>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by zilzil

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Na dzisiaj do obu spotkań FA Cup dorzucam jeszcze Milan z Sieną oraz skoki ;)
Swansea-Arsenal Obie ekipy potrafią zaskakiwać, Swansea ostatnio ledwie zremisowała ze znajdującym się w kryzysie AV, Arsenal dzięki sędziemu i Szczęsnemu uratował remis ze Świętymi. Dla Arsenalu raczej ostatnia szansa na zdobycie pucharu jakiegoś w kraju. W Capital One Cup już nie grają, na mistrzostwo szans praktycznie nie mają. Żeby wygrywać muszą strzelać gole. Z przodu mają ciekawych grajków więc duża szansa na kolejne gole.
Swansea gra u siebie a to dodatkowy handicap. Powinni też coś strzelić.
Ostatni mecz to 5 bramek w sumie więc BTS powinno wejść.
Mansfield-Liverpool Ostatnia kolejka BPL to przełamanie Liverpoolu i druga wygrana z rzędu. W tym sezonie jeszcze tak nie potrafili. Mansfield to zespół grający w Konferencji Narodowej---&gt;5 liga. Jeśli tylko nie będzie jakiś dzień dla Mansfield a L&#39;pool nie zagra 15 garniturem to AH -2 powinien wejść z palcem w ....
AC Milan- SienaDrogę do gry w LM czas zacząć! Nie wróżę większych szans w starciu z Barceloną choć całym sercem jestem za Rossonerich. Jeśli nie uda się wygrać LM.... pozostaje walka o TOP3. Strata 8 punktów do Fiorentiny(3msc) nie powinna być taka straszna. Po fatalnym początku sezonu zaczęli się poprawiać. W tej chwili jest to 7 miejsce i aby awansować wyżej muszą wygrywać takie mecze jak dzisiejszy. Siena to ostatni zespół ale gdyby nie ujemne punkty na starcie to byliby na +/- 15 miejscu. Na wyjazdach trzeci zespół od końca. Milan powinien ich spokojnie ogarnąć jak Pescarę czy Regginę. Stephen trochę ostatnio obniżył loty i to właśnie dzisiaj ma ogromną szansę na kolejne gole.
Swansea-Arsenal | BTS | 1.61 | Bet365
Stawka: 20j
Wygrana: 32,2j

Mansfield-Liverpool(-2AH)| 1,975 | Bet365
AC Milan-Siena | El Shaaravy strzeli gola | 1.90 Bet365
AKO: 3,75
Stawka: 10j

Bischofshofen | K.Stoch TOP 4 | 2,40 | Bwin
Stawka: 15j
Wygrana: 36j

Anders Jacobsen- Gregor Schlierenzauer | 1 | 1.85 | Bwin

Zaraz podam statystyki za 1.tydzień...

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Statystyki za okres 01.01.2013-06.01.2013​

Kupony podane: 13
Kupony trafione: 9
Kupony nietrafione: 4

Typy podane: 15
Typy trafione: 10
Typy nietrafione: 5

Wkład: 183j
Wygrana: 282,77j
Zysk: 99,77j

Yield: 54,5%

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Spotkanie: Bahrajn- ZEA(-1)
Witam!!
Na jutro konkretne uderzenie z grubej rury. Druga runda fazy grupowej rozgrywek o puchar Zatoki. Mecz pomiędzy gospodarzem turnieju a pretendentem do awansu do półfinału z 1. miejsca.
Mimo, że mecz rozegrany zostanie na Stadionie Narodowym w Bahrajnie ja uważam, że faworytem są zawodnicy ZEA. Są w dobrej formie, w 1.meczu odprawili Katar 3-1. W ostatnich 5 meczach pojedynkowali się jeszcze z Jemenem (2-0 i 3-1), Estonią 2-1 oraz właśnie z Bahrejnem 6-2. Wszystkie mecze wygrane, 4 z nich 2 golami. Wiadomo, mecze Towarzyskie nie oddają emocji związanych z Turniejem. Nawet tak małym jak PZ.
Bahrajn w ostatnich 5 meczach wygrał z Gwineą 3-0, remisował z Omanem i Burkina Faso 0-0 oraz przegrywał z Omanem 1-0 i Syrią po karnych. Forma trochę niestabilna.
H2h przemawia również za ZEA. Choć grali oni tylko 4 mecze, 2 ostatnie wygrały ZEA, jeden remis i jedna wygrana Bahrajnu. Właśnie te 2 ostatnie mecze wygrane przez ZEA
3-1 i jak w/w 6-2 dają trochę do myślenia. Typ może i szalony ale nie bez szans powodzenia,
pozdrawiam zilzil
Bahrajn- ZEA(-1) | 2 | 5,25 | Bwin
Stawka: 5j
było blisko xD

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Witam!!!
Na jutro wybrałem Skoki, odbywające się na naszej skoczni im. Adama Małysza.
Niestety skocznia jest miernie przygotowana do zawodów rangi mistrzowskiej. Jest dziwnie wyprofilowana, zawodnicy po przeleceniu 125m z trudem mogą wylądować telemarkiem, wypłaszczenie z bruzdami śniegu. Dziś dodatkowo popsuło się urządzenie pokazujące ilość punktów danych przez sędziów. Zdecydowanie więcej problemów niż w Zakopanem. Ale do dopiero dziewiczy konkurs więc wszystko przed nami.
Tak czy inaczej liczmy na dobre sportowe widowisko. W konkursie zobaczymy 9 Polaków. Największe szanse, zresztą słusznie, daje się Stochowi i Kotowi. Swoje może zrobić również Kubacki.
Kamil wygrał II trening skokiem na odległość 133m, później zrezygnował z kwalifikacji. Kwalifikacji, które wygrał Kot. Kubacki ostatecznie zajął miejsce 4. To są nasi w tej chwili najlepsi zawodnicy i to od ich dyspozycji będzie załeżał mój typ. Na przeciw nich Jacobsen, Bardal czy Hilde. Jacobsen w kwalifikacjach skoczył 126m, Hilde 129,5 a Bardal 131. Właśnie tego ostatniego obawiam się najbardziej. Lubi skakać w Polsce i stać go na naprawdę dużo. Jednak patrząc ogólnie to szanse myślę są wyrównane. Kamila stać na podium, Jacobsena jakoś na nim nie widzę ;) Myślę, że typ warty grania i z dużymi szansami na powodzenie,
pozdrawiam zilzil
PŚ Wisła | Czyj zawodnik wyżej sklasyfikowany? Norwegia/Polska| 2.10 | Bwin

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia- Premier League
Spotkanie: Stoke- Chelsea
Typ: 1x
Kurs: 1,90
Buk: Bet365
Analiza:
Witam!!!
Krótko dlaczego dzisiaj na Britannia Stadium ma paść remis. Do znudzenia już powatrzane---&gt; Stoke jest jedynym zespołem ze wszystkich zawodowych lig w Anglii, który do tej pory nie przegrał na własnym stadionie. Dzisiaj powinien wg mnie być właśnie kolejny już remis. Dlaczego? Chelsea to wielka niewiadoma, równie dobrze mogą rozbić gospodarzy 3-0 i równie dobrze sami mogą tyle przegrać. Jednak skład Chelsea jest lepszy, przynajmniej na papierze od gospodarzy. W BPL co prawda ostatnie 3 mecze wygrywali: Sunderland, Norwich i Everton ale seria ta powinna być krótsza. Z Evertonem mieli wiele szczęścia, powinien być wtedy podział punktów. Everton miał dużo pecha po prostu. Stoke w tym sezonie zdobywał punkty u siebie z Arsenalem, ManCity czy z Liverpoolem. Solidna drużyna, nie grająca pięknego futbolu ale skuteczna w obronie.
Dodając do tego prawdopodobną nieobecność w szeregach gości Terry&#39;ego i Cecha oraz pewną absencję Romeu, Obi Mikela i Mosesa, Stoke stoi przed kolejną szansą na zdobycz punktową na własnych śmieciach,
pozdrawiam zilzil
stawka: 15j
forum straaaaaaasznie się muli, nie wiem czy tylko mi ale gdy próbowałem zalogować się na 3 (!) różnych komputerach i tablecie było to samo, coś złego się dzieje chyba. I tak już od kilku dni...

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Udinese- Fiorentina | over 3,5 gola | 3,25 | Bet365
Wygrana: 32,5j

Witam!!!
Dziś serwuję wam typ z Serie A. Na Stadio Friuli Udinese podejmować będzie Fiorentinę. Gospodarze zajmują 9 pozycję w lidze. Goście są lepsi i plasują się na 5 pozycji. Róźnica między nimi to 8 punktów.
W ostatnich 5 meczach na Stadio Friuli padło łącznie 18 bramek, w 3 z 5 padał over 3.5.
Ostatnie 5 spotkań Violi na wyjeździe to w sumie również 18 bramek i również w 3 meczach pokryty został over.
Oba zespoły przyzwyczaiły nas do dużej ilości bramek w swoich meczach, nie inaczej powinno być i dzisiaj. Co prawda h2h nie przemawia za moim typem bo na ostatnie 5 spotkań na Friuli padło 14 bramek (tylko ligowe mecze) i 2 razy pokryty został over. Więcej bramek pada na Stadio Artemio Franchi ale to już zupełnie inna para kaloszy. Ja na dzisiaj zdecydowałem się grać over 3,5,
pozdrawiam zilzil

Dodatkowo daję jeszcze typy na BPL i Serie A:
ManU- Liverpool | BTS | 1,50 | Bet365
Arsenal- ManCity | BTS | 1,57 | Bet365
AKO: 2,36
Stawka: 20j

No po prostu nie wyobrażam sobie w tych meczach małej ilości bramek. Wiemy jakimi siłami w ofensywie dysponują wszystkie te kluby. ManU---&gt; RvP, Rooney, Chicarito...;
Liverpool---&gt; Suarez, Sturidge; Arsenal---&gt;Podolski, Walcott, Giroud; ManCity---&gt; Dżeko, Aguero, Nasri. Kto jeszcze nie zaopatrzył się w browarki na mecze ma niewiele czasu. A czuję, że będzie się dużo działo xD
Parma- Juventus | 2 | 1.73 Bet365
Sampdoria- Milan | BTS | 1.80 Bet365
AKO: 3,11
AKO: 15j

To by było chyba wszystko na dzisiaj

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Statystyki za okres 01.01.2013-14.01.2013
Kupony podane: 21
Kupony Trafione: 11
Kupony Nietrafione: 10
Typy podane: 27
Typy Trafione: 14
Typy Nietrafione: 13
Wkład: 298j
Wygrana: 349,47j
Zysk: 51,47j
Yield: 17,27%

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Na pierwszy ogień idzie spotkanie derbowe pomiędzy WHU a QPR. Gospodarze już tak nie błyszczą jak w połowie rundy jesiennej, obniżyli troszkę loty i plasują się na 11. miejscu. Zdobyli 26 punktów z czego 18 zdobyli na Boleyn Ground. Ostatnie 5 spotkań na tymże właśnie stadionie to 2 zwycięstwa (Chelsea 3-1 i Norwich 2-1), remis(Stoke 1-1) oraz 2 porażki(Liverpool 2-3 i Everton 1-2). Suma bramek 17 ---&gt;śr. na mecz 3,4.
QPR okupuje ostatnie miejsce w tabeli, dorobek 14 punktów z czego 6 na wyjazdach.
Ostatnie 5 spotkań w delegacji to 1 zwycięstwo (Chelsea 1-0), 2 remisy (Sunderland 0-0 i Wigan Athletic 2-2) oraz 2 porażki (ManU 3-1 i Newcastle 1-0). Suma bramek 10 ---&gt;śr. na mecz 2. Ostatnie miarodajne spotkanie odbyło się w Pażdzierniku na Loftus Arena i zakończyło się wygraną WHU 2-1.
Jak pisałem WHU obniżyło trochę loty a QPR wprost przeciwnie. Jak do tej pory nie przegrali jeszcze w tym roku. Cóż, mam nadzieję że dziś zejdą z boiska pokonani. Świetny mecz na przełamanie dla gospodarzy i im gorąco kibicuję,
pozdrawiam zilzil
WHU- QPR | 1 wygra i over 2,5 gola | 3.25 | Bwin

RPA- Wyspy Zielonego Przylądka | 1 | 1,57 Bet365
Brema- Borussia Dortmund | 2 | 1.65 Bet365
AKO: 2,59
Stawka: 12j

Juventus- Udinese | over 2,5 gola | 1,72 | Bwin
Palermo- Lazio | over 2,5 gola | 2,1 | Bwin
AKO: 3,6
Wygrana: 36j

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy- Serie A
Spotkanie: AS Roma- Inter Mediolan
Typ: 1 wygra a w meczu over 3,5 gola
Kurs: 3,60
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam!!!
Po wczorajszym niepowodzeniu z BPL dziś czas przenieść się na półwysep Apeniński i ruszyć do Rzymu. Mecz pomiędzy Romą a Interem zawsze należy do meczów wyczekiwanych przez kibiców nawet gdy kluby te nie są w formie. W tym sezonie jednak dyspozycja nie jest aż tak zła jak była rok temu. Teraz Inter zajmuje miejsce 4 ze stratą 10 pkt do lidera z Turynu a Roma plasuje się dwie pozycje niżej i traci już punktów 16.
O ile Scudetto moim zdaniem jest już przesądzone o tyle oba kluby muszą walczyć o europejskie puchary.
Dlaczego Roma dzisiaj ma wygrać? Drużyna prezentuje się solidnie na własnym obiekcie, seria 4 kolejnych zwycięstw w tym z Milanem 4-2, duuużo goli pada bo aż na 5 spotkań jest ich 24!! Prawie 5 bramek na mecz. To już jest odnośnie typu na over. Jednak chyba najważniejszym czynnikiem przemawiającym za gospodarzami są... goście. Z zespołu, mającego passę 6 kolejnych wygranych spotkań na wyjeździe, z nie byle ogórkami typu Milan czy Juventus przyszła seria 4 kolejnych przegranych. Co jeszcze bardziej bolące w 3 ostatnich meczach bez strzelenia gola. Jak na tak klasowy zespół jest to niewybaczalne. Dzisiaj powinni przełamać swą niemoc strzelecką ale moim zdaniem będzie to za mało by pokonać dobrze grających gospodarzy.
Tak więc liczę na ładne widowisko z dużą ilością bramek i końcowym zwycięstwie zespołu gospodarzy,
pozdrawiam zilzil
Roma- Inter | 1 &amp; over 3,5 goli | 3,60 | Bwin
Zauważyłem, że typowanie włoskiej i angielskiej idzie mi relatywnie dobrze więc spróbujemy coś właśnie z w/w lig.
Chelsea- Arsenal ; Tottenham- ManU ---&gt; Znów się szykuje szlagierowa niedziela w lidze. I znów skłaniam się do grania BTS w obu tych meczach. Ostatnio zawiódł Arsenal, dzisiaj mam nadzieję, że nie zawiedzie nikt. Każdy zespół powinien coś strzelić, jeśli tak się nie stanie to będzie to duża niespodzianka. Demba Ba, Torres i cała linia pomocy praktycznie w Chelsea, Walcott, Giroud, Podolski u Kanonierów. Dempsey, Bale, Defoe w Tottenhamie i Rooney, Kagawa, RvP w ManU. Po takich grajkach można się spodziewać wielu bramek i dlatego znów idę w BTS.
Chelsea- Arsenal | BTS | 1,53 | Bet365
Tottenham- ManU | BTS | 1,61 | Bet365
AKO: 2,47
Milan- Bologna---&gt; Nie miałem możliwości obejrzenia meczu Milanu z Sampdorią ale z tego co słyszałem dobrze, że go nie oglądałem. Jak ktoś napisał w jakiejś analizie TD, Milan gdy nie jest faworytem gra bardzo dobrze. Z kolei gdy to on jest stawiany w roli faworyta już tak ładnie nie jest. I dzisiaj jest właśnie stawiany w roli faworyta.
Dziś jednak zaryzykuje i zagram na czyste zwyciestwo gospodarzy, moim zdaniem powinni się w końcu obudzić z zimowego latargu i zgarnąć pełną pulę.
Milan- Bologna | 1 | 1,50 | Bet365
Stawka: 40j

Do góry Bottom