>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.02.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Pilka Nozna Francja Ligue 2
Spotkanie.Le Havre - Nimes
Typ.x
Kurs.3,20
Bukmacher.ComeOn
Data.07.02.2014 g.20.00
Analiza.
Spotkanie Francuskiej Ligue 2 pomiedzy zespolami Le Havre - Nimes.Bukmacherzy faworyzuja tutaj gospodarzy ja jednak stawiam tutaj na wynik remisowy.Po pierwsze oba zespoly w tabeli dosc blisko siebie bo Le Havre - 12 miejsce i 27 punktow,natomiast ekipa Nimes-16 miejsce i 22 oczka zdobyte wiec roznica tylko 5 punktow,wiec dzisiaj goscie zrobia wszystko aby rywal nie odskoczyl w tabeli za daleko.Po drugie obie ekipy bardzo duzo meczy remisuja i tak Le Havre -9 remisow,natomiast Nimes-7 takich wynikow.I najwazniejszy chyba argument to historia spotkan pomiedzy tymi zespolami...
30/08/13 L2 Nimes - Havre 0:0
01/04/13 L2 Nimes - Havre 0:1
26/10/12 L2 Havre - Nimes 1:1
08/04/11 L2 Nimes - Havre 1:1
25/10/10 L2 Havre - Nimes 0:0
12/02/10 L2 Nimes - Havre 1:1
Na 6 ostatnich spotkan pomiedzy tymi zespolami mamy ,az 5 wynikow remisowych i w jednym spotkaniu minimalna wygrana.Tak wiec widac,ze pomiedzy tymi zespolami spotkania bardzo wyrownane i dlaczego dzisiaj nie sprobowac takze zagrac na taki wynik.Ja ryzykuje i stawiam na podzial punktow i wynik 1-1.
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Gael Monfils vs Denis Istomin
Typ: Dokładny wynik 2-0
Kurs: 1,90
Buk: Bet365
Data/godzina rozpoczęcia: 07.02.2014/14-00
Analiza:
Jedno z ćwierćfinałowych spotkań turnieju w Montpellier rozpocznie się za kilkadziesiąt minut na korcie centralnym. Zagra ulubieniec publiczności Monfils z Uzbekiem Istominen. Z pewnością inny wynik niż wygrana Gaela będzie niespodzianką. Co przemawia za Francuzem. Przede wszystkim gra przed własną publicznością co przede wszystkim w jego przypadku jest bardzo ważne, gdyż każdy kto choć trochę zna charakterystykę gry Monfilsa wie, że lubi ,,powygłupiać&#39;&#39; się na korcie. We wczorajszym spotkaniu ograł Portugalczyka Sousa, oddając rywalowi zaledwie pięć gemów. Miał przewagę w każdym elemencie gry, zaserwował dziewięć asów, miał 77% skuteczności z pierwszego serwisu. Spotkanie trwało trochę ponad godzinę. We wcześniejszym pierwszym meczu Monfils wygrał z Łukaszem Kubotem po bardziej zaciętym boju 2-1. Warto wspomnieć, że spotkanie Monfilsa grało trochę ponad godzinę. Istomin natomiast spędził trochę dłużej czasu na korcie w dniu wczorajszym. Zwyciężył z Rosjaninem Tursunovem 2-0. W tym spotkaniu zanotowaliśmy 22 gemy. Istomin zaserwował sześć asów, miał też dobrą skuteczność pierwszego serwisu. Francuz już raz wygrał z Istominem 2-0, jednak było to dawno ponad cztery lata temu. Dziś pomimo tego, że obaj zawodnicy są blisko siebie w rankingu ATP, dzieli ich tylko kilka miejsc to uważam, że Monfils jest zdecydowanie lepszym graczem, który jest w stanie nawiązać kontakt z czołówką rankingu, gdyby nie kontuzje, które go często trapiły. Tak jak wcześniej wspominałem inny wynik niż pewna wygrana Monfilsa, będzie sporą niespodzianką-powodzenia
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +1
kostek876 32

kostek876

Użytkownik
Pilka nozna, Niemcy- 2 Bundesliga
Vfl Bochum - FSV Frankfurt
Typ - Zaklad bez remisu - 2
Kurs - 2.50
Bukmacher - bet365
Analiza :

Po zimowej przerwie na boiska wracaja druzyny drugiej Bundesligi. W Bochum gospodarze podejmowac beda FSV Frankfurt. W tabeli zajmuja odpowiednio miejsca 11 oraz 13 i dziela je zaledwie 2 punkty. W ostatnich meczach sparingowych zespol z Bochum radzil sobie fatalnie , w odroznieniu do druzyny przyjezdnych , ktorzy ograli min. Wisle Krakow i rumunski Kluż. Gospodarze w tym sezonie radza sobie fatalnie na wlasnym boisku i w calej lidze tylko Ingolstadt jest pod tym wzgledem slabszy od nich. W ostatnich pieciu bezposrednich pojedynkach az 4 razy zwyciezal zespol z Frankfurtu i tylko raz Bochum. Wszystko przemawia dzis w tym meczu na korzysc gosci , ale ja postawie na nich w zakladzie bez remisu. Tak na wszelki wypadek gdyby jednak nie udalo im sie wyjechac z Bochum z 3 punktami. Sadze , ze ekipa Vfl nie przelamie dzis fatalnej passy i nie wygra na wlasnym boisku. Tym ktorzy lubia ryzyko proponuje zagrac czysta 2 po kursie 3.60. Powodzenia !
✅150

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Niemcy 2
Cottbus - Sandhausen
Over 3.5 gola
3.80
Sportingebt
Na dzisiaj wybrałem mecz z 2 Bundesligi pomiędzy Cottbus, a Sandhausen. Druga liga niemiecka dopiero wznawia rozgrywki po przerwie zimowej. Po 1 rundzie Cottbus plasuje się na ostatnim miejscu w lidze z dużą stratą punktową do bezpiecznej strefy. Każdy ich kolejny mecz będzie o życie. Goście z kolei są w środku tabeli. Mój typ na to spotkanie to over 3.5 gola. Po pierwsze zaciekawiła mnie bezpośrednia rywalizacja między tymi niemieckimi klubami. Ostatnie 4 mecze to wyniki 2:2, 3:0, 3:1 i 3:0. Jak widać za każdym razem wpadały minimum 3 gole, a w 2 przypadkach została przekroczona linia 3.5 gola. Po za tym Cottbus w 2 Bundeslidze jest drużyną, która najczęściej zalicza wyniki co najmniej 4 bramkowe. Ekipa z wschodnich Niemiec ma na koncie aż 8 wyników over 3.5 gola w 19 meczach. Co daje około 40% ogółu wszystkich spotkań. Cottbus zaliczyło między innymi takie wyniki jak 2:2, 0:4, 4:2, 1:4 czy 5:1. W meczach towarzyskich przed runda wiosenną rozegrali 4 mecze i zaliczyli 3 wyniki over 3.5 gola (3:1, 5:0 i 5:0). Dzisiaj moim zdaniem w tym spotkaniu wpadną minimum 4 gole. Mój typ to 3:1 dla ekipy gospodarzy.
⛔100

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Finlandia
Spotkanie:TPS Turku-Mariehamn
Typ: over 3,5
Kurs:2,50
Bukmacher:bwin
Kolejny mecz pucharu ligi Finlandziej i kolejne spotkanie w który przewiduje dużą ilość bramek.Mecz TPS Turku z Mariehamn to zazwyczaj spotkania z serii tych w których kibice nie mogą narzekań na brak wrażeń.Piłkarze TPS Turku już udowodnili że na ich meczach na razie nie można się nudzić co potwierdzają wyniki 2-3 oraz 2-4 z drużyną Interu Turku a dziś powinno być jeszcze ciekawiej.Mariehamn to zdecydowanie najbardziej ofensywnie grająca ekipa w najwyższej klasie rozgrywkowej Finlandii co potwierdza bilans z tamtego sezonu 57-62 w bramkach i w sumie tylko HJK strzelało więcej goli z tym że HJK grało coś w obronie natomiast dzisiejsi goście preferują chyba raczej radosny futbol bo taka ilość straconych bramek to drugi wynik w lidze i ustępuje tylko wynikowi spadkowicza czyli JJK.W tym roku za dużo się raczej nie zmieni bo już w meczach towarzyskich piłkarze Mariehamn pokazali swoje ofensywne zapędy notując wyniki 2-2 i 0-7.H2H także przemawia za dużą ilością goli bo w ostatnim meczu bezpośrednim padł wynik 3-3 natomiast w innych meczach w których gospodarzem był TPS też było ciekawie co potwierdzają wyniki 2-2 i 2-4.Jak dla mnie dziś powinniśmy zobaczyć sporo goli i taka linia jest spokojnie do pokrycia.Polecam
⛔100

bzyq 216

bzyq

Użytkownik
Espanyol-Granada
typ: Granada over 4,5 rożnego
kurs: 1.80
betsson
Linia na to zdarzenie nie jest ustawiona zbyt wysoko. Tym bardziej biorąc pod uwagę, że Granada na ostatnie 5 meczy tylko raz nie pokryła takiej linii. Było to w meczu z Realem Madryt na Santiago Bernabeu. Akurat ten mecz nie moze być wyznacznikiem, bo Espanyol to nie Real. Granada 16 Espanyol 10, ale różnica punktowa jaka dzieli te dwie drużyny to zaledwie 2 pkt. Także jest o co grac. Szczerze przyznam, że z dzisiejszej oferty tak na prawdę tylko to mi wpadło w oko. Obie drużyny znajdują się pod kreską. Na ostatnie 5 meczów tylko po 1 zwyciestwie. Liczę więc na otwartą grę i chociaż te 5 rożnych ze strony Granady. Mecz o 21.
⛔100

matti843 85

matti843

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna / Francja / Ligue 2
Spotkanie : Laval - Dijon
Typ : Poniżej 2,5 bramek
Kurs : 1.55
Bukmacher : bet-at-home
Data : 07.02.2014 Godzina : 20.00

Mecz drużyn które mają 2 inne cele na ten sezon. Dijon walczy o miejsce w pierwszej trójce premiujące awansem do Ligue 1, a Laval o utrzymanie się w Ligue 2. W pierwszym spotkaniu w tym sezonie zwyciężył Dijon 1:0 u siebie.
Laval strzelił w tym sezonie 24 bramki z czego 18 u siebie, ale w dzisiejszym meczu zabraknie w ich drużynie ich najlepszego snajpera C. Bekamenga który w tym sezonie strzelił już 11 bramek pauzuje on za kartki.
W drużynie gości na pewno widocznym brakiem będzie pomocnika :
J.Gastien który również będzie pauzować za kartki i napastnika K. Kone który został nie powołany do składu na mecz, obaj w tym sezonie strzelili po 4 bramkach.
http://www.pozagra.com/pl/league/2_france.php
Dodatkowo Dijon jest drużyną która punktuje więcej u siebie, a co za tym idzie bramek więcej również strzela u siebie, na 27 bramek strzelonych tylko 8 strzeliła na wyjazdach, co przekłada się na wyniki bo tylko jeden mecz wygrany, 7 remisów i 3 porażki.
Moim zdaniem zobaczymy dziś mecz z małą ilością sytuacji i według mnie jedna bramka rozstrzygnie mecz .
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +2
D 27

dexxx89

Użytkownik
Dyscyplina: :pilka: Francja League 2
Spotkanie: Metz(-1) - Caen
Typ: 1
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bwin
Witam! Dzisiaj przenosimy się na boiska Francuskie, do Metz gdzie gospodarze zagrają z zespołem z Caen. W ogóle to dziwi mnie kurs buków na Metz, który wynosi ponad 2 zł. Ok mają trochę słabszą formę ostatnio, ale ostatnie porażki to mecze wyjazdowe. U siebie metz jeszcze w tym sezonie nie przegralo (!) Więc tym bardziej tego nie rozumiem. Handicap dlatego, iż ktoś wcześniej postawił na Metz bez handi, więc nie mogłem powtórzyć typu ???? Wierzę, że po dwóch ostatnich porażkach na wyjeździe gospodarze będą chcieli dać z siebie wszystko i roznieść drużynę przeciwną. Na dodatek Caen nie gra jakoś rewelacyjnie na tych wyjazdach.. Statystyki 4-1-6 mówią same za siebie. Pozdrawiam, i życzę wysokich wygranych ????
⛔100

yayo 165

yayo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna: Eredivisie 2013/14
Spotkanie: Vitesse (AH-2,5) - Den Haag
Typ: 2
Kurs:1,43
Bukmacher: BET365
Analiza:
Spotkanie holenderskiej Eredivisie na pierwszy rzut oka wydaje się mieć łatwego do wytypowania faworyta - Vitesse. Jednak przy dokładniejszej analizie nie jest to już tak oczywiste. Gospodaż plasuje sie na wysokiej 3 pozycji w rozgrywkach ligowych posiadając zaledwie 2 pkt straty do lidera. Rywal natomiast okupuje ostatnią pozycje w tabeli z 24 punktową stratą do prowadzącego Ajaxu. Jednak patrząc na ostatnie spotkania wysoka forma Vitesse już nie jest taka oczywista - tylko jedna wygrana na 5 spotkań. Ponadto oba zespoły spotkały się już w tym sezonie i zwycięsko z tej konfrontacji wyszedł Den Hag. Myślę, że goście mogą powalczyć w tym meczu nawet o 3 pkt, co byłoby wielką niespodzianką dla wielu. Ja jednak upatruje szanse zespołu Den Hag w tym spotkaniu.
✅43

T 283

teilweise

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, 2 Bundesliga, Niemcy
Spotkanie: Energie Cottbus - SV Sandhausen
Typ: Energie -1
Kurs:2,49
Bukmacher:Pinnacle
Stawiam na wygraną gospodarzy. Nie zagrają Takyi i Banović, odszedł ex-kapitan drużyny Kruska, ale uważam, że to i lepiej , bo są to główni sprawcy tragicznej dla Energie jesieni, teraz trzeba świeżości. Linię defensywną zasilił doświadczony Moundi z FC Nantes, w środku pola będzie grał Perdedaj z Herthy i co najważniejsze atak drużyny z Cottbus wzmocnią wypożyczeni Fetsch z Augsburga i Michael z Borussi M. Schmidt z Böhme mieli miesiąc, żeby popracować z drużyną, która przez drugą połowę pierwszej rundy wyglądała jakby zapomniała jak gra się w piłkę. Potencjał mają wg mnie spokojnie, żeby zająć 12 miejsce. Skład na najbliższy mecz nieco przewietrzony mam nadzieję, że zagrają nowi zawodnicy. SV Sandhausen przyjedzie grać cofniętą defensywą, na jesień zabrali zadziwiająco sporo punktów, skład wzmocnił młody Medler z Nurnbergi, ale myślę, że 9 miejsce w tabeli jest trochę na wyrost i runda rewanżowa to wszystko zweryfikuje. Z Energie działo się coś dziwnego, ale nie grała tak słabo na ile wskazywało na to wyniki. O ile Energie nie da się skontrować to nie powinni mieć problemów z Sandhausen, mają potencjał i mocną ofensywę. Dzięki nowym nabytkom w ataku Stiepermann będzie mógłbyć spokojnie przesunięty na skrzydło pomocy, a Fetsch i Michael będą stanowić wsparcie dla Benschopa, bo Mosquera z który rozwiązali kontrakt chyba nawet do dzisiaj nie znalazł nowego klubu. W obronie też Schmidt będzie miał większe pole manewru, bo co prawda Moundi przyszedł w miejsce Brzenski, ale ten odszedł do 4 ligowej drużyny, więc pożytku z jego obecnej formy i tak nie było. Taki kryzys nie może trwać w nieskończoność. Nawet jeśli nie uda im się utrzymać to myślę, że przynajmniej ambitnie powalczą.
⛔100

dariusz19 48

dariusz19

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Montpellier, twarda ( w hali )
Gasquet - Olivetti
Typ - Olivetti
Kurs - 8,00
::: Bet365 :::

Na pierwszy rzut oka typ wygląda absurdalnie. Zdaje sobie z tego sprawę, lecz mam kilka powodów dla których gram osobiście ten typ i podaję go do konkursu.
Po pierwsze Gasquet musi wygrać, przynajmniej powinien ponieważ broni punktów za ubiegłoroczny finał tutaj. A Olivetti? co on musi tak naprawde?
Wczoraj wygrał ze sprzedawczykiem z Rosji czyli Davidienkiem, przypomnę że Nikolay miał 5-4 w 3 secie i serwował po mecz, ale mimo wszystko przegrał 5-7. Moim zdaniem to powinno zmotywować Olivettiego do walki z Ryśkiem.
Pisanie tutaj o rankingu chyba jest bez sensu ponieważ dzieli ich 240 pozycji, dlatego własnie takie kursy. Kilka słów o Ryśku. Wczoraj niby gładko wygrał swój mecz z przeciętnym Mathieu P-H. ale podczas tego meczu bronił aż 9 BP , no szanujmy się, to nie jest najlepsza dyspozycja w tym turnieju Gasqueta w tym turnieju.
Dla mniej odważnych proponuje pograć na zwycięstwo chociaż jednego seta Olivettiego po kursie w okolicach 3,00
Pozdrooo
⛔100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Chorwacja
Spotkanie: Lokomotiv Zagrzeb vs Belupo
Typ: HT:X
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet365
Godzina: 18:00
Analiza:
Zapraszam na mecz pierwszej ligi chorwackiej gdzie Lokomotiv Zagrzeb podejmie na własnym stadionie zespół Belupo.Dzisiejsi gospodarze to obecnie 4 zespół tabeli a ich rywala znajdują się o 3 &quot;oczka&quot; niżej i plasują się na 7 miejscu.Jak dla mnie w tym meczu do połowy będzie remis.Dlaczego tak sądzę.Belupo ma 6 punktów przewagi nad strefą spadkową i mimo wszystko wcale to nie jest bezpieczna przewaga więc oni nie mogą sobie pozwalać na granie otwartej piłki z taką drużyną jak Lokomotiv.Belupo jest przeze mnie uznawane za mistrza remisów w chorwackiej lidze.Na ostatnich 5 meczów zremisowali 4 razy a remisy do przerwy były w każdym spotkaniu więc dziś powinno być podobnie.Belupo widać że często skupia się zwykle na obronie i próbuje dość sporadycznie atakować i dziś przeciwko chyba lepszemu rywalowi taktyka będzie podobna.Lokomotiv w ostatnich 5 meczach zanotował tylko 1 remis ale to nie oni będą jak dla mnie głównym prowadzącym w drodze do remisu do połowy.To Belupo będzie próbowało się bronić za wszelką cenę bo ich celem na pewno jest tutaj wywiezienie jakiegokolwiek punktu z Zagrzebia.Na pewno nie będzie to łatwe dlatego wzmożona obrona będzie głównym czynnikiem w grze gości.Ciekawe jest również to że w ostatnich 5 meczach pomiędzy tymi drużynami aż 4 razy do przerwy padał remis do połowy a gdy 3-krotnie Lokomotiv grał u siebie to choć nawet wygrali 4 bramkami to po połowie był remis więc widać że Belupo trochę słabnie zawsze w drugiej połowie dlatego osobiście polecam też zagrać za trochę mniejszą stawką X/1 bo chyba warto.Ja tak gram a tutaj jak zwykle bardziej asekuracyjnie X do połowy.Początek miesiąca na prawdę baaardzo dobry dla mnie i wszystkie mecze grane na remisy do połowy dlatego gramy to dalej i liczę że się nie zawiodę bo jak dla mnie Belupo w pierwszej połowie postawi &quot;autobus&quot; i osłabnie dopiero w 2 połowie.Tak więc liczymy na remis do połowy.Polecam i Powodzenia!!!
⛔100

sorek21 42

sorek21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Moenchengladbach - Leverkusen
Typ: Pierwsze 10 minut rzuty rożne - poniżej 0,5
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Piąta drużyna Bundesligi Borussia Moenchengladbach podejmuje wicelidera ekipę Bayeru Leverkusen.Zapowiada się ciężkie,wyrównane spotkanie .Oba zespoły nie są w najlepszej formie,nie będą się szaleńczo rzucać do ataku od początku spotkania.Leverkusen przegrał 3 z ostatnich 5 spotkań a gospodarze jedno mniej. Dziś nie ma za bardzo z czego wybrać dlatego zawsze lepiej zagrać typ z cyklu futbol na nie.10 minut to nie jest dużo,na boisku nie musi się nic wydarzyć.Wystarczy aby zleciało 10 minut bez rzutu rożnego. Kiedyś zagrałem taki typ że będzie rzut rożny i był 25 sekund za późno.Zwykle kursy na takie zdarzenie to 1,5 a przy tym meczu mamy 1,66 czyli o czymś to świadczy. Takie granie to loteria więc dziś celuję w opcję z większym kursem.
⛔100

A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja
Spotkanie: Laval-Dijon
Typ: 2
Kurs: 2.87
Bukmacher: PinnacleSports
Laval jest w bardzo słabej formie. Jedyny naprawdę wartościowy wynik w ostatnim czasie to remis na wyjeździe w Lens tydzień temu. Nie wygrali meczu od 29 listopada w Niort. Nie wygrali żadnego z 4 ostatnich spotkań u siebie - ostatni raz udało im się to 1 listopada ubiegłego roku.
Dijon jest w dużo lepszej formie. 2-2-1 = to bilans ostatnich 5 spotkań. 0-3-2 w ostatnich meczach wyjazdowych - więc to jest ich jedyny problem - remisują zbyt dużo w meczach wyjazdowych - 1-7-3 - są najbardziej remisującym zespołem na wyjazdach. Muszą to przełamać aby liczyć się w walce o awans. Myślę że dziś to uczynią i pozostaną w wyścigu o Ligue 1.
⛔100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Vina del Mar
07.02.2014
21.30
Spotkanie:Fognini - Chardy
Typ:Chardy
Kurs: 3.0
Bet365

Dziś bardzo ciekawy mecz turnieju na kortach ziemnych w Vina del Mar. Spotykają się15 w rankingu Włoch Fognini ,który ma bardzoudane ostatnie sezony co zaowocawało bardzo wysoką pozycją. Forma ostatnio bardzo dobra udany występ na kortach ziemnych w Pucharze Davisa pokonanie Monaco i Berloqa.W Australian Open IV runda i porażka z Djokovicem. Jego dzisiejszy przeciwnik Francuz Chardy to moim zdaniem zawodnik ,który podobnie jakFognini nie wykorzystał otrzymanego talentu obecnie na 44 miejscu w rankingu. Chardy zaczął sezon bardzo dobrze półfinał w Brisbane III runda Australian Open.Bezpośredniemecze3-0 dlaWłocha alegrane dwa w 2006 roku na kortach ziemnych.W2012 na kortach twardych wygrał Fognini. Ogladałemwczoraj obyu graczy moim zdaniem50/50.
⛔100

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Reczna
Spotkanie: Porto - Vive Kielce
Typ: Vive (-5,5)
Kurs: 1,95
Bukmacher: Sporting Bet
Analiza: Krotko i na temat Kielczanie 3 miejsce w grupie z bilansem 4:zero:3 gospodarze przedostatnie piąte miejsce z 2:zero:5.

Obie drużyny spotkały się ostatnio w Kielcach we wrześniu gdzie gospodarze elegancko wygrali to spotkanie aż 35:23!
Goście po wspaniałym początku i serii 4 zwycięstw zanotowali ostatnio niestety 3 porażki w tym ta ostatnia z czerwona latarnia ligi czyli Dunkerque (było to ich pierwsze zwycięstwo) Uważam ze ekipa z Kielc jest dużo lepsza drużyna, jest podrażniona po ostatniej porażce w LM i czas najwyższy przerwać ta fatalna passę a przeciwnik ku temu idealny.
Ostatnim takim porównawczym elementem jest nie dawne zwycięstwo Wisły w Portugalii w stosunku 20:24. Uwazam ze Kielczanie sa lepsza druzyną od Wisły i powinni to spotkanie wygrac 6 bramkami.
⛔100

apropo 49

apropo

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka, Hiszpania, Puchar
Spotkanie: Barcelona - Laguna Canarias
Typ: over 154,5
Kurs.1,88
Bukmacher. BetClic
Data:07.02.2014
Godzina: 21:00

Witam, dzisiaj kolejne spotkanie ćwierćfinałowe pomiędzy dwoma pomiędzy 3 i 10 drużyną w lidze hiszpańskiej. Obie drużyny mimo różnicy klas zdobyły już ponad 1400 punktów w 18 meczach, co świetnie pokazuje że drużyny do kosza umieją trafić i świetnie radzą sobie w ofensywie. W lidze średnia obu tych drużyn wynosi po 77 punktów na mecz, czyli wystarczająco by mój typ się sprawdził, trzeba dodać do tego fakt iż jest to spotkanie pucharowe, a w nich zazwyczaj nie brakuje emocji oraz zdobytych punktów.
W &#39;13 drużyny rozegrały między sobą dwa mecze i w obu został przekroczony over 154 punktów, życzę powodzenia ;-)
✅88

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Vina del Mar
Spotkanie: Fabio Fognini - Jeremy Chardy
Typ: 2(+1.5sets)
Kurs: 1.81
Pinnacle Sports
Walka o półfinał chilijskiego turnieju - Włoch Fognini, zajmujący 15.e miejsce w rankingu ATP zmierzy się z Chardym z Francji, sklasyfikowanym na 44.ej pozycji. Różnica spora, jednak nie sądzę, by była widoczna dziś na korcie. Fognini obecnie jest w bardzo dobrej dyspozycji, jednak znając jego charakterek, nie wróżę mu łatwej przeprawy w starciu z Jeremy&#39;m. Już wczoraj miał sporo szczęścia ze słabym Badene, wygrywając zaledwie 6-4,7-6. Chardy to zdecydowanie wyższa półka. W obecnym sezonie jak dotąd spisuje się bardzo przyzwoicie. Sądzę, że spokojnie stać go na wygranie choćby seta w dzisiejszym starciu.
✅81

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom