Saldo początkowe w październiku:
400,75j
Kwalifikacje Ligi Europy, Charleroi - Lech 1:2 (8-3 RR)
#1 Lech powyżej 4,5 RR, @1,89 (1,66)
Fortuna, 30j
30j
#2 Lech powyżej 5,5 RR, @2,84 (2,50)
Fortuna, 20j
20j
Ostatnia przeszkoda przed wejściem do fazy grupowej Ligi Europy, od kilku lat mamy w ostatniej rundzie dwóch przedstawicieli naszej
Ekstraklasy, czy wejdą tego nie wiem, skupię się dziś na drużynie Kolejorza. Do tej pory radzi sobie w Europie wyśmienicie, czego nie można powiedzieć o rozgrywkach ligowych, gdzie na 4 spotkania zanotował 2 remisy i po jednej wygranej oraz porażce. Natomiast w kwalifikacjach jak narazie 3 wygrane, zero straconych bramek, a strzelone 11, takie wyniki muszą budzić szacunek, dzisiaj rywal na pewno najtrudniejszy z dotychczasowych, Lech nie jest faworytem, ale liczę że może sprawić niespodziankę. Nie chcę zapeszać dlatego postanowiłem spróbować zagrać rzuty rożne poznańskiej drużyny, nie sądzę, żeby Lech zamknął się na własnej połowie, a nawet gdyby stracił gola to dla typu nawet lepiej, ponieważ Kolejorz podczas ataków nabija dość sporo rzutów rożnych, we wspomnianych meczach eliminacyjnych z Valmiera 6, z Hammarby 5 i Apollonem 3. W naszej
ekstraklasie w tym sezonie kolejno 11, 6, 8 i 5. Myślę, że warto nawet spróbować zagrać wyższą linię powyżej 5,5 RR po @2,84.