buleczka
Forum VIP
Nie wiem, ty chyba tylko mecze Arsenalu oglądasz albo jesteś ich kibicem, pewnie stąd wynika takie wychwalanie Sancheza i niechęć do Kane'a. Sanchez miał bardzo dobrą pierwszą część sezonu, ale w drugiej jest na drugim planie. Większą rolę w drużynie odgrywają Cazorla i Giroud. Poza tym ty piszesz, że "jeśli będzie miał dobrą końcówkę", szkoda tylko, że to może nie mieć znaczenia, bo głosowanie odbywa się przed zakończeniem sezonu, gdzieś pod koniec kwietnia, także może sobie w końcówce nastrzelać nawet 20 bramek i to niczego nie zmieni.Jak gra Kane to ja doskonale wiem, obawiam sie ze nie ty nie masz pojecia jak graja inni...Sanchez gra lepiej i na niego jest kurs 13 to moze byc value jak bedzie mial dobra koncowke z Arsenalem, kurs na Kane jest smiesznie niski biorac pod uwage jego umiejetnosci.
Po raz kolejny głupoty piszesz, bo już ci wcześniej udowodniłem, że pozycja ligowa nie ma znaczenia w wyborze piłkarza, ale ty dalej swoje. John Terry kiedyś dostał tę nagrodę, a jakoś nie zdobywał spektakularnych bramek, nie asystował, nie robił rajdów i nie dryblował. Dla ciebie to, żeby dostać nagrodę to piłkarz musi robić to co wymieniłeś i koniecznie grać w klubie z TOP4, bo nie ma żadnych szans. Odnośnie Bale'a to powiedz kiedy dał on Tottenhamowi LM? Tottenham wywalczył awans do LM, ale Bale wtedy jeszcze niewiele znaczył, w dodatku grał jako lewy obrońca. Później dwukrotnie wygrał nagrodę i jakoś Tottenhamowi za każdym razem nie dawał nic oprócz LE. Po raz kolejny podkreślam, że jest to plebiscyt na najlepszego piłkarza grającego w lidze angielskiej, a nie plebiscyt na najlepszego piłkarza w TOP4.Pozycja ligowa w gros przypadkow decyduje o tej nagrodzie.Zeby byc wyjatkiem trzeba sobie na to zasluzyc efektownym stylem gry, dryblingiem, rajdami, asystami, spektakularnymi golami itd.jak w przypadku Bale'a.Zreszta Bale dawal Tottenhamowi wczesniej LM byl juz uznana gwiazda a tu mowa o chlopaczku co nie moze dac Ligi Europy bo dostaje lomot na Old Trafford 3:0 i dopiero zalicza debiut w przecietnej reprezentacji LOL.Ginola wygral przynajmniej League Cup dal puchary, wybor Kane'a bylby komiczny, a ze nie glosuja angielscy dziennikarze to trudno tego oczekiwac.
Moim zdaniem główni kandydaci to Kane i Hazard. Pomiędzy nimi rozegra się walka o nagrodę.