>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 05.08.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - towarzyskie międzynarodowe
Godzina: 20:30
Spotkanie: Burnley ₋ Celta Vigo
Typ: 1
Kurs: 2.70

Jedno z ostatnich spotkań przygotowawczych do nowego sezonu. Z jednej strony mamy ekipę Burnley, która awansowała do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii » Premier League 2014/2015, a z drugiej drużynę Celty Vigo - średniaka ligowego Spain » Primera Division 2014/2015. Celta rozegrała już w sparingach dwa mecze na wyspach. Pierwszy zremisowała z Norwich 2:2, natomiast drugi 1:1 z Wolves. To pokazuje iż mimo trwającej przerwy w sezonie wyspiarze tanio skóry nie sprzedają i ciężko się gra drużynie hiszpańskiej na wyjeździe. Drużyna Norwich to przecież jeden ze spadkowiczów z poprzedniego sezonu w Premier League, a więc teoretycznie zadanie powinno być ułatwione, okazało się inaczej. Pierwszy mecz w nowym sezonie Celta zagra 24 sierpnia, a więc jest jeszcze sporo czasu. Mniej tego czasu mają gospodarze tego meczu - Burnley. Ich pierwszy mecz to pojedynek z Chelsea 18 sierpnia. Czeka ich wyzwanie nie lada na inaugurację. Trzeba przepracować dobrze okres przedsezonowy. Gdyby ten mecz odbywał się na Estadio Balaidos to faworytami byłaby z pewnością Celta. Jest jednak inaczej i to od drużyny Burnley kibice spodziewają się dzisiaj zwycięstwa. Kurs 2.70 jest wysoki i trzeba z niego skorzystać. Na DNB mamy 2.00 i jest to bezpieczniejsza opcja dla osób nie lubiących ryzyka. Nie zagra dzisiaj napastnik gospodarzy Sam Vokes oraz pomocnik Michael Kightly. Dlatego kursy nieznacznie podskoczyły na kilka godzin przed spotkaniem. Ale dobrą wiadomością dla fanów Burnley jest to, że do kadry wraca natomiast po kontuzji łydki bramkarz Tom Heaton. Liczę na jego dobry występ i na to, że zatrzyma dzisiaj Celtę.
⛔100

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Mecz:piłka Nożna El.LM.godz 20 00
Spotkanie: Maccabi Tel Aviv - Nk Maribor
Typ:1 jak remis zwrot
Kurs:1.55
Bukmacher:bet at home
Analiza: Dziś rozpoczynam serię typów które będę chciał wpisać w moją trafną analizę z meczu Lech-Wisła. Prawdopodobnie byłem jedynym na tym forum ale może i w całej Polsce graczem który trafnie przewidział wynik,prosto i dosadnie uzasadniłem też dlaczego był taki a nie inny. No niestety mimo że byłem jedyny który to przewidział dostałem ignoranckie pouczenie &quot;słaba analiza&quot;. Jest to pierwszy z typów opartych na tej analizie,w dodatku dziś nie ma miejsca masówka więc będzie to dość karkołomne zadanie by dziś trafić,z tego względu zagram dość bezpiecznie,ze zwrotem. Jak wspominałem aż takiej napinki jak przed meczem Lecha czy Celticku(gdzie też wszyscy rzucili się kompromitująco na dwójkę )dziś nie ma są jednak pewne nienaturalne symptomy faworyzowania Mariboru. Rzeczona analiza z meczu Lech-Wisła poniżej,prosiłbym o wirtualne wstawienie nazw klubów dzisiejszego meczu i jeszcze raz podkreślam że należy w stosunku do dzisiejszego typu zachować proporcje. A generalnie najważniejsze jest zdanie traktujące o tym że oprócz pisania analizy na typ Maribor,stawiacie taż pieniądze na Maribor.
&quot;Powoli robi się z tego meczu pewniak dnia dla mnie,więc postanowiłem zagrać.
Takie słowa że ktoś tam na 100 procent wygra,działają na mnie jak płachta na byka. Po prostu z obserwacji świata typerów wiem że jak ktoś jest czegoś pewny i z butom i pychom,bez szacunku do typu o tym mówi to z reguły kończy się to jego głupią miną. Wiem też po sobie że im bardziej jestem czegoś pewny tym częściej to nie wchodzi. Tu trzeba jednak zaznaczyć że muszą za tym iść duże pieniądze. Jeżeli coś postawimy tylko wirtualnie lub za małe pieniądze i jesteśmy tego pewni to to wchodzi,ale jeżeli jesteśmy czegoś pewni i stawiamy grubo to jest od razu wynik odwrotny. Więc żeby bardziej było zrozumiałe to co napisałem,liczę że prócz słów o tym jak to Lech dziś jest pewny,stawiacie też na niego dobre kwoty,jeżeli tak to X2 pewne&quot;. No może w pewnym momencie się troszkę zagmatwałem jednak co do meritum jestem pewny swego.
zwrot 0jk

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis ATP Toronto !
Godzina: 21:45
Spotkanie: Gasquet R. - Pospisil V.
Typ: Vasek !
Kurs: |2.50|
Buk: Unibet !
Idę tutaj w kierunku Vaska i spodziewam się po jego stronie bardzo dobrego meczu. Ostatnio można rzecz, że się trochę &#39;&#39;rozbrykał&#39;&#39; w debla, ale to dobrze bo nabierze doświadczenia i czekają go kolejne trofea w tym aspekcie. Dziś już na swoich śmieciach będzie gościł Francuza, który mimo nie zbyt silnego serwisu, jego wachlarz umiejętności potrafi być trudny do odbioru, dla przeciwnika. Jednak Vasek już dwa razy wygrał, na twardej z Francuzem i dzisiaj u siebie nie powinien przegrać. Posiada silny bity serwis na linię, bądź wyrzucający serwis na przeciwnika, jeśli tylko będzie kontrolował podanie, a wiem że na to go stać, to może zajść daleko, zwłaszcza że jest to dopiero pierwsza runda. Kurs idealny do zagrania. Podoba mi się u Kanadyjczyka, że u siebie jest bardzo nieustępliwy, pamiętam jego mecz z Isnerem kiedy ten robił z nim w TB bardzo dobre umiejętności. Wierze, że nie tylko kibice mu przyniosą dużo siły na ten mecz ale i sam on się mocno postawi Ryśkowi i przyniesie wygraną w tym meczu! Mecz już niedługo... :cool:
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 22-45
Spotkanie: Bacsinszky vs Ivanovic
Typ: Zwycięzca pierwszego seta 1
Kurs: 4,02
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
Już na dobre rozpoczęły się zmagania na kortach twardych w Montrealu. Pierwsze mecze już się zakończyły. Ciekawym z punktu widzenia typerskiego jest pojedynek rozgrywany na korcie Banque Nationale. Faworytką jest niezwykle piękna Serbka Ana Ivanovic. Była numer jeden światowego rankingu dobrze rozpoczęła zmagania na kortach twardych. Udział w turnieju w Stanford zakończyła na ćwierćfinale. Na jej drodze stanęła Amerykanka Serena Williams. Wcześniej pokonała Niemkę Lisicki i kwalifikantkę Zhao. Serbka posiada dobre warunki fizyczne, w karierze wygrała czternaście turniejów. Szwajcarka od momentu Wimbledonu nie grała. Teraz wróciła, i musiała wystartować w kwalifikacjach. Przetarła sobie szlaki w grach poprzedzających turniej główny. Wyeliminowała Oudin oraz rozstawioną z trójką Pliskovą. Obecnie sklasyfikowana jest na 82 miejscu. Timea w karierze wygrała jeden turniej. Jest zawodniczką praworęczną, w karierze wygrała jeden turniej. Nie ulega wątpliwości, że Serba jest faworytką, jednak pierwszy set może mieć różny bieg w zależności od wejścia w mecz. Myślę, że lepiej z tym sobie poradzi Szwajcarka i uważam, że warto może nie za duże pieniądze na nią zagrać-powodzenia
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom