>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by zilzil

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Manchester City- WBA | 1 | 1.40 ✅

Stawiam na faworyta tego meczu. City jest drużyną o klasę lepszą choć ostatnio im trochę idzie jak po grudzie. Ostatnie 5 meczów (włącznie z pucharem) to 2 wygrane, 2 porażki oraz 1 remis. To jak na drużynę, która walczy o podium w lidze, która została uznana przez Historyków Futbolu za najlepszą w ubiegłej dekadzie, jest słabo. W lidze w 3 ost spotkaniach tylko 4 punkty. U siebie z Wilkami 4-3, porażka w delegacji z Aston Villa oraz remis w Birmingham 2-2. Teraz przychodzi czas na przełamanie. Mecz u siebie z WBA jest świetną okazją na poprawienie morale w drużynie, oraz na postraszenie lokalnego rywala. Mam przeczucie, że w tym meczu gospodarze zepną pośladki i gładko wygrają ten mecz 3-0 bądź 4-0. Taka psychologiczna gra przed meczem z ManU. WBA jeszcze nie jest w strefie spadkowej, mają 2 punkty przewagi i jeden mecz zaległy, więc ten mecz raczej odpuszczą. Nie mają większych szans a w głowie mają mecz następnej kolejki, w którym grają z WHU o &quot;6&quot; punktów.
Tak jak już napisałem, Man City ma coś do udowodnienia, chcą wygrać wysoko, dla WBA ten mecz nie ma większego znaczenia.

Wolverhampton- Manchester United | 2 | 1.44 ⛔
Co tu dużo pisać... Faworyt, ManU, to lider Premier League. Wolves to drużyna okupująca ostatnie miejsce w lidze. Wiadomo, że łatwo nie odpuszczą tego meczu. Ostatni raz w lidze zdobyli punkty z Chelsea, wygrali wtedy 1-0 ale jak wiadomo Chelsea była wtedy w głębokim dołku.
Od tej pory przegrali 3 mecze ( City, Liverpool, Bolton). Manchester powinien wygrać, myślę, że jedną bramką, dlatego odradzam granie na handicupy ;) Myślę, że spotkanie zakończy się wynikiem 0-1

Kupon #1
Manchester City- WBA | 1 | 1.40 ✅
Wolverhampton- Manchester United | 2 | 1.44 ⛔
stawka: 50 PLN
ew. 100,8 PLN
Strata: 50 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #2
Thomas Morgenstern- Andreas Kofler | 1 | 1.6 ⛔
Manchester City- WBA | 1 | 1.4 ✅
stawka: 30 PLN
ew. 67,2 PLN

Strata: 30 PLN
Kupon #3
Kamil Stoch- Manuel Fettner | 1 | 1.65 ✅
Washington Capitals- Tampa Bay | 1 (razem z dogrywką i karnymi) | 1.9 ✅
stawka: 20 PLN
ew. 62,7 PLN
Zysk: 42.7 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #4
Pittsburgh Steelers(+3)- Green Bay Packers | 1 | 1.83 | Bwin ⛔
ew. 36.6 PLN
Strata: 20 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #6
Toronto Maple Leafs- Atlanta Thrashers | 2 | 2.54 | Bwin ⛔
stawka: 10 PLN
ew. 25.4 PLN
Strata: 10 PLN

Kupon #7
Calgary Flames- Chicago Blackhawks | over 5.5 | 2.00 | Bwin ⛔
ew. 40 PLN

Kupon #8
Detroit Red Wings- New York Rangers | 1 | 1.84 | Bwin ✅
Vancouver Canucks- Ottawa Senators | 1 | 1.62 | Bwin ✅
ako: 2.98
stawka: 15 PLN
ew. 44.7 PLN
Zysk: 29.7 PLN

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Argentyna- Portugalia | x | 3.10 | Bwin ⛔ 2-1
Spotkanie odbędzie się w Genewie, więc Argentyńczycy muszą przylecieć do Europy a to z reguły dobrze nie służy. Można powiedzieć, że to starcie Messiego z Ronaldo, dwóch uznawanych za najlepszych na świecie. Ogólnie, moim zdaniem lepiej wygląda zespół z Ameryki Południowej, grają ładnie dla oka ale to nie jest najważniejsze. Mają silniejszą kadrę. Jeżeli Ronaldo będzie grał tak jak przyzwyczaił nas w trakcie MŚ w RPA to Portugalia raczej na pewno przegra. Ale jeśli zagra trochę mniej egoistycznie to jest szansa na remis. Ten mecz dla zawodników Paulo Bento jest cyklu przygotowawczego do eliminacji Mistrzostw Europy, ale podejrzewam, że nie zabraknie serca Portugalczykom. Argentyna z kolei czeka na lipcowe Copa America, i ten mecz jest również dla nich bardzo ważny.
Argentyna gra bez Teveza, Aguero oraz kontuzjowanego Higuaina. Szczególnie brak tego pierwszego jest bolesny, pamiętamy bowiem jego świetny występ przeciwko WBA. Sądzę, że mecz zakończy się remisem 1-1 bądź 2-2

Hiszpania(-1)- Kolumbia | 1 | 1.48 | Bwin ⛔
1-0
Na Santiago Bernabeu Mistrzowie Świata zmierzą się Kolumbią. Pierwszy mecz Hiszpanów w tym roku. Mają szansę przerwać fatalną jak na Mistrzów passę nie wygranej od 3 meczów. Okazja ku temu jest świetna. Hiszpanie praktycznie w najmocniejszym składzie. Co prawda nie ma Puyola i Fabregasa ale i bez nich są faworytem tego spotkania i każdy wynik inny niż wygrana co najmniej 2 bramkami będzie niespodzianką. Kurs na &quot;1&quot; jest zbyt mały, żeby go grać. Wole handi. Jak wspominałem, Hiszpanie w najmocniejszym składzie, Kolumbia z kolei bez swojego superstrzelca Falcao. Hiszpanie stać na wygraną nawet większą niż 3-4 golami. Myślę, że typ spokojnie wejdzie, dlatego gram go grubo.
Francja- Brazylia | x | 3.10 | Bwin ⛔ 1-0

Dlaczego gram remis? Ano dlatego, że w kadrze Brazylii zabrakło Lucio i Maicona, jednych z najlepszych defensorów na świecie. Co prawda nie wiem kto ich zastąpi ale na pewno nie będzie to zawodnik ich klasy. Francja bez Nasriego i Valbueny. Ogólnie Francja pod wodzą Blanca gra coraz lepiej, a przede wszystkim stabilniej. Mecz na Stade de France gdzie Brazylia jeszcze z Francją nie wygrała, ba nie zdobyła nawet gola. Pierwszy raz grali w finale MŚ 98&#39;, jak wiemy Francuzi wygrali 3-0. Później, bo w 2004 grali towarzysko i padł remis 0-0. Kolejnym brakiem w Brazylii jest Kaka. Dopiero wraca do siebie po kontuzji. Brazylia jakoś ostatnio do mnie przemawia, niby grają ładnie czegoś mi u nich brakuje. W ubiegłym roku wygrywali 3-0 z Iranem i 2-0 z Ukrainą co czymś niesamowitym nie jest. Polegli z Argentyną 0-1. I to w sumie był wyznacznik ich formy. Francja z kolei przegrała z Białorusią co było sporą niespodzianką, potem pokonali Rumunów, Bośniaków i Luksemburczyków (wszystkich po 2-0) a na koniec na Wembley Anglików 2-1. Obie ekipy jeszcze nie są na swoim najwyższym poziomie, więc ciężko jest przewidzieć wynik. Ja jednak stawiam na remis, z powodu braków w defensywie Canarinhos.
Polska- Norwegia | 1 | 2.80 | Bwin ✅ 1-0
Różnica w rankingu FIFA jest ogromna, ok. 60 miejsc. Dziwi mnie trochę tak wysokie miesce w tymże rankingu Norwegów. No niby pokonali Francuzów ale wiemy jak grali w czasie letnim. Potem Portugalczyków u siebie 1-0. Nie wiem czy wtedy Portugalia nie grała bez swoich najlepszych zawodników ale głowy sobie nie dam uciąć. Potem wymęczone zwycięstwo z Cyprem i porażka z Chorwacją. Jak na drużynę z drugiej dziesiątki rankingu to szału nie robi. Polska... hmm... co można powiedzieć o Polsce... Jest nieprzewidywalna, potrafią wygrać z WKS, potrafią zremisować z Bośnią i z Ekwadorem. Jutro wystąpią w najsilniejszym obecnie składzie. No gdyby Boenisch był zdrowy to ten skład byłby silniejszy. Na pewno ciężko będzie się grało z Norwegami ale liczę na naszych.

Kupon #9
Hiszpania(-1)- Kolumbia | 1 | 1.48 | Bwin ⛔ 1-0
stawka: 100 PLN
ew. 148 PLN
Strata: 100 PLN
Kupon #10
Niemcy- Włochy | 1 | 1.75 | Bet365 ⛔ 1-1
stawka: 50 PLN
Strata: 50 PLN
Kupon #11
Kupon #12
Kupon #13
stawka: 30 PLN
Zysk: 54 PLN

Kupon #14
Holandia- Austria | 1 | 1.30 | Bwin ✅ 3-1
stawka: 70 PLN
Zysk: 21 PLN
Kupon #15 Taśma
Hiszpania(-1)- Kolumbia | 1 | 1.48 | Bwin ⛔ 1-0
Holandia- Austria | 1 | 1.30 | Bwin ✅ 3-1
ako: 51,77
stawka: 7 PLN
ew. 362.39 PLN
Strata: 7 PLN
e: no cóż... kiepski dzień... Mistrzowie Świata tylko 1-0 choć grali w najmocniejszym składzie... Niemcy stracili gola w 81&#39;, Portugalia z karnego straciła w 90&#39;, Francja pokazała klasę... Jedynie Holandia i o dziwo Polska nie zepsuły.

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #1
Villareal- Lazio | Obie strzelą? TAK | 1.62 Bwin 69&#39; 2-1
Cordoba- Sevilla | 2 | 1.55 Bwin 80&#39; 1-3
Ako: 2.51
stawka: 20 zł
zysk: 30.2 zł

Kupon #2

Porto- Lyon | bramki: ilość parzysta czy nieparzysta? PARZYSTA | 1.83 Bwin (1-2)
stawka: 12 zł
strata: 12 zł
Bilans: 18.2 zł

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Powrót do typowania uważam za udany, zielono jest a to najważniejsze. Na jutro zastanawiam się nad meczem Valerenga- Liverpool, na gospodarzy ale to dopiero jutro,
pozdrawiam

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Póki co jest bardzo Ok, Valerenga prowadzi 2-0 a w końcu się na nich zdecydowałem i zagrałem ;D
Kupon #3
Hereford- Bolton | 2 | 1.50 Bwin (0-3)
Monako- Boulogne | 1 | 1.60 Bwin (0-0)
Ako: 2.4
stawka: 20 zł

strata: 20 zł

Kupon #4
Braunschweig- Bayern(-2.5AH) | 2 | 3.55 Bet365 (0-3)
stawka: 15 zł
zysk: 38.25 zł
Bilans: 36.45 zł

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kupon #7
Panathinaikos-Odense | 1 | 1.62 Bwin (3-4)
Shamrock Rovers- Kopenhaga | under 2.5 | 1.70 Bwin (0-2)
Ako: 2.75
stawka: 15 zł
strata: 15 zł

Kupon #8
Panathinaikos-Odense | under 2.5 | 1.65 Bwin (3-4)
Shamrock- Kopenhaga | x | 3.60 Bwin (0-2)
Ako: 5.94
stawka: 7 zł

strata: 7 zł
Bilans: 41.45 zł

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Śmiać mi się chcę gdy piszę takie posty jak ten typu &quot;Postanowiłem reaktywować temat xD&quot;. Jakoś nigdy dłużej się nie utrzymywałem i po nagłym natchnieniu dzielenia się typami z wami i systematycznym udzielaniem się na forum, robieniu statystyk jakoś zawsze dopada mnie znużenie ;) Mam nadzieję, że będzie teraz inaczej i dłużej się utrzymam z tematem, życzcie powodzenia. Na starcie mam 100j i zobaczymy co z tego wyjdzie. A i gram w Bwin oraz Bet365. Zaraz 1 Typ/Kupon,
pozdrawiam
ManCity-Stoke |1-0;2-0;3-0 |2.55 | Bwin
Stawka: 15j
Wygrana: 38,25j

Moja analiza w TD

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Kolejny typ również pochodzi z Premiership. Spotkanie Southampton vs Arsenal wg wielu ludzi powinno zakończyć się wieloma bramkami. No bo obie drużyny dużo w ostatnim meczu strzelały i dużo traciły, bo Arsenal na fali i powinni wygrać a Southampton u siebie grają i powinni strzelić gola. Czy tak na pewno będzie? Nie jestem do końca przekonany. Arsenal na wyjeździe jest drużyną trochę nieprzewidywalną i ciężko jest trafić z typem gdy grają na wyjeździe. W ostatnich 5 spotkaniach na wyjeździe tylko 2 razy pokryto over 2,5. Ciekawsze jest jednak to że ostatnie 5 gier Southampton u siebie to pokrycie overa w 0 meczach. Tak to prawda, nie strzela się zbyt dużo bramek.
Ja bym nie ryzykował grania na over jak to robi 3/4 tego forum bo jak pisałem równie dużo a nawet więcej przemawia za underem. Nawet h2h przemawia za underem, na 5 spotkań rozgrywanych na St. Mary&#39;s Stadium w 3 padł under. Dlatego też postanowiłem zagrać na under 2,5 gola,
pozdrawiam

Southampton- Arsenal | under 2,5 gola | 2.20 | Bet365
Stawka: 10j
Wygrana: 22j

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Po jakże udanym początku typowania w 2013 roku pora na dalsze tak dobre zakłady.
Dziś pod nóż wziąłem mecz na Stamford Bridge gdzie Chelsea podejmować będzie ostatnie w tabeli QPR. Goście do tej pory zdobyli 10 punktów w 20 meczach i tylko cud uchroni ich przed spadkiem. Grają fatalnie, w tym sezonie zdobyli na wyjazdach tylko 3 punkty (3 remisy) i aż 7 razy przegrywali. Od ponad roku nie są w stanie wygrać w delegacji, taka angielska Jagiellonia. Jagiellonia w końcu jednak wygrała a w QPR na to się nie zanosi. Na pewno nie wygrają jutro. Tego jestem właściwie pewny. Oglądałem mecz Everton- Chelsea, oba zespoły grały naprawdę zawody na wysokim poziomie. Właściwie Chelsea powinna zremisować bo Jelavić 2 razy trafił w słupek/poprzeczkę ale nie umniejsza to Chelsea. Nie mają się czego teraz wstydzić. Widać, że po kryzysie jeszcze za kadencji Di Matteo nie ma śladu. Właściwie to od KMŚ forma tylko rośnie. Benitez poukładał na swój sposób drużynę i widać efekty.
QPR ostatnio dostało łomot u siebie z Liverpoolem. Byli totalnie zdominowani i mieli szczęście, że skończyło się tylko na 3-0. Nie widać światełka w tunelu dla tej drużyny, podejrzewam że zawodnicy wiedzą że czas się żegnać z Premiership.
Co ciekawe jednak, QPR w ciągu tego roku nie przegrywa wyżej niż 2 golami. Wyjątek stanowiła... Chelsea, która na SB pokonała ich aż 6-1. Kto wie, być może jutro powtórzy ten wynik. Widać, że są na fali. Dlatego w ciemno pobieram typ na zwycięstwo gospodarzy w obu połowach, są po prostu o co najmniej 2 klasy lepszym zespołem,
pozdrawiam zilzil
Chelsea- QPR | Chelsea wygra obie połowy | 2.20 | Bwin
Stawka: 20j

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
No niestety żeby za dobrze nie było musi pojawić się czerwień w typach. Teraz widzę, że QPR prowadzi więc beka z Chelsea gruba się szykuje. Oglądałem pierwszą połowę to gospodarze wyglądali słabiutko. Co z tego, że oddali ok.10 strzałów jak celny był może 1 góra 2. Dużo niedokładności po obu stronach, żałuję że postawiłem przed meczem ale cóż, bywa i czerwono.
The Blues z taką grą z najsłabszą drużyną w lidze i to w dodatku na SB i przegrywać(83 minuta w tej chwili)??? No coś tu nie gra. Jeśli utrzymają taki &quot;poziom&quot; to sukcesem będzie granie w LE a o LM mogą zapomnieć.
Propsy dla tego kto grał w kierunku QPR.
Oferta na jutro słaba z piłki, być może zapożyczę jakiś typ z innej dziedziny. W piątek mecz Zaragozy z Betisem ale chyba go odpuszczę. Powracam ze swoimi własnymi typami najprawdopodobniej w sobotę dopiero. Może jednak wymyślę coś ciekawego na biegi albo skoki narciarskie ale to dopiero jutro,
pozdrawiam

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
WHU-ManU | minuty, w których padną gole- over 160 | 2.20 | Bet365 łącznie 199 wyszło
Wygrana: 44j

Witam!!!
Jak już tradycyjnie, w pierwszy weekend stycznia podczas gdy inne ligi europejskie powracają do gry po przerwie świąteczno-noworocznej, kluby angielskie grają w III rundzie pucharu FA. Na dziś spotkanie moim (zapewne większej części użytkowników tego forum również)zdaniem najciekawsze spotkanie tegoż pucharu.
Mecz na Boleyn Ground powinien obfitować w dużą ilość sytuacji bramkowych a co za tym powinno iść, również w sporo goli.
W meczach na stadionie gospodarzy pada średnio w lidze ok.3 bramek na mecz. Goście na wyjazdach notują średnią ok. 4 bramek na mecz. Czyli jak już widać, w meczach z udziałem tych drużyn pada dość duża liczba bramek.
Po drugie, na ostatnie 5 spotkań na Boleyn Ground przypada 17 bramek---&gt; 3,4 na mecz.
Ostatnie 5 wyjazdów ManU to 19 bramek---&gt;3,8 na mecz.
Widać, że &quot;forma&quot; bramek na mecz obu ekip jest wysoka i dość równa.
Po 3, H2h:
Ostatnie 5 spotkań na Boleyn to 18 bramek---&gt;3,6 na mecz.
Ostatnie 3 spotkania na Boleyn to 14 bramek---&gt;4,6 na mecz.
Ostatnie 5 spotkań ogólnie (i na Boleyn i na Old Trafford) to 15 bramek---&gt;3 na mecz.
Podając te suche statystyki chciałem pokazać, że jak te drużyny grają ze sobą to można się spodziewać sporo goli, najmarniej 3.
Teraz tylko liczyć na dość późne bramki.
Najwięcej bramek gospodarze strzelają w przedziałach: 30&#39;-45&#39; oraz 75&#39;-90&#39;.
Goście: 60&#39;-75&#39;
Dużo rzeczy przemawia za moim typem, dodać można jeszcze do tego &quot;magiczną&quot; 90 minutę, w której Czerwone Diabły lubią zdobywać gole to szansę oceniam na dobre 80%,
pozdrawiam zilzil

e: Dodatkowo jeszcze kilka typów, które powinny być bez niespodziewajek, również z FA Cup. Ten weekend odpuszczam inne ligi. Jednak nawet taka przerwa jak te 2 tygodnie co były może znacząco wpłynąć na drużynę, wole sobie na spokojnie obejrzeć przeanalizować grę i dopiero coś myśleć o graniu.
Manchester City(-1,5)- Watford | 1 | 1.52 | Bet365
Tottenham(-1,5)- Coventry | 1 | 1.55 | Bet365
AKO: 2,36
Stawka: 12j
Wygrana: 28,32j

Wigan- Bournemouth | 1 | 1.75 | Bet365
Stawka: 10j

Bolton- Sunderland | remis | 3.50 | Bet365
Stawka: 6j
Wygrana: 21j

To by było na dzisiaj tyle. Oprócz ostatniego typu, który jest raczej &quot;na czuja&quot; wszystkie inne da się racjonalnie wytłumaczyć ;)
e: Cóż mogę powiedzieć, oby więcej takich dni ;)

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Witam!!!
Po dłuższym zastanowieniu postanowiłem jednak ruszyć na jutro ligę włoską. Mecz lidera z 15 drużyną ligi, różnica 27 punktów.
Juventus jest zespołem, który na własnym stadionie notuje bilans: 7W,1D,1L, zdobyli 19 bramek, stracili tylko 5 (aż 3 gole z Interem)---&gt;średnia 2,7 gola na mecz.
Sampdoria: 2W,2D,5L, zdobyli 12 bramek, stracili 17---&gt;średnia 3,2 na mecz.
Więcej punktów na własnym stadionie zdobyła tylko Fiorentina.
Gospodarze pewnie idą do zdobycia i obronienia Scudetto. Takie mecze po prostu muszą wygrywać. Wybierając ten typ kierowałem się również tym, że z 39 łącznie strzelonych bramek Juventus aż 26 zdobył w II połowie spotkań. Z kolei Sampdoria w tej samej sytuacji na 20 ogólnie bramek aż 15 zdobyła po połowie. Ciężko będą mieli jutro strzelić coś gospodarzą ale zważywszy na fakt dość istotnych osłabień w obronie Juve może coś dla nich wpadnie. Jeśli mowa już o absencjach to Juve musi radzić sobie bez Pepe(1/0), Chelinniego(13/0), Lichsteinera(13/2) oraz Bendtnera(8/0).
Sampdoria zagra najprawdopodbniej bez Romero(15/0--&gt;podstawowy bramkarz),Da Costy(1/0---&gt;3.bramkarz),Poulsena(3/0 obrońca),Maxi Lopeza(9/3), Maresci(13/3) oraz Soriano(16/0). Widać, że gorzej sprawa wygląda u gości, grać musi rezerwowy bramkarz co chyba tylko pomoże gospodarzom. Nie mniej jednak myślę, że typ ma spore szanse wejścia,
pozdrawiam
Juventus-Sampdoria | over 1,5 gola w II połowie | 1,85 | Bwin
Wygrana: 37j

Do góry Bottom