Dyscyplina: Tenis WTA, Wimbledon
Spotkanie: A. Radwańska - M. Kirilenko
Typ: Rawańska -1,5 seta
Buk: PinnacleSports
Kurs: 1,83
Pisząc analizę zacznę możę od postu kolegi Van der Varta który pisze:
Zgadzam się, że Agnieszka w tym turnieju nie miała najtrudniejszych rywalek, ale no trudno tak chciał los i Radwańska w tych meczach nie dała żadnych szans przeciwniczką i zrobiła co do niej należy. Krakowianka dobrze się tu czuję idzie jak burza przez turniej, liczę na to, że utrzyma swoją bardzo dobrą formę i wygra dziś pewnie w dwóch setach, a potem już tylko Niemka w półfinale, daj Boże finał i może będzie w końcu triumf naszej tenisistki w Wielkim Szlemie ????
100
Spotkanie: A. Radwańska - M. Kirilenko
Typ: Rawańska -1,5 seta
Buk: PinnacleSports
Kurs: 1,83
Pisząc analizę zacznę możę od postu kolegi Van der Varta który pisze:
Nie wydaje mi się, żeby Agnieszka która rozegrała już tyle spotkań o najwyższą stawkę, wygrała tyle turniejów, teraz miała by się spalić psychicznie w pojedynku z Kirilenko. Już prędzej bym się martwił o Rosjankę no, ale ok. Według mnie właśnie Isia jest jedną z tych zawodniczek która psychike ma bardzo dobrze opanowaną i rzadko kiedy daje się ponieść emocją na korcie.Radwańska ma szansę osiągnąć życiowy sukces dochodząc do półfinału turnieju wielkoszlemowego, ale uważam, że ta świadomość będzie jej przeszkadzała w grze. Dla Rosjanki już ten ćwierćfinał jest najlepszym wynikiem więc teraz powinna zagrać na luzie i myślę, że do poprowadzi ją do zwycięstwa. Wydaje mi się, że Maria jest mocniejsza psychicznie, a właśnie psychika będzie kluczowa w tym pojedynku. Polka będzie miała ogromne ciśnienie i nie sądzę, aby sobie z tym poradziła tym bardziej, że po drugiej stronie będzie w końcu ktoś kto liczy się w rozgrywkach i kto na pewno nie będzie rozdawał tylu prezentów co dotychczasowe rywalki Radwańskiej.
Zgadzam się, że Agnieszka w tym turnieju nie miała najtrudniejszych rywalek, ale no trudno tak chciał los i Radwańska w tych meczach nie dała żadnych szans przeciwniczką i zrobiła co do niej należy. Krakowianka dobrze się tu czuję idzie jak burza przez turniej, liczę na to, że utrzyma swoją bardzo dobrą formę i wygra dziś pewnie w dwóch setach, a potem już tylko Niemka w półfinale, daj Boże finał i może będzie w końcu triumf naszej tenisistki w Wielkim Szlemie ????
100