>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 05.08.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 5. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 19:00
Spotkanie: St. Gallen - Wolfsburg
Typ: 2
Kurs: 1.72
Bukmacher: bet365
Analiza:
Gallen rozpoczęło już ligę i jest po trzeciej kolejce rozgrywek w Szwajcarii.
Ligowy grali w niedzielę, a z Wolfsburgiem idzie im się mierzyć już we wtorek.
Nie ma szans, aby wyszła podstawowa jedenastka. Tym bardziej, że w sobotę rozegrają czwartą kolejkę.
Dla St. Gallen to już drugie spotkanie sparingowe podczas, gdy trwa liga.
Za pierwszym razem mieli jednak nieco lepszą sytuację, bo grali 3 dni po meczu ligowym i 4 dni przed kolejnym.
Zagrali wtedy nie całkowitymi rezerwami. Skład był... niezły. Choć grali głównie zawodnicy, którzy jeszcze nic nie rozegrali w lidze do tego czasu. Mają kilku na ławce niezłych patrząc na to ile grali w swoich poprzednich zespołach.
Odpada jednak co najmniej 7 podstawowych zawodników (bo zagrali w ligowym po 90 minut, nie liczę tych, którzy nie dokończyli meczu i bramkarza).
Tylko czy trener będzie ryzykował? Raczej powinien dać szansę tym co nic jeszcze w lidze nie zagrali jeszcze i zawodnikom z St Gallen II oraz juniorom. Tym bardziej, że mecz chyba nawet nie będzie rozgrywany na boisku w Sankt Gallen, a w Konstanz (teren jeszcze Niemiec, na granicy). Zapewne więc będzie mało kibiców i nie będzie po co wystawiać podstawowych graczy, bo widowiska nie ma co robić z tego meczu, bo nie będzie i komu.
Kurs już troszkę spadł, ale warto łapać jak najwcześniej, bo jeszcze spadnie, tak jak większość typów, które ostatnio podałem, jak niektórzy już zdążyli zauważyć ????
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina: ATP
Godzina: 02:00
Spotkanie: Jerzy Janowicz - Peter Polansky
Typ: Peter Polansky
Kurs: 3,4
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Polansky to gospodarz i na pewno będzie miał ogromny doping ze strony kibiców. Janowicz ostatni mecz na hardzie wygrał na AO 2014 po zaciętym boju z Pablo Andjarem. Ostatni jego mecz to przegrana z 288 w rankingu Rumunem Victorem Crivoiem 3:6, 3:6. Jerzyk całkowicie pogubił się po półfinale Wimledonu, jest obecnie cieniem zawodnika,który grał na równi z Andy Murrayem rok temu na zielonych kortach.
JJ nie miał jeszcze okazji zagrać na kortach w Toronto, Peter zdecydowanie większe doświadczenie na hardzie, większa ilość rozegranych spotkań.
Polak obecnie całą swoją grę opiera na serwisie, jeśli nie siedzie 1st serve pojawia się masa DF, gdyż nonszalancko ryzykuje drugim podaniem, dużo ilość UE, do tego jakaś kontuzja po kreczu w Bastad.
Moim zdaniem JJ wpadnie do Kanady po wpisowe, 11 tys $ całkiem łatwa sumka
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +39
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lille-Grashoppers
Typ: Lille wygra 2 golami
Kurs: 4.70
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie kwalifikacji do elitarnych rozgrywek piłkarskiej ligi mistrzów, w którym francuskie Lille podejmować bedzie na własnym stadionie Szwajcarski Grasshopers Zurich. W pierwszym spotkaniu rozegranym w Zurychu padł wynik 0: 2 dla faworytów czyli ekipy francuskiej, która chyba nie bierze nawet pod uwagę aby z tej rywalizacji nie wyjść zwycięsko, tym bardziej że maja sporą zaliczkę po pierwszym spotkaniu z Grashoppers. Lille już w ten weekend zaczynać będzie rywalizację w swojej lidze gdzie również zagra przed własną publicznością , a ich pierwszym przeciwnikiem w powrocie do rzeczywistości będzie beniaminek z Metz. Dla mnie w spotkaniu w kwalifikacjach do ligi mistrzów zdecydowanym faworytem są tutaj gospodarze , którzy według mnie nie wygrają mniejszym rezultatem niż w pierwszym spotkaniu wyjazdowym , dlatego też wybrałem typ, że gospodarze wygraja różnicą dwóch bramek. Bukmacherzy wystawili bardzo dobry kurs na to zdarzenie, ogólnie grajac tutaj na handicap na gospodarzy można nieźle zarobić , ja jednak wybrałem delikatnie bardziej ryzykowany zakład.
⛔100

makaveli23 982,6K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - International Champions Cup - Play Offy - Finał
Godzina: 2:00
Spotkanie: Liverpool - Manchester United
Typ: Manchester United -1 (Handicap 3-drogowy)
Kurs: 3.75
Bukmacher: unibet
Analiza:
Liverpool osłabiony. Nie zagra Sturridge to najwazniejsze oslabienie w ataku, Daniel Agger, Adam Lallana, Jon Flanagan, Fabio Borini and Daniel Sturridge have all returned home early.. W ataku to jedno ale w obronie City robilo z nimi co chcialo wiec wygladają troche slabiej niz Manchester, ktory odzyskał vigor z nowym trenerem Van gaalem, sa w dobrej formie na tym turnieju, jednak meczą sie jesli przeciwnik gra defensywnie, tak bylo w meczu z Interem, gdzie dopiero po karnych wygrali. Z realem ktory gral bardziej otwarta pilke im sie dobrze gralo i wygrali 3-1. Teraz są faworytem i pewnie wolą grac z kontry, wiec trzeba liczyc ze Liverpool sie otworzy. Liverpool 2-2 z Man City, o pokonaniu Milanu nawet nie wspominam, a z City remis wywalczony glownie przez City ktory popelnial bledy, Van gaal uczulony na defensywe pewnie lepiej przygotuje swoich pilkarzy defensywnie, ofensywnie zrobia swoje.
✅275

Otrzymane punkty reputacji: +27
zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Piłka nożna, International Champions Cup
Spotkanie: Liverpool- Manchester Utd
Typ: Poniżej 2,5 gola
Kurs: 2,05
Buk: bet365
Analiza:
Witam!
Już za kilka godzin ostatnie spotkanie w ramach International Champions Cup. W finale tej imprezy zagrają odwieczni rywale z ligowych boisk.
Liverpool odesłał kilku swoich piłkarzy i do potyczki z ManU przyjdzie osłabiony brakiem m.in. Lallany, Flanagana czy Sturridga. Siłą rzeczy zagra bardziej defensywnie niż gdyby Ci piłkarze byli do dyspozycji trenera. Manchester natomiast ma problemy z drużynami grającymi defensywny football. Przykład sprzed zaledwie kilku dni to mecz z Interem.
Turniej towarzyski ale bardzo mocno obsadzony więc wynik pójdzie w ślad i na pewno będzie dobrym prognostykiem przed nadchodzącym sezonem. Stawka, bez względu na rangę turnieju, jest duża. Wszak grać ze sobą będą zespoły, które delikatnie mówiąc, nie darzą się sympatią i zrobią wszystko aby jak najmocniej uprzykrzyć życie drugiemu.
Dlatego też, myślę iż w nocy nie zobaczymy zbyt wielu bramek a już na pewno nie aż 3,
pozdrawiam
⛔100

K 218

krystian95

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Szkocja,Challenge Cup
Spotkanie: Rangers- Hibernian
Godzina: 20:35
Typ: Rangers
Kurs: 1,55
Unibet
Analiza:

W 1/16 finału Challenge Cup,czyli szkockiego Pucharu Ligi los skrzyżował drużyny,które jeszcze kilka lat temu rywalizowały ze sobą w szkockiej Premier League.
Sam puchar nie jest zbyt prestiżowy.Wystarczy spojrzeć na dotychczasowych zwycięzców,aby dojść do wniosku,że najlepsze szkockie drużyny traktują go z przymrużeniem oka.Jednak Rangers będący w ostatnich latach na peryferiach wielkiego futbolu osiągnęli rok temu finał tych rozgrywek.
Dla Rangers ostatnie lata były bardzo burzliwe,ale wydaje się,że klub z Glasgow wychodzi na prostą.Przez ostatnie dwa sezony Rangers wspinali się po szczeblach rozgrywek,aby zawitać do zaplecza Premier League.W poprzednim sezonie Rangers zdobyli imponujące 102 oczka,choć rywale do najmocniejszych nie należeli.Personalnie Rangersi nie są tak mocni jak kiedyś,ale to oczywiste.Nie mniej w zespole zostało kilku zawodników grający w najwyższej klasie rozgrywkowej,jak McCulloch czy Daly.Teraz skład będzie jeszcze bardziej okazały.Do klubu wrócili Kenny Miller i Kris Boyd.Są to zawodnicy,którzy z pewnością będą mogli dużo wnieść do zespołu.Oprócz nich przyszli też Marius Zaliukas i Darren McGregor.Obaj to obrońcy,którzy wcześniej występowali też w szkockiej Ekstraklasie.Na pewno bardzo rozważne transfery ze strony Rangers.Zawodnicy,którzy pewien poziom prezentują i z pewnością mogą pomóc w powrocie do elity.
Pewnym osłabieniem będzie brak Moshniego,który musi odcierpieć karę za czerwoną kartkę.Również nieobecny będzie Daly,który przeszedł operację.Natomiast pozytywem dla McCoista jest powrót graczy,którzy nie grali ostatnio w sparingach.Są to Wallace,Foster i Faure i Bell.
Hibernian pożegnał się w tym sezonie z najlepszą klasą rozgrywkową i będzie konkurentem Rangers w walce o powrót.Jednak w przeciwieństwie do Rangersów zespół osłabił się w lecie.W sumie ze składu odeszło 14 zawodników.Największą stratą są transfery Williamsa,McGiverna,Taiwo i Collinsa,którzy byli ważnymi zawodnikami pierwszego składu.Natomiast przedłużono wypożyczenie Oxleya z Hull City.Doszli też Allan,Gray i El Alagui.Jednak ciężko ich ocenić,bowiem występowali wcześniej w niższych ligach angielskich.Do tego zespół ma nowego trenera,który wcześniej prowadził jedynie zespół Evertonu U21.
Spotkanie teoretycznie mało istotne,ale sądzę,że Rangersi podejdą do tego spotkania poważnie.Będzie to pierwszy oficjalny mecz na Ibrox w nowym sezonie.Ponadto Rangers jutro powinni wystąpić w najmocniejszym składzie,włącznie z nowymi nabytkami.Hibernian ma trochę okrojony skład.Zresztą sami przyznają,że będą jeszcze nowi zawodnicy.Myślę,że będzie to dobre przetarcie przed startującą w ten weekend ligą.Mimo wszystko Rangers mają znacznie silniejszy zespół oraz przewagę własnego stadionu.Myślę,że na Hibernian wystarczy.
⛔100

typereks 866

typereks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 3 liga
Spotkanie: Sonnenhof - Stuttgarter K.
Typ: Powyżej 2.5 bramki w meczu
Kurs: 2.12
Analiza:
Tym razem Państwo zabiorę do sąsiadów Polski - Niemczech,gdzie w rozgrywkach 3 ligi zmierzą się zespoły Sonnenhof - Stuttgarter K.,gdzie przeciętnie w meczu na stadionie w Sonnenhof padają więcej niż 2 bramki lub równo. Ostatni zespół tych drużyn był w 2011roku padł remis bramkowy 2:2 ,ale również w pozostałych 2 spotkaniach pomiędzy tymi drużynami padały ,więcej niż przewidywane w moim typie,gdzie na statystykach H2H tutaj można zobaczyć:
http://www.livesports.pl/mecz/WnJYES2d/#h2h;home
Wracając do rzeczy. Mam nadzieję,że obie drużyny zagrają ofensywnie i postarają się o zdobycze bramkowe.
Tutaj dla admina ułatwienia można zobaczyć wynik spotkania:
http://www.livesports.pl/mecz/WnJYES2d/#szczegoly-meczu
⛔100

kary1 477

kary1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów, Eliminacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: BATE - Debrecen
Typ: Remis
Kurs: 3.60
Bukmacher: Bet365
Na dzisiejszy dzień wybrałem typ, którego jestem bardzo pewny. Debrecen i BATE to wyrównane drużyny, ale czemu wybieram remis? Ano temu, że BATE się pewnie rzuci od pierwszej minuty jak szaleni i mogą z jakiejś kontry coś stracić. To nie jest ekipa, która potrafi odrobić straty, raczej słabiaki i jeśli awansują ogromnie mnie to zdziwi. Debrecen wygrał w pierwszym spotkaniu tych drużyn wynikiem 1-0 i tym samym przed tym meczem wybiegną na murawę spokojniejsi, nie jest to jakaś elita piłkarska, ale na BATE jak najbardziej do przejścia. Drużyna z Białorusi miała problemy z Skenderbeu (Albania) remisując dwukrotnie, widać, że to nie to BATE jakie kiedyś sobie wyobrażaliśmy, widzę tutaj remis i nie wiem, co musiałoby się wydarzyć, aby ten remis nie padł. Ogromnym value jest zakład na awans Debrecenu, bo BATE musi wygrać dwoma bramkami, aby awansować, a to moim zdaniem jest nie możliwe, dlatego idę w mniej prawdopodobny, ale jak najbardziej realny remis. Poprzedni mecz też był strasznie wyrównany, a jedyna bramka padła z rzutu karnego, także widać poziom obu drużyn. Moim zdaniem Debrecen stać na postawienie solidnego muru. Widzę tutaj wynik 0-0. Polecam!
⛔100

S 47

superqool

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 3.liga
Spotkanie: Chemnitzer FC - Arminia Bielefeld
Typ: Chemnitzer FC (-1)
Kurs: 5.10
Analiza:
Dzisiaj polecam grać 3.ligę niemiecką, zwłaszcza overy - w wielu spotkaniach są niemal pewne, a kursy wahają się między 1,8/2,0. Ja postanowiłem zagrać nieco inny typ, ponieważ zachęcił mnie do tego bardzo wysoki kurs wystawiony przez buków.
Lider po dwóch kolejkach Chemintzer FC podejmuje przed własną publicznością zespół Arminii Bielefeld. Przed rozpoczęciem rozgrywek zespół gospodarzy nie był faworyzowany do awansu do 2. ligi, aczkolwiek na początku sezonu pokazują bardzo dobrą formę. W dwóch pierwszych spotkaniach pokonali na wyjeździe Hallescher 0-3, oraz w drugiej kolejce u siebie Osnabruck 2-0. Z kolei Arminia po zwycięstwie w pierwszym spotkaniu z rezerwami Mainz, poniosła klęskę u siebie z Hallescher 1-5.
Arminia ma kłopoty z obroną, straciła 6 bramek w pierwszych dwóch spotkaniach. Natomiast atak Chemnitzer strzelił 5 bramek i co ważne obrona gra wciąż na zero. Myślę, że Chemnitzer będzie kontynuował w tym spotkaniu zwycięską serię i łatwo pokona Arminię.
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Toronto
Godzina: 2:50
Spotkanie: Polansky - Janowicz
Typ: 3:6 w 1 secie
Kurs: 5
Analiza:
Za niedługo rozpocznie sie otwierajacy mecz 1 rundy turnieju kanadyjskiego w Toronto. Zmierza sie w nim dwaj zawodnicy polskiego pochodzenia. Polansky mimo nazwiska jest kanadyjczykiem i ma swoich fanow &#39;za plecami&#39;. Mimo wszystko on do tego turnieju dostal sie z dziką kartą, więc nie jest faworytem tego spotkania. Janowicz jest jaki jest, z psychiką są u niego problemy i ostatnio nie jest w dobrej dyspozycji, aczkolwiek moim zdaniem na Polanskiego musi to starczyc. Czy w 2 setach nie wiem, ale powinen miec ten początek dość gładki. Wiekszosc jesli obstawia to 1:6 lub 2:6, ale jednak ide w kierunku overu i mysle, ze az tak łatwo Janowicz nie będzie łamał. Polansky w rankingu miejsce poza setką. Janowicz dostawal sie do 20stki. Mysle, ze da rade i to dosc latwo.
⛔100

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów, Eliminacje
Godzina: 20:00
Spotkanie: Panathinaikos-St.Liege
Typ: over 3,5
Kurs: 4.0
Bukmacher: Expekt
Pierwsze spotkanie zakończyło się bezbramkowo chociaż obydwie drużyny miały wiele okazji do zmiany wyniku na własną korzyść. Myślałem, że grecki klub będzie się mocno bronił na wyjeździe, a tymczasem udało im się nawet oddać o jeden strzał więcej niż gospodarze co jest dobrym prognostykiem na dziś. No jednak jeżeli chodzi o celność to byli zdecydowanie gorsi, ale najlepiej jak pokaże ogólne statystyki pierwszego spotkania.
St.Liege Panathinaikos
Strzałów 16 17
Strzałów celnych 8 3
Rzutów rożnych 5 7
Fauli 12 17
Kartek 5 3
Rzutów wolnych 18 18
Spalonych 6 1
Mimo wszystko akcje Belgów wyglądały lepiej i były wiele groźniejsze, ale Panathinaikos grając teraz u siebie powinien stworzyć sytuacje z którymi bramkarz St.Liege będzie miał wiele kłopotów, a nawet śmiem przypuszczać, że wpuści z 2 gole. Belgijski klub raczej nie pozostanie dłużny i doda swoje &quot;2 grosze&quot;, a może nawet i 3 co pokryje over
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia FFA Cup
Godzina: 11:30
Spotkanie: South Hobart - Tuggeranong United
Typ: South Hobart HA -1.5,-2.0
Kurs: 2.00
Analiza:

Na dzisiaj wybrałem rozgrywki pucharowe w Australii. Takie rozgrywki są okazją do pokazania się dla drużyn z niższych lig.
South Hobart to zdecydowanie jedna z takich ekip, która będzie chciała błysnąć. Mimo gry w niższej z lig i statusu półamatorskiego, to jeden z najstarszych klubów w Australii z wieloma sukcesami na niższych szczeblach rozgrywek. m.in 22-krotnie zdobywali tytuł mistrzowski Tasmanii.
Aktualnie idą jak burza przez rozgrywki National Premier League. Są na czele tabeli z bilansem: 14-1-2 i bramki 69-15.
Ich dzisiejszy przeciwnik również występuje w rozgrywkach National Premier League innej części kraju jednak radzi sobie w tym sezonie mocno średnio. W tym sezonie bilans 6-0-8 z czego na wyjeździe tylko dwa zwycięstwa. Brameczki 22-38, na wyjeździe 12-25 (w 7 meczach). Ostatnie 8 spotkań to pasmo 6 porażek, dosyć dotkliwych i ledwie dwie wygrane z drużynami, które w tabeli są niżej. Żadnych zwiastunów zwyżki formy.
Oczywiście ciężko porównywać drużyny grające w równoległych co prawda, ale jednak dwóch różnych ligach. Myślę jednak, że tak marnie spisująca się drużyna jak Tuggeranong w starciu z rozpędzonym klubem z tradycjami, nie ma najmniejszych szans. Buk niestety nie oferuje wyboru większych handicapów bo pograłbym coś w okolicach HA -4, ale może będzie można pograć live.
⛔100

stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Austria 2 Erste Liga /
Godz. 18:30
Spotkanie - Wacker Innsbruck : Liefering
Typ - Liefering powyżej 1.5 gola
Kurs - 2.05
Buk - Sportingbet
Dziś zaglądam do 2 ligi w Austrii i znów liczę na gole tym razem w wykonaniu gości w spotkaniu pomiędzy spadkowiczem z poprzedniego sezonu z Bundesligi zespołem Wacker Innsbruck a Liefering , gospodarze po 3 kolejkach rozegranych w Erste Liga bez zwycięstwa z jednym remisem i 2 porażkami a co gorsze to z tylko jednym strzelonym golem za to z 4 w minusie i chyba potwierdzają to co w poprzednim sezonie kiedy to spadali z Bundesligi a stosunek bramkowy mieli 51:67 natomiast u siebie również więcej tracili niż strzelili goli 27:33 , co do gości to tu wygląda to o niebo lepiej bo chłopaki po 3 rozegranych meczach są na miejscu nr.2 a ich bilans to 2-1-0 i br. 6:1 ale tu u nich także potwierdza się to co pokazali w zeszłym sezonie kiedy ro zajęli 3 miejsce a stosunek bramkowy 72:48 może robić wrażenie natomiast mecze wyjazdowe Liefering z poprzedniego sezonu to bramki 37:27 co w/g mnie również jest dobrym wynikiem a dziś przyjeżdżają do powiedzmy szczerze słabego Wacker Innsbruck który pokazuje że obrona to na pewno słabe ogniwo w drużynie zresztą chyba nie ino obrona , Liefering w tym sezonie grał jedno spotkanie wyjazdowe z ostatnim zespołem Hartberg i wygrał pewne 3:0 dlatego też patrząc pod względem skuteczności zespołu gości można chyba zaryzykować i liczyć na gole z ich strony a over 1.5 po kursie więcej niż 2 uważam za warte grania i tak też zrobię !
:⛔100

P 6

paatrick

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Niemcy - Regionalliga Sudwest
Spotkanie: Kaiserslautern II - FC 08 Homburg
Typ: powyżej 2,5
Kurs: 1.61
Analiza: Zapraszam na mecz, który odbędzie się dzisiaj w Niemczech między drużynami Kaiserslautern II - FC 08 Homburg. Moim założeniem jest powyżej 2,5 bramki. Obie ekipy są po rozegraniu pierwszych swoich meczy, w których również było powyżej 2,5 bramki. Drużyny grały między sobą 6 razy z czego aż 4 spotkania zakończyły się wynikami powyżej 2,5 bramki. Co więcej w poprzednich sezonach obie wymienione drużyny strzelały i traciły bardzo wiele bramek(2,9 średnia na mecz). Myślę, że żadna z drużyn nie będzie grała o 0 z tyłu bo to dopiero 2 mecz. Poprzednie spotkania zakończyły się wynikami (3:1, 2:0, 4:0, 1:2, 1:1, 2:3). W każdym meczu były strzelone conajmniej 2 bramki, a więc wystarczy dołożyć 0,5 bramki. Mecze, które Kaiserslautern II gra &quot;u siebie&quot; zawsze dopisują dużą ilościa bramek, to samo tyczy się drużyny Homburg, która na wyjeździe zawsze traci bramki.
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Montreal
Godzina: 22
Spotkanie: Bacsinszky - Ivanovic
Typ: under 19,5 gema
Kurs: 1,8
Analiza:
Dzisiaj rozpoczyna się turniej na twardej nawierzchni w Montrealu. Ja stawiam na under gemów w dzisiejszym spotkaniu Serbki Ivanovic (11 WTA) ze Szwajcarką Bacsinszky (81 WTA). Serbka ostatnio w niezłej formie, przegrała po dobrym meczu z Sereną, we wcześniejszych fazach turnieju w Stanford szła jak burza. Szwajcarka przeszła kwalifikacje bez większych problemów, jednak preferuje one korty trawiaste stąd przede wszystkim stawiam w tym meczu na pewne zwycięstwo Serbki. Wcześniej obie tenisistki spotkały się tylko raz i to w 2010r., wygrała Ana 2-1. Myślę że dzisiaj pewne zwycięstwo Serbki i kurs zostanie pokryty. Powodzenia;)
✅80

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Toronto - Masters 2014 (Kanada)
Godzina: 17:00
Spotkanie: Giraldo Santiago-Kyrgios Nick
Typ: 2
Kurs: 2.20 (zagrane wczoraj o północy)
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Moim zdaniem w typ typie jest duże value ponieważ bukmacherzy najwidoczniej traktują dalej Kyrgiosa jako młodzieżowego zawodnika z małym doświadczeniem. Mimo,że Kyrgios jest 19 letnim tenisistą to warunkami fizycznymi, siłą oraz zmysłem taktycznym jest dorosłym graczem. O Kolumbijczyku można napisać, że jest uniwersalnym graczem lecz mimo wszystko najlepiej odnajduje się na clayu. Jeśli chodzi o mecze na nawierzchniach twardych w tym roku to spisywał się bardzo słabo ponieważ wygrał 4 mecze i zanotował 6 porażek. Na dniach w Waszyngtonie dotarł do ćwierćfinału, brzmi dumnie ale musiał wygrać tylko dwa mecze aby tam się dostać, pokonał po drodze Beckera czy Estrellę w dwóch setach,a przegrał z Pospisilem który odpadł tam w finale. Zerknąłem sobie na historię meczów Santiago i szukałem kiedy ostatnio pokonał dobrego gracza na twardej nawierzchni i dotarłem do daty 11.03.2012 rok wygrana z Nishikorm, bo Sock czy Roger-Vasselin to nie są CI TOPOWI. Giraldo po Wimblednie rozegrał 8 meczów,a Kyrgios natomiast żadnego, dlaczego? Ponieważ Australijczyk miał bardzo pracowity sezon na kortach trawiastych, wygrał finał challengera przechodząć przez kwalifikacje i później sensacyjnie doszedł do ćwierćfinału Wimbledonu pokonując po drodze Nadala czy Gasqueta. Po zakończeniu tego wielkiego szlema w wywiadach Nick pytany o dalszą ścieżkę kariery odparł,że najpierw odpocznie, a później skupi się na turniejach tych najważniejszych. Australijczyk odpoczywał i przygotowywał się pod turniej rangi masters 1000 w Toronto ponad miesiąc. Napisałem,że Giraldo ma słaby bilans w tym roku na hardzie ale Nick ma go jeszcze gorszy ponieważ 1/2 lecz tym się w ogóle nie sugeruje ponieważ Kyrgios na początku sezonu postawił na mączkę i słusznie ponieważ wygrał dwa challengery. No i na początku roku plasował się na 162 pozycji w rankingu ATP,a w marcu był nawet 226,a teraz jest 69 także ranking nie pozwalał mu na granie w turniejach ATP od pierwszej rundy. Między tymi zawodnikami jest 8 lat różnicy... gdybym nie wiedział jakim grajkiem jest Kangur to martwiłbym się o to,ale Nick jest bardzo ofensywnym graczem który ma ogromny talent. Zawodnik kompletny mimo młodego wieku, najgroźniejsze bronie to serwis oraz forhend,a z bekhendu znaczna poprawa. Santiago nigdy mnie do siebie nie przekonywał, owszem potrafi zagrać bardzo dobrze, ale i również bardzo fatalnie. Kyrgios to zawodnik który zrobi moim zdaniem ogromną karierę,a Santiago nie. Obawiam się oczywiście o to,że młodzi tenisiści często mają dziwne zastoje w grze ale Australijczyk nie raz pokazał,że jest świetnym tenisistą, uważam,że wygra z Kolumbijczykiem.
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El.Ligi Mistrzów
Godzina: 20.00
Spotkanie: Panathinaioks - St. Liege
Typ: BTS
Kurs: 2.10
Analiza:
Rewanżowe spotkanie w ramach przedostatniej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów. Panathinaioks podejmuje u siebie Standard. Moim typem na to spotkanie jest zdobycie minimun jednego gola przez obie drużyny. Wynik pierwszego spotkanie to 0-0 oznacza to, że Grecy aby awansować muszą spotkanie wygrać gdyż żaden remis ich nie promuje ( ew. 0-0 daje dogrywke ). Grając na własnym stadionie na pewno szybko rusza do ataku tak by ustawić sobie spotkanie. Belgowie w pierwszym spotkaniu nie dominowali, było to spotkanie typowo remisowe. Dziś raczej nastawią się na grę z kontry gdyż w przypadku strzelenia przez nich bramki ich rywala myśląc o awansie muszą zdobyć o jedną więcej. Typuje remis 1-1 albo wygraną 2-1 dla którejś z drużyn.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +12
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje Ligi Mistrzów
Godzina: 19:30
Spotkanie: BATE Borisov - VSC Debrecyn
Typ: BATE Borisov
Kurs: 1,65
bwin
Dzisiaj czas na rewanżowe spotkania trzeciej rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów. Mi wpadło w oko spotkanie białoruskiego BATE Borisov z węgierskim Debreczynem. W tym spotkaniu zdecydowanie stawiam na gospodarzy. Pierwszy ich pojedynek przed tygodniem zakończył się zwycięstwem gospodarzy tylko dlatego że wykorzystali oni rzut karny poprawnie wykonany przez Senegalczyka Ibrahima Sidibe. Mimo złego wyniku zaprezentowali się oni znacznie lepiej niż zespół z Debreczyna. Wygrana BATE wydaje się być wielce prawdopodobna gdyż mają oni silniejszą ekipę i bardziej doświadczoną w europejskich pucharach. Gra tu kilku reprezentantów Białorusi czy to młodzieżówki czy też pierwszej reprezentacji. Takie nazwiska jak Siergiej Krivets, Vitali Rodionov dużo znaczą w białoruskiej piłce. Dodatkowym atutem jest to że na Białorusi sezon jest w pełni zaś na Węgrzech dopiero co się zaczął. Podopieczni Wiktara Hanczarenki muszą ruszyć do ataku by móc spokojnie myśleć o awansie najlepiej strzelić dwie bramki i to powinno im się udać. Warto też wspomnieć ze dwa lata temu obie te ekipy zmagały sie w tej samej fazie eliminacji i górą byli gracze z Borysowa. Dzisiaj powinno być podobnie.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +2
rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? Challenger Praga
Godzina: 12:30
Bolt vs Burquier
Typ: Bolt
Kurs: 1,85
Buk: Unibet
Bolt (21lat, AUS, 226ATP, 19-6clay) gra po raz pierwszy w tym turnieju.Poprzedni mecz gral w Kitzbuhel gdzie w pierwszej rundzie kwalfikacji wygral 6-3 7-6 z Belotti(534ATP, 16-11clay), a w drugiej odpadl 5-7 3-6 Kovalik(344ATP, 24-10)
Bourquier(30lat, FRA, 6-9clay, 169ATP) ostatnio w bardzo slabej formie. 2 tygodnie temu przegral w Gstad w pierwszej rundzie kwalfikacji 4-6 2-6 z Sadecky(1187ATP, 2-1clay). W zeszlym tygodniu w Niemieckieej Bundeslidze przegral 4-6 4-6 Rodrigues(411ATP, 10-5Clay) oraz wygral 6-3 6-4 z Mertens(0-3 clay, ale w Mojej bazie nie znalazlem ktory jest w rankingu, zapewne lekko +1000) Z taka gra Francuza spodziewam sie latwej i szybkiej jego porazki.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom