Mistrzostwa Europy U21
Polska - Belgia, obie strzelą, @1,85 3:2
Włochy - Hiszpania, obie strzelą, @1,77 3:1
AKO: 3,27 (bez podatku)
5j betfan
11,35j
Spotkanie inaugurujące Mistrzostwa Europy, nasze młode
Orły zagrają z Belgią, trafiliśmy do grupy śmierci i na awans raczej nie mamy szans, jednak liczę, że nasi piłkarze pokażą charakter i powalczą w każdym z tych meczy. Mecze inaugurujące często kończyły się nieprzewidywalnymi wynikami czy też tak będzie i tym razem? Chciałbym, ale...idę w bardziej bezpieczny typ, czyli, że obie drużyny strzelą po minimum jednej bramce.
Belgia zdecydowanie wygrała swoją grupę eliminacyjną odnosząc 8 zwycięstw i tylko 2 remisy, bramki 23:5, więc o ich gola jestem raczej spokojny,
Polska musiała walczyć w barażach, między innymi dlatego, że zremisowali 2 spotkania z najsłabszą drużyną w grupie wyspami Owczymi, ich domowy pojedynek miałem okazję oglądać z trybun i niestety, ale dużo dobrego po tamtym spotkaniu nie mogę powiedzieć, jak ktoś by tylko zobaczył suche statystyki to wyglądało to tak, że mieliśmy mega przewagę i ogromnego pecha, na żywo niestety nie wyglądało to tak optymistycznie. Niby nie przegraliśmy meczu w grupie odnosząc 6 zwycięstw i 4 razy remisując, bramki 22:9. W barażu z Portugalią już jednak pokazaliśmy klasę i po porażce u siebie 0:1 nikt praktycznie nie wierzył w awans, a jednak pokonaliśmy mocną Portugalię na ich terenie 1:3 i jesteśmy na Mistrzostwach, zarówno jedni jak i drudzy są bardzo overową drużyną i liczę, że po tej jednej bramce uda się strzelić zarówno jednym jak i drugim.