>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy długoterminowe - zakłady h2h itp

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Ja nie wiem czy wy luzdie nie przegladacie ofert bukow ?? Tobet daje nam zarobic.
Typy na zawodnikow ze NIE strzela bramek w FAZIE GRUPOWEJ ( a wiec tylko w 3 meczach !!) . Oczywiscie zawodnik musi zagrac chociaz przez minute.
Sobiech 1,55 - promocja !!!!!!!! ( smiem twierdzic ze on nie zagra nawet minuty ale licze jednak ze Franc da mu wejsc na boisko a na 10min a strzelenie przez niego gola w takim czasie jest niemozliwe). Lewy, potem Brozek a Sobiech jest dopiero 3 w kolejnosci. W milenium na to samo 1,10 i to jest poprawny kurs...
Grosicki 1,45 - promocja !!!!!!!! - wiadoma jest niechec Smudy do Grosickiego. To samo co powyzej. Jesli zagra to moze kilkanascie minuty.
Di Natale 2,03 - Włoch w ogole nie gral w ostatnich meczach kadry wiec nagle ma zaczac w 1 skladzie i byc glownym napastnikiem ? Nie. Balotelli z Cassano to pierwsza para a on jest rezerwowym wiec ciezko bedzie na poczatku o bramke. Wlosi raczej nie zapewnia sobie awansu po 2 meczach wiec w 3 tez nie powinien dostac szansy od poczatku bo meczu nie bedzie mozna odpuscic.
Llorente 2,20 - jest Torres, jest Negredo, jest Mata z Silva na skrzydle wiec Fernando to dopiero ktorys w kolejce napastnik. Nie zdziwie sie jezeli w ogole nie zagra w pierwszych dwoch meczach. Jesli Hiszpanie po 2 meczach zapewnia sobie awans to moze dostanie szanse w 3 ale tez watpie. W towarzyskich ostatnio prawi w ogole nie gral...
Necid 1,75
Ten zawodnik prawie w ogole nie gral w kadrze w iostatnich meczach wiec tez watpie zeby nagle zaczal wychodzic w 1 skladzie i strzelac.

lewandowski 127

lewandowski

Użytkownik
Biorąc to wszystko pod uwagę gram następujący kupon za 50zł

Rosja 3.5 @ 1.70
Holandia 4.5 @ 1.75
Niemcy 4.5 @ 1.60
Chorwacja 3.5 @ 2.05
Szwecja 2.5 @ 1.55
Francja 3.5 @ 1.70
Stawka: 50 PLN
EWK: 1130,44 PLN

Bukmacher: STS!

FAZĘ GRUPOWĄ OGLĄDAM ZE SPOKOJEM ????

POZDRAWIAM MIKI9971
Bardzo przyjemny kupon jeśli jeszcze go nie puściłeś to proponuje go zagrać w efortunie ???? z tego co teraz patrzyłem grając te same zdarzenia AKO wyniesie @ 28.83

Do tych podanych przez Ciebie typów ciekawie wygląda jeszcze mniej niż 4.5 bramki Anglii która swoje problemy ma zawodnicy w kadrze nic specjalnego w ataku bryndza brak Rooneya przed dwa pierwsze mecze !! W sparingach z Norwegią jak i Belgią strzelali po 1 bramce i mniej niż 2.5 bramki Grecji którzy przedewszystkim postawią wszystko na obronę i będą liczyć na kontry , ale dla mnie Grecy to naprawdę jedną z najsłabszych ekip na tym turnieju ...

I wtedy mamy AKO @ 81.47 !!

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
KLASYFIKACJA STRZELCÓW (KTO LEPSZY) Totomix
F.Ribery - Nani 1 1.80
Nani w grupie śmierci będzie miał o wiele cięższą przeprawę niż Ribery, Riberry będzie miał dodatkowo szanse przy ewentualnych karnych , wolnych, a w Portugalii wiadomo kto będzie brylował przy stałych fragmentach... do tego Franck skuteczniejszy w tym sezonie 17 goli vs 10 Nani.
Czechy nie awansuje z grupy 1.70, kadra Pepików wypada blado, w moich oczach jedna z najsłabszych ekip na Euro, nawet w tak łatwiej grupie jak grupa A nie widzę większych szans dla Czechów.

K 33

kovalem

Użytkownik
U buków internetowych jeszcze nie patrzyłem, ale znalazłem kilka ciekawych typów w Totomixie.
Irlandia straci goli 5,5 więcej za 2,10 - moim zdaniem trzeba pobrać. Dlaczego ?
Jak dla mnie Irlandia najsłabszy zespół wgl na mistrzostwach. Mają w grupie Hiszpanów, Włochów i Chorwatów. Czyli raczej na awans nie mają szans.
Pierwszy mecz grają z Chorwatami, a Ci jeżeli chcą awansować, muszą wygrać wysoko. Stawiam w tym meczu 0-2, z Hiszpanami Irlandczycy raczej polegną 3-0. Włosi raczej będą z Chorwatami bić się o awans, czyli analogicznie będą musieli strzelić więcej goli.
Dania straci goli 5,5 więcej 1,90
To samo co z Irlandią. Grupa śmierci, raczej Duńczycy bez szans na awans ( a szkoda ). Na pierwszy ogień grają z Holendrami, którzy myślą o wygraniu Euro. Trener Pomarańczowych mówi o ofensywnym futbolu, czyli dużo goli. To samo tyczy się Niemców. A i Portugalczycy jeżeli chcą awansować muszą strzelać ( pewnie będą chcieli wygrać z Danią, a w ostatniej kolejce remisować z Holandią, co może dać im awans ). Także z całym szacunkiem dla Duńczyków, ale stawiam na fatalny bilans dla Nich.
Czechy straci goli 3,5 więcej 1,75
Polska grupa. Choć nie podoba mi się kilka decyzji personalnych w polskiej kadrze, jestem za Nimi. Tak więc Czesi do domu ;) Pierwszy mecz z Rosją, która jest faworytem grupy. Czesi w sparingach słabiutko, natomiast Rosjanie po 3-0 z Włochami mają świetne nastroje, napastnicy w formie, więc raczej wygrana Rosjan, pewnie 2-0. Grecja - Czechy - osobiście dawałbym tutaj remis 1-1, tak więc brakowałoby jednej bramki. Na koniec mecz Polska - Czechy, czyli Polacy pewnie będą musieli wygrać, by awansować, czyli na pewno coś stracą Czesi. Stawiam w poprzednich kolejkach, że Polska wygra z Grecją, porażka z Rosją, tak więc mecz o awans z sąsiadami i skromne 1-0.
Może nie wyszukane analizy, ale zakładam, że te drużyny będą dostarczycielami bramek.
Z innych ciekawych rzeczy można dawać :
Rosja 5,5 (mniej/więcej) pkt - więcej 1,90
Holandia 4,5 (mniej/więcej) pkt - więcej 1,60
Francja 4,5 (mniej/więcej) pkt - więcej 1,55
a na koniec jeszcze małe ryzyko, chociaż wiadomo, że gospodarzom lepiej sędziują
Czy w fazie grupowej Polsce zostanie przyznany rzut karny (tak/nie) tak - 2,30

julek 421

julek

Użytkownik
Na podstawie tego co wcześniej było napisane wyszedł mi taki kupon
kto lepszy w grupie? (kursy sts)
Francja - Ukraina 1 1.50
Włochy - Irlandia 1 1.30
Holandia - Portugalia 1 1.55
Polska - Grecja 1 1.55
Rosja - Czechy 1 1.52
ako 6.26

Naprawde ładnie to wyląda. Skazując Irlandie na kompletną porażke Włosi nie powinni mięc problemy by by wyżej przecież to Drużyna przymierzana do 2 miejsca zaraz po Hiszpani nawet zakładając że Włochy nie wyjdą z gr to i tak bez problemu powinni się znaleźć przed Irlandią. Holandi to mój faworyt tych mistrzostw i liczę na wygranie przez nich myśle że nie będzie problemu z wyprzedzeniem Portugali. Polska - Grecją tą pare można analogicznie porównać do Włochy - Irlandia. Rosja to także mój faworyt to zwycięstwa grupy. :cool:

bo86bo 16,9K

bo86bo

Użytkownik
Soltysiao dał mi do myślenia i przejrzałem oferte Tobet i znalazłem perłe...
Will/will not get booked in Group stage
Daniel Agger Will get
2.70
Tobet
Zawodnik Liverpoolu nie grzeszy spokojną grą ;) a zakład na to,że dostanie kartkę podczas fazy grupowej to mega promocja, chciałem połączyć to z tym,że Necid nie strzeli ale nie można... więc decyduje się jedynie na singla.
Dania zagra z Holandią, Portugalią i Niemcami a więc faulować kogo będzie miał obrońca Liverpoolu ???? W tym sezonie w PremierLeague miał on 6 kartek. Co o tym myślicie?!
Fuck! WZB już zmieniło kurs na brak awansu Czechów z grupy z 1.70 na 1.45 :/ nie zdążyłem pograć.
Kolejny zakład mój to:
WZB Milenium
De Rossi-Roben 2
Anglia-Francja kto dalej? 2
kurs:3.61
stawka: 2/10

crystalis 56

crystalis

Użytkownik
Kto lepszy w grupie D?
Francja - Ukraina 1.55 10/10 Totomix
Analiza chyba zbędna. Ukraina najsłabsza drużyna w grupie D, jedna z najsłabszych drużyn całego turnieju. Jedyny argument to własne boisko ale ono i tak na niewiele się zda. Francuzi dla mnie faworyci do wygrania grupy, mocny skład. Myślę że nawet Szwedzi ugrają przynajmniej punkt z Ukrainą.

Kapszti // Podaj buka, bo w innym razie usuwamy post

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Francja - Ukraina 1.55 10/10
Podawaj buka.........

Unibet wzowil zaklady na strzelcow a wiec jeszcze ako bo za duzo zamrozilem w tobecie.
Fabregas 0 bramek 2,75 ( tobet 1,35 w grupowych hehe)
Giraud 0 bramek 2,80 ( rezerwowy bo przeciez grac bedzie Benzyna mimo dobrego sezonu w Montpellier nie wroze mu bramki w Euro)
Carroll 0-1 bramek 1,65 ( w tobecie 1,90 ale ze nie strzeli zadna a tu mamy zapas 1 ) - 1 bramka to max tego zawodnika po tragicznym sezonie w Live..
ako 12,7 i chyba pewniejsze niz strzelanie kto wyjdzie a kto nie. oczywiscie jak ktos ma kapital to niech gra solowki ;).

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Francja - Ukraina 1.55 10/10
Jaki bukmacher ?
Typ , a właściwie kurs warty ryzyka. Sytuację Francuzów bardzo fajnie opisał Robson w tym poście http://forum.bukmacherskie.com/f361/typy-dlugoterminowe-zaklady-h2h-itp-76831-2.html#post2894197 , tu każdy trąbi Hiszpania czy Niemcy jako mistrzowie Europy ale Francuzi od dawien dawna chyba nie mieli takiego kolektywu. Co może Ukraina ? Właściwie nie wiadomo , ale najmocniejszy argument bukmacherów przy wystawianiu ego H2H był fakt , że Ukraina to gospodarz bo więcej argumentów to ja nie widze.

S 0

skowron9

Użytkownik
Lewandowski over 1,5 gola w turnieju. Buk: Pinnacle Kurs: 2,05.
Typ po części patriotyczny, po części wykalkulowany. Moim zdaniem warto zaryzykować. Lewy jest obecnie w życiowej formie. Przyjmując pesymistyczny wariant będzie miał trzy mecze na wykazanie się. W bundeslidze Lewy strzelał średnio 0,65 gola na mecz. Jeżeli założymy, że zachowa skuteczność, możemy oszacować liczbę bramek: 0,65*3=~2. Poza tym Lewandowski jest zdolny do strzelenia kilku bramek w jednym meczu nawet z trudnym przeciwnikiem, co pokazał chociażby w meczu z Bayernem w pucharze Niemiec. Być może Lewy nie będzie miał takiego wsparcia ze strony kolegów jak w Borussi, jednak nasi grupowi przeciwnicy to drużyny podobnej klasy co nasza reprezentacja.

bartek1878 3

bartek1878

Użytkownik
Krótko i treściwie:
Miro Klose over 1,5 2,13 Pinn
Podstawowy napastnik reprezentacji Niemiec, który na każdym turnieju takiej rangi gra bardzo dobrze, kilka razy utarł się o króla strzelców. Loew zapowiedział już, że będzie pierwszym napastnikiem, także taki kurs myślę bez problemu powinien wejść.
Karim Benzema over 1,5 1,794 Pinn
Benzema w gazie, wczoraj z Estonią 2 bramki na luzie, w reprze będą grać ewidentnie na niego także, 2 bramki na spokojnie powinien strzelić.
Grecja under 3,5 gola 1,75 Betway
No tu nic innego jak promocja nie da się napisać. Na to samo zdarzenia na innych bukach kursy 1,44-1,51. Typ już kilkukrotnie wcześniej opisany.

muerte007 0

muerte007

Użytkownik
Przepraszam, że być może zaśmiecam temat jednak wydaje mi się, że odpowiedź na moje pytanie będzie pomocna wielu osobom. Otóż, u jakich bukmacherów internetowych można kumulować wydarzenia z awansem drużyny z grupy? Dla przykładu na betclick nie mogę zagrać kuponu na awans jednocześnie Polski i Niemiec z grupy... Nie stawiam u wielu buków, a zakładanie ich w celu sprawdzenia jest troche czasochłonne. Nie mam też za bardzo pomysłu jak to sprawdzić.

Pozdrawiam.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Ktory buk zalicza to ze pilkarz nie strzeli jesli wejdzie np tylko na 5 minut ? Kiedys ziemniaki jednak z tego zrezygnowaly chyba i tylko fortuna. A moze ktos z internetowych ?

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
To i ja zapytam o łączenie. Wiecie w którym buku można łączyć zakłady H2H lub H2H top-scorer?
Próbowałem w Tobecie, ale tam pojedynczego H2H nie można łączyć z żadnym innym zdarzeniem...
Ok, widzę, że w naziemnych można. Ale toto-mix ma ubogą ofertę H2h top-scorer, Fortuna nie ma jej w ogóle. Milenium też nie błyszczy jakoś specjalnie.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
To i ja zapytam o łączenie. Wiecie w którym buku można łączyć zakłady H2H lub H2H top-scorer?

Próbowałem w Tobecie, ale tam pojedynczego H2H nie można łączyć z żadnym innym zdarzeniem...

Ok, widzę, że w naziemnych można. Ale toto-mix ma ubogą ofertę H2h top-scorer, Fortuna nie ma jej w ogóle. Milenium też nie błyszczy jakoś specjalnie.
Myślę, że jest to możliwe w fortunie ;) Ale to ziemniak ;) więc jak uważasz ;)

D 609

donbagino

Użytkownik
Ja na Euro skupiam się przede wszystkim na długoterminowych. Tobet oferuje zakłady na kartki zawodnika w fazie grupowej, a więc teoretycznie 3 szanse. Wybrałem kilku agresywnych zawodników:
1. Marcin Wasilewski, kurs 1,72 - znamy Wasyla, że nie przebiera w środkach, według mnie przynajmniej 1 żółtko murowane
2. Raul Meireles, kurs 1,85 - mój &quot;ulubieniec&quot;. W tym sezonie w Chelsea mnóstwo kartek, gra bardzo agresywnie w odbiorze.
3. Sergio Ramos, kurs 1,85 - temu to i czerwień się zdarza nierzadko, myślę że żółtko to już w meczu z Włochami może zobaczyć
4. Philippe Mexes, kurs 1,65 - podobnie jak z Ramosem, bardzo ostro grający obrońca
5. van Bommel, kurs 1,4 - kurs niski, ale i ryzyko małe. Van Bommel często popełnia głupie faule, do tego lubi &quot;wymienić uwagi&quot; z sędzią :)
6. De Rossi, kurs 1,5 - gracz o temperamencie podobnym do Meirelesa, walczak. Włosi już w 1-wszym meczu w grupie zagrają z Hiszpanią tak więc sporo biegania ich czeka i spodziewam się wielu fauli w środku pola, m.in ze strony de Rossiego
7. De Jong, kurs 1,40 - o tym zawodniku wypowiadać się nie będę, brutal boiskowy.
Popieram też typy na &quot;nie strzeli w fazie grupowej&quot; na Sobiecha i Grosickiego, chociaż kursy już spadły. Na lewej Smuda wystawiać będzie Rybusa, więc Grosik za dużo nie pogra.
Podzielam zdanie wielu na temat Irlandii - osobiście zagrałem że będzie najniżej w grupie (1,72 w bet365).

bo86bo 16,9K

bo86bo

Użytkownik
Znalazłem ciekawy typ ale chciałbym go z kim przedyskutować, mianowicie...
Zagra najwięcej minut na Euro i mamy:
Ilicevic (Chorwacja)
Ibrahimovic 2.25
Ignashevich (Rosja) 1.65
Zastanawiam się czy nie lepiej postawić na Rosjanina bo moim zdaniem jego ekipa zajdzie dalej na Euro a on sam jest podstawowym zawodnikiem kadry.
Do tego ciekawie wygląda zakład na to kto więcej strzeli bramek:
Balotelli
Benzema 2.00
Bendtner
Wiadomo,że Francja będzie grała głównie z Karimem, coś mówi sie o kontuzji Balotelliego a Dania raczej nic znaczącego nie ugra.

Ciekawie przedstawia się zakład na to,że Anglia nie dojdzie do półfinału, niby żaden wielki kurs ale 1.30 zawsze nad podbicie AKO będzie ;)
No i zastanawiam się co lepiej zagrać czy na to,że Roben strzeli 2 lub więcej czy może,że Giroud nie strzeli w ogóle?
Co myślicie na ten temat?!

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Grupa A
1.-Rosja, 2.-Polska @5.00 bet365

Sporo osób z tego co widzę obstawia po dość mizernym kursie ~1,70, że Polska wyjdzie z grupy. Jako, że jestem optymistą, też wierzę w awans. Szansę oceniam jednak 50/50, więc kurs 1,70, to żadne value. Co do tego, kto wygra naszą grupę nie mam najmniejszych wątpliwości. Piłkarsko Rosja jest o kilka klas lepsza od pozostałych zespołów w grupie. Polska przy odrobinie szczęścia powinna zająć premiowane awansem 2 miejsce. Zatem w moim odczuciu o wiele lepiej jest postawić na taką kolejność w grupie 1.Rosja, 2.Polska. Jeśli Polska wyjdzie z grupy, to niemal na pewno z drugiego, a nie pierwszego miejsca. Dlatego wolę zagrać po kursie @5.00 na taką kolejność niż po marnym kursie sam awans Polski.

Grupa D
Ukraina odpadnie w fazie grupowej @1.50 bet365
Szwecja wyjdzie z grupy @2.62 bet365
1.-Francja, 2.-Szwecja @10.00 bet365

W grupie D przewiduję bezproblemowy awans Francuzów i walkę o 2 miejsce pomiędzy Anglią i Szwecją. Francja po ostatnim blamażu na MŚ w RPA zmontowała bardzo fajną ekipę, która może wiele zwojować. Z wyjściem z grupy nie powinno być najmniejszych problemów. Moim zdaniem nie ma szans, żeby Ukraina wyczołgała się z takiej grupy. Piłkarsko są zdecydowanie najsłabsi. Nie mają bramkarza. Kurs 1.50, na to, że Ukraina pożegna się z turniejem w fazie grupowej biorę z pocałowaniem ręki. W obliczu ogromnych problemów kadrowych Anglików, o czym pisane było już wielokrotnie, spore szanse na awans ma Szwecja.

Drużyna, która strzeli najmniej bramek w turnieju – Grecja @8.00 bet365
Kurs warty ryzyka. Najsłabsza drużyna w najsłabszej grupie. Grecy grają ultradefensywny antyfutbol. W eliminacjach strzelili najmniej bramek spośród wszystkich finalistów. Nie zdziwię się, jak nie strzelą nawet 1 bramki.

W 606

wanderlei

Użytkownik
Skręciłem taki oto kuponik, za 10zł możemy miec w dwa dni 130zł
(GRUPA A) Polska - Grecja, 1 @ 2.00
(GRUPA A) Rosja - Czechy, 1 @ 2.15
(GRUPA B) Holandia - Dania, 1 @ 1.60
(GRUPA B) Niemcy - Portugalia, 1 @ 1.90
Kurs: 13.07
Po prostu faworyci tych meczów i faworyci do wyjscia z grupy.
I daje ręcę odciąć że nie będzie 4 jedynek ....
Nie ma szans na to aby tak lekko to weszło jak na to wygląda , gdzies będzie remis bo było by to zbyt proste i za duzo ludzi by powygrywało...
Zawsze tak jest i im dłużej będziesz w bukmacherce siedział tym wieksze bedziesz miał przekonanie do tego co piszę pomimo że nie popieram tego żadnym argumentem sportowym

Do góry Bottom