej zarówno w ofensywie, jak i w defensywie. Goście są też najlepszą drużyną, jeśli chodzi o mecze wyjazdowe, a Wanderers, którzy zagrają na własnym stadionie zajmują trzecie miejsce w tabeli meczów domowych. Ostatnie pięć meczów pomiędzy tymi drużynami zakończyło się czterema zwycięstwami Wanderers i jednym zwycięstwem Brisbane Roar. Nie dziwi więc wysoki kurs na liderów najwyższej klasy rozgrywkowej w Australii, ale ja mimo to postawiłem swoje pieniądze na Brisbane, gdyż aktualnie są w lepszej dyspozycji, a zwyciężając na trudnym terenie niemal zapewnią sobie mistrzostwo sezonu zasadniczego.
⛔100

J 139

jasmistrz

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker-EPT Gdynia
Spotkanie: Selt - Saif
Typ: Selt -2,5 frame
Kurs: 2,00
Bukmacher:
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&lng=21&oty=1&tzi=4Bet365
Analiza:

Krótko. Ahmad Saif jak widzę w jego historii to nie wygrał żadnego meczu. Na dodatek w dziewięciu spotkaniach wygrał tylko cztery partie, sześć meczy przegrał do zera. Jak patrzyłem to w tych meczach robił maksymalnie breaki po 30 i to też bardzo rzadko. Ten hedni by nie wszedł tylko w jednym spotkaniu. Wygrywali z nim wysoko różni zawodnicy, też pokroju Selta
⛔100

L 10,9K

luca_k

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Borussia M&#39;gladbach-Bayer Leverkusen
Typ: Borussia M&#39;gladbach wygra i powyzej 2.5 bramki w meczu
Kurs: 3.75
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Mam dwa powody dla ktorych warto postawic na Borussie M&#39;gladbach. Po pierwsze gospodarze dzisiejszego meczu jeszcze nie wygrali po wznowieniu rozgrywek dwie porazki z Bayernem 0:2 oraz z Hannoverem 1:3. Tak wiec okazja doskonala zeby zmazac plame i wygrac z drugim zespolem Bundesligi-Bayerem Leverkusen ktory to rowniez nie zachwyca porazka z Freiburgem 2:3 oraz skromne zwyciestwo nad Stuttgartem 2:1 nie powala na kolana. Po drugie ogladalem spotkanie Borussii przeciwko Bayernowi i trzeba powiedziec, ze tylko slupki i fantastyczne interwencje Neuera sprawily, ze wielki Bayern nie stracil bramek i punktow w tamtym meczu. Podsumowujac motywacja po stronie gospodarzy - glod zwyciestwa oraz doskonala okazja do zmazania plamy po pierwszych dwoch nieudanych kolejkach spowoduje eksplozje goli w tym meczu. Poza tym skoro Freiburg pokonal aptekarzy dlaczego nie solidna Borussia M&#39;gladbach??!! Stawiam 3:1 dla gospodarzy! Powodzenia!!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +10
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
Vitesse A : ADO Den Haag
rzut karny w meczu / Tak
kurs 3.45 @ Betsson
Po dwóch głębszych oddechach drużyny w Eredivisie znów wychodzą na boisko i tak dziś o 20:00 na GelreDome miejscowe Vitesse podejmuje ostatnie w tabeli ADO Den Haag , gospodarze którzy szli jak burza i w 12 kolejkach nie zaznali porażki w ostatniej kolejce przegrali z AZ 0:2 tym samym po wczorajszej wygranej Ajaksu tracą już 5 pkt do lidera ale nie chcę się tutaj bawić kto wygra kto przegra ale jak to u mnie bywa podniosę sobie poziom adrenaliny i liczę że w dzisiejszym spotkaniu będzie podyktowany rzut karny .
Przeglądając statystyki znalazłem w/g mnie dwa chyba dosyć mocne argumenty że do &quot;11&quot; może dojść :
... po pierwsze i chyba główny powód mojego typu to arbiter tego spotkania którym jest pan Pol van Boekel a oto jego dorobek sędziowski - w tym sezonie pan Pol na wszystkich płaszczyznach ( liga , LE , puchar Holandii , druga liga i kwalifikacje do LM ) sędziował 27 spotkań oto bilans 99 żółtych kartek 4 czerwone i 15 rzutów karnych ( w tym 12 w samej Eredivisie ) a ogólne jego sędziowanie po względem rzutów karnych to na wapno pokazał 80 razy w tym 42 w Eredivisie !
... teraz zajrzałem jak obie drużyny mają się jeżeli popatrzymy na rzuty karne i tak Vitesse w 46 golach które zdobyli 5 zostało zdobytych po rzucie karnym a stracone gole z rzutu karnego to 4 , natomiast ADO Den Haag no ci za dużo nie strzelili tych goli bo 25 i 1 bramka strzelona z karnego natomiast po stronie straconych goli to 4 razy po karnym tak więc sumując to z obu drużyn mamy 14 rzutów karnych i w/g mnie sporo tak więc po tych dwóch argumentach czekam aż pan Pol wskaże na 11 metr boiska !
⛔100​

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, Kobiety, Liga Mistrzów
Spotkanie: Larvik IL (NOR) - Gyori Audi ETO (HUN)
Typ: Gyori ETO
Kurs: 1,65
bwin
Na dzisiaj zaplanowano jeden mecz kobiecej Ligi Mistrzów w piłce ręcznej. Norweski Larvik podejmie na swojej hali węgierski Gyoer ETO. Ja faworyta tej potyczki upatruje w zespole gości. Są one zdecydowanie najlepszym zespołem światowym. Co prawda w ostatnim grupowym spotkaniu zremisowały na swoim obiekcie z ZRK Buducnost 23-23. Zlekceważyły chyba rywalki które to do przerwy wygrywały czterema punktami lecz druga odsłona należała już do piłkarek z Gyoer. Zawodniczki sukcesywnie odrabiały straty lecz udało się osiągnąć zaledwie remis. ETO ma doskonały skład. W zespole bryluje doskonała norweska atakująca Heidi Loke. Warto wspomnieć też o Anicie Gorbicz, Eduardzie Amorim, Katerinie Bulatovic czy też Alexa Sirian. Rywalki z Norwegii pierwsze grupowe spotkanie tej fazy przegrały ze Słowenkami z Ljubljany. Warte zauważenia jest to że gospodynie grały w tym meczu osłabione a mimo tego piłkarkom z Larvik nie udało się osiągnąć sukcesu w postaci zwycięstwa. Ostatnie spotkania pomiędzy tymi zespołami także przemawiają za Węgierkami. Ostatnie pięć spotkań to tylko jedna wygrana Larvik. Dzisiaj zapowiada się zacięte spotkanie lecz ja zdecydowanie stawiam w nim na sukces gości.
✅65

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Gdynia Open 2014 Spotkanie: Matthew Selt v Ahmed Saif
Typ: Matthew Selt wygra 4-0
Kurs: 3.75

Selt wprawdzie od dłuższego czasu gra dużo poniżej swojej możliwości, ale jego potencjał wyznacza debiut na ostatnich MŚ, a kwalifikacje do MŚ to jeden z najtrudniejszych turniejów w kalendarzu i każdy, kto go przejdzie potrafi grać. (Swoją drogą Selt to już kolejny gracz, obok Woollastona czy White’a, który po debiucie w MŚ mocno spuścił z tonu, czyżby jakaś klątwa Crucible?). Saif to jeden z największych outsiderów w zawodowym tourze grający na poziomie niższym niż wielu amatorów, o takiej formie jak obecna przeciętna forma Selta może tylko pomarzyć. Spodziewam się, że Katarczykowi będzie ciężko o jakikolwiek frejm, dlatego 4-0 jest bardziej prawdopodobne niż wskazuje wysoki kurs. Moim zdaniem za jakąś umiarkowaną stawkę warto z niego skorzystać. ⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Moenchengladbach - Leverkusen
Typ: Multicorners powyżej 21,5
Kurs: 1.83

Ostatnio w meczu Realu z Atletico ten typ zakładu ładnie wszedł. Dzisiaj tez się decyduje na ta opcje szczególnie że linia jak na mojej oko bardzo niska. Obie ekipy maja o co grac .Moenchengladbach może śmiało myśleć o Lidze Mistrzów tylko musi spełnić jeden warunek a mianowicie wrócić do formy z poprzedniej rundy bo w tej jak na razie zanotował 2 porażki chociaż przegrana z Bayrenem to nie jest jakaś wielka tragedia. Będące na drugim miejscu w tabeli Leverkusen też musi się pilnować gdyż na ich potknięcie tylko czyha Borusia Dortmund . I można tutaj zauważyć że po przerwie defensywa Leverkusen jeszcze nie zdążyła sie zgrać gdyż w dwóch ostatnich spotkaniach stracili cztery bramki co jest dobrym prognostykiem dla mojego typu. Nie pewna obrona oznacza sporo RR. A sami na pewno nie raz mocno przycisną gospodarzy. Myślę że typ wart uwagi.
⛔100

modul 118

modul

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 3.liga
Spotkanie:
Red Star - Lucon
Typ: Red Star
Kurs: 1.65
Bukmacher:
Unibet
Trzecia liga francuska zwana &quot;Nacional&quot; nie jest może ciekawa dla kibiców, interesująca dla sponsorów czy też opłacalna dla mediów ale już np bukmacherzy mogą coś ugrać na dziadkach z taśmami. Zagłębiając się w statystyki obu drużyn i predyspozycję zawodników w ostatnich meczach faworyta wyłania się niemal na pierwszy rzut oka. Jednak aby nie było zbyt banalnie zacznijmy od faktu jak obie drużyny spisują się po przerwie świątecznej, w tym czasie każda z nich rozegrała po 3 spotkania.
Frejus 3:2 Red Star
Red Star 1:0 Vannes
Paris FC 2:3 Red Star
Lucon 1:1 Peronnas
Dunkerque 1:0 Lucon
Lucon 0:2 Colomiers
Goście (Lucon) po awansie w ubiegłym sezonie z IV do III ligi mają niemrawy bilans spotkań na wyjeździe w których na 10 spotkań ligowych (30pkt) zdobyli jedynie 5pkt. Nie wygrali spotkania na wyjeździe od prawie 4 miesięcy.
Gospodarze (Red Star) natomiast na własnym stadionie w 10 meczach zdołali ugrać 16pkt, i są niepokonani na własnej murawie od 4 miesięcy.
⛔100

S 9

slebek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Moenchengladbach - Leverkusen
Typ: 1
Kurs: 2,55
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Moenchengladbach gra u siebie rewelacyjnie, na 10 spotkań 8 zwycięstw i 1 porażka(z Bayernem więc dziwić nie może) oraz 1 remis, bramek straconych zaledwie 9. Leverkusen druga drużyna Bundesligi na wyjazdach gra w kratkę - 5 zwycięstw i 4 porażki, bez żadnego remisu. Zdobywając zaledwie 11 bramek, lecz z drugiej strony tracąc ich zaledwie 9. Jak pisałem na wyjazdach grają w kratkę, potrafią przegrać z Braunschweig by następny mecz wyjazdowy wygrać z... Dortmundem. I dla tego myślę, że równo grająca u siebie Borussia Mönchengladbach odniesie skromne zwycięstwo.
⛔100

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Montpellier (Francja), twarda (w hali)
Spotkanie:
Nieminem J.-Gicquel M.
Typ:
DW 2:0 dla Nieminem
Kurs: 2.30
Bukmacher: unibet
Analiza:
Nieminem w ostatniej rundzie pokonał Herberta 7:6 , 7:6 i bardzo mi sie podobało gdy w pierwszym secie przegrywał juz 1:4 i 2:5 zdołał wygrać seta . Wtedy przypomniał mi sie finał debla pań z Australian Open gdzie Errani / Vinci rowniez przegrywały tyle samo co Pan Nieminem i rozstrzygneły szalę zwyciestwa na swoją korzyść .
W Montpellier Fin pokonał równiez Nevyesova po kreczu w 3 secie gdzie było 1:1 w setach i 4:4 w 3 secie .
Panowie spotkali sie dwukrotnie na nawierzchni twardej :
w 2006 r. w Sztokholmie wygrał Nieminem 2:0 i w 2010 w Paryżu również Nieminem powtórzył swój wynik z Szwecji ogrywając francuza 2:0 . Dziś liczę na powtórke z rozrywki .
⛔100

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
ATP Zagrzeb
Tommy Haas - Andrey Kuznetsov @4,51 Pinnacle
Niemiec w zeszłym sezonie zagrał kapitalne mecze na najwyższym światowym poziomie, które kosztowały go bardzo wiele wysiłku i to się odbija na jego grze w nowym sezonie. Wczoraj męczarnie z Beckerem, który po za serwisem nie ma wiele do zaoferowania. Dziś Haasa czeka zdecydowanie cięższe zadanie gdyż zagra z młodym Rosjaninem, który będzie obijał nie zbyt regularny bh Niemca, również w wymienach zyska przewagę przez swoją szybkość. Andrey pokonał tutaj Ukraińca Stakhovskiego, który gra s&amp;v a więc serwis mu nie straszny i potrafi mijać takich zawodników przy siatce. Dziś powinien poradzić sobie z Niemcem.
⛔100

aerobet 13

aerobet

Użytkownik
Spotkanie: Nieminem J.-Gicquel M.
Typ: Gicquel
Kurs: 2.75
Godzina rozpoczecia: 12-30
Analiza:
W przeciwienstwie do kolegi, ktory typuje powyzej to spotkanie uwazam ze Nieminen jest w zlej formie , meczyl sie z mlodzikiem Herbertem i po jego grze nie widac bylo szalu, natomiast Gicquel pomimo swojego wieku zachwyca mnie swoja forma, ogladalem jego dwa ostatnie mecze, w ktorych wygral z bardzo dobrymi zawodnikami Simon i Llorda,pozatym francuz gra u siebie.
⛔100

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLigue 2 2013/2014
Spotkanie: Metz - Caen
Typ: 1
Kurs: 2,38
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 07.02.14 20:00
Stawka: 4/10

Dziś o godz. 20:00 zostanie rozegrany mecz 23. kolejki Ligue 2 pomiędzy liderem rozgrywek Metz a ósmym Caen. W rundzie jesiennej pad wynik 2:0 dla Metz.

Metz przeżywało ostatnio załamanie formy – pewnie zmierzający po awans zespół najpierw dwukrotnie zremisował (z 12. Le Havre i 14. Creteil) a potem zaliczył dwie porażki (z 9. Arles oraz 6. Niort). Były to jednak w większości mecze wyjazdowe. Na własnym obiekcie zawodnicy Metz są niepokonani w tym sezonie (8W-3R-0P). Mało tego gospodarze stracili w meczach domowych tylko cztery bramki.

Caen jest w dobrej formie – w ostatnich 3 spotkaniach drużyna wywalczyła 7 punktów – złożyły się na to zwycięstwa z 18. Laval i 14. Creteil oraz remis z półfinalistą Pucharu Ligi Troyes . Aż jedenastokrotnie grali na wyjazdach piłkarze Caen – czterokrotnie zwyciężali, tylko raz dzielili się punktami z gospodarzami i aż sześciokrotnie wracali do domów „na tarczy”.

W zespole gospodarzy nie wystąpi prawy obrońca Romain Metanire (20/0), który jest zawieszony za czerwoną kartkę. Na boisku nie zobaczymy również Kwame Nsora (napastnik, 10/3) który będzie leczyć kontuzję jeszcze przez dwa tygodnie. Poza tymi dwoma ubytkami gospodarze przystąpią do meczu w optymalnym składzie. Goście również nie maja większych zmartwień kadrowych.

Stawiam na niepokonanych na własnym stadionie liderów rozgrywek.
✅138

Otrzymane punkty reputacji: +1
kamilejro 32

kamilejro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Superliga
Spotkanie: Gaziantepspor vs Besiktas
Typ: 1DNB
Kurs: 2.25
Analiza: Mega wysoki kurs na gospodarzy. Aż żal nie zagrać. Dlaczego? Ostatnie mecze gospodarzy u siebie : Z Z Z R R. Goście w meczach wyjazdowych: Z R P P R. I uwaga, bezpośrednie mecze tych drużyn gdy Gaziantepspor grał w roli gospodarza : Z R R R Z. Warto spróbować, a nóż wygrają. Ewentualnie 1X przy kursie 1.70

KIEPSKA ANALIZA
⛔100

black_hawk 1,2K

black_hawk

Użytkownik
Spotkanie:
Monfils G. vs Istomin D.
Typ: Monfils wygra 1 seta
Kurs: 1.4
Analiza:
Francuz, mierzy się dziś mierzy się dziś ze skazanym na pożarcie w tym pojedynku Uzbekiem. Monfils ostatnio prezentuje wyśmienitą formę , na ostatnich 10 pojedynków nie przegrał z nikim będącym niżej w rankingu ATP , i zaliczył tylko 2 porażki z Nadalem. Można powiedzeć ,że Monfils gra dziś u siebie w 2012 doszedł do finału turnieju a w 2010 wygrywał go, w tym roku też idzie po finał. Obaj panowie spotkali się tylko raz i pojedynek wygrał Francuz 2:0 . Sądzę, że obecna forma oraz wszystkie wymienione wyżej czynniki sprawią ,że i dziś wygra on 1 seta.
✅40

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom