>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 05.08.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Montreal
Godzina: 20:00
Spotkanie: C.Wozniacki - D.Hantuchova
Typ: DW 2:0
Kurs: 1,56
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wydaje się , że to może być i raczej będzie fajny typ na dziś .
Wozniacki w tym roku na hardzie 19/7 , w Stambule , gdzie również panie grali na hardzie doszła do finału i rozprawiłą Vinci 6:1,6:1 .
Hantuchova za to na hardzie w tym roku 3/7 , ale ona to już gra w kratke mecz wygrany przeplata jednym lub dwoma przegranymi .
H2H to demolka dunki na swoją korzyść , stosunek 6:1 .
w tym znajdują się dwa spotkania które odbywane były na hardzie i dwa razy zakończone zwycięstwami 2:0 .
Wozniacki juz chyba zakonczyła swe problemy , czy tam podboje miłosne i teraz juz napewnoo wezmie sie za solidna gre , myslami bedzie na korcie , a nie gdzieś tam dalekooo . Sadze ze z jej psychika juz wszystko wporzadku i dzis zobaczymy fajny dwu-setowy meczyk na korzyść moją i dunki .
✅56

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Godzina:
20:00
Spotkanie: Panathinaikos - St. Liege
Typ: 2
Kurs: 4,20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Zapraszam na spotkanie rewanżowe w ramach kwalifikacji do Ligi Mistrzów, pomiędzy Panathinaikosem Ateny a Standardem Liege. Faworytem według bukmacherów jest drużyna z Grecji, osobiście w ogóle się z tym nie zgadzam. Pierwszy mecz był bardzo wyrównany, ale zabrakło skutecznego wykończenia akcji zarówno w jednej jak i drugiej drużynie. Belgowie przystąpią do tego meczu podbudowani zwycięstwem na wyjeździe w lidze z Kortrijk, wprawdzie dość szczęśliwym bo po bramce w ostatnich minutach, ale jak wiadomo szczęście sprzyja lepszym, poza tym trener Guy Luzon oszczędzał kluczowych graczy właśnie przed rewanżem w Lidze Mistrzów. Myślę, że Standard nie odpuści tego meczu awans do kolejnej rundy to w najgorszym wypadku pewna gra w fazie grupowej Lidze Europejskiej. Dotychczas obie ekipy mierzyły się ze sobą trzykrotnie, dwa razy górą byli Belgowie i ostatnio padł remis. Według mnie to goście będą cieszyć się dziś ze zwycięstwa a co za tym idzie awansu do kolejnej rundy kwalifikacji. Mecz rozpocznie się o godzinie 20:00.
✅320

Otrzymane punkty reputacji: +4
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów, Eliminacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: BATE - Debrecen
Typ: Bate over 1,5gola
Kurs: 1,95
Bukmacher: expekt
analiza
Dzis rewanzowy mecz kwalifikacji ligi mistrzów pomiedzy bialoruskim Bate Borysów a węgierskim Debrecynem. Przed tygodniem na węgrzech padł wynik 1-0 dla gospodarzy. Mecz był bardzo wyrównany i gdyby nie rzut karny dla węgierkiego zespołu wynik meczu mógłby byc inny. Bate ma większe doświadczenie na arenie miedzynarodowej i to bedzie dzisiaj ich głównym atutem.
Warto wspomniec ze na bialorusi jestesmy juz po 18 kolejkach kiedy to na wegrzech dopiero rozpoczeto zmagania. Moj typ na dzisisaj to 2-0 dla Bate Borysów.
✅95

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Kolarstwo- Tour de Pologne - Etap 3
Godzina: 14:35
Spotkanie: Michael Matthews vs Yaheni Hutarovich
Typ: Michael Matthews
Kurs: 1,53
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Przed nami 3 etap Tour de Pologne. Odcinek płaski,więc kolejna szansa dla sprinterów.

Australijczyk z ekipy Orica w mojej opinii jest jednym z najszybszych sprinterów w całej stawce. Matthews dał się poznać podczas tegorocznego wyścigu Giro d&#39;Italia. Tam wygrał etap i przez 6 dni był liderem klasyfikacji generalnej.
Pierwszy etap w tegorocznym TdP mu za bardzo nie wyszedł,ale już wczoraj pokazał się z bardzo dobrej strony. Był najszybszy na finiszu z peletonu i pokazał,że w dalszej części wyścigu będzie w stanie powalczyć o etapowe zwycięstwo.

Hutarovich wygrał 1 etap i brawo dla niego,ale jego jazda mnie nie przekonuje. Cały sezon nie zbyt udany i to zwycięstwo w jakimś stopniu podbudowało jego morale.

Myślę,że jak dojdzie do finiszu całego peletonu to dosyć mocna ekipa Oricy postara się o jak najlepsze rozprowadzenie swojego lidera na sprinterskie końcówki. Sam Michael jest bardzo dynamicznym kolarzem. Jak tylko nie wydarzy się jakaś kraksa,defekt czy coś innego to po wczorajszym drugim miejscu,dzisiaj ma ogromne szanse na etapowe zwycięstwo
✅53

Otrzymane punkty reputacji: +16
przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: ???? WTA - SINGIEL: Montreal (Kanada), twarda - 1/16-finału
Spotkanie: Zahlavova-Strycova B. - Radwanska A.
Typ: Zahlavova-Strycova B. + 1.5 seta
Kurs: 2.33
Bukmacher: UniBet
Analiza:

Nie wiem dlaczego taki kurs na urwanie seta Zahlavovej? Przecież to całkiem możliwe, jak nie nawet pewne. Agnieszka ostatnio nic nie gra konkretnego. Rozumiem, że szykowała się przed ten turniej właśnie, ale to nie zmienia sposobu jej gry, oraz jak szybko pęka. Strycova zagrała fajne spotkanie z Vinci, które oglądało się całkiem przyjemnie mimo dwóch BP bodajże. Ja dziś śmiało idę w stronę Czeszki, Janowicz już pokazał dziś, więc pora na Agnieszkę. Chociaż jak najbardziej Jej kibicuję. Polecam.
⛔100

O 40

okpol1006

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Toronto
Godzina: 18:30
Spotkanie: Karlovic - Tomic
Typ: powyżej 25,5 gemów w meczu
Kurs: 1,83
Analiza:
Będzie to trzecie bezpośrednie spotkanie tychże Panów. Obaj znani są z mocnego serwisu, co powinno mieć duży wpływ na wystawioną linię. Wszystkie trzy dotychczasowe spotkania wygrywał Tomic, lecz nie przychodziło mu to łatwo. 20 lipca tego roku wygrał 7-6 3-6 7-6 co dało liczbę 35 gemów. Poprzednie dwa spotkania miały miejsce w 2013 roku we wrześniu oraz listopadzie które wygrał Tomic odpowiednio 6-7 6-4 4-2 (krecz Karlovicia) oraz 7-6 7-6 zatem można stwierdzić, że obaj Panowie grywają sporo gemów. Warto dodać, że ostatnie 4 mecze Karlovicia rozstrzygały się w trzech setach i było w nich rozgrywanych odpowiednio 29, 35, 35 oraz maksymalna ilość - 39 gemów. Tomic coprawda rozgrywał mniej gemów, ale za to miał o wiele mniej wymagających zawodników tzn. Jaziri, King, A. Gonzalez czy Istomin. Serdecznie polecam!
✅83

G 27

golebski94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El.Ligi Mistrzów
Godzina: 19.30
Spotkanie: BATE Borysów - Debrecen
Typ: under 2.5
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betclic
Wtorek dniem Ligi Mistrzów, więc rozważmy jeden z meczów. BATE Borysów będzie chciało wziąć rewanż na węgierskim Debrecen za porażkę 0-1, ale będzie im wyjątkowo ciężko o zdobycze bramkowe, głównie z powodu własnej indolencji w ofensywie. W pierwszym meczu zanosiło się na bezbramkowy remis, lecz Węgrzy trafili z karnego, po czym więcej goli nie padło. Ponadto drużyny BATE i Debrecen w poprzednich rundach nie raczyli nas wybitnymi zdobyczami bramkowymi, BATE u siebie zremisował 0-0 ze Skanderbeu, by na wyjeździe uciułać tylko remis 1-1, z kolei Debrecen na wyjeździe zremisował 0-0 z Cliftonville, by u siebie pokonać Irlandczyków (z Północy) 2-0 - co też nie jest żadnym pogromem. (Wszystko poniżej 2.5)
Teraz pora na ligę, w obecnym sezonie BATE bardzo mało bramek strzela na własnym terenie, ba, w meczach granych u siebie bilans bramkowy białorusinów (grających przecież ze słabymi rywalami) wynosi 17-4 po 10 meczach! (średnio 2,1 gola na mecz), a jeszcze bardziej mizernie wyglądają ich ostatnie mecze u siebie, wyniki kolejno: 1-1, 4-0, 0-0, 0-0, 0-0 (!). Zakładając, że wynik 4-0 to wyjątek potwierdzający regułę.
Podsumowując, uważam, że będzie to siermiężny mecz, pozbawiony finezji, ofensywy (no może z nieporadnymi próbami BATE, gdyż walczą o odrobienie strat). Debrecen postawi się defensywnie, czekając na kontrę, lecz też pewnie podpalać się nie będą. W tym meczu moim zdaniem nie ma prawa paść więcej niż 2 gole, polecam!
⛔100

P 0

przemollo92

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna Liga Mistrzow
Godzina: 20-00
Spotkanie : M.Tel Aviv - Maribor
Typ: Maribor
Kurs: ok 4.2
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam serdecznie aż zdziwilo mnie to ze nikt wczesniej nie skusil sie na ten meczyk ???? Dla mnie sprawa jest dosc oczywista zwracajac uwage na sam fakt ze w ostatnim spotkaniu gdzie Maribor gral u siebie wygral tylko 1-0 przy ogromie sytuacji ktorych nie wykorzystal ( podobnie jak w meczu Legi W-Celtic). Dzisiaj Tel Aviv gra u siebie...baaaa... nie gra u siebie tylko na boisku neutralnym... suma sumarum obydwie z druzyn bede grac jakby wyjazdowo. Tel Aviv bedzie dorzyl do wygranej co konsekwencujeje na &quot;otarciu&quot; sie. Maribor napewno nie zaspokoi jezyka wynikiem 1-0 u siebie wiec konsekwetnie bedzie musial tez cos przyatakowac. Zastanawialem sie na remisem ale kurs 4.2 jest bardzo kuszący.
Polecam meczyk mozna rowniez pokusic sie na wynik z x-sem np x2 ????
⛔100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Panathinaikos vs Standard Liege
Typ: Pierwsza połowa- remis
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Zapraszam na mecz 3 rundy eliminacji Ligi Mistrzów gdzie Panathinaikos na własnym stadionie podejmie Standard Liege.W pierwszym meczu w Belgii nie ujrzeliśmy żadnej bramki więc dzisiejszy mecz będzie decydujący.Lekkim faworytem bukmacherów są Grecy lecz na pewno ten mecz będzie MEGA wyrównany.Moim typem jest tutaj remis do przerwy i myślę że zakład jest na prawdę bardzo prawdopodobny.W pierwszym meczu obie drużyny w 1 połowie oddały razem jedynie jeden celny strzał i myślę że dziś będzie podobnie i do przerwy nie ujrzymy zbyt wielu sytuacji.Tutaj w defensywie szczególnie uważać musi Panathinaikos który nie strzelił bramki na wyjeździe.Tutaj bramka Standardu może przekreślic ich szanse bo będą wtedy potrzebować zwycięstwa a wiadomo że Beldzy na pewno będą potrafili się dobrze bronić dlatego Grecy będą musieli grać spokojnie i atakować tylko wtedy kiedy będzie taka okazja ale będą musieli się skupić na defensywie.Grecy w swoich ostatnich 5 meczach aż 3-krotnie do przerwy notowali remis i dziś ta statystyka powinna się tylko powiększyć.Standard remis po pierwszej części gry zanotował w ostatnich 5 meczach tylko 2 razy ale w 1 meczu z Grekami grali na prawdę spokojnie w obronie i pokazali że potrafią dobrze grać w obronie a to dziś może być kluczowe dla zwycięstwa tego typu.Kursy na obie drużyny pokazują że są to teamy bardzo wyrównane i tu na pewno nie będziemy świadkami &quot;burzy ataków&quot; z jednej bądź drugiej strony.W statystykach H2H lepiej prezentuje się drużyna belgijska lecz tutaj atut własnego stadionu powinien wszystko wyrównać dlatego czuje że ten mecz może być podobny do tego pierwszego i bramek możemy długo nie oglądać.Stawiam więc po kursie 2.10 remis do przerwy i liczę że podtrzymam dobrą formę jaką prezentuje na początku sierpnia.Powodzenia!!!
⛔100

D 0

ddamianek

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis singiel,Praga
godzina 15:50
spotkanie Hajek J-Yang T.H.
Typ 1
kurs 1.50
Bukmacher:Fortuna
Analiza&quot;
Witam faworytem tego spotkania jest Hajek J. Napewno gra u siebie bedzie sprzyjala czechowi. Z 5 ostatnich spotkan Hajek wygrał 3, w spotkaniach w których nie był faworytem przegrywał,myśle że w tym turnieju dojdzie daleko ponieważ wiekszosc rywali jest do ogrania. mecz powinien zakończyć sie wynikiem 2:0 na korzysc Czecha
nieregulaminowy bukmacher ⛔100

maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Dyscyplina: 2 liga, Austria
Spotkanie:
Wacker Innsbruck - Liefering
Typ: LIEFERING
Kurs: 2.05
Analiza:
Witam. Dzisiaj zostanie rozegrana 4 kolejka
AUSTRIA: Erste Liga.
Gospodarze podejmą 2 zespół w tabeli Liefering, który ma 2 wygrane i 1 remis.
Dobrze spisują się na wyjazdach.Prezentują całkiem dobry poziom w porównaniu do dzisiejszego gospodarza.
Innsbruck nie wygrał żadnego z 5 ostatnich meczy u siebie, a ostatnio zanotował tylko remis 0-0 z Kapfenberg, który zajmuje aktualnie 7 pozycje w tabeli. Innsbruck ma bilans 1 remis i 2 przegrane. Więc moim zdaniem dzisiaj nie mają szans z Liefering i dlatego zwycięzce tego spotkania typuje 2. Pozdrawiam.

✅105

P 87

plmati

Użytkownik
20:05 WTA Montreal
Barbora Zahlavova Strycova - Agnieszka Radwanska
typ: Agnieszka Radwańska -5,5
kurs: 1,85
buk: betsson
Aga zaczyna swoje zmagania od 2 rundy i trafia na czeszke, która w pierwszej rundzie po zaciętym meczu wygrała z Robertą Vinci 7:5 7:5. Nasza rodaczka wystąpi tutaj 3 raz i jak na razie najdalej doszła do cwiercfinału... Dlaczego handi? Bilans z czeszką 3:0, nigdy nie straciła seta... Nie będę przywoływał ich pierwszego spotkania z 2005 roku, bo to totalnie bez sensu.. ale ich ostatnie dwa spotkania miały miejsce w 2011 roku w Miami i Stanford. Wynik rewelacyjny, bo 6:1 6:0 oraz 6:1 6:2... Wiadomo jak zagrała Aga w ostatnim meczu Stanford... Siatka przeplatana z zagraniami autowymi, ale było widac brak chęci co takiej zawodniczce nie przystoi... W Montrealu płacą konkretnie i myślę, że to też Radwańską zmotywuje plus krytyka za ostatni mecz... Myślę, że handi siądzie dziś bez mniejszych problemów.
⛔100

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Godzina:
Typ: 1
Kurs: 2.0
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Na dzisiejszy dzień, w poszukiwaniu betu dnia, baczną uwagę zwróciłem na mecz pomiędzy greckim Panathinaikosem a belgijskim Standardem Liege. Mecz planowany jest na godzinę 20:00 na stadionie w Atenach. Jest to rewanż, w ramach kwalifikacji do Ligi Mistrzów. Według mnie, dziś powinna zwyciężyć drużyna z Aten. Dlaczego? Otóż jak już wspomniałem będzie to rewanż za pierwszy mecz. W Belgii tydzień temu padł rezultat 0:0, więc myślę, że skoro u siebie drużyna belgijska nie potrafiła zdobyć choćby drobnej zaliczki przed rewanżem na bardzo gorącym terenie, to myślę, że dzisiaj Panathinaikos skwapliwie z tego skorzysta i przypieczętuje swój awans do kolejnej, ostatniej już rundy eliminacji. W pierwszym meczu lepsze wrażenie sprawiała drużyna z Grecji, miała dość dużą przewagę w stwarzaniu sobie sytuacji bramkowych. Ponadto, pomimo tego, że belgijska liga już wystartowała, a grecka jeszcze nie, Standard nie sprawia dobrego wrażenia. W ostatniej ligowej kolejce wymęczyli 2:3 z bądź co bądź przeciętnym Kortrijk. Natomiast Panathinaikos gra swoją piłkę, spokojne wygrane w presezonie i z pewnością jest gotów na wyeliminowanie belgijskiej drużyny. Ponadto trzeba pamiętać o fanatycznych kibicach greckich, którzy mam nadzieję, w żaden sposób nie zakłócą przebiegu widowiska, co niejednokrotnie miało miejsce, z pewnością stworzą prawdziwy kocioł na trybunach. Co prawda w rankingach UEFA to liga belgijska plasuje się wyżej, jednak grecka jest tuż za nią (10 i 14 miejsce), sam mam wrażenie, że belgijska liga traci na poziomie, choćby wspomnieć ostatni &quot;popis&quot; Zulte Waregem, drużyny, która wyeliminowała Zawiszę, przegrała u siebie z białoruskim Soligorskiem aż 2:5.
Dla mnie kurs niewspółmiernie wysoki do bardzo dużego prawdopodobieństwa zwycięstwa Panathinaikosu, dlatego uważam, że naprawdę warto zaryzykować i zagrać jedyneczkę.
⛔100

engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Godzina:
Typ: OVER 2.5
Kurs: 2.35
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam wszystkich. Rozpoczynamy rewanże Champions League. Przeglądając ofertę kilka dni temu na rewanże 4 rundy rzucił mi się w oczy jeden śmieszny i uważam pewny do zagrania kurs. A mianowicie kurs na bramki (powyżej 2,5) w meczu wicemistrza Grecjii Panathinaikos Ateny z aktualnym mistzrem Belgii drużyną Standard Liege. Wg. mnie dwie ofensywnie grające drużyny, strzelające dużo bramek. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami w ubiegłym tygodniu padł bezbramkowy remis, co uważam za dziwną rzecz. A więc limit wyczerpany na małą ilość goli w tej rywalizacji ???? Standard w ostatnim meczu ligowym stzrelił 3 bramki oraz puścił dwie. Panathinaikos jeszcze sezonu nie zaczęło, więc tak średnio mogą być &quot;drużyną&quot; w tym meczu. Sądzę, że Standard szybko strzeli pierwszą bramkę, a co za tym idzie Grecy będą musieli uderzyć dwie aby awansować. W pierwszym meczu faworytem była drużyna z Belgii. Dziś jest odwrotnie. Osobiście uważam, że będzie wynik 3-1 dla Greków. Lecz zdecydowanie pewniej jest obstawić opcję powyżej 2,5 bramek. pozdro
✅135

Otrzymane punkty reputacji: +9
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Dyscyplina: 2 liga, Austria
Spotkanie:
Wacker Innsbruck - Liefering
Typ: Liczba goli strzelonych przez gości- over 1.5
Kurs: 1.92
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Witam
Dziś na celownik obrałem mecz Wacker Innsbruck - Liefering w drugiej lidze Austryjackiej. Niestety kolega Maciej_CFC mnie uprzedził i jako pierwszy zaproponował aby postawić na gości tego spotkania. Z tego też względu jak i z racji tego że nie ma dziś zbyt wielkiego wyboru przeanalizowałem jeszcze raz to spotkanie i doszedłem do wniosku że warto postawić na ponad 1.5 bramki strzelonej przez zespół gości. Wacker Innsbruck to drużyna która spadła z Austryjackiej Bundesligi w zeszłym sezonie.
W tym również nie idzie im zbyt dobrze. Jak do tej pory 1 remis i 2 przegrane. Goście natomiast poprzedni sezon zakończyli na 3 miejscu. Obecnie mają na swym koncie 2 zwycięstwa oraz 1 remis. Myślę że mają spore szanse na awans i do tego też będą dążyć. Dzisiejszy przeciwnik nie powinien sprawić zespołowi Liefering zbyt wielkich trudności w wygraniu meczu oraz strzelenia przynajmniej dwóch goli. Pozdrawiam
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Toronto
Godzina:
17:00
Spotkanie: Giraldo S. - Kyrgios N.
Typ: Giraldo S.
Kurs: 2.08
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Kyrgios to jeszcze młody nieokrzesany zawodnik, podczas Wimbledonu pokazał na co go stać. Choć równie dobrze mógł zakończyć tamtego szlema na II meczu turnieju, bo jak dobrze pamiętam Nick obronił wtedy 9 match pointów z Gasquetem. Od tego czasu Australijczyk nic nie grał.
Giraldo ostatnio w dobrej formie, naprawdę jest to solidny doświadczony zawodnik. W Waszyngtonie już trochę pograł, zaliczył dwa zwycięstwa i urwał finaliście turnieju set. Moim zdaniem po takim kursie warto w to wejść.

⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów, Eliminacje
Spotkanie: M. Tel Aviv – Maribor
Typ: over 2.5
Kurs: 2.37
Buk: Pinnacle
Godz. 20:00
Analiza:

Wtorek i środka upłyną nam po znakiem spotkań rewanżowych do Ligi Mistrzów, jednym z dzisiejszych spotkań mistrz Izraela będzie podejmował mistrza Słowenii. Na wstępie trzeba koniecznie wspomnieć o dwóch istotnych kwestiach, pierwsza sprawa to wyniki pierwszego meczu, Maribor wygrał to spotkanie skromnie 1:0 bo bramce w 94 minucie, druga istotna kwestia pojedynek odbędzie się na neutralnym gruncie a dokładnie na Cyprze.
Wynik pierwszego spotkania już oznacza że jedna z ekip nie ma czego bronić, granie na remis Izraelczyków skończyło się na straconej bramce w samej końcówce. Dziś to oni muszą ruszyć do ataku by odrobić tą stratę a więc nie będzie powtórki z pierwszego spotkania gdzie pierwsza połowa to były szachy z obu stron. Atutem mistrza Izraela będzie na pewno lepsze wyszkolenie techniczne, drugim z wielkich atutów była by własna publicznością ale to nie pomoże. Dla mnie jest to dobra informacja dla typu bo Maribor nie przestraszy się żywiołowej publicznością i powinien zagrać odważniej przy wyprowadzaniu kontr bo na pewno tak dziś będą grali. W zespole nie ma gwiazd ani obcokrajowców bazują na graczach rodzimej ligi. To jest jednak ich wielki atut bo są świetnie zgrani i grają zdecydowanie piłkę opartą na szybkiej, kombinacyjne grze po ziemi a to w głównej mierze zasługa Hiszpańskiego szkoleniowca Oscara Garcii
Mistrz Słowenii ma przewagę w tym że ma za sobą już dwa spotkania ligowe i jest po prostu w lepszym rytmie meczowym. Miałem kilkakrotnie okazje oglądać ten zespół i jak na swoją ligę grają zdecydowanie najlepszą piłkę, potrafią zagrać fajnie kombinacyjne ale i górne piłki na napastników mają nieźle uporządkowane. Zresztą atak w tym zespole wygląda najokazalej skupiający się na trójce graczy Brazylijczyku Tavaresie, Francuzie Mendy oraz reprezentancie Bośni Fajić co rok ta trójka z dużą regularnością zdobywa bramki na krajowym podwórku. Patrząc na to zestawienie na tle rozgrywek Europejskich nie najgorzej to wygląda a już na pewno u siebie z takim przeciwnikiem problemu ze stwarzaniem sytuacji nie ma.
Wynik pierwszego meczu na pewno będzie pomocny przy tym typie, jeśli goście jako pierwsi strzelą bramkę to po prostu Tel Aviv nie będzie miała nic do stracenia i będzie musiał postawić już totalnie na ofensywę. Z drugiej strona bramka Izraelczyków na pewno ich nie uśpi nie będą chcieli szybko strzelić kolejne bramki bo jak już wspomniałem przekonali się w pierwszym meczu ze gra na wynik może się bardzo źle skończyć.
✅137

anzelmo 262,2K

anzelmo

Użytkownik
05 Aug 2014, 20:00 Tennis » Canada » ATP Toronto Doubles » Matkowski M./Lindstedt R. - Garcia-Lopez G./Ferrer D.
typ Matkowski M./Lindstedt R
kurs 1,45
MarathonBet
Dzisiaj spróbujemy debla czasem to troszkę loteria ale idę w stronę ludzi którzy z tego żyją tym sie zajmują.Polsko- szwedzka para powinna sobie poradzić z hiszpańska.Obaj graja ze sobą z tego co sie orientuje 1 raz wiec...napewno obaj bardzo doświadczeni z dużymi sukcesami. Sukcesy odnosili z innymi partnerami Matka głownie z Fyrstenbergem a Lindstedt choćby z naszym Kubotem zresztą z kim on nie grał... Nenad Zimonjić, Horia Tecău czy Martin Damm. Obaj dysponują dobrym serwisem- Hiszpanie to głownie singliści i raczej maczka. Garcia-Lopez ma bodajże 2 wygrane turnieje w deblu z tego roku 2014 Brazylia São Paulo-Ceglana (hala) partner Austriak Philipp Oswald. Największa gwiazda w tym zestawieniu to oczywiście David ale wygrane turnieje na mączce także dość dawno z tego co sie orientuje...dla Ferrera taki debel to pewnie świetna forma treningu przetarcia sie przed singlem gdzie zawsze jest jednym z kluczowych zawodników.
⛔100

M 52

marlboro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje do Ligi Mistrzów
Godzina:
Spotkanie: Maccabi Tel Aviv - Maribor
Typ: X2
Kurs: 1.72
Bukmacher:
bet365
Analiza:
O 20:00 rozpocznie się rewanżowy mecz pomiędzy Izraelskim Maccabi a Słoweńskim Mariborem. W pierwszym spotkaniu wygrali gospodarze po golu w doliczonym czasie gry, ogólnie więcej sytuacji bramkowych miał Maribor i zasłużenie wygrał. Teraz pora na rewanż w Izraelu lecz nie na stadionie dzisiejszych gospodarzy co może dać minimalną przewagę mentalną gościom. Jeśli chodzi o formę obu drużyn to wygląda na to że to Maribor prezentuje lepszą w dodatku grają już ligę i kwalifikacje więc są w rytmie meczowym, Maccabi mecze towarzyskie miało udane lecz to tylko mecze towarzyskie i grane już miesiąc temu i od tego czasu zagrali tylko trzy mecze kwalifikacyjne dwa wygrane z zespołem z Andory i ostatni przegrany w Słowenii. Maribor w poprzedniej rundzie wyrzucił za burtę Bośniacką drużynę remisując na wyjeździe i wygrywając u siebie, w lidze jak narazie dwa mecze i dwa zwycięstwa. Maribor jak narazie znaczną część meczy grał u siebie i wygrywał ale patrząc na poprzedni sezon i mecze wyjazdowe tej drużyny to można liczyć nawet na zwycięstwo drużyny ze Słowenii w Izraelu.
✅72

T 8

towi

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Elitserien - Szwecja
Godzina:
19:00
Spotkanie: Vastervik - Indianerna
Typ: Indianerna -2
Kurs: 1,83
Bukmacher:
bet365
Analiza:
12 kolejka Szwedzkiej Elitserien. Spotkanie dwóch drużyn, w których panują odmienne nastroje. Vastervik, gospodarz dzisiejszego pojedynku na 3 kolejki przed końcem, nie ma już szans na utrzymanie w lidze. W składzie maja tylko jednego zawodnika pewnie punktującego na własnym torze, Krzysztof Kasprzak - 21 zawodnik pod względem średniej biegowej.
Indianerna przystąpi do tego spotkania w najmocniejszym składzie, ponieważ nadal muszą pilnować bezpiecznego miejsca w play-off. Liderami zespołu są Piotr Protasiewicz oraz Niels Kristian Iversen (2 i 3 zawodnik w statystykach ligowych) do tego dochodzą zawsze solidni Lindgren i Lindbaec i Max.
Również bardzo istotna statystyka: zawodnicy gości spisują się dużo lepiej na torach wyjazdowych aniżeli gospodarze dzisiejszego pojedynku na własnym torze!
Vastervik:
11 meczy
1 wygrana
1 remis
9 porażek
Indianerna:
11 meczy
5 wygranych
6 porażek
Dla obu zespołów ten mecz ma inne znaczenie, co będzie miało decydujące dzisiaj znaczenie. Vastervik pojedzie tylko o godne pożegnanie się z kibicami na własnym stadionie w Elitserien, natomiast Indianerna wystawia swój najmocniejszy skład by utrzymać miejsce w play-off i nadal walczyć o medale.

✅83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom