>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by zilzil

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #30
Nalbandian- Soderling | 1 | 1.95 ✅ 2-1
Berdych- Dolgopolov | 1 | 1.20 ✅ 2-1
stawka: 15 PLN

wygrana: 35.1 PLN
zysk: 20.1 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Polonia Warszawa- Legia Warszawa [ Polonia strzeli- 1.35 ]

Mecze derbowe rządzą się swoimi prawami. Często pada zaskakujący wynik. Jutro takie derby odbędą się w naszej stolicy. Jak do tej pory to jest hit rundy jesiennej sezonu 10/11. Dlaczego wybieram typ, że obie strzelą? Ano tym, że w jednej jak i drugiej nie brakuje dobrych (na poziomie ekstraklasy ^^) napastników. Na pewno dużym znakiem zapytania jest forma Legionistów. W końcu to ich pierwszy mecz ligowy, Polonia natomiast już jeden mecz rozegrała (2-0 z Górnikiem w Zabrzu). Martwi tylko to, że kilku podstawowych graczy obu ekip nie zobaczymy na boisku, za sprawą niedawnego meczu reprezentacji Polski z Kamerunem. Czarne koszule bez Daniela Gołębiewskiego i Adriana Mierzejewskiego (strzelił gola na 2-0 Górnikowi). Z kolei Legia gra bez Arura Jędrzejczyka ( 2 gole strzelone Arsenalowi), Macieja Iwańskiego ( 1 gol Arsenalowi) oraz Antolović. Jak widać to Legioniści są bardziej osłabieni. Polonia ma kim strzelać ( Sobiech, Smolarek) i powinni zdobyć w tym meczu co najmniej jednego gola.

Kupon #32
Polonia Warszawa- Legia Warszawa | Polonia strzeli | 1.35 ✅ 3-0
Dordrecht- Cambuur | 12 | 1.22 ✅ 0-1
Laval- Metz | 1x | 1.30 ✅ 1-0
stawka: 30 PLN
wygrana: 64.23 PLN
zysk: 34.23 PLN

Kupon #33
Laval- Metz | 1x | 1.30 ✅ 1-0
Istres- Tours | 1x | 1.36 ✅ 1-0
Le Havre- Ajaccio | 1x | 1.20 ✅ 2-0
stawka: 20 PLN

wygrana: 42.43 PLN
zysk: 22.43 PLN

No no, nie powiem szczęście się jak na razie nie zapeszając trzyma ;) oby tak dalej. Spodziewałem się, że Polonia może zrobić coś zaskakującego ale żeby z odwiecznym rywalem 3-0, tego się nie spodziewałem. Debiut gol Smolarka w Ekstraklasie. Polonia potwierdza aspiracje na tytuł mistrza,
pozdrawiam zilzil

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #34
Tottenham- Manchester City | 1x | 1,36 ✅ 0-0
Brest- Auxerre | x2 | 1.33 ✅ 1-1
Ajax- Vitesse | Ajax powyżej 1.5 gola | 1.18 ✅ 4-2
stawka: 40 PLN

wygrana: 85.37 PLN
zysk: 45. 37 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #35
Nadal- Murray | over 9.5 gema w 1. secie | 1.66 ⛔ 3-6
Federer-Djoković | over 9.5 gema w 1. secie | 1.66 ⛔ 6-1

strata: 20 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #36
Benfica-Academica | 1 | 1.18 ⛔ 1-2
CSKA Moskwa- Anzi Makchankala | 1 | 1.28 ✅ 4-0
Szachtar Donieck- Karpaty Lwów | 1 | 1.20 ✅ 1-0
stawka: 60 PLN

strata: 60 PLN

-------------------------------------------------

Post 1. zaktualizowany o nowe statystyki.

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #37
Germania(+5)- Bayern Monachium | 1 | 2.35 ✅ 0-4
stawka: 100 PLN
wygrana: 235 PLN
zysk: 135 PLN

Witam!!!
Śmiać mi się chce gdy widzę ten handicap. Bayern wielki faworyt tego meczu nie przegra. Van Gaal wystawi odmłodzoną kadrę, da pograć zawodnikom, którzy nie grają na co dzień. Bayern w swoich 1. meczach 1. rundy Pucharu Niemiec chyba nigdy nie wygrał różnicą aż 5 bramek. Stać zawodników z Germanii na strzelenie co najmniej 1. gola, ponieważ wszyscy piłkarze mocno się zmobilizują, gdyż nie zawsze się gra z jedną z najlepszych drużyn Europy. Tak więc w meczu Bayernu raczej nie zobaczymy takiego Robbena czy Ribery&#39;ego. Van Gall da pograć młodym, będą chcieli się jakoś zaprezentować ale na wygraną większą niż 3 bramki nie ma co liczyć. Jak dla mnie spora promocja, warto trochę grubiej pocisnąć,
pozdrawiam zilzil

akarin 0

akarin

Forum VIP
Chyba nawet nie muszę Ci porządnie udowadniać, ze nie masz racji co do składu.
Luis van Gaal znany jest z tego, że traktuje takie mecze poważniej niż może się wydawać. Obejrzał nawet dwa spotkania Germani.
Pierwsza sprawa: nie zagrają na pewno Robben, Olic, Buyten i Breno, wszyscy kontuzjowani. Poza tym gra obecnie najmocniejsza kadra. Pytanie tylko czy zagra Kroos, który w żadnym sparingu nie miał okazji grać, a jest przewidziany na środek, w roli Mullera z poprzedniego sezonu.
Bayern jest na początku sezonu znacznie lepiej przygotowany z tego względu, że każdy już się zna, nie ma problemów zapoznawczych z taktyką van Gaala, co było choćby widać w Superpucharze Niemiec, gdzie po zaledwie 5 dniach treningu wszystko funkcjonowało po staremu, nawet bez odpowiedniego przygotowania szybkościowego. Dlatego nie spodziewam sie takich problemów jak sezon temu.
I jeszcze raz powtarzam, zagra najmocniejsza kadra, zobacz skład z przed roku, wtedy też Bayern wyszedł pierwszą jedenastką (na tamten moment pierwszą).

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Chyba nawet nie muszę Ci porządnie udowadniać, ze nie masz racji co do składu.
Luis van Gaal znany jest z tego, że traktuje takie mecze poważniej niż może się wydawać. Obejrzał nawet dwa spotkania Germani.

Pierwsza sprawa: nie zagrają na pewno Robben, Olic, Buyten i Breno, wszyscy kontuzjowani. Poza tym gra obecnie najmocniejsza kadra. Pytanie tylko czy zagra Kroos, który w żadnym sparingu nie miał okazji grać, a jest przewidziany na środek, w roli Mullera z poprzedniego sezonu.

Bayern jest na początku sezonu znacznie lepiej przygotowany z tego względu, że każdy już się zna, nie ma problemów zapoznawczych z taktyką van Gaala, co było choćby widać w Superpucharze Niemiec, gdzie po zaledwie 5 dniach treningu wszystko funkcjonowało po staremu, nawet bez odpowiedniego przygotowania szybkościowego. Dlatego nie spodziewam sie takich problemów jak sezon temu.
I jeszcze raz powtarzam, zagra najmocniejsza kadra, zobacz skład z przed roku, wtedy też Bayern wyszedł pierwszą jedenastką (na tamten moment pierwszą).
Trafna analiza, ale ja jeszcze coś powiem. W tym samym artykule Van Gaal powiedział, że Germania jest typem drużyny, która ponad ofensywe stawia sobie murowanie dostępu do bramki. Może nie tak dosłownie to powiedział ale można tak wywnioskować. Powiedział, że ciężko się gra z takimi drużynami. I ma rację. W trakcie pisania tego postu jest 42&#39; meczu i wynik 0-0 choć cały czas Bayern atakuje. Zadziwiające jest jednak, że gospodarze mają do tej pory tylko 1 żółtą kartkę. Niby jest jeszcze jedna połowa ale prawdopodobieństwo że Bayern strzeli w niej 5 bramek więcej niż gospodarze jest dość niskie. A warto jeszcze dodać, że te ataki Bawarczyków są &quot;frontalne&quot; i mogą łatwo paść ofiarą kontry. Ja jednak wierzę że Germania z handicapem wygra,
pozdrawiam zilzil

e: 44&#39; i gol dla Bayernu, strzelec Klose.
e: ehh...45&#39; i Ribery na 2-0 ;///
e: No fakt, nie wiedziałem dokładnie kto będzie grał, do tego info doszedłem już po postawieniu kuponu.

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #38
Flora Tallin(-1)- Sillamae Kalev | 1 | 2.75 bwin ✅ 4-2
stawka: 50 PLN

wygrana: 137.5 PLN
zysk: 87.5 PLN

Analiza:
Witam!!!
Kolejny handicap. Też się zdziwiłem jak zobaczyłem ten kurs. Jak wiemy zespoły z Tallinu rządzą Estonią, czyli Flora i Levadia. Flora wygrywa swoje mecze kilkubramkową różnicą więc dziwi bardzo kurs na ten handicap. W ogóle dziwi kurs na zwycięstwo gospodarzy, waha się w granicach 1.66. Samo zwycięstwo Flory jest bardzo prawdopodobne a jeśli zwycięstwo jest prawdopodobne to jest również bardzo prawdopodobne zwycięstwo co najmniej dwoma golami. Dlaczego? Wystarczy spojrzeć na ostatnie 3 mecze u siebie Flory; 5-0, 6-3, 6-0 robią wrażenie. Może rywale nie byli z najwyższej półki ale o podobnym poziomie do ich jutrzejszych rywali. Kolejny argument &quot;za&quot; Florą jest taki że na 4 mecze u siebie z Kalevem wszystkie wygrali co najmniej 2 bramkami.
31/10/2009 Meistriliga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 4:0
28/07/2009 Meistriliga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 4:1
09/08/2008 Meistriliga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 7:1
12/04/2008 Meistriliga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 4:0
To także robi wrażenie. Moim zdaniem mecz zakończy się wynikiem ok. 4-0 lub 4-1. Typ ma bardzo duże szanse powodzenia i polecam go zagrać,
pozdrawiam zilzil

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #39 Tobet
GKS Tychy- Górnik Wałbrzych | 1 | 1.33 ⛔ 0-0
Polonia Nowy Tomyśl- Ruch Zdzieszowice | 2 | 1.45 ✅ 0-1

strata: 30 PLN

e: No i moja peFFka zawiodła ;/// Tego typu byłem bardziej pewny niż drugiego. Zapomniałem, że to polska liga i drużyna z czołówki może u siebie &quot;zremisować&quot; z przedostatnią drużyną ^^

e: no rzeczywiście. moja pomyłka. Dzięki za zauważenie ;)

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #40 betsafe
Bayer Leverkusen(-3)- Tavrija Sevastopol | remis | 4.10 ✅ 3-0

wygrana: 82 PLN
zysk: 62 PLN

Witam!!!
Szczerze to właściwie pod wpływem snu postawiłem ten typ. Wczoraj śnił mi się Ballack jak zdobywa gola i wynik 3-0. Także więc głównie snem się kierowałem pry wyborze typu. Ale do rzeczy. Aptekarze to drużyna o klase jeśli nawet nie o dwie lepsza od Krymczan. Teoretycznie w optymalniejszej formie powinni być Ukraińcy ponieważ ich sezon ligowy się już rozpoczął (6 kolejek) ale patrząc na ich wyniki trudno doszukać się jakichś plusów. Początek ich sezonu to totalny klops, a jeśli do tego dodać mecz o superpuchar Ukrainy z Szachtarem zakońcony wynikiem 7-1 to już w ogóle masakra. Niby potem było lepiej ale to nie jest ten sam zespół co rok temu. Bayer kilka meczów predsezonowych rozegrał. Na 6 spotkań wygrał 5 i raz zremisował. Rywale co prawda nie z najwyższej półki, raczej takiej bardzo słabej. Jednak ostatnio pokazali się moim zdaniem z bardzo dobrej strony w Pucharze Niemiec. Bynajmniej nie chodzi mi o wygraną 11-1 ale o sam fakt, że do meczu z o wiele słabsym zespołem wystawili swoją najlepszą ekipę. Rzadko się takie coś zdarza. Bayer w okienku złowił bardzo ciekawy transfer, mianowicie powrót do Niemiec (tym razem do Bayeru) Michaela Ballacka, który wyleczył już kontuzję. Zagrał już nawet w sparingu 90 minut z jakąś niemiecką drużyną. Wiadomo powrót po kontuzji zawsze jest trudny ale taki mecz do doskonała okazja do przypomnienia sobie jak sie strzela gole. Nawet jesli ta sztuka mu się nie uda to zawsze mogą go wyręczyć Kiessling czy powracający do przyzwoitej formy strzeleckiej Holmes.
Kolejny plus na korzyść Aptekarzy jest taki że w niedzielę mają swój pierwszy mecz w Bundeslidze i od razu rzuceni na głęboką wodę. Mecz z Borussią Dortmund na wyjeździe do najłatwiejszych należeć nie będzie więc w takim meczu jak dziś muszą złapać już wiatr w żagle i poczuć trochę rytmu meczowego. Jak dla mnie ten mecz zakończy się wynikiem 3-0 lub 4-0 dlatego szansa na wejście mojego typu wynosi 50%. Tavrija będzie cieniem Aptekarzy i będą tylko pryglądać się ich akcjom i golom, których mam nadzieję strzelą o 3 więcej niż goście, początek o 18.30, polecam zagrać ten typ za jakieś drobne, ot tak żeby się lepiej oglądało,
podrawiam zilzil

Kupon #41 bet365
Borussia Dortmund(-2 AH)- Karabach Agdam | 1 | 1.90 ✅ 4-0
Liverpool(-2 AH)- Trabzonspor | 1 | 2.20 ⛔ 1-0

strata: 30 PLN

Kupon #42 bet365
Sturm Graz- Juventus | 2 | 1.70 ✅ 1-2
Timisoara- Man City | 2 | 1.53 ✅ 0-1

wygrana: 78.03 PLN
zysk: 48.03 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #43 bet365
Dnipro(-1.5)- Lech | 1 | 2.15 ⛔ 0-1
stawka: 50 PLN

strata: 50 PLN
W Lechu nie zagra praktycznie cała normalna obrona tj. Wojtkowiak, Gancarczyk i Bosacki. Dodatkowo w sumie najlepszy piłkarz aktualnie Peszko. W meczu nie obacymy Rudnevsa oraz Wichniarka (uraz mięśnia przywodziciela). Wśród tylu absencji Lech nie ma prawa wygrać. Dnipro u siebie z reguły gra bardo dobrze i myślę, że dzisiaj wygra 2 bramkami. Mecz moim zdaniem zakończy się 2-0. Warto zagrać, kurs bardzo dobry,
podrawiam zilzil

e: Mieszane uczucia; z jednej strony żal błędnego typu z drugiej jednak strony cieszę się ze zwycięstwa Lecha.

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #46 bwin
Bayern- Wolfsburg | któraś drużyna 2 golami- TAK | 4.0 ⛔ 2-1

strata: 20 PLN

Witam!!!
Szanse żeby wchodziły takie typy są większe niż handicapy ileś tam bramkowe. Dlaczego? Ano dlatego że zawsze może się zdarzyć jakaś niespodzianka i faworyt przegrywa mecz. Wtedy jest jeszcze szansa na to że ta druga ekipa, potencjalnie słabsza, może wygrać. Ale dość już o szansach. W tym meczu faworytem są gospodarze. Słusznie biorąc pod uwagę mecz o Superpuchar Niemiec, w którym pokonali Schalke. Nie uwzględniam tutaj meczu z Germanią gdyż no nie łudźmy się nie byli oni jakimś dobrym zespołem. Jednak na inauguracje sezonu przyjdzie im się zmierzyć z Wilkami z Wolfsburga. Aktualny mistrz i mistrz z sezonu 08/09. Hit kolejki. Takie mecze są bardzo trudne do obstawiania gdyż nie ma się pojęcia w jakiej aktualnie formie jest dany zespół. Oczywiście można coś tam wnioskować po meczach towarzyskich czy jak w przypadku tym po meczach w I rundzie Pucharu Niemiec. Niespodzianka może być, podobnie było w eszłym sezonie. Bayern w pierwszej kolejce bodaj zremisował z &quot;Wieśniakami&quot; co było nie lada sensacją. VfL z kolei ograł VfB Stuttgart 2-0. Nic nie powiem o składach, o wzmocnieniach bo to wszystko już ktoś wyżej ładnie opisał więc bez sensu byłoby powtarzanie. Jednak muszę coś powiedzieć o powracającym po wypożyczeniu Toni Kroosie. Ten zawodnik ma załatać dziurę po Robbenie na czas jego kontuzji. Jego postawa na mundialu bardzo mi się podobała, zwłaszcza w meczu z Hiszpanią, dał bardzo dobrą zmianę (chyba za Trochowskiego) i nieco ożywił Niemców. Mógł nawet zdobyć bramkę ale fenomenalnie jego strzał obronił Cassilas. Ale mundial to nie liga i nie wiadomo jak będzie się sprawował. W Pucharze strzelił gola Germanii, podobno ładnie woleja. Jeśli chodzi o Wilków to najgroźniejszymi żądłami są król strzelców z ubiegłego sezonu Edin Dżeko (skubany dobry jest, w Fifie mam go w Milanie i wymiata ), brazylijczyk Grafite- mistrz ze zwycięskiego sezonu Wolfsburga, Zvjezdan Misimowić. Widać że głowny trzon ofensywny to Bośniacy. Dlatego myślę, że któreś z tych &quot;żadęł&quot; może ukąsić Butta. Jeśli popatrzeć na historię meczów na Allianz-Arena to na ostatnie 5 spotkań zawsze wygrywali gospodarze. 2 mecze kończyły się 2 bramkowym zwycięstwem jednej z ekip. Myślę że padnie tutaj wynik oscylujący w granicach 3-0 lub 3-1. Początek meczu o 20.30,
pozdrawiam zilzil

Kupon #47 bet365
Polonia Warszawa- Zagłębie Lubin | 1 | 1.50 ✅ 2-1
stawka: 70 PLN

wygrana: 105 PLN
zysk: 35 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #48 bwin
Arsenal- Blackpool | 1 | 1.16 ✅ 6-0
Ajax- Roda | 1 | 1.14 ✅ 3-0
wygrana: 132.24 PLN
zysk: 32.24 PLN

Kupon #49 bet365
Birmingham- Blackburn | 1 | 2.25 ✅ 2-1
stawka: 40 PLN
wygrana: 90 PLN
zysk: 50 PLN

Kupon #50 gamebookers
Birmingham- Blackburn | 2-1;3-1;4-1 | 5.25 ✅ 2-1
wygrana: 105 PLN
zysk: 85 PLN

Kupon #51 bwin
Inter- Roma | 1 | 1.91 ✅ 3-1

wygrana: 57.3 PLN
zysk: 27.3 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #53 bwin
Brasov- Unirea Urziceni | 1 | 1.90

Moją analizę można znaleźć w TD.

Kupon #54 bwin
Fram- Selvoss | 1 | 1.60
Keflavik- Stjarnan | 2 | 3.70

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Witam wszystkich!!!
Postanowiłem znowu reaktywować temat ;) Miałem to zrobić we wrześniu, kiedy wróciłem z banicji na tymże forum ale jakoś tak zeszło... Mam nadzieję na same ✅ . Liczę również na was, na waszą konstruktywną krytykę, uwagi, spostrzeżenia ;)

Do góry Bottom